Volg ons op
Gigaset SL910A zwart/zilver



"Moet ik de Gigaset SL910A kopen? Wat vinden de gebruikers?"

Gebruikers 7,5 (28 testen) - Volgens de meeste consumenten die de Gigaset SL910A hebben, kun je de SL910A gerust kopen. Enkele gebruikers hebben wat bedenkingen. Dat kan met hun verwachtingspatroon te maken hebben. Maar misschien hebben zij toch iets ontdenkt dat niet klopt. Bekijk hieronder de reviews om dat uit te zoeken.
Lees ervaringen gebruikers
Top
(10) | van 8.6 t/m 10

Goed
(7) | van 7.1 t/m 8.5

Oké
(7) | van 5.6 t/m 7.0

Tja
(1) | van 4.1 t/m 5.5

Nee
(3) | van 1.0 t/m 4.0

Recent (9) | Top (10) | Goed (7) | Oké (7) | Tja (1) | Nee (3)

Datum: 12-12-2014
Door: Callingelvis
Cijfer: 5
In bezit: Een paar dagen
via BesteProduct.nl
Sterke punten:
Mooi design.
Zwakke punten:
Niet handig met Firmupdate; veel storingen.
Aanrader: Nee
Commentaar:
Niet zulke goede ervaring. Na de firmupdate symbolen weg, geen gemiste oproepen zichtbaar. Dan weer wel nummerherkenning dan weer niet. Hij doet hetm maar slaat gelijk op antwoordapparaat. Beter een simpel toestel kopen.<

Schrijf een review

Datum: 3-11-2013
Door: TELEPHONE gigaset user
Cijfer: 6
In bezit: 3-12 maanden
via BesteProduct.nl
Sterke punten:
Nog niet ervaren.
Zwakke punten:
Zeer zwaar; te glad; instabiele software.
Aanrader: Nee
Commentaar:
Na 6 jaar het oude Gigaset model met "normale" toetsen te hebben gebruikt naar volle tevredenheid, heb ik helaas deze aangeschaft nadat de vorige gevallen was. Had er veel meer van verwacht, helaas valt deze telefoon regelmatig uit ("slechte verbinding met het basisstation", dit is trouwens exact gelijk aan onze oude Gigaset ) en is de software (ook na alle updates en zgn reboots ) zeer instabiel! Bv iemand die aan de andere kant ophangt terwijl jij hetzelfde doet laat de telefoon op slot staan, deze blijft dus met open lijn aan staan!! Moet geforceerd de telefoon uitzetten om hem vervolgens weer aan te zetten. Scherm reageert ook niet heel direkt, soms reageren de nummers met intoetsen helemaal niet. Achteraf had ik liever het oude model aangeschaft, ook goedkoper trouwens!<

Schrijf een review

Datum: 10-11-2012
Door: Guido
Cijfer: 7
In bezit: Twee weken
via BesteProduct.nl
Sterke punten:
Zeer veelzijdig in te stellen en naar eigen smaak in te richten; design en afwerking van toestel en docking zijn prachtig!; nachtstand apart in te stellen.
Zwakke punten:
Geluid is prima, maar de geluidkwaliteit van zelf ingevoerde ringtones valt wat dof en flets uit.(.wave bestand); toestel is redelijk zwaar en glad net als de docking(bij docking dit is dan wel weer prettig); even volume bijstellen is er niet bij, dit gaat via het instellingenmenu...; gebruiksaanwijzing van het instellingenmenu is wel summier als je bijv. je eigen ringtone wil selecteren.
Aanrader: Ja
Commentaar:
Ik gebruik het basisstation nog niet aangezien ik al een oudere gigaset basis in gebruik heb, dit oude display is gedeeltelijk weg dus kan ik de instellingen voor het nieuwe basisstation niet meer goed lezen op het oude toestel. Ik kan dus nog geen zinnig woord zeggen over de kwaliteit van het basisstation, maar nu ik de reviews lees zal ik dit station ook maar aansluiten zolang er garantie op is.<

