Volg ons op
M-System MVW 681 (1)  • Energieklasse: a
  • Inbouwwijze: volledig integreerbaar

"Vinden andere gebruikers dat ik de M-System MVW 681 moet kopen?"

Gebruikers 6,4 (3 testen) - Dat is een twijfelgeval. Tot nu toe slaat de wijzer positief uit voor de M-System MVW 681, maar het oordeel is gebaseerd op een gering aantal reviews. Daarmee is niet gezegd dat dit oordeel onbetrouwbaar is, maar je doet er verstandig aan je wat beter te verdiepen in de M-System MVW 681. Controleer bijvoorbeeld over er experts zijn die dit product hebben getest. Of vergelijk de MVW 681 eens met andere Inbouw vaatwassers in de ranglijst.
Lees ervaringen gebruikers
Top
(0) | van 8.6 t/m 10

Goed
(2) | van 7.1 t/m 8.5

Oké
(0) | van 5.6 t/m 7.0

Tja
(1) | van 4.1 t/m 5.5

Nee
(0) | van 1.0 t/m 4.0

Recent (3) | Top (0) | Goed (2) | Oké (0) | Tja (1) | Nee (0)

Datum: 27-4-2009
Door: Simone van Dieter
Cijfer: 7,4
In bezit:
via Kieskeurig.nl
---------- update review 27-04-2009 ----------
Zo ver ik weet is Msystem van Boretti. Ik heb net mijn tweede vaatwasser van dit merk gekocht. Ik heb de vorige (mvw680) ruim vijf jaar zonder problemen gebruikt terwijl hij toch 2x per dag draait!
Heb nu een nieuwe keuken gekocht met daarin weer een Msystem vaatwasser. Hij is erg stil en het wasresultaat is prima.
Ook de andere apparaten in mijn nieuwe keuken heb ik van MSystem gekocht behalve de stoomoven. Die hebben ze nog niet. 5 jaar garantie kreeg ik erbij van de verkoper. Gekocht bij Bruynzeel keukens in Amsterdam.

---------- oude review 23-04-2009 ----------
De machine draait alweer 2 weken in mijn nieuwe keuken. Eigenlijk best tevreden. Ben blij met de tijdschakelaar, dat is een handige functie. Wasresultaten tot nu toe prima.

Schrijf een review

Datum: 23-4-2009
Door: Reinier
Cijfer: 7,6
In bezit:
via Kieskeurig.nl
De machine draait alweer 2 weken in mijn nieuwe keuken. Eigenlijk best tevreden. Ben blij met de tijdschakelaar, dat is een handige functie. Wasresultaten tot nu toe prima.
Schrijf een review

Datum: 11-3-2009
Door: Roemers
Cijfer: 4,2
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Sinds februari 2005 zijn wij in het bezit van de M-System MVW681 vaatwasser. Hiervoor heb ik een Miele en een Bosch gehad en deze waren perfekt. De MVW 681 heeft vanaf het begin niet goed zijn werk gedaan. De vaat werd niet optimaal schoon, zelfs niet op de heetste stand. De vaat was niet droog en er zat een witte waas over de glazen en het bestek. Van alles geprobeerd, ook op advies van de monteur die diverse malen langs is geweest, andere vaatwasmiddelen (van blokjes tot poeder), standen van de zout- en glansspoelmiddeldosering aangepast. Niets werkte. AEG, de producent van deze vaatwasser beweerd bij hoog en bij laag dat er niets mis is met de machine. Maar wij hebben nu diverse mensen geproken over eenzelfde machine en deze hebben dezelfde problemen. Nu sinds een week is er een code 30, waaruit blijkt dat hij lekt. In eerste instantie hebben we de monteur weer gebeld en een afspraak gemaakt. We hebben de vaatwasser geleegd en nagekeken. Er was voor een leek niets te zien. Na lang overleg hebben we een andere vaatwasser besteld en de monteur afgebeld.
Nooit meer een M-System of AEG vaatwasser!
Schrijf een review
Prijs
De laagste prijzen van de M-System MVW 681
Alternatieven
Populair | Experts | Prijs/Kwaliteit | Gebruikers
Top 3 M-System inbouw vaatwassers
M-System vaatwasser MVW661
v.a € 391,00
Gebruikers: -
M-System MVW-600
v.a € 525,00
Gebruikers: -
M-System MWVD 70
v.a € 0,00
Gebruikers: -
Er zijn geen actuele Inbouw vaatwassers van M-System beoordeeld door gebruikers. Check de ranglijst van Inbouw vaatwassers voor beoordelingen van andere merken.
Er is niet genoeg data van Inbouw vaatwassers van M-System voor een prijs / kwaliteitsanalyse. Check de ranglijst van Inbouw vaatwassers voor analyses van andere merken.
Er zijn geen actuele Inbouw vaatwassers van M-System getest door experts. Check de ranglijst van Inbouw vaatwassers voor beoordelingen van andere merken.