Volg ons

Bosch keukenmachines

Bosch
Een keukenmachine van Bosch kopen? Bekijk alle verkrijgbare keukenmachines van Bosch in het onderstaande overzicht. Klik op de keukenmachines om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
422 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: een Keukenmachine kopen, waar let je op?
Keukenmachines krijgen een steeds belangrijkere taak in de keuken. De mogelijkheden zijn enorm, maar ook het aanbod van machines is bijna niet te overzien. Lees 7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine.
Lees de koopgids

Door ons geteste Bosch van keukenmachines

Met een fraaie vormgeving in piano zwart met geborsteld rvs en compacte vorm is deze keukenprins een aanwinst voor in de keuken. Hij is behoorlijk stil, staat goed stevig op het aanrecht, is makkelijk schoon te houden en doet wat hij moet doen. Zelfs de iets zwaardere taken (brood/ pizza deeg) zijn geen probleem. Het apparaat is slim vormgegeven waarbij de arm in meerdere posities gezet kan worden (is nodig bij diverse functies). Voor dit apparaat is de gebruiksaanwijzing nodig voor het eerste gebruik van de verschillende functies. Compact op te bergen met handige etui voor losse onderdelen.
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 21 reviews
Lees de hele review