Volg ons

M-System MVW 681 review

Gemiddelde score gebruikers

6,4

gebruikers (3)
Gebruikers zijn niet enthousiast over de MVW 681 van M-System. Een gemiddelde van 6,4 uit 3 reviews is een mager resultaat. Overweeg een andere Inbouw vaatwasser.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de M-System MVW 681

Toon:
7,4
Simone van Dieter
27-4-2009

---------- update review 27-04-2009 ----------
Zo ver ik weet is Msystem van Boretti. Ik heb net mijn tweede vaatwasser van dit merk gekocht. Ik heb de vorige (mvw680) ruim vijf jaar zonder problemen gebruikt terwijl hij toch 2x per dag draait!
Heb nu een nieuwe keuken gekocht met daarin weer een Msystem vaatwasser. Hij is erg stil en het wasresultaat is prima.
Ook de andere apparaten in mijn nieuwe keuken heb ik van MSystem gekocht behalve de stoomoven. Die hebben ze nog niet. 5 jaar garantie kreeg ik erbij van de verkoper. Gekocht bij Bruynzeel keukens in Amsterdam.

---------- oude review 23-04-2009 ----------
De machine draait alweer 2 weken in mijn nieuwe keuken. Eigenlijk best tevreden. Ben blij met de tijdschakelaar, dat is een handige functie. Wasresultaten tot nu toe prima.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,6
Reinier
23-4-2009

De machine draait alweer 2 weken in mijn nieuwe keuken. Eigenlijk best tevreden. Ben blij met de tijdschakelaar, dat is een handige functie. Wasresultaten tot nu toe prima.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

4,2
Roemers
11-3-2009

Sinds februari 2005 zijn wij in het bezit van de M-System MVW681 vaatwasser. Hiervoor heb ik een Miele en een Bosch gehad en deze waren perfekt. De MVW 681 heeft vanaf het begin niet goed zijn werk gedaan. De vaat werd niet optimaal schoon, zelfs niet op de heetste stand. De vaat was niet droog en er zat een witte waas over de glazen en het bestek. Van alles geprobeerd, ook op advies van de monteur die diverse malen langs is geweest, andere vaatwasmiddelen (van blokjes tot poeder), standen van de zout- en glansspoelmiddeldosering aangepast. Niets werkte. AEG, de producent van deze vaatwasser beweerd bij hoog en bij laag dat er niets mis is met de machine. Maar wij hebben nu diverse mensen geproken over eenzelfde machine en deze hebben dezelfde problemen. Nu sinds een week is er een code 30, waaruit blijkt dat hij lekt. In eerste instantie hebben we de monteur weer gebeld en een afspraak gemaakt. We hebben de vaatwasser geleegd en nagekeken. Er was voor een leek niets te zien. Na lang overleg hebben we een andere vaatwasser besteld en de monteur afgebeld.
Nooit meer een M-System of AEG vaatwasser!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl