Volg ons

Remeha Avanta 28c CW4 review

5,0
prijs/kwaliteit
8,0
experts (1)
8,0
gebruikers (260)
  • Type cv-ketel: combi hr
  • Vermogen: 24 kW
  • Warmwatercapaciteit bij 40°C: 12 liter per minuut
Bekijk de specificaties

Gemiddelde score gebruikers

8,0

gebruikers (260)
Inmiddels hebben 260 gebruikers hun mening gedeeld over de Avanta 28c CW4 van Remeha en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruim) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Avanta 28c CW4 vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de Remeha Avanta 28c CW4

Toon:
3,0
Marieke
18-9-2016
"Slecht "

De ketel is nu 11 jaar oud en nu al zoveel onderhoud gehad. We hebben netjes een onderhoudscontract maar in het eerste jaar ging er al een printplaat kapot. 1 week in de kou gezeten. Wel garantie. Na 5 jaar lekkage. En nu waarschijnlijk de warmtewisselaar. Uiteraard net nu er geen garantie op zit. Voor mij nooit meer Remeha.

- - -

Sterke punten: Stil en compact.
Zwakke punten: Slechte kwaliteit.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

8,8
eaz
7-8-2016

Prima ketel, vrij stil, redelijk zuinig en mooi compact.
In de 8 jaar dat deze ketel er nu in zit, hebben we 3 keer een storing gehad, en dat is wel meer dan bij de vorige ketel (Nefit, 0 keer). Alle drie keer ging het om iets electronisch zoals een sensor, (een ionisator of wat het ook mag zijn). de eerste keer was al snel en viel onder de fabrieksgarantie, de overige twee keer zijn via de 24uur storingsdienst opgelost van onze installateur. Omdat het een courante ketel is vinden ze het dan weer snel. Ik heb er een draadloos modulerende thermostaat bij, en ook dat werkt prima.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,2
mart
7-8-2016

cv ketel reeds 2.5 jaar in gebruik en nog steeds geen enkele storing gehad ,wel op tijd onderhoud plegen en onderhoud set 2 gebruiken dat zijn nieuwe pakkingen en isolatie voorplaat dan gaat hij nog lang mee.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,3
Peter
26-7-2016

oude ketel was na 12 jaar aan vervanging toe, op advies van de installateur voor remeha gekozen en tot nu toe geen spijt gehad.
ketel is gemakkelijk te bedienen met de remeha thermostaat deze is ook makkelijk in te stellen en in gebruik.
Ketel is compact qua formaat en erg stil in het gebruik.
geeft snel warm water.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Mitch
26-7-2016

Wij hebben de Remeha Avanta 28C in maart 2014 laten plaatsen. Sinds die tijd, geen een storing. Het huis is binnen no time lekker warm als we de thermostaat opendraaien. De kraan geeft binnen no time warm water. We hebben werkelijk geen omkijken naar de Avanta, ideaal. Remeha, in een woord geweldig.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Tieskuh
26-7-2016

Ik ben erg tevreden over deze ketel. Hij is erg zuinig, kan veel warm water produceren en heeft nooit storingen. Mijn volgende wordt ook weer een Remeha!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,2
Willemjz
24-7-2016

De cv ketel is erg stil in gebruik en beeft de woning snel warm. Het gebruik van de thermostaat is erg gemakkelijk en handig dmv symbool wat er aan de hand is (bv geen water)

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,5
Stefansdr1
21-7-2016

2 jaar geleden deze ketel aangeschaft en nog nooit spijt van gehad. de ketel is erg zuinig en zeer stil, ook is hij supersnel op temperatuur zowel CV als warm water afname en wat een verschil qua afmetingen in vergelijking met het oude bakbeest wat er hing.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
peter
16-7-2016

Tot dit moment ben ik heel tevreden over de Remeha.
De ketel warmt snel op.
Ook de warmwaterkraan warmt snel op.
De Remeha is ook zeer gebruiksvriendelijk!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Bas
15-7-2016

Wij hebben geen klachten over de Remeha CV-ketel en Remeha CV-ketel verwarmt alles goed. De Remeha CV-ketel is tevens een stille ketel.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
shar
13-7-2016

Geen omkijken naar, geen storingen en snel warmwater beschikbaar. Een kwalitatief goed product voor een aanvaardbare prijs.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

6,2
J.C.
13-7-2016

Onze huidige ketel is een vervanging van de vorige, die na 4 jaar en 9 maanden niet meer te repareren bleek. Deels kwam dat ook door nalatigheden in het onderhoud van de vorige installateur, die verzuimd had gebruik te maken van het onderhoudspakket van Remeha omdat "moderne ketels geen onderhoud meer nodig hebben".
Over de huidige ketel zijn we matig enthousiast.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
y.vandendries
12-7-2016

Sinds een jaar deze, voordelig geprijsde, cv ketel in gebruik. Hij is erg stil, je hoort hem bijna niet aanslaan. De bediening via de thermostaat gaat uitstekend. Ik kreeg voor het eerst 500 euro terug van Eneco.Ook neemt hij stukken minder ruimte in beslag Ben er zeer tevreden over.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
Schuur
12-7-2016

Geen omkijken naar, direct aangename temperatuur en warmwater, en gebruik van gas aanmerkelijk minder

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,0
Arjan Visscher
12-7-2016

Het installeren ging makkelijk en snel, tot op heden niets mis mee en gaat zoals hij moet doen. Hij lijkt het ook qua zuinigheid het goed te doen

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,5
johan
12-7-2016

Goede ketel brand erg rustig en weinig onderhoud eraan . Ketel is een stuk kleiner dan de vorige maar de prestaties zijn beduidend beter

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
Maljaars
12-7-2016

Ondanks zijn compactheid zorgt deze ketel voor een optimaal comfort van warmte in mijn huis. Nog nooit een storing gehad en is door de zeer duidelijke gebruikershandleiding makkelijk te gebruiken.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,5
ZeelandFam
11-7-2016

Sinds een jaar deze, voordelig geprijsde, cv ketel in gebruik. Hij is erg stil, je hoort hem bijna niet aanslaan. De bediening via het led blauw verlichte thermostaat gaat uitstekend. Wellicht had deze beter, op de toekomst gerixht, van wifi voorzien kunnen zijn. Ik bespaar nu ruim €50 per maand op mijn gaskosten. Verdien de investering in een paar jaar terug! Fantastisch!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,2
Microres
11-7-2016

Ik was op zoek naar een goede onderhoudsarme HR-ketel met een hoog rendement en een optimaal gebruiksgemak. De ketel is nu ruim een jaar in bedrijf en hij voldoet aan alle door mij gestelde criteria.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Coen
11-7-2016

Zeer goede ketel. Erg zuinig en super klein maar zeker krachtig. 1 piepje gehad in de 3wegklep, maar deze is onder garantie vervangen.
We hebben een regendouche en deze is door de hoge cw waarde van de ketel goed voorzien.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
Ronald
11-7-2016

Het toestel is erg compact en neemt dus weinig installatieruimte in. Tijdens spoelen/ventileren maakt het toestel nagenoeg geen geluid, erg stil dus.
Nu een jaar in gebruik, zonder enige problemen. In combinatie met de Isense klokthermostaat is de Avanta erg makkelijk en snel te bedienen. Het toestel maakt snel tapwater en de cv op temperatuur.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Rveluw
11-7-2016

Heb de ketel nu meer dan een jaar, veel comfort en weinig problemen. Zou zeer zeker weer kiezen voor een Remeha.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,8
H.
11-7-2016

Een stille cv ketel voor een goede prijs, en qua maatvoering niet zo groot, dus mooi in een keukenkast in te bouwen.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,8
Ilan
11-7-2016

Wij hebben op aanraden van de installateur deze Remeha Avanta 28C gekocht, wat een top keuze!
De oude ketel was overleden dus we moesten iets nieuws hebben. Deze ketel is muisstil, geeft bijzonder veel warm water, verwarmt het huis bijzonder snel en is ook nog een simpel te bedienen. Wij zijn helemaal tevreden!