Schrijf een review

Datum: 19-1-2012
Door: Arie
Cijfer: 4
In bezit: Een paar dagen
via BesteProduct.nl
Sterke punten:
Weinig
Zwakke punten:
Volgens mijn info zijn de batterijen niet in orde: http://gigaset.com/nl/nl/cms/PageSL910_battery.html
Aanrader: Nee
Commentaar:
Geen ervaring mee<

Schrijf een review

Datum: 8-5-2014
Door: mdedters
Cijfer: 9,6
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Dit is mijn derde gigaset en de beste en mooiste ooit. Ik ben het met iedereen eens dat de gevoeligheid van het scherm zich niet kan meten met de huidige gsmtoestellen, maar als je dat eenmaal weet, is er prima mee te werken.
Ik heb bij Wehkamp goedkoop de witte versie gekocht en ik was blij verrast door de degelijke en toch elegante uitstraling. Het toestel is gemaakt van metaal en geen goedkoop plastic. Daardoor hen je ook echt iets in de hand zonder dat het te zwaar wordt.
Op dit moment heb ik nog niet eens alle mogelijkheden benut van het gebruik van eigen foto's maar als telefoon met antwoordapparaat een absolute aanrader.
Schrijf een review

Datum: 12-6-2013
Door: Middelkamp
Cijfer: 5,8
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Ook ik vindt dit toestel een drama!
Wij hebben ook dit type toestel (handset) in ons kantoor maar heeft totaal geen bereik.
Het spijt me dat ik dit toestel heb gekocht.
En dat voor zoveel geld!
Schrijf een review

Datum: 18-5-2013
Door: kbolder
Cijfer: 2,8
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Het lijkt prachtig, maar het is een dramading. Vreselijk traag, een touchscreen wat slecht en traag reageert, onduidelijke structuur en hij loopt vaak vast. Je wordt er gek van. Nu is de oplader weer kapot. Ik ga wel weer een goedkoop toestel bij de gamma halen.
Schrijf een review

Datum: 10-4-2013
Door: Anoniem
Cijfer: 8,6
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Sinds een maand in het bezit van een sl910A en sl910H, prachtige toestellen, maar, na een week ging de lader van de sl910H stuk, geen probleem, met kieskeurig gebeld en voila een nieuwe lader. na drie weken ging de lader van de sl910A stuk? De ergernis en portokosten ten spijt, ondanks de prachtige vormgeving, goede geluidskwaliteit en de vele functies valt me dit toch wel tegen van een gerenomeerd merk als siemens! kortom ik betaal Siemens prijzen en dan verwacht je ook Siemens kwaliteit, toch?
Schrijf een review

Datum: 5-4-2013
Door: pinokkia
Cijfer: 10
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Na x aantal jaar toch maar huistelefonie genomen bij mijn alles in 1 pakket. Nu was alleen de vraag: Welke dect telefoon is nou prijs en kwaliteit goed. Na x aantal dagen zat ik te twijfelen tussen 2 merken. Dat is panasonic (oude draadloze telefoon van mijn moeder doet het nog steeds perfect. Zo`n 20 jaar oud) of deze gigaset SL910A. Heb uiteindelijk toch voor de deze telefoon gekozen vanwege de touch. Deze heb ik vanaf 17-9-2012 in mijn bezit.

Geluidskwaliteit: Dit is zeer goed. Ik kan mensen duidelijk verstaan en hun kunnen mij ook goed verstaan. Heb geen ruis en is heldergeluid.

Mogelijkheden:
Nou er zitten zoveel mogelijkheden op dat het mij een x aantal dagen heeft geduurd wat er allemaal op zit. Dit kan een voordeel of een nadeel voor mensen die deze telefoon willen kopen.

Gebruiksgemak:
Dit is ook zo simpel. Alleen is 1 ding waar ik aan moest wennen als je de lijst van bellers/gebeld wil verwijderen. Bij de meeste telefoons noemen ze dat ook echt het woord VERWIJDEREN. Alleen bij gigaset noemen ze dit OPSCHONEN. Beetje raar en moest in het begin echt zoeken hoe kan ik de hele geschiedenislijst verwijderen.

