Volg ons

Remeha Avanta 28c CW4 review

5,0
prijs/kwaliteit
8,1
experts (1)
7,9
gebruikers (226)
  • Type cv-ketel: combi hr
  • Vermogen: 24 kW
  • Warmwatercapaciteit bij 40°C: 12,5 liter per minuut
Bekijk de specificaties

Gemiddelde score gebruikers

7,9

gebruikers (226)
Inmiddels hebben 226 gebruikers hun mening gedeeld over de Avanta 28c CW4 van Remeha en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruim) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Avanta 28c CW4 vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de Remeha Avanta 28c CW4

Toon:
9,0
s
30-6-2016

we hebben enige tijd een remeha,we zijn er helemaal tevreden mee.Een fijne verwarmings ketel,voor een mooie prijs.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,8
Ramo
30-6-2016

Nadat we de oude ketel na een paar reparaties hadden vervangen voor een Remeha ketel wisten we niet wat we meemaakte. We hoefden niet meer het warme water helemaal open te draaien om hem een beetje warm te krijgen met een niet echt harde straal. Nu beetje open draaien tijdens het douchen waardoor hij echt heet wordt waardoor je koud water bij moet gebruiken daardoor weer een harde straal water waardoor je sneller klaar bent. De verwarming hoefde niet meer op max.om het huis een beetje warm te krijgen. Nu met automatische thermostaat is het huis al helemaal warm bij 22 a 23 graden. Doordat hij zuiniger is hebben wij de afgelopen 2 jaar geld terug gehad van de Nuon. Dus voor ons echt een verademing nadat we de oude ketel hadden vervangen voor deze ketel.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ellen
30-6-2016

Het is een prima ketel, toen der tijd de beste aanbieding qua prijs. Goede prijs kwaliteit verhouding dus.
De ketel heeft een klein formaat wat perfect is doordat je de ketel mooi kan weg werken. Tevreden over de warmte alleen als je aan het douchen bent kun je niet een andere kraan met warm water open zetten. Capaciteit valt dus tegen

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Henk
29-6-2016

Fantastische ketel geen omkijken naar.Als je de thermostaat omhoog draait is het in mum van tijd warm.Is ook lekker geluidsarm. Geeft ook meer en sneller warm water dan mn vorige ketel.Voor mij tot nu toe top.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,2
Henk
29-6-2016

Klein van formaat maar krachtig als een olifant. Presteerd zeer goed en vraagt weinig onderhoud. Prijs kwaliteitverhouding is zeer goed.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
jans
29-6-2016

de ketel is voorzien van een aantal mogelijkheden die ik zelf nog begrijp dat is een mee valer , de ketel is erg goed en betrouwbaar naar mijn inzien,en gemakkelijk te bedienen ,geeft snel de warmte en is zuinig.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,5
klaas
29-6-2016

dit is een makkelijke en betrouwbare ketel die als hij normaal onderhoud krijgt probleemloos is en voldoende warm water afgeeft

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,2
Peter
29-6-2016

Het gebruiksgemak is perfect, weinig knoppen maakt dit erg eenvoudig, bovendien zuinig met verbuik. Aanrader

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Paul
29-6-2016

Een stille ketel die onderhoudsarm is.Warm water dat op constante temperatuur blijft.Gelijk het eerste jaar al kostenbesparing gehad dus een goede investering geweest.
En het belangrijkste in dit verhaal het huis is lekker warm.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
chris
29-6-2016

We hadden al jaren een w23c van Remeha, en wilde iets nieuws we Hebben toen besloten om weer voor een Remeha te kiezen. Het werd een Avanta 28c. We hebben 1 keer een probleem gehad met de besturingsprint maar dit werd snel en vakkundig door de monteur van Remeha opgelost.
Verder een goede ketel voor een goede prijs.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,3
Age
29-6-2016

De ketel is sinds een jaar in ons bezit en werkt storing vrij. Het energieverbruik is gedaald. Warmwatervoorziening is voldoende voor douchen. Prima keuze.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,2
Nina
28-6-2016

Het is een fijne ketel. De levering liep gesmeerd. Er zit een duidelijje handleiding bij en is makkelijk in gebruik. Het formaat is mooi en het huis blijft goed warm.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
Andre
28-6-2016

Uitermate tevreden over de Remeha Avanta 28c CW4. Nu wel een temperatuur die heel constant is. Ik merk verschil in energieverbruik met mijn vorige ketel.
Geen enkele storing meer gehad. Makkelijk waer bij vullen indien nodig.
De aanschaf van deze ketel is een goede investering.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,0
Peter
28-6-2016

Al vele malen gemeld dat de ketel een enorme herrie maakt. Remeha geeft geen enkele afdoende reactie. 2 jaar geleden benaderd voor een klantonderzoek en toen weer aangegeven dat de ketel zo'n herrie maakt. Letterlijk antwoord: dat is pech!

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,0
Chris
28-6-2016

Prima ketel. Doet waarvoor hij bestemd is. Is een heel stuk compacter dan z'n voorganger. Maakt weinig geluid.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
REPostma
28-6-2016

in combinatie met de draadloze thermostaatklok gemakkelijk in gebruik. Weinig geluid bij warmwatervraag. Dat was wennen in positieve zin, want ik had voordien, daarmee vergeleken, een 'brullende' geiser.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Lysette
28-6-2016

Prima ketel, makkelijk in gebruik en een keer zo klein qua formaat als onze oude. Stil en vlot warm water, ondanks dat deze op de tweede etage hangt. Klokthermostaat voor de hele week ingesteld, dus geen omkijken meer naar. Super handig!

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,2
Rajan
28-6-2016

Nooit problemen mee, bad snel vol en altijd goede temperatuur van water. Hij is ook veel zuiniger en stiller dan mijn oude ketel!! Dus ik ben er heel blij mee!! Zeker een aanrader!

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,5
Ian
28-6-2016

En super ketel.Snelle installatie, mooi compacte ketel. Warmt snel op levert ruim voldoende warmwater en is geluidsarm, Deze hoor je nl niet.i-sense makkelijk te bedienen. Zeer zeker aan te bevelen

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,8
Remon
28-6-2016

Heb in 2014 een nieuwe Remeha Avanta 28 C ketel gekocht. Hij is zeer stil en was veel zuiniger als de vorige ketel.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,7
HE Versteege
16-5-2016

Mijn ervaringen met deze ketel zijn nog kort, doch het formaat is compact, stil en geeft heerlijk warm water. De nieuwe iSense klokthermostaat is mooi en gebruiksvriendelijk

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
Tjiftjaf
4-4-2016

Beetje vreemd dat je bij een aantal reviews bij het gebruik na een paar dagen reeds een beoordeling vindt over het verbruik. Ik heb nu een verbruikservaring over de afgelopen 4 maand en dit vergeleken met het verbruik van mijn vorige CV (een 10 jaar oude blauwe engel van ATAG incl. warmwatervoorziening) Ik kom nu met deze Remeha Avanta terecht op een 40% hoger gas verbruik. Dus bepaalt niet zuiniger en dat valt me tegen omdat de warmwatervoorziening nu niet meer met een ingebouwde boiler functioneert en dus trager warm water levert.
Daarentegen is het elektriciteitsverbruik met 20% afgenomen, door een beter werkend pompsysteem???

- - -

In bezit: een kwartaal
Via Kieskeurig.nl

9,2
Harold van Duinen
31-3-2016

Dit is mijn 2e Remeha combiketel, staat op de 2e etage, mijn 1e Remeha combiketel staat op de 1e etage.
en ook deze werkt perfect!

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Tanja
24-3-2016

i-sense makkelijk te bedienen. Altijd op gewenste tijden lekker aangenaam in huis(per dag variabel in te plannen)

- - -

In bezit: een kwartaal
Via Kieskeurig.nl

9,0
Van der Horst
20-3-2016

We hebben nu een mooie, geruisloze ketel, de Avanta gekocht. Het is zo'n kleine ketel, je vraagt je af hoe het kan. We hadden een boiler in onze oude CV-ketel en ik was bang dat we moesten inleveren op comfort maar integendeel, het water is meteen warm. Een makkelijke thermostaat, de iSense die er ook nog mooi uitziet. Ons huis is lekker snel warm. Snelle installatie dus wij zijn erg tevreden.

- - -

In bezit: een maand
Via Kieskeurig.nl

9,3
Jan Jacob
20-3-2016

Oude ketel was bijna op. Reparatie te duur. Op advies installateur gekozen voor deze ketel. Prima combi van warm water en warmte en bijna geruisloos (zeker tov de vorige ketel). Kan hier weer jaren mee vooruit.

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,8
Erkan
9-3-2016

Mooie, stille, compacte en vooral zuinige ketel. De ketel is de helft kleiner dan onze vorige Quinta en vooral het geluidsniveau is perfect! Jammer dat ik de cv-pomp snelheid niet kan aanpassen, maar voor de rest zijn er veel mogelijkheden om de Avanta in te stellen naar eigen comfort. Qua duurzaamheid kan ik op dit moment niet veel over zeggen omdat de ketel paar weken geleden is geplaatst maar daar twijfel ik niet aan bij Remeha. Onze vorige Remeha is ruim 15 jaar meegegaan! Top!

