Volg ons

Panasonic digitale camera's

Panasonic
Een digitale camera van Panasonic kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Panasonic in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
178 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: een Digitale Camera kopen, waar let je op?
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Door ons geteste Panasonic van digitale camera's

De Panasonic DMC-FZ2000 borduurt niet alleen voort op het succes van superzoom DMC-FZ1000, met een betere beeldkwaliteit en (nog) uitgebreidere features is het meer dan ooit een veelzijdige camera die je af doet vragen of je nog wel een flinke tas met lenzen en overige apparatuur nodig hebt. Dit model is alles-in-één. Zelfs op het gebied van video. Jammer van de hoge prijs, dat wel.
Ger de Gram
Utrecht • 210 reviews
Lees de hele review
Lange tijd was de innovatie bij travelzoomcamera’s ver te zoeken. Ja, objectieven werden iets beter en het zoombereik werd vergroot, maar dat was het dan ook wel. Met de DMC-TZ100 bewijst Panasonic dat er nog veel te winnen valt op het gebied van fotografie: dit is een van de eerste compacte zoomcamera’s met een 1 inch sensor. En dat betekent: geweldige beeldkwaliteit.
Ger de Gram
Utrecht • 210 reviews
Lees de hele review
Op het gebied van technologie lijkt bij de smartphones qua technologische revoluties het einde wel in zicht. Bij camera's is dat nog maar deels het geval. Op het gebied van innovatie en gebruiksvriendelijkheid valt er nog en hele hoop te winnen. De DMC-TZ80 is één van de eerste camera's die de revolutionaire features PostFocus en 4K Photo heeft geïntegreerd. Daarmee ben je klaar voor de toekomst, maar helaas is de beeldkwaliteit bij hogere ISO-waarden vrij matig te noemen.
Ger de Gram
Utrecht • 210 reviews
Lees de hele review
Panasonic wil met de DMC-FZ300 laten zien dat het ook degelijke superzoomcamera's kan maken, die niet al teveel hoeven kosten. Helaas is de adviesprijs van 599,95 euro te hoog om dat echt te kunnen vinden. Wat rest is een erg goede bridgecamera met veel mogelijkheden, maar wij zouden, gezien zijn toch al hoge prijs, lekker voor zijn grote broer de DMC-FZ1000 kiezen.
Ger de Gram
Utrecht • 210 reviews
Lees de hele review