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,2
AntoinetteM
11-7-2016

deze ketel reageert snel met warm water en verwarming. Thermostaat makkelijk instelbaar met meerdere programma's.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
R
11-7-2016

zeer goed te onderhouden ketel. we hebben hem nu 3 jaar en hebben weinig onderhoud aan de ketel. 1 keer in de 2 jaar een onderhoudsbeurt.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Pieta
4-7-2016

De ketel bevalt vanaf het begin buitengewoon, is makkelijk in het gebruik en je hoort hem niet draaien, is zo goed als geruisloos. Prima warmwatervoorziening.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
s
30-6-2016

we hebben enige tijd een remeha,we zijn er helemaal tevreden mee.Een fijne verwarmings ketel,voor een mooie prijs.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,8
Ramo
30-6-2016

Nadat we de oude ketel na een paar reparaties hadden vervangen voor een Remeha ketel wisten we niet wat we meemaakte. We hoefden niet meer het warme water helemaal open te draaien om hem een beetje warm te krijgen met een niet echt harde straal. Nu beetje open draaien tijdens het douchen waardoor hij echt heet wordt waardoor je koud water bij moet gebruiken daardoor weer een harde straal water waardoor je sneller klaar bent. De verwarming hoefde niet meer op max.om het huis een beetje warm te krijgen. Nu met automatische thermostaat is het huis al helemaal warm bij 22 a 23 graden. Doordat hij zuiniger is hebben wij de afgelopen 2 jaar geld terug gehad van de Nuon. Dus voor ons echt een verademing nadat we de oude ketel hadden vervangen voor deze ketel.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ellen
30-6-2016

Het is een prima ketel, toen der tijd de beste aanbieding qua prijs. Goede prijs kwaliteit verhouding dus.
De ketel heeft een klein formaat wat perfect is doordat je de ketel mooi kan weg werken. Tevreden over de warmte alleen als je aan het douchen bent kun je niet een andere kraan met warm water open zetten. Capaciteit valt dus tegen

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Henk
29-6-2016

Fantastische ketel geen omkijken naar.Als je de thermostaat omhoog draait is het in mum van tijd warm.Is ook lekker geluidsarm. Geeft ook meer en sneller warm water dan mn vorige ketel.Voor mij tot nu toe top.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,2
Henk
29-6-2016

Klein van formaat maar krachtig als een olifant. Presteerd zeer goed en vraagt weinig onderhoud. Prijs kwaliteitverhouding is zeer goed.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
jans
29-6-2016

de ketel is voorzien van een aantal mogelijkheden die ik zelf nog begrijp dat is een mee valer , de ketel is erg goed en betrouwbaar naar mijn inzien,en gemakkelijk te bedienen ,geeft snel de warmte en is zuinig.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,5
klaas
29-6-2016

dit is een makkelijke en betrouwbare ketel die als hij normaal onderhoud krijgt probleemloos is en voldoende warm water afgeeft

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,2
Peter
29-6-2016

Het gebruiksgemak is perfect, weinig knoppen maakt dit erg eenvoudig, bovendien zuinig met verbuik. Aanrader

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Paul
29-6-2016

Een stille ketel die onderhoudsarm is.Warm water dat op constante temperatuur blijft.Gelijk het eerste jaar al kostenbesparing gehad dus een goede investering geweest.
En het belangrijkste in dit verhaal het huis is lekker warm.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
chris
29-6-2016

We hadden al jaren een w23c van Remeha, en wilde iets nieuws we Hebben toen besloten om weer voor een Remeha te kiezen. Het werd een Avanta 28c. We hebben 1 keer een probleem gehad met de besturingsprint maar dit werd snel en vakkundig door de monteur van Remeha opgelost.
Verder een goede ketel voor een goede prijs.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,3
Age
29-6-2016

De ketel is sinds een jaar in ons bezit en werkt storing vrij. Het energieverbruik is gedaald. Warmwatervoorziening is voldoende voor douchen. Prima keuze.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,2
Nina
28-6-2016

Het is een fijne ketel. De levering liep gesmeerd. Er zit een duidelijje handleiding bij en is makkelijk in gebruik. Het formaat is mooi en het huis blijft goed warm.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
Andre
28-6-2016

Uitermate tevreden over de Remeha Avanta 28c CW4. Nu wel een temperatuur die heel constant is. Ik merk verschil in energieverbruik met mijn vorige ketel.
Geen enkele storing meer gehad. Makkelijk waer bij vullen indien nodig.
De aanschaf van deze ketel is een goede investering.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,0
Peter
28-6-2016

Al vele malen gemeld dat de ketel een enorme herrie maakt. Remeha geeft geen enkele afdoende reactie. 2 jaar geleden benaderd voor een klantonderzoek en toen weer aangegeven dat de ketel zo'n herrie maakt. Letterlijk antwoord: dat is pech!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,0
Chris
28-6-2016

Prima ketel. Doet waarvoor hij bestemd is. Is een heel stuk compacter dan z'n voorganger. Maakt weinig geluid.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
REPostma
28-6-2016

in combinatie met de draadloze thermostaatklok gemakkelijk in gebruik. Weinig geluid bij warmwatervraag. Dat was wennen in positieve zin, want ik had voordien, daarmee vergeleken, een 'brullende' geiser.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Lysette
28-6-2016

Prima ketel, makkelijk in gebruik en een keer zo klein qua formaat als onze oude. Stil en vlot warm water, ondanks dat deze op de tweede etage hangt. Klokthermostaat voor de hele week ingesteld, dus geen omkijken meer naar. Super handig!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,2
Rajan
28-6-2016

Nooit problemen mee, bad snel vol en altijd goede temperatuur van water. Hij is ook veel zuiniger en stiller dan mijn oude ketel!! Dus ik ben er heel blij mee!! Zeker een aanrader!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,5
Ian
28-6-2016

En super ketel.Snelle installatie, mooi compacte ketel. Warmt snel op levert ruim voldoende warmwater en is geluidsarm, Deze hoor je nl niet.i-sense makkelijk te bedienen. Zeer zeker aan te bevelen

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,8
Remon
28-6-2016

Heb in 2014 een nieuwe Remeha Avanta 28 C ketel gekocht. Hij is zeer stil en was veel zuiniger als de vorige ketel.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,7
HE Versteege
16-5-2016

Mijn ervaringen met deze ketel zijn nog kort, doch het formaat is compact, stil en geeft heerlijk warm water. De nieuwe iSense klokthermostaat is mooi en gebruiksvriendelijk

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
Tjiftjaf
4-4-2016

Beetje vreemd dat je bij een aantal reviews bij het gebruik na een paar dagen reeds een beoordeling vindt over het verbruik. Ik heb nu een verbruikservaring over de afgelopen 4 maand en dit vergeleken met het verbruik van mijn vorige CV (een 10 jaar oude blauwe engel van ATAG incl. warmwatervoorziening) Ik kom nu met deze Remeha Avanta terecht op een 40% hoger gas verbruik. Dus bepaalt niet zuiniger en dat valt me tegen omdat de warmwatervoorziening nu niet meer met een ingebouwde boiler functioneert en dus trager warm water levert.
Daarentegen is het elektriciteitsverbruik met 20% afgenomen, door een beter werkend pompsysteem???