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Willeke
7-3-2016

Mooie kleine ketel en je hoort helemaal niets dus lekker stil lekker warm in huis en snel warm water. Er hoort een mooie thermostaat bij met een makkelijke gebruiksaanwijzing. Kortom tot nu toe een fijn product en nu maar hopen dat de duurzaamheid ook een 9 verdient.

- - -

In bezit: een maand
Via Kieskeurig.nl

8,0
Tevreden klant
1-3-2016

De ketel is twee dagen geleden geplaatst. Snel geïnstalleerd, vriendelijke en professionele installateurs. Warm water voorziening is stukken beter en verwarmt mijn appartement prima. Ketel is nagenoeg geruisloos en lekker klein. Gebruiksgemak ketel en thermostaat is goed. Over de duurzaamheid kan ik nog niets vermelden. Aanrader!

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,7
J Brunt
28-2-2016

Mooie kleine strakke zuinige ketel met veel vermogen. Slaat geluidloos aan en je hoort hem niet branden.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
l van der Heijden
24-2-2016

Het is lekker warm in huis. de ketel maakt geen lawaai en de warm water voorziening is beter.
Hij is compact en neemt daardoor veel minder ruimte in en het ziet er netter uit.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
JOOP
22-2-2016

Snel warm water min of meer geluidloos makkelijke bediening via thermostaat te kort in bezit om de duurzaamheid te kunnen beoordelen

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
fam Streppel
8-2-2016

Bij ons 1e huis hebben wij in 2006 de oude VR ketel vervangen door een Avanta CW4. Wat een verademing was dat t.a.v. comfort maar ook zeker gasverbruik! Helaas was na ca. 6 jaar de warmtewisselaar qua aansluiting stuk. Dit is volledig onder garantie vervangen!

Hierna hebben wij in 2014 ons 2e huis gekocht. Hierin was eenzelfde Avanta, ook uit 2006, aanwezig. Dit vergemakkelijkte de aankoop o.b.v. vertrouwen in Remeha enerzijds en anderzijds de Avanta. Wegens inwendige lekkage agelopen week, en relatief hoge reparatiekosten hiervoor (onderdelen + arbeid) hebben we besloten de nog maar 10 jaar oude nog goed werkende ketel toch maar te vervangen voor een exact zelfde. Wederom dus weer de Avanta CW4. Dit was naar inschatting voor ons op dit moment de beste oplossing, omdat deze nieuwe ketel plug&play te vervangen was!

O.b.v. ervaringen van deze ketel en Remeha zelf: Dikke pluim!

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Ram op Dijkl
28-1-2016

Snelle installatie, mooi compacte ketel. Geluidsarm.
De ketel was goed aan te sluiten op de bestaande situatie met een goede voorlichting van de adviseur.
Keurige installatie door monteur. Aansluiten en draaien.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

1,0
Dennis
22-1-2016
"Zeer slechte ketel "

Als je graag koud uit je bed wil komen moet je deze ketel zeker kopen. Sinds aankoop in 2010 alleen maar problemen. Nu de laatste tijd Error 4 en al zeker voor 800 euro aan monteurs en onderdelen. Volgende ochtend weer een andere Error. Hiervoor Vaillant gehad welke 15 jaar zonder problemen gedraaid heeft en alleen onderhoud had met bekende kleine slijtage reparaties.

- - -

Sterke punten: Klein; compact en als hij werkt snel warm.
Zwakke punten: Constant Errors; niet betrouwbaar; veel zwakke onderdelen.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

2,2
Huisje123
19-1-2016

*Slecht ! Water wordt niet fatsoenelijk warm de verwarming niet warm
Het verbruik is redelijk . Maar voor derest is die waardeloos
En iedereen bij ons in de straat heeft een nefit !
Behalve ik

Niet aan beginnen !

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Wil
16-1-2016

Na 7 jaar maar eens een revieuw geven. Heb deze ketel zelf opgehangen, heel gemakkelijk als je handig bent. Verder nog geen enkel probleem gehad ermee. Moet alleen vermelden dat ik deze combi ketel enkel voor de verwarming gebruik en niet voor douchen en of warm water.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
B van Stratum
14-1-2016

Beste lezers, wij zijn prima tevreden met de nieuwe ketel,de installateur heeft deze met zorg aangesloten en hem was niets teveel(zeker aan te bevelen!)Het lijkt of de warmte beter verdeeld is in vooral de woonkamer, het is een fijne in onze ogen een lekkere verdeelde verwarming is aan te bevelen

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,8
marcovandermeulen
6-1-2016

Ketel net geplaatst, douche is lekker warm, huiskamer zeer behaaglijk. Lekker een nieuwe ketel.

Hoop dat het ons bij de afrekening een boel geld zal schelen, want de oude ketel trok het niet echt meer.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Harry Wielens
4-1-2016

vrijwel geruisloos en snel warm.
De thermostaat is eenvoudig te bedienen.
Tot nu toe erg tevreden.
Kan iemand zeker adviseren deze ketel te nemen.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
Remeha een prima cv ketel
4-1-2016

Nadat onze Vaillant het na 16 jaar opeens begaf, adviseerde de installateur een Remeha ketel. Prima advies ! Ketel werkt snel, is vrijwel geruisloos, en de bediening is heel eenvoudig.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Francis Rosbergen
27-12-2015

Super blij zijn we ermee. Maakt vrijwel geen geluid en de bedieningvan de thermostaat is super fijn en eenvoudig. Top ketel

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
Jeroen
18-12-2015

Hele goede, zeer zuinige ketel tegen een mooie prijs. Prima bedieningsgemak. Prima ketel voor een gemiddeld woonhuis. Hij is erg stil en alweer een stuk zuiniger dan zijn voorganger.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,7
Tjiftjaf
16-12-2015

Mooie geruisloze kachel die mijn woonkamer netjes op de gewenste tijd, op de gewenste temperatuur brengt, met een iSense thermostaat.
De warmwatertoevoer is iets trager dan zijn voorganger, maar niet storend.
Ik kan het verbruik t.o.v. mijn "oude" kachel nog niet beoordelen, omdat ik hem nog maar dik 3 week in gebruik heb.

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Stavast
10-12-2015

Na een vervanging van een staande ketel van +30 jaar een 4 x zo compacte hangende ketel. En zovele malen stiller.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Vleugels
10-12-2015

Ketel sinds een paar weken in gebruik en warmtecomfort is uitstekend en geen problemen met douchen en water gebruiken in de keuken

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,8
Max Wilken Veenwouden
6-12-2015

Nog maar een week of 2 in bezit, maar tot nu toe ZEEEEER tevreden! Het comfort in ons huis is met 200% verbeterd! zeker in combinatie met de Isense klokthermostaat. Een must voor een goede en correcte werking van de ketel.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,5
Henk
1-12-2015

CV- installatie werkt naar behoren, geeft genoeg warm-water-afgifte ook voor b.v. douchen is voldoende, ook de temperatuurhandhaving in de woonkamer is goed.
Duurzaamheid op de lange termijn moet zich nog bewijzen.

- - -

In bezit: een maand
Via Kieskeurig.nl

9,0
John B
26-11-2015

Geplaats door Sander Bosch uit Enschede.
Zeer correcte man en alles volgens afspraak.
Ben zeer tevreden over deze ketel.
Goed warm water en geen lawaai.
Deze ketel is een echte aanrader

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
John
22-11-2015

De ketel is afgelopen vrijdag 20-11-2015 geinstalleerd. De heeerlijke warmte kun je goed instellen met de i-senze. Per halve graad zelfs!
Ook snel warm water

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
hvdr
11-11-2015

Is gewoon een super ketel. Warmt snel op levert ruim voldoende warmwater en is geluidsarm in vergelijking met mijn oude ketel. Deze hoor je nl niet. Zeer zeker aan te bevelen

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
jaap.kuipers
6-11-2015

De ketel hebben we 6,5 jaren in gebruik.
Uiteraard heb ik een service contract afgesloten.
Het is een apparaat die wel onderhoud behoeft, geeft wel eens een storings melding. Dus niet 100% betrouwbaar.
Deze ketel is in een nieuwbouw appartement geplaatst.
Als ik de keuze had zou ik dit toestel nooit nemen.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
Mark de Kort
22-10-2015

Onze oude ketel (ook een Remeha) was aan het einde van zijn leven... en dus acuut een nieuwe moeten aanschaffen. Daar we tevreden waren over onze oude Remeha... hebben er weer een Remeha-CV-ketel aangeschaft. Nu een Avanta 28C CW4. We merken het verschil direct. Het is weer snel comfortabel warm in huis. Je hoort hem niet werken en is heerlijk compact. Nog maar net in ons bezit...nog maar net in werking..... maar nu al dik tevreden. Tevens de makkelijk bedienbare I Sense Thermostaat laten plaatsen. Laat de winter nu maar komen....!!!

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Johan
15-9-2015
"Gewoon afblijven"

Is in 2006 geinstaleerd en nooit onderhoud gehad. is nu bijna 10 jaar oud en nooit storing gehad. perfect!!

