Volg ons

De beste draadloze speakers vergelijken

Model.FullName
Ger de Gram
Expert draadloze speakers
Let op het verschil tussen een draadloze netwerkspeaker of draadloze mobiele speaker
Streamen is het toverwoord in de audiowereld. Tegenwoordig is het een koud kunstje om muziek vanaf je computer, telefoon, tablet of internet af te spelen via een draadloze speaker. Via wifi of bluetooth maak je contact met het apparaat. Erg handig en er zijn inmiddels tientallen verschillende modellen op de markt. De belangrijkste vraag die je moet beantwoorden voor het kopen van een draadloze speaker: wil ik hem thuis gebruiken of mee onderweg kunnen nemen. Sonos en Bose zijn de bekendste draadloze speakersysteem in huis. Deze netwerkspeakers hebben doorgaans een prima geluid. Dat geldt niet voor alle mobiele draadloze speakers. Die klinken soms voor geen meter. Het is echt belangrijk dat je voor het kopen van een draadloze speaker je eerst de testen leest of ze zelf gaat beluisteren. Tips en advies voor het kopen van een draadloze speaker
t/m
850 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: een Draadloze speaker kopen, waar let je op?
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Door ons geteste draadloze speakers (meest recent)

Het had een leuke speaker kunnen zijn. Voor een geweldig lage prijs van gemiddeld 30 euro en redelijk geluid zou dit kleine speakertje een aanrader kunnen zijn. Echter heeft de speaker 2 bekende problemen: Hij laadt niet goed op en valt vaak zonder reden uit. Ik merkte dit duidelijk tijdens het testen. Na een nacht aan de lader te hebben gelegen, viel 'ie na 5 minuten al uit. Dit deed de speaker enkele malen. Na enkele minuten opladen, merkte ik dat hij daar ineens mee stopt. Na een kleine zoektocht op het internet bleek dit een bekend probleem. Echter is het geluid voor deze prijs redelijk. Ook is de speaker in leuke kleuren te krijgen en kun je telefoongesprekken voeren via de speaker. Een gemiste kans van JBL!
Wessel van der Waa
Zwolle • 18 reviews
Lees de hele review
Tijdens een blindtest van het AD kwam de JBL Xtreme als favoriet eruit. En tijdens grondig testen kan ik niet anders concluderen. Vol geluid en heel erg zuiver. Zelfs op hoge volumes blijven de tonen erg mooi gescheiden. Mooie zuivere hoge tonen en een lekkere niet te overdreven bas. Nadelig puntje is dat hij echt groot is, daarom niet geschikt om altijd mee te nemen, voor het geval dat...
Dave Zeegers
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review
De Samsung R3 is een leuke onopvallende luidspreker met over het algemeen goed geluid voor zijn klasse. Helaas wel net iets teveel hoog. Deze speaker is echt Plug-and-Play, aansluiten en afspelen! Jammer dat er zo'n kort voedingssnoer aan zit, maar gezien deze varkensneus overal gebruikt wordt kun je die wel langer vinden.
Tim Bijker
Groningen • 11 reviews
Lees de hele review
Het design van de Go+Play is hetgeen wat meteen opviel. Het geheel ziet er stijlvol en robuust uit. Oog voor detail als het gaat om afwerking. Daarnaast is het geluid super. Heldere hoge- en middentonen en een bass die niet te overheersend is, maar wel van zich laat horen. Precies wat je kunt verwachten van Harman Kardon. Deze bluetooth speaker weegt ongeveer 3 à 4 kilo, een zware jongen dus. Dit gewicht samen met de grootte, maakt dat het niet gemakkelijk is om mee te nemen. De prijs voor de Go+Play is 299 euro. Een aardig kostenplaatje, maar ook dat is te verwachten bij een topmerk als Harman Kardon. De speaker is makkelijk in gebruik als het gaat om de bediening. Het is gemakkelijk te koppelen met je smartphone. Een nadeel van deze speaker vind ik dat deze niet waterbestendig is en geen knop heeft om een nummer terug te gaan (back/rewind).
Wessel van der Waa
Zwolle • 18 reviews
Lees de hele review