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

9,2
Harold van Duinen
31-3-2016

Dit is mijn 2e Remeha combiketel, staat op de 2e etage, mijn 1e Remeha combiketel staat op de 1e etage.
en ook deze werkt perfect!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Tanja
24-3-2016

i-sense makkelijk te bedienen. Altijd op gewenste tijden lekker aangenaam in huis(per dag variabel in te plannen)

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

9,0
Van der Horst
20-3-2016

We hebben nu een mooie, geruisloze ketel, de Avanta gekocht. Het is zo'n kleine ketel, je vraagt je af hoe het kan. We hadden een boiler in onze oude CV-ketel en ik was bang dat we moesten inleveren op comfort maar integendeel, het water is meteen warm. Een makkelijke thermostaat, de iSense die er ook nog mooi uitziet. Ons huis is lekker snel warm. Snelle installatie dus wij zijn erg tevreden.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

9,3
Jan Jacob
20-3-2016

Oude ketel was bijna op. Reparatie te duur. Op advies installateur gekozen voor deze ketel. Prima combi van warm water en warmte en bijna geruisloos (zeker tov de vorige ketel). Kan hier weer jaren mee vooruit.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,8
Erkan
9-3-2016

Mooie, stille, compacte en vooral zuinige ketel. De ketel is de helft kleiner dan onze vorige Quinta en vooral het geluidsniveau is perfect! Jammer dat ik de cv-pomp snelheid niet kan aanpassen, maar voor de rest zijn er veel mogelijkheden om de Avanta in te stellen naar eigen comfort. Qua duurzaamheid kan ik op dit moment niet veel over zeggen omdat de ketel paar weken geleden is geplaatst maar daar twijfel ik niet aan bij Remeha. Onze vorige Remeha is ruim 15 jaar meegegaan! Top!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Willeke
7-3-2016

Mooie kleine ketel en je hoort helemaal niets dus lekker stil lekker warm in huis en snel warm water. Er hoort een mooie thermostaat bij met een makkelijke gebruiksaanwijzing. Kortom tot nu toe een fijn product en nu maar hopen dat de duurzaamheid ook een 9 verdient.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

8,0
Tevreden klant
1-3-2016

De ketel is twee dagen geleden geplaatst. Snel geïnstalleerd, vriendelijke en professionele installateurs. Warm water voorziening is stukken beter en verwarmt mijn appartement prima. Ketel is nagenoeg geruisloos en lekker klein. Gebruiksgemak ketel en thermostaat is goed. Over de duurzaamheid kan ik nog niets vermelden. Aanrader!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,7
J Brunt
28-2-2016

Mooie kleine strakke zuinige ketel met veel vermogen. Slaat geluidloos aan en je hoort hem niet branden.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
l van der Heijden
24-2-2016

Het is lekker warm in huis. de ketel maakt geen lawaai en de warm water voorziening is beter.
Hij is compact en neemt daardoor veel minder ruimte in en het ziet er netter uit.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
JOOP
22-2-2016

Snel warm water min of meer geluidloos makkelijke bediening via thermostaat te kort in bezit om de duurzaamheid te kunnen beoordelen

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
fam Streppel
8-2-2016

Bij ons 1e huis hebben wij in 2006 de oude VR ketel vervangen door een Avanta CW4. Wat een verademing was dat t.a.v. comfort maar ook zeker gasverbruik! Helaas was na ca. 6 jaar de warmtewisselaar qua aansluiting stuk. Dit is volledig onder garantie vervangen!

Hierna hebben wij in 2014 ons 2e huis gekocht. Hierin was eenzelfde Avanta, ook uit 2006, aanwezig. Dit vergemakkelijkte de aankoop o.b.v. vertrouwen in Remeha enerzijds en anderzijds de Avanta. Wegens inwendige lekkage agelopen week, en relatief hoge reparatiekosten hiervoor (onderdelen + arbeid) hebben we besloten de nog maar 10 jaar oude nog goed werkende ketel toch maar te vervangen voor een exact zelfde. Wederom dus weer de Avanta CW4. Dit was naar inschatting voor ons op dit moment de beste oplossing, omdat deze nieuwe ketel plug&play te vervangen was!

O.b.v. ervaringen van deze ketel en Remeha zelf: Dikke pluim!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Ram op Dijkl
28-1-2016

Snelle installatie, mooi compacte ketel. Geluidsarm.
De ketel was goed aan te sluiten op de bestaande situatie met een goede voorlichting van de adviseur.
Keurige installatie door monteur. Aansluiten en draaien.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

1,0
Dennis
22-1-2016
"Zeer slechte ketel "

Als je graag koud uit je bed wil komen moet je deze ketel zeker kopen. Sinds aankoop in 2010 alleen maar problemen. Nu de laatste tijd Error 4 en al zeker voor 800 euro aan monteurs en onderdelen. Volgende ochtend weer een andere Error. Hiervoor Vaillant gehad welke 15 jaar zonder problemen gedraaid heeft en alleen onderhoud had met bekende kleine slijtage reparaties.

- - -

Sterke punten: Klein; compact en als hij werkt snel warm.
Zwakke punten: Constant Errors; niet betrouwbaar; veel zwakke onderdelen.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

2,2
Huisje123
19-1-2016

*Slecht ! Water wordt niet fatsoenelijk warm de verwarming niet warm
Het verbruik is redelijk . Maar voor derest is die waardeloos
En iedereen bij ons in de straat heeft een nefit !
Behalve ik

Niet aan beginnen !

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Wil
16-1-2016

Na 7 jaar maar eens een revieuw geven. Heb deze ketel zelf opgehangen, heel gemakkelijk als je handig bent. Verder nog geen enkel probleem gehad ermee. Moet alleen vermelden dat ik deze combi ketel enkel voor de verwarming gebruik en niet voor douchen en of warm water.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
B van Stratum
14-1-2016

Beste lezers, wij zijn prima tevreden met de nieuwe ketel,de installateur heeft deze met zorg aangesloten en hem was niets teveel(zeker aan te bevelen!)Het lijkt of de warmte beter verdeeld is in vooral de woonkamer, het is een fijne in onze ogen een lekkere verdeelde verwarming is aan te bevelen

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,8
marcovandermeulen
6-1-2016

Ketel net geplaatst, douche is lekker warm, huiskamer zeer behaaglijk. Lekker een nieuwe ketel.

Hoop dat het ons bij de afrekening een boel geld zal schelen, want de oude ketel trok het niet echt meer.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Harry Wielens
4-1-2016

vrijwel geruisloos en snel warm.
De thermostaat is eenvoudig te bedienen.
Tot nu toe erg tevreden.
Kan iemand zeker adviseren deze ketel te nemen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
Remeha een prima cv ketel
4-1-2016

Nadat onze Vaillant het na 16 jaar opeens begaf, adviseerde de installateur een Remeha ketel. Prima advies ! Ketel werkt snel, is vrijwel geruisloos, en de bediening is heel eenvoudig.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Francis Rosbergen
27-12-2015

Super blij zijn we ermee. Maakt vrijwel geen geluid en de bedieningvan de thermostaat is super fijn en eenvoudig. Top ketel

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
Jeroen
18-12-2015

Hele goede, zeer zuinige ketel tegen een mooie prijs. Prima bedieningsgemak. Prima ketel voor een gemiddeld woonhuis. Hij is erg stil en alweer een stuk zuiniger dan zijn voorganger.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,7
Tjiftjaf
16-12-2015

Mooie geruisloze kachel die mijn woonkamer netjes op de gewenste tijd, op de gewenste temperatuur brengt, met een iSense thermostaat.
De warmwatertoevoer is iets trager dan zijn voorganger, maar niet storend.
Ik kan het verbruik t.o.v. mijn "oude" kachel nog niet beoordelen, omdat ik hem nog maar dik 3 week in gebruik heb.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Stavast
10-12-2015

Na een vervanging van een staande ketel van +30 jaar een 4 x zo compacte hangende ketel. En zovele malen stiller.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Vleugels
10-12-2015