- - -

Sterke punten: Stil en probleemloos.
Zwakke punten: Sifon is nu wel aan vervanging toe. komen scheuren in.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

9,2
Wesselkoster
27-8-2015

We zijn zeer tevreden met deze ketel ,hij is zuinig stil , en geeft wat er beloofd is.
We zij blij deze gekozen te hebben,

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,2
w.maris
26-8-2015

wij zijn zeer tevreden over de zonneboiler van ons mag de zon alle dagen wel schijnen wat dan hebben we lekker heet water

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

1,0
Amar77
15-8-2015

Sinds juni 2014 een nieuwe Remeha Avanta CW4 ketel hangen, maar sinds een week geen warm water meer. De CV ketel geeft verder geen storingscode, dus ik weet niet wat er mis is. Het display geeft een 9 (volgens handleiding is dit een blokkeringsstand)aan. Ik heb hiervoor een 13 jaar een CV ketel van het merk AGPO Ferroli gehad. Dit merk staat niet bepaald bekend om zijn betrouwbaarheid, maar de eerste 4 jaar nooit problemen gehad met mijn vorige ketel.

Ik heb inmiddels contact gehad met de klantservice van Remeha. En zij geven aan dat dat ik contact moet opnemen met mijn installateur. Ik heb alleen geen installateur. Het installatiebedrijf dat destijds de ketel heeft geïnstalleerd is helaas failliet. En vanwege jonge leeftijd van de Remeha ketel heb ik ten tijde van de installatie (in overleg met de installateur) besloten om de eerste twee jaar geen onderhoudscontract af te sluiten.

Aangezien ik geen onderhoudscontract heb, moet ik nu een installatiebedrijf inhuren die de ketel komt inspecteren en repareren. Concreet betekent dit dat ik voorrijkosten, arbeidskosten en materiaalkosten moet betalen. Ik baal als een stekker!!

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,5
ParkzoomParkzoom
20-7-2015

In 2010 bij een VvE een groot aantal (ca 60) Avanta's laten plaatsen. Wat nu opvalt is dat er opvallend veel "Remeha Isolatie Voorplaat Warmtewisselaar"moesten worden vervangen.
Dit vervangen onderdeel had ook nog iets extra's: een indicator om afgewerkte lucht te onderkennen, maar die was niet als enkelvoudig onderdeel beschikbaar waardoor bij onderhoud waarbij de warmtewisselaar niet werd vervangen deze (noodzakelijke) verbetering niet kon worden toegevoegd ? ?

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,5
Ron2
20-5-2015

Geweldig deze ketel. Compact en een aanwinst in huis. Dit zorgt al voor 'n warm uitstraling. Is stil en heb in vergelijking met mijn oude Valliant ketel snel warm water. Remeha, "compliment voor dit hollands product" Op deze manier komt 100 jaar Remeha zeker in zicht.

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
bvds
20-5-2015

Na 23 jaar ter vervanging van een Nefit turbo met close in boiler die weinig bijkomende kosten/reparaties kende (jaarlijks wel zijn onderhoudsbeurt gehad). Eerste indruk is prima; klein apparaat, goed vermogen en op advies, want lichte voorkeur van installateur boven de Nefit, dus kom maar op Remeha... op naar minstens 24 jaar.

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,5
rooncapone
18-5-2015

Een uitstekend product.
nu 5 jaar in gebruik.
Erg zuinig en stil.
De remeha thermostaat maakt het mogelijk zuinig te stoken.
Ben er zeer tevreden over.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,7
Ruud Hessing
12-5-2015

Nefit turbo van 28 JAAR vervangen door budgetketel.nl snel en makkelijk te monteren.
veel grotere waterdruk (warmwater)
goed instelbare thermostaat die er ook nog mooi uitziet.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
A. Kneepjes
12-5-2015

Een prima kleine verwarmingsketel die veel en voldoende warmte geeft om het huis goed te verwarmen.
Warm water ruim voldoende en goed afstellen anders verbrand je te gemakkelijk, dus goed opletten.

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,8
w koster
9-5-2015

SINDS KORT AANGESCHAFT EN DOET HET GEWELDIG GOED, WE ZIJN ZEER TEVREDEN OVER DE EERSTE PRESTATIES.
EEN AANRADER OOK WAT BETREFT DE GROTE.
HEBBEN EEN KLEINE BERGING MAAR PAST PRIMA.
WE ZIJN BLIJ MET DE KETEL.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
d kroneman
8-5-2015

Prima ketel! Met de jaarafrekening kregen we 300 euro terug dus veel zuiniger dan 0nze oude ketel! Het is dus echt een aanrader voor iedereen hij maakt ook geen geluid onze oude ketel kon je altijd horen!

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
WimR.1957
3-5-2015

Deze ketel gekocht omdat hij goede recencies heeft.
Ik kan me daar helemaal in vinden,kleine ketel en Nederlandse degelijkheid.Ik zou hem wel aanbevelen.
Groet van Wim Ruiten..

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,8
H. Westerhuis
30-4-2015

Warmtecomfort iets lager dan oude ketel, duur beschikbaarheid warm tapwater duurt langer dan bij oude ketel. Oude ketel had kleine boiler. Voor het overig zeer tevreden over de ketel.

- - -

In bezit: een maand
Via Kieskeurig.nl

10,0
m.schotsman
30-4-2015

In vorig huis al 2 ketels van Rameha gehad. De eerste ging 17 jaar mee.De tweede zo'n 18 jaar. Nu hangt daar al weer 4 jaar een Rameha HR met warm water voorziening.
Waar we nu wonen was en is hetelucht verwarming en bevalt ons erg goed. De geiser van 1982 was ten einde en wat dan. Wij hebben gekozen voor een Rameha C4 verwarmingsketel met warmwater voorziening waar alleen de warmwater voorziening is aangesloten en een expansievat is geplaatst. Dit moest helaas wel. Het werkt fantastisch. Dit is goedkoper als een geiser en je zou een radiator ergens kunnen plaatsen als extra verwarming.
Een aanrader voor iemand die alleen en nieuwe geiser nodig heeft.Het werkt eigenlijk als vroeger de boiler.Direct heet water als je de kraan open draait. SUPER!

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
aadflorie
29-4-2015

Na 18 jaar een VR ketel gebruikt te hebben, vonden wij het tijd voor een nieuwe en dan m.n. een HR ketel. Mede door de aanbeveling van Breman Warmte en de marktconforme prijzen van de Tzerra is onze keus hierop gevallen. Wij denken hiermee een zeer betaalbare en goede keus gemaakt te hebben en hopen er nog vele jaren warmpjes bij te zitten.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
ab mul
28-4-2015

Het is klein en gemonteerd in kastje waar voorheen een fastogeiser hing.
Warm water zeer direct en vlug verder geen ervaring.

- - -

In bezit: een maand
Via Kieskeurig.nl

8,0
Lambert Mersel
23-4-2015

Door installateur en mij uitgezocht klein maar fijn. Echt waar voor zijn geld. Voor mijn huis een ware top ketel

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ilse_ilse
22-4-2015

Kleine, compacte ketel. Maakt weinig geluid. Voldoet aan de beschreven eisen. Goede montage en service.

- - -

In bezit: een kwartaal
Via Kieskeurig.nl

9,0
Jaap en Marga van Zaanen
17-4-2015

Een goede maat ketel, eenvoudig in gebruik met snelle warmte en direct warm water voor een goede prijs.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Laura 24
9-4-2015

Hele fijne ketel en makkelijk te bedienen. Nadat we een nieuwe ketel hebben is het weer veel sneller warm en hebben we ook veel sneller warm water in huis. Top ketel!

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
Vincent Highland
31-3-2015

Vooral het kleine formaat van de Avanta CW4 spreekt tot de verbeelding. Past zelfs in een keukenkastje. Wij hadden een ruimteprobleem dus dit is voor ons een fantastische oplossing. Klein maar grote prestaties. Snel warm water in de douche. Geruisloze werking. We hadden een VR-ketel maar met deze HR-ketel van Remeha merken we dat de temperatuur veel constanter blijft en dus is het nu zeer behaaglijk in huis. Ook veel stiller dan de vorige VR-ketel. Wat voor ons meegespeeld heeft is dat de Avanta de meest verkochte ketel in Nederland is. Volgens onze installateur is het gunstig dat de Avanta al lang op de markt is omdat de kinderziektes er dan uit zijn. Samen met de I-sense klokthermostaat is het allemaal heel makkelijk in te stellen. Over de duurzaamheid kunnen we natuurlijk nog niets zeggen vandaar ook maar een zes. Verder wil ik melden dat we onlangs een zeer grote koolmonoxide-lekkage hebben gehad met onze oude VR-ketel. Die ketel was geen gesloten systeem. Erg geschrokken en ook wel wat problemen met de gezondheid gehad. Wij vinden het niet netjes om de merknaam en het onderhoudsbedrijf te noemen die het onderhoud destijds verrichten, dus dat doen we ook niet. Wel zijn we nu heel blij met deze HR-ketel van Remeha omdat dit een gesloten systeem betreft en dus veel veiliger is dan onze oude ketel.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
A.D. de Vroet
30-3-2015

Prachtig compact toestel wat weinig ruimte inneemt.
Een stil toestel.
Montage uiterst vakkundig gedaan.
Aardige monteur.
Ga zo door.

