Volg ons

Remington D5215 review

Gemiddelde score gebruikers

9,0

gebruikers (10)
De D5215 Fohn van Remington wordt door 10 gebruikers met een gemiddelde van 9,0 beloond. Dat is een zeer goede score. De Remington voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de Remington D5215

Toon:
10,0
Afra
25-11-2016

Ik ben blij met deze fohn omdat mijn haar lekker zacht is. hij is zeer gebruiksvriendelijk en ligt lekker in de hand. deze fohn heeft veel mogelijkheden door de vele standen met warmte en blaaskracht. ik heb ook absoluut geen last meer van statisch haar. Het snoer is voor mij lang genoeg!! De diffuser is ook heel handig om mijn haar in model te krijgen.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

10,0
Fantastic_User
23-11-2016

Dit is echt een haardroger met heel veel power. Mijn dikke haar is binnen no time droog.
Ook is mijn haar niet meer pluizig als ik het gedroogd heb, dus de ionische conditionering werkt echt!

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

10,0
Mandy de Vries
23-11-2016

Superfijne haardroger! Mijn haar was zo droog en tevens maakt deze föhn erg weinig geluid! Fijn in gebruik dus!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Makakel
23-11-2016

Deze föhn ligt goed in de hand niet te zwaar, de smalle mond vd föhn is handig als je met bijvoorbeeld een krulborstel je haar doet. Hij maakt niet zo'n herrie en heeft een goed temperatuur.
Ik ben meer dan tevreden met deze föhn. Voor mij een dikke tien.

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

9,0
Stephanie
23-11-2016

Fijne haardroger waardoor je haar snel droog is. Sterke blaas snelheid welke naar wens in te stellen is. Raad deze haardroger zeker andere aan, zeer tevreden.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Marjolijn
22-11-2016

Hij is prettig in gebruik, met warmtestanden en een koude stand. De reden waarom ik heb had gekocht was omdat de reviews online zo goed waren, en hij is inderdaad zo goed als beschreven online! ben er blij mee!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ellen
13-11-2016

De föhn is licht van gewicht, waardoor deze erg handzaam is. Hij wordt niet te warm, en de blaaskracht is prima, zodat mijn haar na vijf minuten droog is. Ik ben blij met de keuze voor de Remington D5215.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,0
Curl
12-11-2016

Ik koos dit product omdat vermeld stond dat het krachtig blaast en om de functies. Met de laatste ben ik blij, alleen jammer dat het niet echt krachtig blaast. In ieder geval droogt je haar.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Elna
12-11-2016

De föhn bevalt prima. Ligt lekker in de hand. In een mum van tijd heb ik m'n haar droog en in model geföhnd. Fijn, dat er meerdere standen op zitten voor snelheid en temperatuur.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
Marianne
11-11-2016

Ligt goed in de hand en droogt perfect. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vooral de diffuser die bij de föhn iinbegrepen is is handig.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl


Beste prijzen voor Remington D5215 zwart

Remington D5215 zwart Wehkamp Wehkamp
Binnen 1 dag
Remington D5215 zwart Bol.com Bol.com
Binnen 1 dag