Ketel sinds een paar weken in gebruik en warmtecomfort is uitstekend en geen problemen met douchen en water gebruiken in de keuken

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,8
Max Wilken Veenwouden
6-12-2015

Nog maar een week of 2 in bezit, maar tot nu toe ZEEEEER tevreden! Het comfort in ons huis is met 200% verbeterd! zeker in combinatie met de Isense klokthermostaat. Een must voor een goede en correcte werking van de ketel.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,5
Henk
1-12-2015

CV- installatie werkt naar behoren, geeft genoeg warm-water-afgifte ook voor b.v. douchen is voldoende, ook de temperatuurhandhaving in de woonkamer is goed.
Duurzaamheid op de lange termijn moet zich nog bewijzen.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

9,0
John B
26-11-2015

Geplaats door Sander Bosch uit Enschede.
Zeer correcte man en alles volgens afspraak.
Ben zeer tevreden over deze ketel.
Goed warm water en geen lawaai.
Deze ketel is een echte aanrader

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
John
22-11-2015

De ketel is afgelopen vrijdag 20-11-2015 geinstalleerd. De heeerlijke warmte kun je goed instellen met de i-senze. Per halve graad zelfs!
Ook snel warm water

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
hvdr
11-11-2015

Is gewoon een super ketel. Warmt snel op levert ruim voldoende warmwater en is geluidsarm in vergelijking met mijn oude ketel. Deze hoor je nl niet. Zeer zeker aan te bevelen

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
jaap.kuipers
6-11-2015

De ketel hebben we 6,5 jaren in gebruik.
Uiteraard heb ik een service contract afgesloten.
Het is een apparaat die wel onderhoud behoeft, geeft wel eens een storings melding. Dus niet 100% betrouwbaar.
Deze ketel is in een nieuwbouw appartement geplaatst.
Als ik de keuze had zou ik dit toestel nooit nemen.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
Mark de Kort
22-10-2015

Onze oude ketel (ook een Remeha) was aan het einde van zijn leven... en dus acuut een nieuwe moeten aanschaffen. Daar we tevreden waren over onze oude Remeha... hebben er weer een Remeha-CV-ketel aangeschaft. Nu een Avanta 28C CW4. We merken het verschil direct. Het is weer snel comfortabel warm in huis. Je hoort hem niet werken en is heerlijk compact. Nog maar net in ons bezit...nog maar net in werking..... maar nu al dik tevreden. Tevens de makkelijk bedienbare I Sense Thermostaat laten plaatsen. Laat de winter nu maar komen....!!!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Johan
15-9-2015
"Gewoon afblijven"

Is in 2006 geinstaleerd en nooit onderhoud gehad. is nu bijna 10 jaar oud en nooit storing gehad. perfect!!

- - -

Sterke punten: Stil en probleemloos.
Zwakke punten: Sifon is nu wel aan vervanging toe. komen scheuren in.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

9,2
Wesselkoster
27-8-2015

We zijn zeer tevreden met deze ketel ,hij is zuinig stil , en geeft wat er beloofd is.
We zij blij deze gekozen te hebben,

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,2
w.maris
26-8-2015

wij zijn zeer tevreden over de zonneboiler van ons mag de zon alle dagen wel schijnen wat dan hebben we lekker heet water

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

1,0
Amar77
15-8-2015

Sinds juni 2014 een nieuwe Remeha Avanta CW4 ketel hangen, maar sinds een week geen warm water meer. De CV ketel geeft verder geen storingscode, dus ik weet niet wat er mis is. Het display geeft een 9 (volgens handleiding is dit een blokkeringsstand)aan. Ik heb hiervoor een 13 jaar een CV ketel van het merk AGPO Ferroli gehad. Dit merk staat niet bepaald bekend om zijn betrouwbaarheid, maar de eerste 4 jaar nooit problemen gehad met mijn vorige ketel.

Ik heb inmiddels contact gehad met de klantservice van Remeha. En zij geven aan dat dat ik contact moet opnemen met mijn installateur. Ik heb alleen geen installateur. Het installatiebedrijf dat destijds de ketel heeft geïnstalleerd is helaas failliet. En vanwege jonge leeftijd van de Remeha ketel heb ik ten tijde van de installatie (in overleg met de installateur) besloten om de eerste twee jaar geen onderhoudscontract af te sluiten.

Aangezien ik geen onderhoudscontract heb, moet ik nu een installatiebedrijf inhuren die de ketel komt inspecteren en repareren. Concreet betekent dit dat ik voorrijkosten, arbeidskosten en materiaalkosten moet betalen. Ik baal als een stekker!!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,5
ParkzoomParkzoom
20-7-2015

In 2010 bij een VvE een groot aantal (ca 60) Avanta's laten plaatsen. Wat nu opvalt is dat er opvallend veel "Remeha Isolatie Voorplaat Warmtewisselaar"moesten worden vervangen.
Dit vervangen onderdeel had ook nog iets extra's: een indicator om afgewerkte lucht te onderkennen, maar die was niet als enkelvoudig onderdeel beschikbaar waardoor bij onderhoud waarbij de warmtewisselaar niet werd vervangen deze (noodzakelijke) verbetering niet kon worden toegevoegd ? ?

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,5
Ron2
20-5-2015

Geweldig deze ketel. Compact en een aanwinst in huis. Dit zorgt al voor 'n warm uitstraling. Is stil en heb in vergelijking met mijn oude Valliant ketel snel warm water. Remeha, "compliment voor dit hollands product" Op deze manier komt 100 jaar Remeha zeker in zicht.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
bvds
20-5-2015

Na 23 jaar ter vervanging van een Nefit turbo met close in boiler die weinig bijkomende kosten/reparaties kende (jaarlijks wel zijn onderhoudsbeurt gehad). Eerste indruk is prima; klein apparaat, goed vermogen en op advies, want lichte voorkeur van installateur boven de Nefit, dus kom maar op Remeha... op naar minstens 24 jaar.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,5
rooncapone
18-5-2015

Een uitstekend product.
nu 5 jaar in gebruik.
Erg zuinig en stil.
De remeha thermostaat maakt het mogelijk zuinig te stoken.
Ben er zeer tevreden over.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,7
Ruud Hessing
12-5-2015

Nefit turbo van 28 JAAR vervangen door budgetketel.nl snel en makkelijk te monteren.
veel grotere waterdruk (warmwater)
goed instelbare thermostaat die er ook nog mooi uitziet.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
A. Kneepjes
12-5-2015

Een prima kleine verwarmingsketel die veel en voldoende warmte geeft om het huis goed te verwarmen.
Warm water ruim voldoende en goed afstellen anders verbrand je te gemakkelijk, dus goed opletten.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,8
w koster
9-5-2015

SINDS KORT AANGESCHAFT EN DOET HET GEWELDIG GOED, WE ZIJN ZEER TEVREDEN OVER DE EERSTE PRESTATIES.
EEN AANRADER OOK WAT BETREFT DE GROTE.
HEBBEN EEN KLEINE BERGING MAAR PAST PRIMA.
WE ZIJN BLIJ MET DE KETEL.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
d kroneman
8-5-2015

Prima ketel! Met de jaarafrekening kregen we 300 euro terug dus veel zuiniger dan 0nze oude ketel! Het is dus echt een aanrader voor iedereen hij maakt ook geen geluid onze oude ketel kon je altijd horen!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
WimR.1957
3-5-2015

Deze ketel gekocht omdat hij goede recencies heeft.
Ik kan me daar helemaal in vinden,kleine ketel en Nederlandse degelijkheid.Ik zou hem wel aanbevelen.
Groet van Wim Ruiten..