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
siebedevries71
26-3-2015

een zeer geluidsarm apparaat, het warm water moet helemaal van de zolder komen, maar is nog lekker warm als het beneden is. hij is mooi klein van formaat.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,2
harrylindeman
21-3-2015

Kleine ketel voor een groot huis. Heb er al een aantal laten installeren; ook in mijn verhuurde huizen. Prima prijs-kwaliteitsverhouding

- - -

In bezit: een kwartaal
Via Kieskeurig.nl

7,8
64Raymond
21-3-2015

Op advies van onze vaste installateur dit type ketel aangeschaft ter vervanging van onze 20! jaar oude ketel.
Wat een verschil. Veel stiller. Meer warmtecomfort.
Deze ketel is een stuk compacter dan de vorige ketel en verbruikt ook minder energie. .

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

10,0
Lony vanden Dries
20-3-2015

met deze ketel ben ik zeer tevreden zeer geruisloos binnen een minuut warm water en ook de goede voorlichting door Karin van der Heijden van Onzemannen en de monteur die hem aangesloten heeft

- - -

In bezit: een maand
Via Kieskeurig.nl

8,5
NO84
20-3-2015

Zeer compacte en degelijke ketel en daardoor dus makkelijk te plaatsen in kleine ruimtes. Geluidsniveau is leeg, als de ketel in een kast weggewerkt word is deze als hij in bedrijf is nauwelijks te horen.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

5,0
watdan
20-3-2015

Goede ketel voor goede prijs. doet waar hij voor bedoeld is en werkt prima. zeker aan te raden. ik zou zo weer kiezen voor een remeha ketel.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
hiddesimon
20-3-2015

De remeha avanta c28 is een mooi compacte ketel.
Stil, zuinig en comfortabel in gebruik. Hij levert snel en voldoende warm water en comfortabele warmte.
Eenvoudig in gebruik. Zeker aan te raden.

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,0
d kroneman
20-3-2015

prima ketel! Met de jaarafrekening kregen we 300 euro terug dus veel zuiniger dan 0nze oude ketel! Het is dus echt een aanrader voor iedereen hij maakt ook geen geluid onze oude ketel kon je altijd horen!

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
hannysmol
20-3-2015

ben er zeer tevreden over reageert meteen als je warmer wil maken
voldoende warm water
de kamerthermostaat is ook makkelijk te bedienen en duidelijk

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,2
m.smaal
20-3-2015

Geen spijt dat we de keuze op REMEHA hebben laten vallen.
Deze ketel is STIL en ZUINIG.
Door Technisie ook geadviseerd vanwege de lage onderhoudskosten
en het gemak.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
patrick5571
20-3-2015

Mooie kleine stille en zuinige ketel .
dag en nacht verschil met mijn oude ketel , met een woord super.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Anjapiek69
20-3-2015

Het is een goede ketel vrij klein dus niet zo'n opvallende grote ketel. En zuinig in gebruik! De gebruikershandleiding is zeer duidelijk. Handig bij eventuele storingen. Kortom ik ben zeer tevreden.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,5
Anoniem
20-3-2015

heeft voldoende capaciteit om aan alle eisen te voldoen. Neem je warmwater als iemand staat te douchen dan heb je onder de douche geen koud water. De duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen omdat we de ketel nog niet zo heel lang hebben. Tot nu toe nog geen problemen ondervonden.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
nvanduijvenbode
20-3-2015

Nu een ruim een jaar de nieuwe ketel in gebruik.
Dit is te duidelijk te merken in het gasverbruik. Hij is bovendien ook nog eens erg stil.
kortom een TOP apparaat

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
F.D.W. Bos
19-3-2015

De ketel werkt niet alleen perfect, maar hij is ook nog eens heel erg stil.
Dat is een heel groot verschil met de vorige ketels.
Ik ben een zeer tevreden mens

Francis Bos

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
rondom1993
17-3-2015

Mijn cijfers spreken voor zich!! Het is lekker warm in huis, eenvoudig te bedienen.
In 1 woord, een super apparaat!!

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Zuidoostbeemster
13-3-2015

Sinds enkele weken heb ik de compacte Avanta CW4 in mijn middenwoning. Via mijn Oxxio app zie ik dat ik ondanks het koude weer, al fors op mijn energiekosten ga besparen dit jaar! Blij mee!

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,7
wim hapert
9-3-2015

Na 13 jaar gaf onze ketel de geest. Dat betekent "snel" diverse keuzes maken. Via plaatselijke installateur gesprek en folder aangereikt. Groot huis dus ook ketel op maat. Op internet daarna wat rondgetoerd en onze indrukken en gevoel klopten. Snel beslist, binnen 3 dagen weer op orde. Belangrijk na slechts één maand ervaring: simpele bediening, duidelijk in uitlezen en in te stellen/aan te passen. Ook al "weekend weg" op de i-Sense uitgeprobeerd, geweldig. Wel paar dagen de temperatuurinstelling uit moeten proberen, voorheen buiten thermostaat, nu binnen.
Wij zijn zeer tevreden!!

- - -

In bezit: een maand
Via Kieskeurig.nl

6,0
ronald 010
24-2-2015
"Matige cv ketel"

wij hebben in ca 12 huurwoningen Vaillant met ingebouwd expansievat en Remeha door elkaar gemonteerd, het valt ons op dat de Remeha heel erg storingsgevoeling is t.o.v. de Vaillant. Te vaak E4 en E5 storingsmeldingen en het begint al na 3 jaar met die ellende. Wij monteren dit merk niet meer.

- - -

Sterke punten: Goedkoop; compact en weegt weinig kg.
Zwakke punten: Veel E5 storingen die aangeven dat de kwaliteit matig is.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

1,0
hubsapiens
24-2-2015

Ik heb deze ketel pas 7 jaar en nu is de warmtewisselaar kapot. Dat betekent dat het zich niet meer loont om hem te repareren. M.a.w., deze ketel kan al na 7 jaar naar het milieupark. Geweldig, deze lovende revieuws van mensen die hem 1 week hebben en er supertevreden mee zijn. Maar voor mij dus nooit meer een ketel van dit mindere merk. Mijn beoordeling van de andere aspecten dan duurzaamheid heb ik gewaardeerd met een ster om geen vertekend beeld te geven.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,3
Christ06
9-2-2015

Geeft voldoende warmte. Is extreem stil je hoort nauwelijks het verschil in geluid of hij wel brand of niet.En is lekker compact.

- - -

In bezit: een maand
Via Kieskeurig.nl

5,8
PG Zijlstra
31-1-2015

In het verkoopgesprek met Budgetketel werd geadviseerd te kiezen voor de grotere Remeha Calenta 40C i.p.v. het kleinere en goedkopere model.
Op twee punten zou dan gelijktijdig warmwater kunnen worden getapt dat vooral bij het douchen prettig zou zijn. Helaas blijkt dit helemaal niet het geval.

Ik verzocht de nieuwe Remehaketel, net als de oude ketel, strak tegen de zonneboiler te plaatsen. Dit is niet gebeurd er is een ruimte ontstaan, waartussen je net je hand niet kunt steken. Erg onhandig en niet praktisch. Dit had ook tot gevolg dat het electriciteitssnoer van de nieuwe Remehaketel te kort was. De monteurs van Budgetketel deelden mede dat ik voor aansluiting zelf maar een verlengsnoertje moest fabriceren.

Na plaatsing werd mij medegedeeld door Budgetketel dat de Remeha Calenta 40C geen mogelijkheid biedt de cv aan te sluiten op de zonlichtcollector/boiler. Ook dit was mij niet medegedeeld in het verkoopgesprek van Budgetketel, terwijl ik toch foto’s had gestuurd van de oorspronkelijke situatie.
Dit zal onherroepelijke negatieve invloed hebben bij de definitieve bepaling van het energielabel van mijn woning.

Voorburg, 29 januari 2015

- - -

In bezit: een maand
Via Kieskeurig.nl

9,3
Piet Ponsen
30-1-2015

Ik heb de ketel nu 6 weken in mijn bezit, voor alsnog werkt hij perfect, in vergelijking met mijn vorige ketel scheelt het een hoop ruimte in mijn stookkast.

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,2
Teamad
26-1-2015

Geruisloos, compact en eenvoudig te programmeren met de I-sense. Prima keuze. De ketel is snel leverbaar en compleet..................................................................................... doen.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Dribbeldorus
19-1-2015

Wij zijn zeer tevreden over de Remeha Avanta. De CV ketel is nagenoeg geluidsarm. Makkelijk te plaatsen in een kleine ruimte. Er is sprake van een snelle warmteafgifte. Na ruim een jaar nog geen minpuntjes.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Singelstraat
10-1-2015

Wat een genot deze cv ketel! Na de vorige ketel, die alles behalve vlot ons huis opwarmde en zeer veel geluid maakte is de Remeha Avanta een verademing. Zonder geluid doet hij prima zijn werk. Ook bevalt de iSense thermostaat prima! Handig en gemakkelijk te programmeren en te bedienen!
Over de duurzaamheid kunnen we nog geen uitspraken doen ( plaatsing 13 november 2014)

- - -

In bezit: een kwartaal
Via Kieskeurig.nl

8,2
Bas Fennis
24-12-2014

Erg content met de keuze voor deze ketel. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en wat mij betreft erg geschikt voor een middelgroot appartement. Opvallend is dat de ketel nagenoeg geen geluid maakt, erg prettig i.t.t. wat ik gewend was.