Vormgeving:
Vind ik persoonlijk mooi en simpel.

Duurzaamheid: Ja dat zit tot nu toe wel goed, want helaas is deze onderhand al 10 x gestuiterd en doet het nog steeds goed en is de behuizing nog steeds heel.

SERVICE Gigaset:
Toen ik deze telefoon op 17 september 2012 bij de dixons kocht voor €129 zat er de oude batterij bij. Ik heb naar gigaset gebeld. Ik moest een foto via de mail naar hun mailen. Kreeg netjes met de 2 dagen een mail dat ik recht heb op een nieuwe batterij en na circa 5 dagen kreeg ik mijn batterij geleverd door ups. Dus ik ben wel tevreden over de service.
Schrijf een review

Datum: 26-3-2013
Door: E.v.Niekerk
Cijfer: 8,2
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Mooi toestel, synchroniseren is inderdaad simpel. Mijn outlook adressen stonden er in no-time in. Synchroniseren met mijn oude siemens toestellen was daarna ook beren simpel.
Ik kon ook de Iphone toewijzen als telefoon. Zou leuk zijn als die binnen deel zou uitmaken van mijn huiscentrale. Dat had ik wel erg leuk gevonden. Maar dat werk helaas nog niet. Zou een toegevoegde waarde zijn. Omdat ik via UPC onbeperkt in Ned. kan bellen en ik toch te vaak de Iphone pak en dus mobiel bel zou dat een goede oplossing zijn. Misschien dat iemand een app kan ontwikkelen of een idee voor Siemens. Jammer maar de telefoon is een prima aankoop!
Schrijf een review

Datum: 6-2-2013
Door: Aat Oosterhof
Cijfer: 8,2
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Prima prijs - Prima Product - Prima levering en deze Gigaset is helemaal van deze tijd. Installatie van het basisstation is super eenvoudig en de handheld(s)/telefoons draadloos aanmelden gaat bijna vanzelf. Zet de handheld(s) ergens in de buurt van een stopcontact. Richt het toestel in naar eigen wensen - dat kan allemaal - maak het antwoordapparaat actief - ook naar eigen inzicht - zet afbeeldingen/foto's in de contactenlijst en het voelt alsof je een basis-mobiel - apparaat tot de beschikking hebt.
BCC heeft de pianolak zwarte/aluminium uitvoering in haar collectie en dat past goed in ons huis en werkomgeving.
BCC maakt waar wat ze in huis hebben.
Schrijf een review

Datum: 25-12-2012
Door: Jan456
Cijfer: 8,8
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Dit is echt een super toestel ! Installatie was een fluitje van een cent : Basisstation in meterkast ophangen en in PSTN pluggen, ook een netwerkkabeltje aansluiten op een router. De handsets aanmelden ,een keer drukken op een basisstation knopje en op de handsets en klaar is kees.
Mijn Google/Outlook contacten heb ik via de Smartphone mbv Bluetooth verstuurd naar de handsets (3 in totaal)
Verder kan ik me niet vinden in de negatieve reviews van sommigen hier. Toestel reageert juist super snel, niks traag, en niks lijn bezet , o.i.d.. (dat laatste krijg je als je andere toestellen in je netwerk heb hangen , én je niet de juiste instellingen op de gigaset hebt gezet, sommige mensen snappen er écht helemaal niks van)
Schrijf een review

Datum: 25-12-2012
Door: zhanmarco
Cijfer: 3,2
In bezit:
via Kieskeurig.nl
sinds een aantal maanden de Gigaset SL910 in bezit. Ik heb al jaren een siemens huis telefoon gehad en nooit geen problemen. Nav reviews toch besloten om de Gigaset SL910 aan te schaffen.

tot mijn spijt moet ik aangeven dat ik erg teleurgesteld ben in de performance van deze telefoon, ondanks alle positieve reviews. Reactie van het scherm is erg traag waarop je ook drukt en welke instellingen je ook gebruikt. Berichten en oproepen lijst kan ik nu al niet meer gebruiken, ook kan ik de inhoud op gen enkele manier legen. Ook niet na updates firmware en reset van basisstation en telefoon naar fabrieks instellingen. Kwaliteit van handsfree mode valt tegen. Gebruik van Qiucksync software valt tegen. Deze app moet nog aardig op gewaardeerd worden, en bied niet veel mogelijkheden.

Al met al een belabberde prestatie van Siemens en ben zeer teleurgesteld in dit toestel. Ik had geen apple kwaliteit verwacht maar dit toestel is totaal niet wat ik ervan verwacht had. Als fotolijstje is het een leuk hebbedingetje, het toestel ziet er idd goed uit. Je vraagt je af of alle reviews wel kloppen. Zit er over erg hard over na te denken om deze telefoon weg te doen en een nieuwe te kopen. Of dit een siemens wordt valt nog te bezien.
Schrijf een review

Datum: 23-10-2012
Door: L Andriesse
Cijfer: 6,2
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Telefoon is mooi en kan van alles. Echter in het gebruik is het belabberd. Het scherm reageert traag, zeker bij het opvragen van lijstjes van gemiste oproepen: dit duurt soms wel tien seconden!!! Als je een iPhone of Galaxy gewend bent, dan moet je hier niet aan beginnen.

Ander nadeel is dat iemand die de handleiding niet gelezen heeft, geen flauw idee zal hebben hoe je hiermee moet bellen, omdat op het home-scherm geen toetsenbord staat en ook geen icon hiervoor.

Ik heb een andere Siemens-toestel gekocht dat gelukkig ook op het SL910A basisstation aangesloten kan worden.

Conclusie: niet kopen als je ermee wilt bellen - alleen als je met foefjes wilt spelen.
Schrijf een review

Datum: 16-9-2012
Door: LarsThijssen
Cijfer: 7
In bezit:
via Kieskeurig.nl
sl910 gekocht met daarbij een sl910H ofwel handset. toestel heeft een mooi design en werkt goed qua bediening(redelijk makkelijk) echter na 1 maand begeeft het basisstation het. heb hier al een eerder review over gelezen, basisstation voelt ook goedkoop en simpel aan moet ik zeggen. geadviseerd werd de gigaset lijn te bellen(kosten 25ct per min) echte service ! div tips gekregen om het station te resetten, dit mocht niet baten, uiteindelijk mijn gegevens op gegeven, zou ik een email krijgen waar ik het station heen zou moeten sturen, email nooit ontvangen wel 4-5 euro telefoonkosten gehad! uiteindelijk ligt het station nu bij coolsound in zwolle die hem verder verstuurd voor garantie! kortom degelijkheid basistation heel laag, service siemens heel heeel heeel slecht,heb siemens er nog een mail over gezonden, werd nauwelijks op geantwoord, de set heeft 288 euro gekost is nog geen maand oud, en ze verdommen het bij siemens om gewoon een ander basis station op te sturen,Het station van ong 10 euro gaat nu naar duitsland voor reparatie ik zit weken zonder telefoon ! ik zou willen zeggen koop een panasonic !
Schrijf een review

Datum: 4-6-2012
Door: waterman2
Cijfer: 7,2
In bezit:
via Kieskeurig.nl
voor ons een waardeloos ding....
geluid e.d. zijn goed daar niet van.
De telefoon blijft vaak hangen op lijn bezet en is dan ook niet meer uit te zetten en alleen weer op te starten door de stekker uit het modem te halen en de batterij uit het toestel en alles weer opnieuw in te stellen.
Tot op heden nog geen oplossing van de kant van Siemens.
Erg jammer, we hebben al vele siemens sets gehad maar nog niet 1 zo als deze, deze is eindelijk mooi en niet zo groot.
Schrijf een review

Datum: 27-3-2012
Door: Ron1959
Cijfer: 6,6
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Allereerst ging na een paar dagen basis station stuk. Terug naar de leverancier die er drie weken over deed om het basis station te repareren. Het bleek vervolgens dat het basis station niet was gerepareerd maar vervangen. Helaas was het basis station vervangen door een type wat geen nummerherkenning in Nederland kon doorgeven dus contact gezocht met Gigaset a € 0,25 per minuut. Na veel heen en weer gemail is men niet bereid om een nieuw basisstation af te sturen dus het geheel gaat terug naar de winkel en er komt nooit meer een Gigaset in huis. en ik adviseer u dat ook niet te doen. Super slechte service!
Schrijf een review