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,8
H. Westerhuis
30-4-2015

Warmtecomfort iets lager dan oude ketel, duur beschikbaarheid warm tapwater duurt langer dan bij oude ketel. Oude ketel had kleine boiler. Voor het overig zeer tevreden over de ketel.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

10,0
m.schotsman
30-4-2015

In vorig huis al 2 ketels van Rameha gehad. De eerste ging 17 jaar mee.De tweede zo'n 18 jaar. Nu hangt daar al weer 4 jaar een Rameha HR met warm water voorziening.
Waar we nu wonen was en is hetelucht verwarming en bevalt ons erg goed. De geiser van 1982 was ten einde en wat dan. Wij hebben gekozen voor een Rameha C4 verwarmingsketel met warmwater voorziening waar alleen de warmwater voorziening is aangesloten en een expansievat is geplaatst. Dit moest helaas wel. Het werkt fantastisch. Dit is goedkoper als een geiser en je zou een radiator ergens kunnen plaatsen als extra verwarming.
Een aanrader voor iemand die alleen en nieuwe geiser nodig heeft.Het werkt eigenlijk als vroeger de boiler.Direct heet water als je de kraan open draait. SUPER!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
aadflorie
29-4-2015

Na 18 jaar een VR ketel gebruikt te hebben, vonden wij het tijd voor een nieuwe en dan m.n. een HR ketel. Mede door de aanbeveling van Breman Warmte en de marktconforme prijzen van de Tzerra is onze keus hierop gevallen. Wij denken hiermee een zeer betaalbare en goede keus gemaakt te hebben en hopen er nog vele jaren warmpjes bij te zitten.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
ab mul
28-4-2015

Het is klein en gemonteerd in kastje waar voorheen een fastogeiser hing.
Warm water zeer direct en vlug verder geen ervaring.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

8,0
Lambert Mersel
23-4-2015

Door installateur en mij uitgezocht klein maar fijn. Echt waar voor zijn geld. Voor mijn huis een ware top ketel

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ilse_ilse
22-4-2015

Kleine, compacte ketel. Maakt weinig geluid. Voldoet aan de beschreven eisen. Goede montage en service.

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

9,0
Jaap en Marga van Zaanen
17-4-2015

Een goede maat ketel, eenvoudig in gebruik met snelle warmte en direct warm water voor een goede prijs.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Laura 24
9-4-2015

Hele fijne ketel en makkelijk te bedienen. Nadat we een nieuwe ketel hebben is het weer veel sneller warm en hebben we ook veel sneller warm water in huis. Top ketel!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
Vincent Highland
31-3-2015

Vooral het kleine formaat van de Avanta CW4 spreekt tot de verbeelding. Past zelfs in een keukenkastje. Wij hadden een ruimteprobleem dus dit is voor ons een fantastische oplossing. Klein maar grote prestaties. Snel warm water in de douche. Geruisloze werking. We hadden een VR-ketel maar met deze HR-ketel van Remeha merken we dat de temperatuur veel constanter blijft en dus is het nu zeer behaaglijk in huis. Ook veel stiller dan de vorige VR-ketel. Wat voor ons meegespeeld heeft is dat de Avanta de meest verkochte ketel in Nederland is. Volgens onze installateur is het gunstig dat de Avanta al lang op de markt is omdat de kinderziektes er dan uit zijn. Samen met de I-sense klokthermostaat is het allemaal heel makkelijk in te stellen. Over de duurzaamheid kunnen we natuurlijk nog niets zeggen vandaar ook maar een zes. Verder wil ik melden dat we onlangs een zeer grote koolmonoxide-lekkage hebben gehad met onze oude VR-ketel. Die ketel was geen gesloten systeem. Erg geschrokken en ook wel wat problemen met de gezondheid gehad. Wij vinden het niet netjes om de merknaam en het onderhoudsbedrijf te noemen die het onderhoud destijds verrichten, dus dat doen we ook niet. Wel zijn we nu heel blij met deze HR-ketel van Remeha omdat dit een gesloten systeem betreft en dus veel veiliger is dan onze oude ketel.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
A.D. de Vroet
30-3-2015

Prachtig compact toestel wat weinig ruimte inneemt.
Een stil toestel.
Montage uiterst vakkundig gedaan.
Aardige monteur.
Ga zo door.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
siebedevries71
26-3-2015

een zeer geluidsarm apparaat, het warm water moet helemaal van de zolder komen, maar is nog lekker warm als het beneden is. hij is mooi klein van formaat.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,2
harrylindeman
21-3-2015

Kleine ketel voor een groot huis. Heb er al een aantal laten installeren; ook in mijn verhuurde huizen. Prima prijs-kwaliteitsverhouding

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

7,8
64Raymond
21-3-2015

Op advies van onze vaste installateur dit type ketel aangeschaft ter vervanging van onze 20! jaar oude ketel.
Wat een verschil. Veel stiller. Meer warmtecomfort.
Deze ketel is een stuk compacter dan de vorige ketel en verbruikt ook minder energie. .

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

10,0
Lony vanden Dries
20-3-2015

met deze ketel ben ik zeer tevreden zeer geruisloos binnen een minuut warm water en ook de goede voorlichting door Karin van der Heijden van Onzemannen en de monteur die hem aangesloten heeft

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

8,5
NO84
20-3-2015

Zeer compacte en degelijke ketel en daardoor dus makkelijk te plaatsen in kleine ruimtes. Geluidsniveau is leeg, als de ketel in een kast weggewerkt word is deze als hij in bedrijf is nauwelijks te horen.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

5,0
watdan
20-3-2015

Goede ketel voor goede prijs. doet waar hij voor bedoeld is en werkt prima. zeker aan te raden. ik zou zo weer kiezen voor een remeha ketel.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
hiddesimon
20-3-2015

De remeha avanta c28 is een mooi compacte ketel.
Stil, zuinig en comfortabel in gebruik. Hij levert snel en voldoende warm water en comfortabele warmte.
Eenvoudig in gebruik. Zeker aan te raden.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,0
d kroneman
20-3-2015

prima ketel! Met de jaarafrekening kregen we 300 euro terug dus veel zuiniger dan 0nze oude ketel! Het is dus echt een aanrader voor iedereen hij maakt ook geen geluid onze oude ketel kon je altijd horen!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
hannysmol
20-3-2015

ben er zeer tevreden over reageert meteen als je warmer wil maken
voldoende warm water
de kamerthermostaat is ook makkelijk te bedienen en duidelijk

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,2
m.smaal
20-3-2015

Geen spijt dat we de keuze op REMEHA hebben laten vallen.
Deze ketel is STIL en ZUINIG.
Door Technisie ook geadviseerd vanwege de lage onderhoudskosten
en het gemak.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
patrick5571
20-3-2015

Mooie kleine stille en zuinige ketel .
dag en nacht verschil met mijn oude ketel , met een woord super.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Anjapiek69
20-3-2015

Het is een goede ketel vrij klein dus niet zo'n opvallende grote ketel. En zuinig in gebruik! De gebruikershandleiding is zeer duidelijk. Handig bij eventuele storingen. Kortom ik ben zeer tevreden.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,5
Anoniem
20-3-2015

heeft voldoende capaciteit om aan alle eisen te voldoen. Neem je warmwater als iemand staat te douchen dan heb je onder de douche geen koud water. De duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen omdat we de ketel nog niet zo heel lang hebben. Tot nu toe nog geen problemen ondervonden.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
nvanduijvenbode
20-3-2015

Nu een ruim een jaar de nieuwe ketel in gebruik.
Dit is te duidelijk te merken in het gasverbruik. Hij is bovendien ook nog eens erg stil.
kortom een TOP apparaat

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
F.D.W. Bos
19-3-2015

De ketel werkt niet alleen perfect, maar hij is ook nog eens heel erg stil.
Dat is een heel groot verschil met de vorige ketels.
Ik ben een zeer tevreden mens