Vriendelijke groeten,

Zeer tevreden eigenaar

- - -

In bezit: een paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
alexandereerhart
20-12-2014

Goede ketel ik ben er blij mee.
Genoeg heet water en ook gemakkelijk via menu in te stellen.
gebruiksvriendelijk dus aan te raden.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,0
Maartenlab1971
20-12-2014

Stuk zuiniger dan de oude ketel. Veel stiller. Snel warmwaterafgifte bij douchen. Radiatoren nog steeds niet goed warm, wellicht complete systeem bij montage toch niet goed ontlucht of ongeregeld

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
Savene
19-12-2014

op alle punten een topketel voor een acceptabele prijs, zelfs de monteur was blij met allerlei handigheidjes die de fabrikant voor hem had ingebouwd

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

7,0
Richardelderhorst
19-12-2014

Ik ben tevreden. ik heb toen ik het huis kocht gelijk deze nieuwe cv ketel laten plaatsen. De ketel die erin zat was al aan vervanging toe. Het huis word lekker warm en blijf op de ingestelde temperatuur zonder dat je de ketel steeds hoord aanslaan. De ketel is zowiezo erg stil en je hoord hem eigelijk alleen even als je hem in de ochtend aanzet maar dat geluid is al snel weg.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,5
GretaH84
19-12-2014

Prima ketel voor een goede prijs. Nog nooit een probleem mee gehad oid. Onze jaarrekening voor de energie werd een stuk lager na aanschaf van de nieuwe ketel!

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
aloeng
19-12-2014

Mijn oude CV ketel is stuk. Op advies van mijn CV monteur heb ik voor deze nieuwe CV ketel gekozen. Het is compact en makkelijk te bedienen. Bijvullen gaat ook zonder problemen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

- - -

In bezit: een kwartaal
Via Kieskeurig.nl

10,0
kraakr
19-12-2014

De Remeha is een zeer Fijne ketel. Neemt weinig ruimte in beslag. Snel warm water. Gemakkelijk bij storingen.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Dijkje 12
10-12-2014

Hans. op 4-12-2014 nieuwe Avanta 28c geplaatst
oude cv 20 jaar gehad ook een Remeha was nu aan een nieuwe toe Over de Avanta zeer tevreden Tap water is snel warm ben dik tevreden.
De ketel is ook stil bij gebruik. een toppertje.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,5
barnan
5-12-2014

Lekker klein, snel warm binnen, gemakkelijk dat je de aan- en uittijden kunt instellen.....de duurzaamheid geef ik alvast een 8, want ik denk dat het apparaat heel lang mee gaat.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,7
heemskerk44
4-12-2014

Na 1 week in gebruik ben ik tot nu toe zeer tevreden.
Isens is makkelijk in te stellen en te gebruiken.
Ketel is vergeleken met de oude ketel stukken stiller

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
wdepierre
3-12-2014

Goede ketel die het huis snel verwarmt. Ook het tapwater is snel op temperatuur. Makkelijk te installeren.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
Nielsfj
3-12-2014

Ik heb de ketel aan laten leggen samen met een compleet nieuw cv systeem. Alles werkt naar behoren al duurt het even voor het water warm wordt (waarschijnlijk had ik een iets grotere ketel moeten hebben), verder alles prima. Makkelijk te bedienen via isense, verder geen problemen met de ketel!

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

7,5
monique Franken
3-12-2014

Veel mogelijkheden..perfect bedienings gemak.Mooie kleine ketel, makelijk weg te werken. Goede thermosstaat klok.
vele instellingen mogelijk.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
janbuurke
2-12-2014

Zuinig in gebruik en gebruiksvriendelijk. Wij zijn tevreden met de nieuwe ketel. De ketel is compact en is geruisloos

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,8
j.vd.zee
2-12-2014

Gemakelijk in gebruik en kan ons huis goed verwarmen.
Ook de doorstroming van warm water is goed.
Wij hebben geen problemen met onze Remeha Avanta 28c CW4

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
A A E.
2-12-2014

Een super ketel die in combinatie met de bijgeleverde thermostaat het comfort in huis bijzonder aangenaam maakt. Een verschil van dag en nacht met onze vorige ketel. Ook het energieverbruik is flink omlaag gegaan. Kortom een bijzonder goede investering.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
frankluijmes
2-12-2014

Deze ketel nu bijna 1 jaar in ons bezit. Nooit problemen mee. Riante hoeveelheid warm water. Krijgt onze woning snel warm.

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,2
jcrijsdijk
2-12-2014

de prijs vonden wij aantrekkelijk,makkelijk in gebruik, duidelijke aanduiding indien er een storing is.Wij vinden het een heel goede ketel, nog geen problemen mee gehad. Onze ervaren installateur heeft ons deze ketel geadviseerd, vooral om de prijs-kwaliteit verhouding.
Wat ons betreft een aanrader voor wie aan een nieuwe ketel toe is.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
jrabma
2-12-2014

Lekker zuinig makkelijk in gebruik. gewoon een prima ketel nooit geen problemen goede ondersteuning kortom Goed !

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
gerrithartman
2-12-2014

Verbruik beduidend minder.
Geinstalleerd door een echte vakman.
Gebruiksvriendelijke handleiding.
Redelijke aanschafprijs.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Helma Smeenk
2-12-2014

Het geleidelijk opwarmen van de ruimtes moest ik even aan wennen, het duurt wat langer voordat het warm is, nu vind ik het prettig

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Brigitte15
2-12-2014

Nu een meer dan een jaar in gebruik en geen problemen mee gehad. Prima ketel en gebruiksvriendelijk.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Kv.d.Veen
1-12-2014

Een Remeha ketel gekocht op advies van een verwarmings monteur omdat hij de beste ervaring had met deze ketel
weinig problemen makkelijk in onderhoud en nauwelijks
storingen.

- - -

In bezit: een maand
Via Kieskeurig.nl

9,0
Robert van den Hoek
29-11-2014

Keuze voor deze ketel kwam voort uit dat er al exact zo'n ketel in de woning aanwezig was.
Helaas stuk door slecht onderhoud van vorige eigenaren.
Reparatie was mogelijk maar om nog ruim €700 aan ketel van 8 jaar te spenderen vond ik zonde.
Daarom dezelfde ketel gekozen dan kon ie er het meest simpel op gemonteerd worden zonder aanpassingen.
Werkt nu allemaal weer super!
Goed warm water, redelijk snel ook en behaaglijke temperatuur.
Duurzaamheid zal nog moeten blijken maar word nu goed onderhouden.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,8
Leo333
28-11-2014

Deze ketel in 2007 laten plaatsen. Dus al weer 7 jaar in bedrijf. Tot nu toe erg tevreden. Heeft nooit dienst geweigerd en is erg stil. Ben erg tevreden over deze ketel.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,5
lijnie48
25-11-2014

Eerder warmwater en warmer.
isense erg makelijk in gebruik
Woonkamer sneller op temperatuur
ketel geluid erg stil

- - -

In bezit: een maand
Via Kieskeurig.nl

8,5
g.roerig
15-11-2014

prima ketel.
bevalt erg goed. Ook snel warm water.
Plaatsen was ook redelijk snel gedaan.
Ketel neemt niet veel ruimte in beslag.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,2
jacobus1942
15-11-2014

L.s, Na enige start problemen en ook het wennen aan deze ketel kan ik zeggen dat de ketel ons goed bevalt. De thermostaat staat wel iets hoger +22graden, maar dan wordt het lekker warm, later zetten wij de thermostaat op +21.5.Ook bij de afrekening van de NUON hebben wij het idee dat deze ketel zuinig is, minder gas verbruik en iets minder elektra, maar er was ook geen erg koude wintert! hoogachtend Fam J. van den Eijkel.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
E.Forman
14-11-2014

Prima ketel! Als deze eenmaal goed geinstalleerd is.
Hij is klein en makkelijk te onderhouden, kan weinig mis mee.
Snel warm.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,5
Hakfoort
14-11-2014

Deze CV-ketel is zeer compact en overal te plaatsen. Verdr is hij zeer geluidloos en heeft hij een zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel.

