Volg ons

Toshiba Satellite L500-128 review

Gemiddelde score gebruikers

7,6

gebruikers (1)
Nog weinig meningen (1) dus het gemiddelde van 7,6 zegt nog niet zo veel. Lees hieronder de eerste ervaringen van gebruikers met de Toshiba Satellite L500-128.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de Toshiba Satellite L500-128

Toon:
7,6
Tham
7-10-2009

Toen ik voor deze laptop koos (die net uit was), wilde ik hem kunnen gebruiken voor zowel school als vaste thuiscomputer. Ik moet zeggen dat die verwachting goed uit is gekomen.

Hij kan eigenlijk alles dat je zou willen (behalve misschien hele zware games, maar dat heb ik nog nooit uitgeprobeerd). Voor de dagelijkse dingen zoals video kijken, wat games, downloaden etc voldoet hij ruim. Alles werkt lekker snel en zonder vertragingen oid. Ook kan hij full-HD aan, zodat je via hdmi films op je tv kunt kijken.

De verhouding van het scherm is 16:9 in plaats van de redelijk gebruikelijke 16:10. Hierdoor is video fullscreen, dat natuurlijk fijn is voor bijvoorbeeld YouTube HD.

Veel minpunten zijn er niet aan deze laptop; een van de weinige dingen die ik zou kunnen verzinnen is dat het geluid verre van goed is. Maar mocht je hem, zoals ik, voor muziek en dergelijke sowieso op een versterker of boxen aansluiten, dan is dat natuurlijk geen probleem. Nog een puntje is dat de accu niet top is; hij houdt het zo'n 2 uur uit.

Het toetsenbord typt fijn; de aanwezigheid van een numeriek toetsenbordje rechts is ook handig. Een klein detail is dat het toetsenbord (bij mij althans) grijs is in plaats van zwart zoals het plaatje hier op kieskeurig. Grijs is ook nog mooier eerlijk gezegd.

Al met al heb ik nog geen enkel probleem gehad, en is het zeker voor de prijs (600 euro) een aanrader! Ik denk niet dat je voor dat geld iets beters kunt kopen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl