Volg ons op

1. Wat doet BesteProduct voor de consument?

BesteProduct.nl helpt consumenten bij het maken van een aankoopbeslissing. Voor het vergelijken van financiële producten werkt BesteProduct.nl samen met NetofEx BV met als doel om consumenten een helder overzicht te presenteren van diverse aanbieders van financiële producten op basis van productkenmerken. Alle gepresenteerde data in de vergelijkingen is afkomstig van NetofEx. Door relevante achtergrondinformatie, veelgestelde vragen en tips toe te voegen aan de vergelijkingsoverzichten, stellen wij onze bezoekers in staat zich verder te informeren. Hierbij eerbiedigen wij vanzelfsprekend onze privacyverklaring.


2. Waar verdient BesteProduct.nl geld aan?

De informatie op BesteProduct.nl is voor consumenten gratis toegankelijk. Om dit mogelijk te maken hebben we inkomsten nodig. De financiële aanbieders betalen ons een vergoeding voor iedere bezoeker die via onze website een aankoop doet.


3. Hoe komt de vergelijking tot stand?

De vergelijking geeft een overzicht van prijsindicaties van de verschillende aanbieders. Deze prijsindicaties zijn gebaseerd op veel voorkomende profielen. De kosten van eventuele aanvullende opties worden per product bepaald op basis van ditzelfde profiel. Behalve kostprijzen tonen de vergelijkingsoverzichten ook relevante informatie over de producten, plus de meningen van klanten hierover. Deze meningen zijn verkregen via BesteProduct.nl of NetofEx. Uiteindelijk zijn er honderden profielen denkbaar en zal de werkelijke premie voor uw persoonlijke situatie verschillen van het standaard getoonde profiel.


4. Hoe volledig is de vergelijking van BesteProduct.nl?

Het overzicht laat alle bekende aanbieders zien. Ook aanbieders waarmee NetofEx geen samenwerking is aangegaan. Op deze manier is het overzicht zo volledig mogelijk. De gepresenteerde vergelijking is objectief. Mocht er toch een aanbieder ontbreken, of u constateert een fout, laat ons dit dan weten.


5. Is het mogelijk om persoonlijk advies te krijgen?

Nee, voorlopig is dat nog niet mogelijk. Via de site van de aanbieder kunt u de gegevens invullen voor een exacte indicatie van kosten voor uw persoonlijke, unieke situatie.


6. Is het mogelijk om bij BesteProduct.nl een product te kopen?

Nee. Het kopen of afsluiten van het product gebeurt via de website van de aanbieder. Wij verwijzen de bezoeker door naar de juiste bestelpagina bij de aanbieder.