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

9,0
Corrie Guezen
14-11-2014

Prima ketel, lekker klein van formaat en erg zuinig in gebruik. Ook de pijp is niet meer zo groot op het dak.
Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen, laat hem 1 keer per jaar wel schoonmaken.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
sytske65
14-11-2014

Prima CV-ketel & warmwatervoorziening.
Zeer compact en geluidsarm. Voldoende capaciteit voor ons huishouden (4 personen).
Na 1 stookseizoen aanmerkelijk minder gas verbruikt.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
sytske65
14-11-2014

Prima CV-ketel & warmwatervoorziening in 1.
Compact, stil en energiezuinig, een aanwinst.
Gebruiksgemak en werking zeer eenvoudig, heb er geen omkijken naar.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,5
FT de Willigen
14-11-2014

Goede en betrouwbare ketel.
Warm water voor zowel de keuken als badkamer.
Rustige ketel behaaglijk als verwarming en bovenal zuinig.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
willem2504
14-11-2014

We hebben de ketel nu een jaar naar tevredenheid. Onze energierekening is behoorlijk omlaag gegaan. Omdat we het produkt pas een jaar hebben, kan ik niets zeggen over de duurzamheid.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,5
sjoerdkeijser
14-11-2014

Ben tevreden, ook over de installatie van Hebro techniek uit Schijndel. De ketel werkt goed en is tamelijk geluidloos.

- - -

In bezit: een maand
Via Kieskeurig.nl

8,7
Bakelaar
14-11-2014

door de eilanden uit Stellendam geinstalleerd, zeer netjes gewerkt, top! avanta is heerlijk stil en het lijkt wel of ik veel sneller warmte heb (zowel douche als verwarming), ben derhalve zeer tevreden, duurzaamheid kan ik nog niet veel over zeggen na een aantal dgn ;-)

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Joop Edith
2-11-2014

Klein model Weinig geluid Snel warm water Goede straal
Over de levensduur kan ik nog geen menig geven

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
jaap.kuipers
11-10-2014

Het apparaat is nu 5 jaren in gebruik. De eerste 3 jaren geen extra onderhoud nodig, uiteraard wel de service beurten-
Nu heeft het apparaat al meerdere keren storing "5" gegeven, ook nadat het toestel een grondige onderhoudsbeurt heeft gehad.
Door te resetten gaat het een poos goed, gelukkig heb ik een warm huis en heb het toestel eigenlijk alleen nodig voor warm water. Dus zit niet snel in de kou.
Het toestel vind ik uiteindelijk een onbetrouwbaar apparaat.
k'Zou dit toestel nooit aanbevelen.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,0
jcvdM
14-8-2014

Een uiterst stille CV ketel.
En met de iSense thermostaat simpel in te stellen.
Ben tot nu toe tevreden maar over duurzaamheid is het nog te vroeg.

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

1,0
MJVDIJK
29-7-2014

Koop deze machine alstublieft niet!!!!!
Koop sowieso geen Remeha maar een A-merk dat zijn predicaat wel verdient! Remeha gebruikt allemaal Chinese plasic troep dat niet met warmte om kan gaan. Tot 5x een monteur van REMEHA zelf langs geweest om het hele zaakie te vernieuwen. En nu mogen ze voor 6de keer komen. Het ding is ruim 3 jaar oud!
Dus lieve mensen, neem mijn advies ter harte en koop geen remeha! Doe het niet, koop een bosch of vaillant of zo!

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
halo49
23-7-2014

sinds november 2013 gehele nieuwe installatie laten plaatsen incl.warm water. Alles werkt naar tevredenheid en we hebben er lekker warm bijgezeten. Douchen gaat met ruim voldoende warm water en ook in de keuken is voldoende water. Tijdens onze voorjaarsvakantie werkte de thermostaat keurig de ingestelde vakantieregeling en toen we thuis kwamen was het weer lekker warm.

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,0
martknecht
14-7-2014

Fijne geruisloze ketel. Uitstekend regelbaar. Zeer compacte ketel. Bijpassende klokthermostaat heeft veel progamma,s.

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

9,0
Mary.
11-7-2014

Makkelijk te bedienen,goed overzichtelijk!
Met plaatsen, prettige medewerkers, en ruimen alles keurig op!
Zuiniger en de ketel neemt minder plaats in!

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,0
hakke117
11-7-2014

Geluidloos, goede warmwatervoorziening,nog moeilijk te zeggen hoe het gasverbuik gaat uitpakken, want de ketel heeft nog geen winter beleefd.

- - -

In bezit: een kwartaal
Via Kieskeurig.nl

8,0
cultuurpassie
10-7-2014

Mijn nieuwe Remeha Avanta 28c CW4 is een fijne cv ketel, ik gebruik nu ook minder gas.
Het gebruiksgemak is ook heel bijzonderbij deze cv ketel.

- - -

In bezit: een kwartaal
Via Kieskeurig.nl

10,0
pietmoree
10-7-2014

Direct warm water,geeft zeer snel heerlijke warmte in huis,is veel stiller en verbruikt minder dan vorige ketel.Kan iedereen deze ketel van Remeha aanbevelen.Een echte Topper.

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,0
oijenavan
10-7-2014

Prima warmte ,warmwaterkraan open en in een mum van tijd warmwater
Ook binnenshuis snel op ingestelde temperatuur
Gebruiksgemak Geen problemen geen omkijken naar
Mogelijkheden Werkt perfekt met honeywell thermostaat
Duurzaamheid Tot nu toe geen enkele klacht omtrent het gebruik
In zijn totaliteit enorm tevreden over installatie en omtrent de installatie en het laten funktioneren met de bestaande thermostaat
Tzerra cw4 van remeha is een zeer goede keuze mede door de compactheid van de installatie

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

9,2
Kookketel35
9-7-2014

Wij zijn er super blij mee. Het is heel vlug warm in huis.
En we hebben heel snel warm water.
En een fijne thermostaat dus in een word heel tevreden!!!!!!

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,8
wimpouw
9-7-2014

Echt een hele goede ketel, veel sneller warm water dan voorheen met mijn oude ketel, veel hardere waterdruk echt tp.
snelle opwarming zeker met dit weer en een lager gasverbruik
tot nu toe geen spijt van deze aankoop.

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

9,0
pieter010
9-7-2014

Echt een hele goede ketel, veel sneller warm water dan voorheen met mijn oude ketel, veel hardere waterdruk echt tp.
vandaag veel regen en eeb beetje koud in huis 18 graden even snel de verwarming aan en het was gelijk lekker behagelijk in huis en gelijk niet meer zo vochtig.
tot nu toe geen spijt van deze aankoop.

- - -

In bezit: een maand
Via Kieskeurig.nl

8,5
R.Engelen
9-7-2014

gebruiksvriendelijk, compact, geluidsarm en zuinig. Bijgeleverde standaard thermostaat is perfect te bedienen.

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

5,5
mbjs
18-5-2014

Ketel werkt naar behoren, de service en duurzaamheid zijn ver te zoeken. Het wandbevestingsplaatje van de themostaat is zoek geraakt, wil ik een nieuwe aanschaffen en remeha laat vervolgens weten dat ik dan een volledige nieuwe thermostaat moet kopen a 190 euro. Wat een verschrikking!! Je moet toch ook losse onderdelen kunnen aanschaffen? Heb nu al spijt.

- - -

In bezit: een kwartaal
Via Kieskeurig.nl

9,5
popenjos
4-5-2014

De Remeha Avanta CW28 hebben we nu ruim 7 jaar in bedrijf.
Na opstartprobleem en service van Remeha-man nooit meer
problemen gehad.
Ketel werkt feilloos en stil.
CV-functie en WW-functie voortreffelijk.
Kan merk en model van harte aanbevelen.
Jos de Groot, Delden

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

3,0
mrmv
22-2-2014

Ik heb deze ketel laten installeren, maar helaas ben ik zeer ontevreden.
Hoewel de verwarming goed werkt, ik krijg geen warm tapwater meer. Als ik het krijg is het puur toeval. Mijn installateur is komen kijken maar kon niets vinden. Hij heeft contact met Remeha gehad die mij om de foutmeldingen vroeger. Die waren er echter niet.
Ik heb - achteraf - dit probleem vaker gezien in de reviews. Het is dan ook vreemd dat Remeha dit niet al heeft opgelost.
Ik heb mijn installateur een ultimatum gesteld om het probleem op te lossen, met medewerking van Remeha of zonder.