Francis Bos

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
rondom1993
17-3-2015

Mijn cijfers spreken voor zich!! Het is lekker warm in huis, eenvoudig te bedienen.
In 1 woord, een super apparaat!!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Zuidoostbeemster
13-3-2015

Sinds enkele weken heb ik de compacte Avanta CW4 in mijn middenwoning. Via mijn Oxxio app zie ik dat ik ondanks het koude weer, al fors op mijn energiekosten ga besparen dit jaar! Blij mee!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,7
wim hapert
9-3-2015

Na 13 jaar gaf onze ketel de geest. Dat betekent "snel" diverse keuzes maken. Via plaatselijke installateur gesprek en folder aangereikt. Groot huis dus ook ketel op maat. Op internet daarna wat rondgetoerd en onze indrukken en gevoel klopten. Snel beslist, binnen 3 dagen weer op orde. Belangrijk na slechts één maand ervaring: simpele bediening, duidelijk in uitlezen en in te stellen/aan te passen. Ook al "weekend weg" op de i-Sense uitgeprobeerd, geweldig. Wel paar dagen de temperatuurinstelling uit moeten proberen, voorheen buiten thermostaat, nu binnen.
Wij zijn zeer tevreden!!

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

6,0
ronald 010
24-2-2015
"Matige cv ketel"

wij hebben in ca 12 huurwoningen Vaillant met ingebouwd expansievat en Remeha door elkaar gemonteerd, het valt ons op dat de Remeha heel erg storingsgevoeling is t.o.v. de Vaillant. Te vaak E4 en E5 storingsmeldingen en het begint al na 3 jaar met die ellende. Wij monteren dit merk niet meer.

- - -

Sterke punten: Goedkoop; compact en weegt weinig kg.
Zwakke punten: Veel E5 storingen die aangeven dat de kwaliteit matig is.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

1,0
hubsapiens
24-2-2015

Ik heb deze ketel pas 7 jaar en nu is de warmtewisselaar kapot. Dat betekent dat het zich niet meer loont om hem te repareren. M.a.w., deze ketel kan al na 7 jaar naar het milieupark. Geweldig, deze lovende revieuws van mensen die hem 1 week hebben en er supertevreden mee zijn. Maar voor mij dus nooit meer een ketel van dit mindere merk. Mijn beoordeling van de andere aspecten dan duurzaamheid heb ik gewaardeerd met een ster om geen vertekend beeld te geven.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,3
Christ06
9-2-2015

Geeft voldoende warmte. Is extreem stil je hoort nauwelijks het verschil in geluid of hij wel brand of niet.En is lekker compact.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

5,8
PG Zijlstra
31-1-2015

In het verkoopgesprek met Budgetketel werd geadviseerd te kiezen voor de grotere Remeha Calenta 40C i.p.v. het kleinere en goedkopere model.
Op twee punten zou dan gelijktijdig warmwater kunnen worden getapt dat vooral bij het douchen prettig zou zijn. Helaas blijkt dit helemaal niet het geval.

Ik verzocht de nieuwe Remehaketel, net als de oude ketel, strak tegen de zonneboiler te plaatsen. Dit is niet gebeurd er is een ruimte ontstaan, waartussen je net je hand niet kunt steken. Erg onhandig en niet praktisch. Dit had ook tot gevolg dat het electriciteitssnoer van de nieuwe Remehaketel te kort was. De monteurs van Budgetketel deelden mede dat ik voor aansluiting zelf maar een verlengsnoertje moest fabriceren.

Na plaatsing werd mij medegedeeld door Budgetketel dat de Remeha Calenta 40C geen mogelijkheid biedt de cv aan te sluiten op de zonlichtcollector/boiler. Ook dit was mij niet medegedeeld in het verkoopgesprek van Budgetketel, terwijl ik toch foto’s had gestuurd van de oorspronkelijke situatie.
Dit zal onherroepelijke negatieve invloed hebben bij de definitieve bepaling van het energielabel van mijn woning.

Voorburg, 29 januari 2015

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

9,3
Piet Ponsen
30-1-2015

Ik heb de ketel nu 6 weken in mijn bezit, voor alsnog werkt hij perfect, in vergelijking met mijn vorige ketel scheelt het een hoop ruimte in mijn stookkast.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,2
Teamad
26-1-2015

Geruisloos, compact en eenvoudig te programmeren met de I-sense. Prima keuze. De ketel is snel leverbaar en compleet..................................................................................... doen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Dribbeldorus
19-1-2015

Wij zijn zeer tevreden over de Remeha Avanta. De CV ketel is nagenoeg geluidsarm. Makkelijk te plaatsen in een kleine ruimte. Er is sprake van een snelle warmteafgifte. Na ruim een jaar nog geen minpuntjes.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Singelstraat
10-1-2015

Wat een genot deze cv ketel! Na de vorige ketel, die alles behalve vlot ons huis opwarmde en zeer veel geluid maakte is de Remeha Avanta een verademing. Zonder geluid doet hij prima zijn werk. Ook bevalt de iSense thermostaat prima! Handig en gemakkelijk te programmeren en te bedienen!
Over de duurzaamheid kunnen we nog geen uitspraken doen ( plaatsing 13 november 2014)

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

8,2
Bas Fennis
24-12-2014

Erg content met de keuze voor deze ketel. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en wat mij betreft erg geschikt voor een middelgroot appartement. Opvallend is dat de ketel nagenoeg geen geluid maakt, erg prettig i.t.t. wat ik gewend was.

Vriendelijke groeten,

Zeer tevreden eigenaar

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
alexandereerhart
20-12-2014

Goede ketel ik ben er blij mee.
Genoeg heet water en ook gemakkelijk via menu in te stellen.
gebruiksvriendelijk dus aan te raden.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,0
Maartenlab1971
20-12-2014

Stuk zuiniger dan de oude ketel. Veel stiller. Snel warmwaterafgifte bij douchen. Radiatoren nog steeds niet goed warm, wellicht complete systeem bij montage toch niet goed ontlucht of ongeregeld

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
Savene
19-12-2014

op alle punten een topketel voor een acceptabele prijs, zelfs de monteur was blij met allerlei handigheidjes die de fabrikant voor hem had ingebouwd

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

7,0
Richardelderhorst
19-12-2014

Ik ben tevreden. ik heb toen ik het huis kocht gelijk deze nieuwe cv ketel laten plaatsen. De ketel die erin zat was al aan vervanging toe. Het huis word lekker warm en blijf op de ingestelde temperatuur zonder dat je de ketel steeds hoord aanslaan. De ketel is zowiezo erg stil en je hoord hem eigelijk alleen even als je hem in de ochtend aanzet maar dat geluid is al snel weg.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,5
GretaH84
19-12-2014

Prima ketel voor een goede prijs. Nog nooit een probleem mee gehad oid. Onze jaarrekening voor de energie werd een stuk lager na aanschaf van de nieuwe ketel!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
aloeng
19-12-2014

Mijn oude CV ketel is stuk. Op advies van mijn CV monteur heb ik voor deze nieuwe CV ketel gekozen. Het is compact en makkelijk te bedienen. Bijvullen gaat ook zonder problemen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

10,0
kraakr
19-12-2014

De Remeha is een zeer Fijne ketel. Neemt weinig ruimte in beslag. Snel warm water. Gemakkelijk bij storingen.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Dijkje 12
10-12-2014

Hans. op 4-12-2014 nieuwe Avanta 28c geplaatst
oude cv 20 jaar gehad ook een Remeha was nu aan een nieuwe toe Over de Avanta zeer tevreden Tap water is snel warm ben dik tevreden.
De ketel is ook stil bij gebruik. een toppertje.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,5
barnan
5-12-2014

Lekker klein, snel warm binnen, gemakkelijk dat je de aan- en uittijden kunt instellen.....de duurzaamheid geef ik alvast een 8, want ik denk dat het apparaat heel lang mee gaat.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,7
heemskerk44
4-12-2014

Na 1 week in gebruik ben ik tot nu toe zeer tevreden.
Isens is makkelijk in te stellen en te gebruiken.
Ketel is vergeleken met de oude ketel stukken stiller

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
wdepierre
3-12-2014

Goede ketel die het huis snel verwarmt. Ook het tapwater is snel op temperatuur. Makkelijk te installeren.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
Nielsfj
3-12-2014

Ik heb de ketel aan laten leggen samen met een compleet nieuw cv systeem. Alles werkt naar behoren al duurt het even voor het water warm wordt (waarschijnlijk had ik een iets grotere ketel moeten hebben), verder alles prima. Makkelijk te bedienen via isense, verder geen problemen met de ketel!

