Volg ons

Philips BDP5500 review

Gemiddelde score gebruikers

6,9

gebruikers (6)
Inmiddels hebben 6 gebruikers hun mening gedeeld over de BDP5500 van Philips en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de BDP5500 vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de Philips BDP5500

Toon:
7,3
Peter Land
8-2-2014

Na het vervangen van diverse onderdelen zoals moederbord en loopwerk waren de storingen nog niet opgelost. Pas nadat er nieuwe software op is gezet werkt de Blu-Ray speler beter.
Er zijn nog wel vast lopers maar niet meer als 2 per avond.
Over de beeld en geluidskwaliteit heb ik geen klagen deze zijn perfect. Ook Net TV werkt beter als die van mijn Philips tv (40PFL9705-12).

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
romaatme
7-2-2014

Ook ik las de twijfelachtige beoordelingen over deze speler. Toch eigenwijs en de speler besteld ... en moet zeggen dat dit exemplaar alles doet wat Philips belooft. Smart-tv opties werken subliem, DLNA functies zijn makkelijk te installeren en werken perfect. Dat betekent voor ons dat een laptop en viertal smartphones via de BDP5500 hun video en audio op de tv en/of versterker kunnen afspelen. Hij is stil en redelijk snel in het lezen van de meest exotische formaten (op USB, laptop of smartphone). De vormgeving daar moet je van houden, maar ook dat komt bij ons heel mooi tot zijn recht. Vastlopen daar heeft ie nog nooit van gehoord.

Resume : mooie speler die doet wat belooft is, tegen een zeer scherpe prijs. Kopen zou ik zo zeggen !!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,7
hondax8rs
6-10-2013

Sinds een paar weken deze 3d blu-ray speler van Philips in bezit voor een leuk prijsje van 80 euro.
Ik moet zeggen dat hij mij uitstekend bevalt.
Meteen een software update via internet gedaan, ging in 1 keer goed en totaal geen last van vastlopers, alles werkt zeer soepel.
Perfect beeld en geluidskwaliteit via hdmi.
Er zijn veel apps beschikbaar via smart-tv waaronder rtl gemist en uitzending gemist zodat je geen programma meer hoeft te missen, ook dit werkt allemaal aangenaam soepel.

Wat mij betreft is er voor dit geld geen betere 3d blu-ray speler te vinden, een aanrader!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

1,0
mla70
6-10-2012

Binnen 1 week had de eersye vastlopers deed niets meer gekocht op 8 augustus. Deze om geruild voor een tweede (nieuwe) ik zeg nog tegen de verkoper van de mediamarkt ik krijg met deze toch geen problemen. Verkoper zegt dat kan niet.Vandaag 6 oktober het tweede excemplaar maar weggebracht zelfde klachten en de HDMI aan sluiting zit spelling op. Dit gaat 4 weken duren. Wat was/is de slagan van Philips "let's make thing better". Nou begin maar met goede apparatuur op de markt te brengen dit gaat nergens over. Bij mij komt er geen philips meer in als deze terug komt gaat hij gelijk de verkoop in. Ik ga maar een Sony kopen.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

8,5
Eerlijk58
31-5-2012

Na een software update waren dit soort problemen (en andere vastlopers) geheel verdwenen. Via USB updaten werkte perfect. Veel mogelijkheden voor weinig geld! Perfect beeld via blu-ray. Maar ook DVD geeft goed beeld en zelfs de uitzending gemist via internet geeft nog ruim voldoende beeld. De apps die er opzitten zijn handig (oa film bestellen).

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

6,0
Peter Land
26-5-2012
"BDP5500"

De Blu-Ray speler geeft een perfect beeld maar leest bij mij niet alle Blu-Ray. Als hij de disk niet leest moet eerst even de stekker uit het stopcontact daarna leest hij de disk wel. Zorg dus dat je gemakkelijk bij de stekker kunt. Er waren diverse Net-tv toepassingen die niet werkten, de klantenservice van Philips kon mij hierbij niet helpen. De Skype app. was nergens te vinden. De Blu-Ray gaf aan dat er geen nieuwe firmware versie beschikbaar was. Op de Philips pagina heb ik een nieuwe versie gedownload en geïnstalleerd op de Blu-Ray, na de installatie van de nieuwe firmware was de Skype app beschikbaar en werkte de net-tv apps die voorheen niet werkte. Ik ben nu redelijk te vreden. Het zou fijn zijn als alle diks werkten zonder dat de stekker uit het stopcontact moet worden gehaald. Ik vind dat je voor je geld een mooi apparaat hebt met een perfect beeld.

- - -

Sterke punten: Perfect beeld.
Zwakke punten: Loopt steeds vast.
In bezit: Eén maand
Via BesteProduct.nl

6,0
Peter Land
26-5-2012

De Blu-Ray speler geeft een perfect beeld maar leest bij mij niet alle Blu-Ray.
Als hij de disk niet leest moet eerst even de stekker uit het stopcontact daarna leest hij de disk wel. Zorg dus dat je gemakkelijk bij de stekker kunt. Er waren diverse Net tv toepassingen die niet werkte, de klantenservice van Philips kon mij hierbij niet helpen. De Skype app. was nergens te vinden. De Blu-Ray gaf aan dat er geen nieuwe firmware versie beschikbaar was.
Op de Philips pagina heb ik een nieuwe versie gedownload en geïnstalleerd op de Blu-Ray, na de installatie van de nieuwe firmware was de Skype app beschikbaar en werkte de net tv apps die voorheen niet werkte. Ik ben nu redelijk te vrede. Het zou fijn zijn als alle diks werkte zonder dat de stekker uit het stopcontact moet worden gehaald. Ik vindt dat je voor je geld een mooi apparaat hebt met een perfect beeld.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl