Volg ons

Inventum blenders

Inventum
Een blender van Inventum kopen? Bekijk alle verkrijgbare blenders van Inventum in het onderstaande overzicht. Klik op de blenders om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
411 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: een Blender kopen, waar let je op?
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Door ons geteste Inventum van blenders

De Inventum NB500R is een mooi vormgegeven blender die krachtig werkt en eenvoudig is in gebruik. De 3 verschillende standen spreken voor zich en zorgen ervoor dat je in korte tijd een prima resultaat hebt. Na een minuut blenden moet je de motor van de Inventum af laten koelen. Een beetje onhandig, maar je hebt ook zelden meer dan een minuut nodig. Tel bovenop het resultaat een prima prijs van 30 euro en een mooi design op en je hebt een kooptip te pakken!
Ingrid van Daele
Noordhoek • 4 reviews
Lees de hele review
De Inventum NB560R is een prima blender! Hij ziet er mooi vormgegeven uit met een matte rvs behuizing en werkt uitstekend. Zorg wel dat je goed de gebruiksaanwijzing opvolgt. De blender heeft bijvoorbeeld een afkoeldtijd waar je rekening mee moet houden. Een mooi design en prima kwaliteit voor een prijs van ongeveer 40 euro is erg netjes. De tweede snelheidsstand heb ik met deze blender niet nodig gehad, alles ging met gemak op standje 1. Al met al een prima blender voor een goede prijs, dus ook een kooptip!
Ingrid van Daele
Noordhoek • 4 reviews
Lees de hele review
De NB121 is volgens mij een blender die je aanschaft als je met de tent of caravan op vakantie gaat! Het apparaat is gemaakt van hard plastic, zowel de voet als de beker, dit geeft het apparaat een beetje een goedkope look. De blender is klein en dit maakt, dat het apparaat prima kunt gebruiken in een 1 persoonshuishouden of voor 1 shake. De blender bedien je met een knop die alleen werkt als de kan goed op het apparaat zit geschroefd. De knop hapert af en toe en dat maakt het bedienen en vast houden van de blender knap lastig, ja je leest het goed, het apparaat moet je tijdens het blenden vasthouden anders stuitert het van de ondergrond af. Voor het bedrag van 20 euro zou ik dan toch even door sparen en een stabielere blender kopen.
Sabine Devlaeminck
Amsterdam • 14 reviews
Lees de hele review
Een mooi strak RVS/zwart design, een grote glazen kan met een inhoud van 1500 ml, roestvrij stalen messen… De Inventum NB600R is een prima doorsnee blender voor een betaalbare prijs. Ideaal dus voor menig huishouden. Daarnaast is hij zowel gebruiksgemakkelijk als gebruiksvriendelijk. Twee snelheden en een pulse-stand, dus het gebruik is simpel als wat. En de duidelijke maatverdeling op zowel de kan, als de dop en de handleiding die niet alleen het gebruik toelicht maar ook nog recepten geeft zorgt voor op en top gebruiksvriendelijkheid. Ik geef Inventum met de NB600R daarom een kooptip!
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 19 reviews
Lees de hele review