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

3,3
nickmu
22-1-2014

Wij hebben sinds eind 2010 een Remeha Avanta cv ketel en hij maak sindsdien herrie (vliegtuigherrie). In het begin was het minder erg, maar de laatste tijd wordt het steeds luider. Wij hebben er zelfs last van als wij slapen en de installateur kan het niet oplossen (ze zijn paar keer geweest en kost alleen maar geld en geen resultaat). Ik heb de Remeha klantenservice gebeld, maar zij doen niks omdat wij geen direct klant van ze zijn (installateur is de klant en zij moeten Remeha bellen). CV ketel begint ook andere gebreken tonen, het water wordt minder snel warm. Voor een ketel van drie jaar vind ik dat het veel te snel kapot gaan. Kortom kunnen we geen kant op en remeha doet niks. Bedankt Remeha.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

4,5
nickmu
22-1-2014

Wij hebben sinds eind 2010 een Remeha Avanta cv ketel en hij maak sindsdien herrie (vliegtuigherrie). In het begin was het minder erg, maar de laatste tijd wordt het steeds luider. Wij hebben er zelfs last van als wij slapen en de installateur kan het niet oplossen (ze zijn paar keer geweest en kost alleen maar geld en geen resultaat). Ik heb de Remeha klantenservice gebeld, maar zij doen niks omdat wij geen direct klant van ze zijn (installateur is de klant en zij moeten Remeha bellen). CV ketel begint ook andere gebreken tonen, het water wordt minder snel warm. Voor een ketel van drie jaar vind ik dat het veel te snel kapot gaan. Kortom kunnen we geen kant op en remeha doet niks. Bedankt Remeha.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

1,0
mehgreb
17-1-2014

heb een remeha avanta laten plaatsen eind december 2009.regelmatig storing.installateur loste dit telkens op.
december 2010 storing ,de installateur laten komen ,conclusie verstopte warmte wisselaar ,ketel ging koken .sevice monteur heeft de wisselaar vervangen.
dit gebeurde elk jaar,nu heb ik een NEFIT laten plaatsen .want metmijn oude nefit ketel had ik in 25 jaar niet zoveel trammelant als met de remeha in 1 jaar.ik zal dus ieder afraden een remeha te kopen

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,5
Peer1971
7-1-2014

Heb deze ketel nu 4 jaar het grote voordeel is dat hij heel makkelijk zelf te onderhouden is. En dan de serviceonderdelen makkelijk en goedkoop te verkrijgen zijn. Complete onderhoudsset met ionisatie pen en de beruchte branderpakking(om de beruchte E5 storingen te voorkomen)kost 28 euro met een zeer duidelijke beschrijving hoe je onderhoud moet plegen. Dit is wel een stuk goedkoper en makkelijker dan de Nefit economy onderhouden van mijn vriendin. Om zelfde 2 jaarlijks onderhoud 120 euro alleen aan slijtage onderdelen en je moet dan de gehele ketel demonteren.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

4,0
Anoniem
28-12-2013
"Om de paar maanden kapot"

Beter een nieuwe ketel kopen van een ander merk dan de Remeha laten repareren.

- - -

Sterke punten: Heeft het na aankoop toch nog bijna anderhalf jaar volgehouden.
Zwakke punten: Twee jaar oud. Na anderhalf jaar voor 800 euro moeten laten repareren. Nu binnen een halfjaar weer kapot. En dus weer een koude douche.
In bezit: 1-2 jaar
Via BesteProduct.nl

2,2
poppenkast
23-12-2013

Ik verhuur, ik heb een remeha laten plaatsen bij mijn huurder, de installateur zei, als er een probleem is , los ik het zelf op , ze verkopen een gasketel zonder kennis, telkens zijn er problemen, de installateur stuurde vele mensen langs om de probleem op te lossen , zonder resultaat. Zonder mijn toestemming heeft hij mensen uit Nederland laten komen, wat mij 600 euro extra heeft gekost.. Een andere installateur zei , deze ketels zijn niet geschikt in Belgie omdat hier een andere gasdruk en samenstelling aanwezig is. Daarboven zijn ze zeer ingewikkeld in bediening vergeleken bij een Vaillant.
Nu hebben we weer problemen, de huurder moet telkens op de reset knop drukken om het een tijdje te laten werken.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

4,2
Sjaak van de Velde
5-12-2013

Ik heb sinds 2009 een REMEHA C5 en 2 weken geleden viel die ineens in een E5 storing. Installateur gebeld en die heeft de ionisatiepen vervangen en de zuurstof gasverhouding afgesteld maar dat hielp niet. REMEHA gebeld die "dacht" dat het aan het rookkanaal kon liggen of de brander pakking. Beide vervangen maar hij blijft in storing vallen E5 en E6. Vandaag weer een andere branderpakking er in gezet maar helpt ook niet. Ben al ruim 450 euro kwijt aan reparatiekosten en installateur heeft REMEHA wederom gebeld voor advies en die "denkt" dat het mogelijk aan de ontstekingsunit kan liggen ??? Ja zo kunnen we nog wel even doorgaan. Graag advies of een reactie van REMEHA want deze geweldige CV ketel is ineens niet zo geweldig meer

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

3,2
ghins
4-12-2013

Deze ketel valt mij erg tegen,
door GST in Almelo verkocht als de zuinigste op dit moment
( 2012 )
dit jaar bij erg lage temperaturen, het heeft haast nog niet gevroren nu al 9 m3 per dag, water al bijgevuld, mag helaas niet baten
Mijn oude ketel van Vaillant 13 jaar oud was zuiniger als deze. ( zelfde periode en vergelijkbare temperaturen 6.7 m3)
het duurt wel tot 3 uur lang voordat de ketel een temperatuur van 17.5 op 20 graden heeft gebracht en daarna loopt die gas meter maar lekker zachtjes door, ik merk niets van alle nieuwe ideen die in deze ketel verwerkt zijn.
Verder is de instelling van de thermostaat zeer onnauwkeurig en blijft het vlammetje maar lekker door gaan terwijl de temperatuur al lang bereikt is
Ik vrees dat mijn gasrekening lekker omhoog schiet.Bedankt GST en Achmea voor het advies, had ik maar weer een Vaillant gekocht.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,2
geert70
17-11-2013

Ik heb deze ketel in 2008 zelf opgehangen, omdat ik met cv technieken bekend ben
Gasverbruik 500 KUB minder als de oude VR ketel, dus 25% minder.
Wel vind ik de laagste terug modulatie toerental te laag, en is het stroomverbruik dan te hoog.
Dus staat de ketel soms anderhalf uur door te pruttelen en 150 watt stroom te verbruiken met cv watertemperatuur van 30℃.
De ketel is ook enige tijd geplaagd door de bekende E5 storingen dat was in 2011 toen de ketel voor het eerst schoongemaakt en de ontsteker en trafo, en ook meteen de oude branderpakking vervangen voor een grafieten ring pakking.
Nooit geen storingen meer gehad.
Tot op heden tevreden, zeker gezien de aanschafprijs van 800 euro.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

6,0
LizBox28
11-11-2013

Ik heb deze ketel 5 jaar geleden laten plaatsen door de Nederlandse installatie maatschappij en ook door hun elk jaar laten onderhouden(onderhoudscontract). Het afgelopen jaar alleen maar storingen gehad(E6-E13-E5). Brander pakking moest vervangen worden, daarna ging de beveiligingsautomaat stuk en 2 weken later de onstekingstrafo(in totaal 400 euro).Ik dacht zuinig in gebruik maar achteraf nog een dure ketel. Ik heb Remeha een email gestuurd maar ze zeggen dat alles buiten de garantie valt(super slechte service).

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

4,8
Erpro
30-9-2013

Indien de Avanta 28c naar behoren functioneert zal ik deze hoger beoordelen. Momenteel heb ik teveel klachten. Dec. 2006 geplaatst. Wederkerende E4 en E5 storingen vanaf mei 2013! Zelfs de firma Birkhoff (sGraveland) laat mij in de 'kou' staan. Wat een waardeloos bedrijf. Wel E205.87 laten betalen....en vier maanden later is het nog steeds niet opgelost. Lekker makkelijk om weg te lopen voor je verantwoordelijkheden. Het kost me heel veel mails, geduld en irritatie. Onbegrijpelijk. Onlangs een andere installateur die me wel, hetzij voor korte tijd, van de klachten heeft verlost. Wat een goede service heeft firma Baas tot nu toe geleverd. Jammer dat ook zij het niet kunnen oplossen. In ieder geval word ik met Remeha in contact gebracht en wacht hun reactie af. Wordt vervolgt.........

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
eligius
24-8-2013

Deze ketelt draait nu al bijna 3 jaar naar volle tevredenheid. Zat er nieuw geplaatst in toen ik het huis kocht. Ik zie veel ontevreden gebruikers, maar ook veel problemen waar vaklui met soms erg eenvoudige tips een oplossing voor hebben.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

4,8
walterrrrr
28-2-2013

Iets meer dan 2 jaar in bezit. Elk jaar ionisatie pen moeten vervangen en de laatste keer ook de transformator. Zowel het installatiebedrijf als Remeha vinden dit de normaalste zaak van de wereld bij deze "kwaliteitsketel". Deze reparaties vallen onder het reguliere jaarlijkse onderhoud en vallen daarmee ook niet onder de garantie. Ze gaan er van uit dat je een onderhoudscontract hebt á 10 euro per maand en dat dan de reparaties "gratis" zijn. Bij mijn oude combiketel was onderhoud eens per 2 jaar voldoende en was vervanging van onderdelen zelden nodig. Een waardeloze ketel en fabrikant.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
drempel
24-1-2013

Weinig geluid, opvallend klein van formaat, zuinig, kortom een klasse apart! Dus twijfel niet, het levert je euro's op!

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

9,8
gebruiker71
29-12-2012

Sinds de ketel in gebruik is (2007) eigenlijk nooit iets aan gedaan.
Twee jaar terug Remeha ZentaSol aan toegevoegd.
Enkel een keer een ionisatiepen (2010) moeten vervangen i.v.m. E4 storingen en de sifon gereinigd, verder eigenlijk nooit wat aan gedaan.
Probleemloze ketel, ondanks mijn achterstallig onderhoud ;-)

Maand geleden heeft de ketel zijn eerste grote beurt gehad.
Branderpakkiing vervangen etc. en nu voor het eerst storingen E5!
Toeval?