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

7,5
monique Franken
3-12-2014

Veel mogelijkheden..perfect bedienings gemak.Mooie kleine ketel, makelijk weg te werken. Goede thermosstaat klok.
vele instellingen mogelijk.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
janbuurke
2-12-2014

Zuinig in gebruik en gebruiksvriendelijk. Wij zijn tevreden met de nieuwe ketel. De ketel is compact en is geruisloos

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,8
j.vd.zee
2-12-2014

Gemakelijk in gebruik en kan ons huis goed verwarmen.
Ook de doorstroming van warm water is goed.
Wij hebben geen problemen met onze Remeha Avanta 28c CW4

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
A A E.
2-12-2014

Een super ketel die in combinatie met de bijgeleverde thermostaat het comfort in huis bijzonder aangenaam maakt. Een verschil van dag en nacht met onze vorige ketel. Ook het energieverbruik is flink omlaag gegaan. Kortom een bijzonder goede investering.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
frankluijmes
2-12-2014

Deze ketel nu bijna 1 jaar in ons bezit. Nooit problemen mee. Riante hoeveelheid warm water. Krijgt onze woning snel warm.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,2
jcrijsdijk
2-12-2014

de prijs vonden wij aantrekkelijk,makkelijk in gebruik, duidelijke aanduiding indien er een storing is.Wij vinden het een heel goede ketel, nog geen problemen mee gehad. Onze ervaren installateur heeft ons deze ketel geadviseerd, vooral om de prijs-kwaliteit verhouding.
Wat ons betreft een aanrader voor wie aan een nieuwe ketel toe is.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
jrabma
2-12-2014

Lekker zuinig makkelijk in gebruik. gewoon een prima ketel nooit geen problemen goede ondersteuning kortom Goed !

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
gerrithartman
2-12-2014

Verbruik beduidend minder.
Geinstalleerd door een echte vakman.
Gebruiksvriendelijke handleiding.
Redelijke aanschafprijs.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Helma Smeenk
2-12-2014

Het geleidelijk opwarmen van de ruimtes moest ik even aan wennen, het duurt wat langer voordat het warm is, nu vind ik het prettig

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Brigitte15
2-12-2014

Nu een meer dan een jaar in gebruik en geen problemen mee gehad. Prima ketel en gebruiksvriendelijk.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Kv.d.Veen
1-12-2014

Een Remeha ketel gekocht op advies van een verwarmings monteur omdat hij de beste ervaring had met deze ketel
weinig problemen makkelijk in onderhoud en nauwelijks
storingen.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

9,0
Robert van den Hoek
29-11-2014

Keuze voor deze ketel kwam voort uit dat er al exact zo'n ketel in de woning aanwezig was.
Helaas stuk door slecht onderhoud van vorige eigenaren.
Reparatie was mogelijk maar om nog ruim €700 aan ketel van 8 jaar te spenderen vond ik zonde.
Daarom dezelfde ketel gekozen dan kon ie er het meest simpel op gemonteerd worden zonder aanpassingen.
Werkt nu allemaal weer super!
Goed warm water, redelijk snel ook en behaaglijke temperatuur.
Duurzaamheid zal nog moeten blijken maar word nu goed onderhouden.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,8
Leo333
28-11-2014

Deze ketel in 2007 laten plaatsen. Dus al weer 7 jaar in bedrijf. Tot nu toe erg tevreden. Heeft nooit dienst geweigerd en is erg stil. Ben erg tevreden over deze ketel.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,5
lijnie48
25-11-2014

Eerder warmwater en warmer.
isense erg makelijk in gebruik
Woonkamer sneller op temperatuur
ketel geluid erg stil

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

8,5
g.roerig
15-11-2014

prima ketel.
bevalt erg goed. Ook snel warm water.
Plaatsen was ook redelijk snel gedaan.
Ketel neemt niet veel ruimte in beslag.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,2
jacobus1942
15-11-2014

L.s, Na enige start problemen en ook het wennen aan deze ketel kan ik zeggen dat de ketel ons goed bevalt. De thermostaat staat wel iets hoger +22graden, maar dan wordt het lekker warm, later zetten wij de thermostaat op +21.5.Ook bij de afrekening van de NUON hebben wij het idee dat deze ketel zuinig is, minder gas verbruik en iets minder elektra, maar er was ook geen erg koude wintert! hoogachtend Fam J. van den Eijkel.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
E.Forman
14-11-2014

Prima ketel! Als deze eenmaal goed geinstalleerd is.
Hij is klein en makkelijk te onderhouden, kan weinig mis mee.
Snel warm.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,5
Hakfoort
14-11-2014

Deze CV-ketel is zeer compact en overal te plaatsen. Verdr is hij zeer geluidloos en heeft hij een zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

9,0
Corrie Guezen
14-11-2014

Prima ketel, lekker klein van formaat en erg zuinig in gebruik. Ook de pijp is niet meer zo groot op het dak.
Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen, laat hem 1 keer per jaar wel schoonmaken.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Anoniem
14-11-2014

Prima CV-ketel & warmwatervoorziening.
Zeer compact en geluidsarm. Voldoende capaciteit voor ons huishouden (4 personen).
Na 1 stookseizoen aanmerkelijk minder gas verbruikt.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Anoniem
14-11-2014

Prima CV-ketel & warmwatervoorziening in 1.
Compact, stil en energiezuinig, een aanwinst.
Gebruiksgemak en werking zeer eenvoudig, heb er geen omkijken naar.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,5
FT de Willigen
14-11-2014

Goede en betrouwbare ketel.
Warm water voor zowel de keuken als badkamer.
Rustige ketel behaaglijk als verwarming en bovenal zuinig.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
willem2504
14-11-2014

We hebben de ketel nu een jaar naar tevredenheid. Onze energierekening is behoorlijk omlaag gegaan. Omdat we het produkt pas een jaar hebben, kan ik niets zeggen over de duurzamheid.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,5
sjoerdkeijser
14-11-2014

Ben tevreden, ook over de installatie van Hebro techniek uit Schijndel. De ketel werkt goed en is tamelijk geluidloos.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

8,7
Bakelaar
14-11-2014

door de eilanden uit Stellendam geinstalleerd, zeer netjes gewerkt, top! avanta is heerlijk stil en het lijkt wel of ik veel sneller warmte heb (zowel douche als verwarming), ben derhalve zeer tevreden, duurzaamheid kan ik nog niet veel over zeggen na een aantal dgn ;-)

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Joop Edith
2-11-2014

Klein model Weinig geluid Snel warm water Goede straal
Over de levensduur kan ik nog geen menig geven

