Volg ons op
KPN Chicago 800S Systeem"Rood! Is dat wel wat de KPN Chicago 800S Systeem?"

Experts 4,9 (1 test) - Hmm. Misschien wel ooit geweest, maar in de huidige markt is de KPN Chicago 800S Systeem geen topper meer. De Chicago 800S Systeem is al wat langer op de markt, waardoor we de score hebben afgewaardeerd. Zo houden we de ranglijst met Huistelefoons actueel. De Chicago 800S Systeem heeft mogelijk als originele score hoger meegedaan. Enige nuance daarbij is nog dat de score destijds indicatief was door het geringe aantal testen. Wij adviseren je de ranglijst Huistelefoons te vergelijken met actuelere producten.
Voordelen?
  • Goede kwaliteit handsfree speakerphone
  • SMS'n mogelijk
  • Zeer gebruiksvreindelijk
Getest door?
  • Consumentengids ( 1-10-2009, Magazine )
Expertscore

4,9
Experts (1)
"Waarom een score van 4,9 voor de KPN Chicago 800S Systeem?"

De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt reviews van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is. De berekening voor de KPN Chicago 800S Systeem is als volgt:

Aantal testen:
1
Genormeerde score:
8,2
Actualiteit van de testen:
60%
Actuele expertscore
4,9
Kwalificatie
Slecht
Uitstekend, behoort tot de beste
Goed, beter dan gemiddeld
Voldoende, gemiddelde score
Matig, slechter dan gemiddeld
Slecht, of verouderd
Onbekend, geen score
Prijs/kwaliteit

Geen
Prijs/kwaliteit
"Is de KPN Chicago 800S Systeem nu het beste product voor deze prijs?"

Daar kunnen we (nog) geen goed antwoord op geven. Van de KPN Chicago 800S Systeem hebben we wel een expertscore, maar (nog) geen prijzen van webwinkels ontvangen. Het kan zijn dat van de KPN Chicago 800S Systeem niet meer wordt verkocht of dat de Chicago 800S Systeem zo nieuw is dat de Nederlandse webwinkels deze Huistelefoons nog niet aanbieden. Raadpleeg de expertscore om te controleren hoe recent de KPN Chicago 800S Systeem is getest.

Actuele prijs:
Verwachte score:
4,9
Actuale score:
4,9
Afwijking:
0,00 %
Kwalificatie:
Geen

Zoals hierboven vermeld ontbreken er gegevens om de prijs/kwaliteit score te berekenen voor de KPN Chicago 800S Systeem.

Prijs
De laagste prijzen van de KPN Chicago 800S Systeem
Alternatieven
Populair | Experts | Prijs/Kwaliteit | Gebruikers
Top 3 KPN huistelefoons
KPN Phoenix 450
v.a € 0,00
Gebruikers: -
KPN Chicago 800S Systeem
v.a € 0,00
Gebruikers: -
KPN Boston XL2
v.a € 0,00
Gebruikers: -
Er zijn geen actuele Huistelefoons van KPN beoordeeld door gebruikers. Check de ranglijst van Huistelefoons voor beoordelingen van andere merken.
Er is niet genoeg data van Huistelefoons van KPN voor een prijs / kwaliteitsanalyse. Check de ranglijst van Huistelefoons voor analyses van andere merken.
Er zijn geen actuele Huistelefoons van KPN getest door experts. Check de ranglijst van Huistelefoons voor beoordelingen van andere merken.