Volg ons op
Philips BDP5500 zwart"Welk advies geven consumenten mij over de Philips BDP5500?"

Gebruikers 6,9 (6 testen) - De consumenten die de Philips BDP5500 in hun bezit hebben, zijn niet eensluidend in hun oordeel. Er zijn wel wat meer mensen positief, maar negatieve reacties zijn er zeker ook. Wil je de Philips BDP5500 graag kopen, lees dan eerst de gebruikersreviews eens goed door. Mogelijk zijn de negatieve punten voor jou helemaal geen probleem. Raadpleeg de ranglijst voor andere Blu-ray en HD DVD-spelers.
Lees ervaringen gebruikers
Top
(2) | van 8.6 t/m 10

Goed
(2) | van 7.1 t/m 8.5

Oké
(1) | van 5.6 t/m 7.0

Tja
(0) | van 4.1 t/m 5.5

Nee
(1) | van 1.0 t/m 4.0

Recent (6) | Top (2) | Goed (2) | Oké (1) | Tja (0) | Nee (1)

Datum: 26-5-2012
Door: Peter Land
Cijfer: 6
In bezit: Eén maand
via BesteProduct.nl
Sterke punten:
Perfect beeld.
Zwakke punten:
Loopt steeds vast.
Aanrader: Nee
Commentaar:
De Blu-Ray speler geeft een perfect beeld maar leest bij mij niet alle Blu-Ray. Als hij de disk niet leest moet eerst even de stekker uit het stopcontact daarna leest hij de disk wel. Zorg dus dat je gemakkelijk bij de stekker kunt. Er waren diverse Net-tv toepassingen die niet werkten, de klantenservice van Philips kon mij hierbij niet helpen. De Skype app. was nergens te vinden. De Blu-Ray gaf aan dat er geen nieuwe firmware versie beschikbaar was. Op de Philips pagina heb ik een nieuwe versie gedownload en geïnstalleerd op de Blu-Ray, na de installatie van de nieuwe firmware was de Skype app beschikbaar en werkte de net-tv apps die voorheen niet werkte. Ik ben nu redelijk te vreden. Het zou fijn zijn als alle diks werkten zonder dat de stekker uit het stopcontact moet worden gehaald. Ik vind dat je voor je geld een mooi apparaat hebt met een perfect beeld. <

Schrijf een review

Datum: 8-2-2014
Door: Peter Land
Cijfer: 7,3
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Na het vervangen van diverse onderdelen zoals moederbord en loopwerk waren de storingen nog niet opgelost. Pas nadat er nieuwe software op is gezet werkt de Blu-Ray speler beter.
Er zijn nog wel vast lopers maar niet meer als 2 per avond.
Over de beeld en geluidskwaliteit heb ik geen klagen deze zijn perfect. Ook Net TV werkt beter als die van mijn Philips tv (40PFL9705-12).
Schrijf een review

Datum: 7-2-2014
Door: romaatme
Cijfer: 9
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Ook ik las de twijfelachtige beoordelingen over deze speler. Toch eigenwijs en de speler besteld ... en moet zeggen dat dit exemplaar alles doet wat Philips belooft. Smart-tv opties werken subliem, DLNA functies zijn makkelijk te installeren en werken perfect. Dat betekent voor ons dat een laptop en viertal smartphones via de BDP5500 hun video en audio op de tv en/of versterker kunnen afspelen. Hij is stil en redelijk snel in het lezen van de meest exotische formaten (op USB, laptop of smartphone). De vormgeving daar moet je van houden, maar ook dat komt bij ons heel mooi tot zijn recht. Vastlopen daar heeft ie nog nooit van gehoord.

Resume : mooie speler die doet wat belooft is, tegen een zeer scherpe prijs. Kopen zou ik zo zeggen !!
Schrijf een review

Datum: 6-10-2013
Door: hondax8rs
Cijfer: 9,7
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Sinds een paar weken deze 3d blu-ray speler van Philips in bezit voor een leuk prijsje van 80 euro.
Ik moet zeggen dat hij mij uitstekend bevalt.
Meteen een software update via internet gedaan, ging in 1 keer goed en totaal geen last van vastlopers, alles werkt zeer soepel.
Perfect beeld en geluidskwaliteit via hdmi.
Er zijn veel apps beschikbaar via smart-tv waaronder rtl gemist en uitzending gemist zodat je geen programma meer hoeft te missen, ook dit werkt allemaal aangenaam soepel.

Wat mij betreft is er voor dit geld geen betere 3d blu-ray speler te vinden, een aanrader!
Schrijf een review

Datum: 6-10-2012
Door: mla70
Cijfer: 1
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Binnen 1 week had de eersye vastlopers deed niets meer gekocht op 8 augustus. Deze om geruild voor een tweede (nieuwe) ik zeg nog tegen de verkoper van de mediamarkt ik krijg met deze toch geen problemen. Verkoper zegt dat kan niet.Vandaag 6 oktober het tweede excemplaar maar weggebracht zelfde klachten en de HDMI aan sluiting zit spelling op. Dit gaat 4 weken duren. Wat was/is de slagan van Philips "let's make thing better". Nou begin maar met goede apparatuur op de markt te brengen dit gaat nergens over. Bij mij komt er geen philips meer in als deze terug komt gaat hij gelijk de verkoop in. Ik ga maar een Sony kopen.
Schrijf een review

Datum: 31-5-2012
Door: Eerlijk58
Cijfer: 8,5
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Na een software update waren dit soort problemen (en andere vastlopers) geheel verdwenen. Via USB updaten werkte perfect. Veel mogelijkheden voor weinig geld! Perfect beeld via blu-ray. Maar ook DVD geeft goed beeld en zelfs de uitzending gemist via internet geeft nog ruim voldoende beeld. De apps die er opzitten zijn handig (oa film bestellen).
Schrijf een review
Prijs
De laagste prijzen van de Philips BDP5500
Alternatieven
Populair | Experts | Prijs/Kwaliteit | Gebruikers
Top 3 Philips blu-ray en hd dvd-spelers
Philips BDP2385
v.a € 93,00
Gebruikers: -
Philips BDP5700
v.a € 118,00
Gebruikers: -
Philips BDP2300
v.a € 69,00
Gebruikers: -
Philips BDP9600
v.a € 399,00
Gebruikers: 9,0
Philips BDP2800
v.a € 74,98
Gebruikers: 9,0
Philips BDP3000
v.a € 169,00
Gebruikers: 8,8
Er is niet genoeg data van Blu-ray en HD DVD-spelers van Philips voor een prijs / kwaliteitsanalyse. Check de ranglijst van Blu-ray en HD DVD-spelers voor analyses van andere merken.
Philips BDP7750
v.a € 155,94
Experts: 7,0
Philips BDP9700
v.a € 429,95
Experts: 6,5
Philips BDP5600
v.a € 97,50
Experts: 5,8