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

5,5
peteroidtmann
28-11-2012

Nou fijn hoor... ineens gisteravond geen verwarming en geen warm water meer... dode thermostaat en CV-ketel... een REMEHA AVANTA uit 2006... wat blijkt? Printplaat kapot, kosten voor nieuwe? € 168 exclusief montage. Zegt medewerker REMEHA tegen de installateur dat dit met dit type een bekend euvel is. Ik KS van REMEHA gebeld en wat denk je? Helaas meneer, garantie op onderdelen is maar 2 jaar... mag je er dus mooi zelf voor opdraaien terwijl ik van zo'n merk toch wel mag rekenen op 10 jaar goede ketel... oordeel? WAARDELOOS BEDRIJF!!! Dus... maar eens even een tweet op Twitter gezet, een klacht op klacht.nl en berichten op de forums van Consumentenbond, TROS RADAR en VARA KASSA

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
NIco
5-7-2012
"Remeha Avanta"

6 jaar in gebruik, nooit onderhoud gegeven nu pas een probleempje met de 3-weg klep als ik het zo in schat. Ik gebruik hem voor warmwater op de kranen en voor het douchen, maar ook als hotfill voor mijn wasmachine. In verhouding moet hij dus harder werken dan een gemiddelde.

- - -

Sterke punten: Zuinig.
Zwakke punten: Geen.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

8,8
Akkie999
16-4-2012

Hoi, Ik heb deze ketel op aanraden van een paar vrienden zelf geplaatst - Kinderlijk eenvoudig en ik moet zeggen hij hangt nu 6 jaar en nog nooit ook maar een probleem gehad (net zoals bij vrienden van mij)

Ik moet wel toegeven dat ik nog nooit een onderhoudsbeurt heb gegeven. Mijn motto - als hij niet kapot is afblijven. Al die zogenoemde onderhoudsbeurten jaarlijks lijken mij geld te veel.

Is hij over pak'm beet 2 jaar op storing krijgt hij een kans (tot 100 euro) en anders schroef ik hem eraf en plaats ik snel dezelfde. Gekocht voor 750 euro 6 jaar geleden.

mvg een tevreden Remeha gebruiker.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

6,8
Caddyman
25-2-2012

Ik ben zelf installatiemonteur en heb al verschillende merken ketels geplaatst. Ik heb nu 3x de remeha avanta geplaatst, waaronder mijn eigen. Mijn eigen heeft nu na 4 jaar een lekke warmtewisselaar en een van de andere geeft steeds storing E5. Ik heb wel tig intergassen geplaatst en eigenlijk nooit problemen mee. Ik ga dus niet weer voor Remeha en zal het een ander ook niet aanraden.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
ft1975
7-1-2012

Ik heb deze Remeha Avanta al ruim 3,5 jaar in gebruik. Hij verwarmt goed en krijg voldoende warm water. Hiervoor had ik een moederhaard met geiser, qua comform en besparing gas is de Remeha een flinke vooruitgang. Tot nu toe geen enkel probleem gehad en heeft mij nog nooit in de steek gelaten.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

2,2
albert wagner
6-1-2012

Ik heb apparaat in 2008 laten installeren.Wordt elk jaar nagekeken. Heb nu een MUGRO Muurdoorvoer.Ontstekingspen en trafo vorig jaar vervangen. E4 en E5 storingen blijven.Ik hoor van bedrijven dat zij niet achter de Remeha kleine cv ketels staan. Dat zijn horror bakken

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

5,2
RobertH81
5-1-2012

Heb een 2007 model in mijn vorig jaar gekochte huis zitten en het is een doffe ellende. Zodra er even een straffe wind staat; E5. Ionisatie etc wel laten vervangen, maar volgens onderhoudsmonteur zijn deze Remeha ketels extra gevoelig daarvoor wanneer je zit met lager en horizontaal geplaatste schoorsteen pijpen (woon op eerste woonlaag).

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

3,3
Albert Wagner
1-1-2012

Deze ketel aangeschaft in de zomer van 2008.Laten installeren. Deze installateurs uit de veluwe en schaijk,raffelden de zaak af. Ik heb ze zeer vaak gebeld en geschreven zonder resultaat.Later zag ik op google dat ze öpgelicht"van de TROS gehaald hadden.STEEDS weer E4,E5 storing. Warmwater en huiswarmte samen trekt hij niet.Erkende installateur heeft ontsteking unit vernieuwd maar zonder resultaat.Zeer deskundig bedrijfje ,erkend krijgt hem wel weer aan de praat maar voor even.
Koop nooit een Remeha. In het andere deel van de boerderij hebben we eerdereen Nefit laten aanleggen. Even wat kinderziekten draait meer dan 16 jaar perfect. Remeha avanta 28c 5cw,K..ketel.
VAILLANT voorganger van onze Remeha.Draaide ook prima.

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
peter
25-12-2011
"Remeha Avanta"

Heb de ketel nu 5 jaar, probleemloos. Wel elk jaar nieuw ontsteekpennetje en branderpakking zelf vervangen en syfon schoongemaakt. Bedrijfsmatig hebben wij heeeel veel Remeha`s hangen. Percentage-gewijs weinig problemen, tuurlijk wel wat probleemgevallen, maar dat hebben ze bij Ferrari ook.

- - -

Sterke punten: Compact; stil; zuinig; rendement van 97,8%
Zwakke punten: Weinig ruimte in het toestel voor reparatie. Gevoelig op E4 en E5, maar dat is grotendeels te verhelpen door vreetring tussen travo en montageplaat te zetten.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

9,5
arbe30
6-11-2011

Ik heb zelf de oude AWB Thermomaster VR ketel vervangen voor deze Reeha Avanta 28C HR ketel CW4. Hij is aangesloten op de Honeywell Chronotherm IV die ik al een paar jaar geleden had gekocht en de oude ketel aanstuurde.
Tot nu toe ben ik er zeer tevreden over. Ik heb in een jaar tijd 1/3 van de ketel terugverdiend met het geld wat ik heb teruggekregen van mijn energiebedrijf. De programmering van mijn thermostaat heb ik niet veranderd.
Hij is muisstil in vergelijking met de oude ketel waarvan de circulatiepomp continu draaide.
Met douchen geen drukverlies en via de thermostaatkraan een heerlijke warme douche.
Een maandje geleden alles nagekeken en het condenswaterreservoir verschoond.
Laat de winter maar komen.....

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

5,5
de zeikerd
2-11-2011

in ons koophuis zit een remeha avanta 28c,2 jaar oud. het eerste wat mij opviel dat als je erbij staat als hij brand hij erg stil is,totdat je beneden zit .
dan hoor je de pomp??? of wat anders!!!!en als de ketel uit gaat is alles stil,niet echt hinderlijk maar als alles stil is wel ook op de slaapkamers

- - -

In bezit: een kwartaal
Via Kieskeurig.nl

8,2
Niewhorf
24-10-2011

We hebben sinds juni 2010 een Calenta 28C.
De eerste dag na de montage was er een lek in de ketel, bleek een slangenklem te zijn (niet goed geplaatst in de fabriek).

De ketel functioneert tot nu toe goed, maar maakt veel lawaai. Bij cv gebruik komt er een voortdurende hinderlijk brom uit. Bij warmwaterafname maakt de brander veel lawaai. Onze buren hebben dezelfde ketel, maar met een korte dakdoorvoer, als men de douche gebruikt is het geraas van de brander buiten erg hard te horen.
Hij zit compact en slim in elkaar, maar ik vraag me af hoe lang deze ketel mee gaat, als je het binnenwerk bekijkt is het veel plastic en rubber
(wordt bros).

- - -

In bezit: een half jaar
Via Kieskeurig.nl

3,8
Retaw
29-9-2011

Ketel is 6 jaar oud, heel veel problemen service van Remeha is slecht, zeggen dat er 10 jaar garantie op de warmtewisselaar zit.
Maar als de wisselaar gaat lekken draai jezelf op voor de kosten.
Al voor € 700 onkosten gehad, een grote miskoop dus

- - -

In bezit: een jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

4,0
Jaco
25-7-2011
"Nooit meer een Remeha"

Slechte CV ketel. Slechtste Cv ketel die ik heb gehad. Zeer gevoelig en regelmatig E4 E5 Code. Om het half jaar moeten er nieuwe onderdelen in. Normaal moet een CV na twee jaar worden schoongemaakt en heb je misschien na 5 jaar een onderdeel te vervangen. Remeha is rondom slecht. Ik kan er niet anders van zeggen. Had ik maar een INTERGAS of een ander merk gekocht

- - -

Sterke punten: Geen voordelen -4
Zwakke punten: REMEHA is een heel slecht merk. Niet kopen en absoluut nooit aan beginnen.
In bezit: Een paar dagen
Via BesteProduct.nl


Beste prijzen voor Remeha Avanta 28c CW4 wit