Volg ons
Alle uitvoeringen (2)

Gigaset SL910A review

1,5
prijs/kwaliteit
4,8
experts (3)
7,6
gebruikers (58)
v.a.127,00 (2 winkels)
  • Antwoordapparaat: Ja , Nee
  • Nummerherkenning: Ja
  • Technologie: bluetooth , dect
Bekijk de specificaties

Gemiddelde score gebruikers

7,6

gebruikers (58)
Inmiddels hebben 58 gebruikers hun mening gedeeld over de SL910A van Gigaset en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de SL910A vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de Gigaset SL910A

Toon:
5,0
Callingelvis
12-12-2014
"Niet zo goed"

Niet zulke goede ervaring. Na de firmupdate symbolen weg, geen gemiste oproepen zichtbaar. Dan weer wel nummerherkenning dan weer niet. Hij doet hetm maar slaat gelijk op antwoordapparaat. Beter een simpel toestel kopen.

- - -

Sterke punten: Mooi design.
Zwakke punten: Niet handig met Firmupdate; veel storingen.
In bezit: Een paar dagen
Via BesteProduct.nl

6,0
TELEPHONE gigaset user
3-11-2013
"Gebakken lucht!"

Na 6 jaar het oude Gigaset model met "normale" toetsen te hebben gebruikt naar volle tevredenheid, heb ik helaas deze aangeschaft nadat de vorige gevallen was. Had er veel meer van verwacht, helaas valt deze telefoon regelmatig uit ("slechte verbinding met het basisstation", dit is trouwens exact gelijk aan onze oude Gigaset ) en is de software (ook na alle updates en zgn reboots ) zeer instabiel! Bv iemand die aan de andere kant ophangt terwijl jij hetzelfde doet laat de telefoon op slot staan, deze blijft dus met open lijn aan staan!! Moet geforceerd de telefoon uitzetten om hem vervolgens weer aan te zetten. Scherm reageert ook niet heel direkt, soms reageren de nummers met intoetsen helemaal niet. Achteraf had ik liever het oude model aangeschaft, ook goedkoper trouwens!

- - -

Sterke punten: Nog niet ervaren.
Zwakke punten: Zeer zwaar; te glad; instabiele software.
In bezit: 3-12 maanden
Via BesteProduct.nl

7,0
Guido
10-11-2012
"Geen problemen tot nog toe"

Ik gebruik het basisstation nog niet aangezien ik al een oudere gigaset basis in gebruik heb, dit oude display is gedeeltelijk weg dus kan ik de instellingen voor het nieuwe basisstation niet meer goed lezen op het oude toestel. Ik kan dus nog geen zinnig woord zeggen over de kwaliteit van het basisstation, maar nu ik de reviews lees zal ik dit station ook maar aansluiten zolang er garantie op is.

- - -

Sterke punten: Zeer veelzijdig in te stellen en naar eigen smaak in te richten; design en afwerking van toestel en docking zijn prachtig!; nachtstand apart in te stellen.
Zwakke punten: Geluid is prima, maar de geluidkwaliteit van zelf ingevoerde ringtones valt wat dof en flets uit.(.wave bestand); toestel is redelijk zwaar en glad net als de docking(bij docking dit is dan wel weer prettig); even volume bijstellen is er niet bij, dit gaat via het instellingenmenu...; gebruiksaanwijzing van het instellingenmenu is wel summier als je bijv. je eigen ringtone wil selecteren.
In bezit: Twee weken
Via BesteProduct.nl

10,0
Angilo2012
31-3-2012

Hallo nog een berichtje van Angilo ik de telefoon gekocht en heb via de site een nieuwe batterij aangevraagt ik had de nieuwe batterij binnen een week in huis siemens.nl ik ben nog steeds zeer tevreden met de telefoon heb het basis toestel aangesloten op internet werkt goed met update

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Angilo2012
17-2-2012

Hallo ik heb deze telefoon een paar dagen in bezit maar wat is het toch een mooie telefoon het design is gewoon geweldig en als hij in de houder staat komt er een aneloge klok in het schermpje je kunt er zo veel mee gewoon te veel om op te noemen je moet wel een update doen gelijk het is gewoon een genot om er mee te bellen ik heb ook de accu hy2711 erin maar heb geen problemen er mee in een woord een super huis telefoon

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

6,5
peppesPizzapie
16-2-2012

Ook ik heb hem, in combinatie met een Siemens DX 800.Volgens de site van Siemens werken die 2 perfect samen. Ik heb hem eind november gekocht. Gisteren (!!) kreeg ik eindelijk (na 70 euro bel kosten) een nieuwe accu. De oproep lijst blijft leeg, inkomend en uitgaand. Alle telefoonnummers die in de DX 800 zitten worden verminkt overgestuurd naar de Sl910. Alle nullen zijn verdwenen. 5 keer geprobeerd zelfde resultaat. Weer naar siemens gebeld, zelfde resultaat. Email verstuurd, na 3 weken wederom. Geen antwoord. Een iets pittiger email verstuurd met alle klachten. Eindelijk antwoord. Uw vragen zijn doorgestuurd naar de tweedelijns helpdesk. Weer niks gehoord. NOG 6 emails verstuurd. Eindelijk antwoord. We zijn op de hoogte van de door u genoemde problemen, op dit moment hebben wij hier geen oplossing voor. (!!) WELLICHT dat een software update in de toekomst uitkomst kan bieden!!! DAT is de service van Siemens!!

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

10,0
E de Jong
2-2-2012

Aangeschaft bij de Mediamarktactie, BTW retour, lekker goedkoop voor 158 euro.
Helaas wel de accu HY2711 in het toestel (gratis vervanging door Siemens).
Telefoon is een klein wondertje, wat mooi en wat een design, ongeloofelijk mooi.
Toestel heeft een ongehoord goed geluid dankzij speciale techniek.
Scherm erg fraai en meerdere menus, zelfs nachtstand zit er op (belt dan niet).
Kortom een absolute aanwinst en waanzinning fraai.
In een simpele handomdraai te installeren.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

4,0
Arie
19-1-2012
"Gigaset"

Geen ervaring mee

- - -

Sterke punten: Weinig
Zwakke punten: Volgens mijn info zijn de batterijen niet in orde: http://gigaset.com/nl/nl/cms/PageSL910_battery.html
In bezit: Een paar dagen
Via BesteProduct.nl


Beste prijzen voor Gigaset SL910 zilver;zwart