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
jaap.kuipers
11-10-2014

Het apparaat is nu 5 jaren in gebruik. De eerste 3 jaren geen extra onderhoud nodig, uiteraard wel de service beurten-
Nu heeft het apparaat al meerdere keren storing "5" gegeven, ook nadat het toestel een grondige onderhoudsbeurt heeft gehad.
Door te resetten gaat het een poos goed, gelukkig heb ik een warm huis en heb het toestel eigenlijk alleen nodig voor warm water. Dus zit niet snel in de kou.
Het toestel vind ik uiteindelijk een onbetrouwbaar apparaat.
k'Zou dit toestel nooit aanbevelen.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,0
jcvdM
14-8-2014

Een uiterst stille CV ketel.
En met de iSense thermostaat simpel in te stellen.
Ben tot nu toe tevreden maar over duurzaamheid is het nog te vroeg.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

1,0
MJVDIJK
29-7-2014

Koop deze machine alstublieft niet!!!!!
Koop sowieso geen Remeha maar een A-merk dat zijn predicaat wel verdient! Remeha gebruikt allemaal Chinese plasic troep dat niet met warmte om kan gaan. Tot 5x een monteur van REMEHA zelf langs geweest om het hele zaakie te vernieuwen. En nu mogen ze voor 6de keer komen. Het ding is ruim 3 jaar oud!
Dus lieve mensen, neem mijn advies ter harte en koop geen remeha! Doe het niet, koop een bosch of vaillant of zo!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
halo49
23-7-2014

sinds november 2013 gehele nieuwe installatie laten plaatsen incl.warm water. Alles werkt naar tevredenheid en we hebben er lekker warm bijgezeten. Douchen gaat met ruim voldoende warm water en ook in de keuken is voldoende water. Tijdens onze voorjaarsvakantie werkte de thermostaat keurig de ingestelde vakantieregeling en toen we thuis kwamen was het weer lekker warm.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,0
martknecht
14-7-2014

Fijne geruisloze ketel. Uitstekend regelbaar. Zeer compacte ketel. Bijpassende klokthermostaat heeft veel progamma,s.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

9,0
Mary.
11-7-2014

Makkelijk te bedienen,goed overzichtelijk!
Met plaatsen, prettige medewerkers, en ruimen alles keurig op!
Zuiniger en de ketel neemt minder plaats in!

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,0
hakke117
11-7-2014

Geluidloos, goede warmwatervoorziening,nog moeilijk te zeggen hoe het gasverbuik gaat uitpakken, want de ketel heeft nog geen winter beleefd.

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

8,0
cultuurpassie
10-7-2014

Mijn nieuwe Remeha Avanta 28c CW4 is een fijne cv ketel, ik gebruik nu ook minder gas.
Het gebruiksgemak is ook heel bijzonderbij deze cv ketel.

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

10,0
pietmoree
10-7-2014

Direct warm water,geeft zeer snel heerlijke warmte in huis,is veel stiller en verbruikt minder dan vorige ketel.Kan iedereen deze ketel van Remeha aanbevelen.Een echte Topper.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,0
oijenavan
10-7-2014

Prima warmte ,warmwaterkraan open en in een mum van tijd warmwater
Ook binnenshuis snel op ingestelde temperatuur
Gebruiksgemak Geen problemen geen omkijken naar
Mogelijkheden Werkt perfekt met honeywell thermostaat
Duurzaamheid Tot nu toe geen enkele klacht omtrent het gebruik
In zijn totaliteit enorm tevreden over installatie en omtrent de installatie en het laten funktioneren met de bestaande thermostaat
Tzerra cw4 van remeha is een zeer goede keuze mede door de compactheid van de installatie

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

9,2
Kookketel35
9-7-2014

Wij zijn er super blij mee. Het is heel vlug warm in huis.
En we hebben heel snel warm water.
En een fijne thermostaat dus in een word heel tevreden!!!!!!

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,8
wimpouw
9-7-2014

Echt een hele goede ketel, veel sneller warm water dan voorheen met mijn oude ketel, veel hardere waterdruk echt tp.
snelle opwarming zeker met dit weer en een lager gasverbruik
tot nu toe geen spijt van deze aankoop.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

9,0
pieter010
9-7-2014

Echt een hele goede ketel, veel sneller warm water dan voorheen met mijn oude ketel, veel hardere waterdruk echt tp.
vandaag veel regen en eeb beetje koud in huis 18 graden even snel de verwarming aan en het was gelijk lekker behagelijk in huis en gelijk niet meer zo vochtig.
tot nu toe geen spijt van deze aankoop.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

8,5
R.Engelen
9-7-2014

gebruiksvriendelijk, compact, geluidsarm en zuinig. Bijgeleverde standaard thermostaat is perfect te bedienen.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

5,5
mbjs
18-5-2014

Ketel werkt naar behoren, de service en duurzaamheid zijn ver te zoeken. Het wandbevestingsplaatje van de themostaat is zoek geraakt, wil ik een nieuwe aanschaffen en remeha laat vervolgens weten dat ik dan een volledige nieuwe thermostaat moet kopen a 190 euro. Wat een verschrikking!! Je moet toch ook losse onderdelen kunnen aanschaffen? Heb nu al spijt.

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

9,5
popenjos
4-5-2014

De Remeha Avanta CW28 hebben we nu ruim 7 jaar in bedrijf.
Na opstartprobleem en service van Remeha-man nooit meer
problemen gehad.
Ketel werkt feilloos en stil.
CV-functie en WW-functie voortreffelijk.
Kan merk en model van harte aanbevelen.
Jos de Groot, Delden

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

4,0
Anoniem
28-12-2013
"Om de paar maanden kapot"

Beter een nieuwe ketel kopen van een ander merk dan de Remeha laten repareren.

- - -

Sterke punten: Heeft het na aankoop toch nog bijna anderhalf jaar volgehouden.
Zwakke punten: Twee jaar oud. Na anderhalf jaar voor 800 euro moeten laten repareren. Nu binnen een halfjaar weer kapot. En dus weer een koude douche.
In bezit: 1-2 jaar
Via BesteProduct.nl

9,0
NIco
5-7-2012
"Remeha Avanta"

6 jaar in gebruik, nooit onderhoud gegeven nu pas een probleempje met de 3-weg klep als ik het zo in schat. Ik gebruik hem voor warmwater op de kranen en voor het douchen, maar ook als hotfill voor mijn wasmachine. In verhouding moet hij dus harder werken dan een gemiddelde.

- - -

Sterke punten: Zuinig.
Zwakke punten: Geen.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

9,0
peter
25-12-2011
"Remeha Avanta"

Heb de ketel nu 5 jaar, probleemloos. Wel elk jaar nieuw ontsteekpennetje en branderpakking zelf vervangen en syfon schoongemaakt. Bedrijfsmatig hebben wij heeeel veel Remeha`s hangen. Percentage-gewijs weinig problemen, tuurlijk wel wat probleemgevallen, maar dat hebben ze bij Ferrari ook.

- - -

Sterke punten: Compact; stil; zuinig; rendement van 97,8%
Zwakke punten: Weinig ruimte in het toestel voor reparatie. Gevoelig op E4 en E5, maar dat is grotendeels te verhelpen door vreetring tussen travo en montageplaat te zetten.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

4,0
Jaco
25-7-2011
"Nooit meer een Remeha"

Slechte CV ketel. Slechtste Cv ketel die ik heb gehad. Zeer gevoelig en regelmatig E4 E5 Code. Om het half jaar moeten er nieuwe onderdelen in. Normaal moet een CV na twee jaar worden schoongemaakt en heb je misschien na 5 jaar een onderdeel te vervangen. Remeha is rondom slecht. Ik kan er niet anders van zeggen. Had ik maar een INTERGAS of een ander merk gekocht

- - -

Sterke punten: Geen voordelen -4
Zwakke punten: REMEHA is een heel slecht merk. Niet kopen en absoluut nooit aan beginnen.
In bezit: Een paar dagen
Via BesteProduct.nl


Beste prijzen voor Remeha Avanta 28c CW4 wit