Volg ons

De beste blenders vergelijken

411 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: een Blender kopen, waar let je op?
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Door ons geteste blenders (meest recent)

Het is een mooi apparaatje om te zien. De Tribute Collection JB3060 van Braun is er in het wit en zwart. Ik ben zelf meer te spreken over de zwarte versie. Dit omdat de witte - vind ik - meer plastic fantastic oogt, en in combinatie met die lelijke groene knop... Ja, ik word er gewoon niet warm van. Maar dat is puur op basis van de looks. Inhoudelijk is het een hele fijne blender. Hij heeft een goed, stevig en krachtig motorblok. Eentje waarmee je net even meer verwerkt dan alleen zacht fruit. Want ook koekjes, appels, bevroren aardbeien en ijsblokjes verwerkt hij prima. Wat dat betreft zijn prijs en kwaliteit bij deze blender van Braun goed op elkaar afgestemd!
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 19 reviews
Lees de hele review
De Inventum NB500R is een mooi vormgegeven blender die krachtig werkt en eenvoudig is in gebruik. De 3 verschillende standen spreken voor zich en zorgen ervoor dat je in korte tijd een prima resultaat hebt. Na een minuut blenden moet je de motor van de Inventum af laten koelen. Een beetje onhandig, maar je hebt ook zelden meer dan een minuut nodig. Tel bovenop het resultaat een prima prijs van 30 euro en een mooi design op en je hebt een kooptip te pakken!
Ingrid van Daele
Noordhoek • 4 reviews
Lees de hele review
De Inventum NB560R is een prima blender! Hij ziet er mooi vormgegeven uit met een matte rvs behuizing en werkt uitstekend. Zorg wel dat je goed de gebruiksaanwijzing opvolgt. De blender heeft bijvoorbeeld een afkoeldtijd waar je rekening mee moet houden. Een mooi design en prima kwaliteit voor een prijs van ongeveer 40 euro is erg netjes. De tweede snelheidsstand heb ik met deze blender niet nodig gehad, alles ging met gemak op standje 1. Al met al een prima blender voor een goede prijs, dus ook een kooptip!
Ingrid van Daele
Noordhoek • 4 reviews
Lees de hele review
De CASO Germany is een blender van een zwaar kaliber. Met zijn robuuste uitstraling valt deze blender zeker op in de keuken. Hij wordt geleverd met een extra grote en brede glazen kan. De bijgeleverde spatel is superhandig om tussen het blenden door de ingrediënten van de zijkant naar het midden te krijgen. Ook zijn de verschillende standen van snelheid erg fijn om verschillende ingrediënten te blenden. Zo kun je onder andere ijs crushen, smoothies/drankjes mixen en sauzen klaarmaken. Aan u de keuze om lekker creatief te zijn!
Sabine Devlaeminck
Amsterdam • 14 reviews
Lees de hele review