Datum: 14-3-2012
Door: Vonkie
Cijfer: 8,5
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Sinds drie maanden dit toestel in bezit, ik kan mij volledig aansluiten bij mijn voorgangers, dit met betrekking op de positieve geluiden.
Op een andere site kwam ik een vergelijking tegen ten opzichten van een iPhone, verre van, het enige wat overeen komt is het aanraak scherm.
Nadeel is de TE gladde behuizing, waardoor deze makkelijk uit je hand glipt. 2e nadeel is het TE gevoelige aanraakscherm. Bij het scrollen in de contacten lijst, komt het voor dat je per ongeluk een ander contact aan kiest(Groot Nadeel). Ik hoop dat siemens met een up-date komt. En het had fijn geweest als dit toestel een home toets had gehad.
Ook voor de apple gebruikers is er eindelijk een nieuwe software up-date, beschikbaar.
Ook dit toestel kwam in aanmerking voor een batterij wissel, batterij werd binnen 10 dagen geleverd.
Schrijf een review

Datum: 5-2-2012
Door: Sensie
Cijfer: 8
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Fraaie telefoon. Verwacht geen Iphone functionaliteit, echter voor in huis een ware stap vooruit. Geluid is perfect (ook handsfree). Ligt lekker in de hand. Telefoon heeft een strakke en professionele uitstraling. De interface met je PC is OK en geeft je de mogelijkheid een personal touch aan je telefoon te geven. Maar dan; De aangegeven duur van de batterij is als bij zovelen een sprookje. Let er op dat je batterij van na week 38 in 2011 (HY3811)is, anders is er een klein risico op explosie gevaar. Je kunt de batterij omruilen bij Siemens, reactie snelheid uiterst traag ! Zou ik hem opnieuw kopen ? Yes
Schrijf een review

Datum: 3-2-2012
Door: Bolle41
Cijfer: 9
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Een paar maanden in bezit, met het toestel is niets mis mee werkt naar verwachting. Een waarschuwing is uitgegaan van Siemens , dat de lithium-ion battery tot en met productiedatum HY38 vervangen dienen te worden in verband met incidentele oververhitting. Helaas, weet siemens tot op heden niet wanneer tot vervanging kan worden overgaan. Al die tijd kan men dus geen gebruik meer maken van die telefoons. Slechte zaak van Siemens.
Schrijf een review

Datum: 4-1-2012
Door: Ger Bronberg
Cijfer: 8,6
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Na wisseling van internetprovider ook een ander modem (had de Fritz!Box modem met ingebouwd DECT station)nodig. Jammer, want mijn oude huistelefoon had maar één oplader, die tevens DECT centrale was. En een oplader in de meterkast is niet zo handig.

Diverse reviews en fora afgelopen, op zoek naar een nieuw model. Dit keer met een gescheiden DECT station en lader. Het werd uiteindelijk de SL910A.
De installatie van de SL910A was, met de duidelijk beschreven handleiding die ik vooraf van internet had gedownload, een fluitje van een cent.
Ik ben uitermate tevreden met dit toestel. Het ligt lekker in de hand, de geluidskwaliteit is zeer goed, en heeft ook nog eens een mooie uitstraling. Wellicht dat het gewicht voor sommige net iets te veel is, namelijk rond de 160 gram. Metaal is nu eenmaal zwaarder dan plastic.
De eerste indruk na een dag gebruik is goed. Het geluid is heel wat beter dan mijn oude Gigaset.
Toch een klein nadeel. Niet over de set, maar over het PC programma Quick Sync. Wat Gigaset hier gemaakt heeft is zeer summier. Men verwacht hierbij dat iedereen met Outlook werkt. Het handmatig inbrengen van contactpersonen is nu een behoorlijk karwei. Voorbereiden op een PC programma en dan Sync gebruiken was heel wat sneller gegaan. Nokia weet hier veel beter mee om te gaan.
Een ander minpuntje was dat de leverancier de afgekeurde batterij (zie website Gigaset) nog niet had vervangen. Zij waren nog niet op de hoogte van het bericht van Gigaset. Na mijn telefoontje was
‘s-avonds de telefoon niet meer te vinden op de website.
Alle batterijen met een lager nummer dan HY3911 moeten namelijk vervangen worden na enkele incidenten in Duitsland. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de set op dit moment slecht leverbaar is. De leveranciers wachten op de nieuwe batterijen.
Ik mocht de set terugsturen en een nieuwe bestellen. Kon echter moeilijk afscheid nemen van dit toestel. Heb daarom ook met Gigaset zelf gebeld. Nieuwe batterijen worden zo spoedig mogelijk toegezonden. Advies was wel om, als ik weg ga, het toestel niet in de oplader te laten staan.
Al met al zeer tevreden over deze aankoop.
Schrijf een review

Datum: 6-12-2011
Door: rolandzelf
Cijfer: 9,5
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Knap stukje werk van Siemens! Fraaie interface, simpel te koppelen met Outlook, zelf te configureren scherm met foto's van de snelkeuzes, screensaver met slideshow, basis apparaat update automatisch zodra verbonden met router etc. Gebruik ook 2 sl87 handsets, volledig compatibel.
Schrijf een review

Datum: 5-12-2011
Door: jc76
Cijfer: 9,5
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Sinds een paar dagen in het bezit van dit toestel.

Erg mooi design en het touchscreen reageert goed.

Voordeel vinden wij, is dat je geen grote bak meer als oplader hebt. De centrale is een aparte unit die je kunt wegwerken in de meterkast.

Geluid is erg helder en mooi.

Hebben lang getwijfeld om deze te kopen, vanwege de prijs. Maar mooie aanbieding bij MM heeft ons over de streep getrokken.

Als je van gadgets houdt en design is deze telefoon zeker de moeite waard.
Schrijf een review

Datum: 3-12-2011
Door: Regina S.
Cijfer: 9,6
In bezit:
via Kieskeurig.nl
mooi design, makkelijk in gebruik.
touchscreen etg handig.
functioneert goed.
Schrijf een review

Datum: 23-11-2011
Door: zigurrat
Cijfer: 8
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Gisteren nieuwe SL910A met 2xL410 ontvangen.
De eerste indruk is goed. Geluidskwaliteit, design, degelijkheid e.d. zijn dik in orde.
Helaas gaat hoor je de telefoon maar 1x overgaan bij extern bellen. Je moet dan alsnog de opnemen toets van de SL910A indrukken om de andere kant te beluisteren. Vreemd, ligt dit aan mij ?
Het synchroniseren met Outlook gaat alleen met de naam en telefoonnummer van de contacten. Profielfoto moet via andere manier gekoppeld worden.
Ook de agende kan helaas niet gesynchroniseerd worden met Outlook.
Ik heb de indruk dat de software nog niet helemaal af is.
Verder eem prima telefoon.
Schrijf een review

Datum: 14-11-2011
Door: FredWillem
Cijfer: 8,5
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Ik heb ook de 910A in bezit en ben uitermate tevreden. Voor het gemak de L410 handsfree set erbij gekocht. Ik stuit op het volgende probleem, de L410 ziet hij niet. Na kontakt te hebben opgenomen met de klantenservice:0900-3333102 a 0,25 ct p/m (11 minuten in de w8) gaf ik desbetreffende persoon aan dat ik de SL910A niet kon registreren zoals vermeld staat in de handleiding dit wel direct te doen. Dit hoeft kennelijk niet meer, daarna vroeg ik wat de technische kennis was van deze persoon, dit omdat ik de L410 niet kan koppelen, ik kreeg als antwoord "helaas werkt de SL910A niet naar behoren, de firmware update is helaas nog niet beschikbaar wij verwachten dit zo snel mogelijk te kunnen oplossen. Mijn vraag hoe ik dat kon oplossen als de firmware beschikbaar zou zijn werd niet beantwoord. De vraag hoe ik de L410 kon koppelen met de SL910A werd alsvolgt benatwoord: "deze werkt en hoeft u niet aan te melden" "heb ik u voldoende kunnen informeren"? Ik heb het maar gelaten voor wat het was en mijn vraag per email verzonden, scheelt 0,25ct p/m en had het idee dat met deze persoon op technisch gebied er geen uitkomst zou komen. Iemand tips ?
Schrijf een review

Datum: 13-11-2011
Door: JohnFrozen
Cijfer: 8,8
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Ik heb de SL910A nu ruim een week in gebruik en hij bevalt prima.
Het is een degelijk toestel met platte behuizing van gepolijst metaal. Het doet qua uiterlijk wel wat aan de iPhone 3G/3GS denken.
Het heeft een gebruikersinterface die je met tik en veegbewegingen over het 3,2 inch scherm kunt bedienen.

Het toestel ligt lekker in de hand, heeft een mooie uitstraling, en ook de geluidskwaliteit is zeer goed.
Wat mij tegenvalt is de vaak inconsequente bediening, iets selecteren kan de ene keer met een simpele vinger touch, en een menuoptie verder moet je “dubbel tikken”. Waar ik ook aan moest wennen is het feit dat je de ene keer een keuze moet bevestigen, en de volgende keer ga je na wijzigen uit het menu in de hoop dat de veranderingen opgeslagen zijn (ook het knopje “ok” ontbreekt)
Op de site van Gigaset kun je software downloaden (Gigaset QuickSync version 7.0) waarmee je het toestel aan je PC of Laptop kunt koppelen, om via een USB verbinding ringtones, foto’s of screen savers te downloaden.
Ook kun je je adresboek laten synchroniseren met de Gigaset (Outlook) en zelfs bellen via je PC.

Kortom ik gebruik nu ongeveer 20% van wat dit toestel allemaal kan, en ben er zeer tevreden over, misschien worden de kinderziektes er ook nog wel uitgehaald.
Schrijf een review

Datum: 12-11-2011
Door: jan750
Cijfer: 6,8
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Geweldig toestel maar let op, als je een DX800a ( en misschien wel andere modellen )hebt kan je hem aanmelden maar minimaal functies gebruiken.
Contact met Siemens gehad en het is daar bekent en er komt geen update die dit gaat verhelpen.
Het komt er op neer dat dit geweldige toestel het best kan gebruiken als standalone telefoon.

Simpel voorbeeld: na aanmelding mag je alsnog de klok van je handset instellen.

En veel meer dingen die bv wel met een c59 al kunnen kan deze niet.

Ik vind het wel heel erg jammer maar ga niet zo veel geld uit geven voor een toestel wat je dan alleen voor het smoeltje nee gaat leggen dan.

Ik heb hem terug gestuurd en vergeet hem maar snel dan.

Voor de rest werkt hij helemaal top maar niet in mijn situatie.

Succes met de keuze maar hou dit wel in de gaten want het geeft wel een teleurstelling.
Schrijf een review
Prijs
De laagste prijzen van de Gigaset SL910A
Alternatieven
Populair | Experts | Prijs/Kwaliteit | Gebruikers
Top 3 Gigaset huistelefoons
Gigaset A415 Duo
v.a € 43,99
Gebruikers: -
Gigaset A220 Duo
v.a € 39,00
Gebruikers: -
Gigaset A220
v.a € 22,00
Gebruikers: 8,2
Gigaset C610 A
v.a € 99,00
Gebruikers: 9,0
Gigaset A220 Trio
v.a € 49,95
Gebruikers: 8,8
Gigaset A510 Duo
v.a € 46,95
Gebruikers: 8,3
Er is niet genoeg data van Huistelefoons van Gigaset voor een prijs / kwaliteitsanalyse. Check de ranglijst van Huistelefoons voor analyses van andere merken.
Gigaset C620A Duo
v.a € 106,95
Experts: 7,8
Gigaset E630A
v.a € 108,95
Experts: 7,8
Gigaset Dune CL540A
v.a € 76,99
Experts: 7,7