Volg ons op

"Welk advies geven consumenten mij over de Packard Bell Compasseo 820?"

Gebruikers 6,6 (8 testen) - De consumenten die de Packard Bell Compasseo 820 in hun bezit hebben, zijn niet eensluidend in hun oordeel. Er zijn wel wat meer mensen positief, maar negatieve reacties zijn er zeker ook. Wil je de Packard Bell Compasseo 820 graag kopen, lees dan eerst de gebruikersreviews eens goed door. Mogelijk zijn de negatieve punten voor jou helemaal geen probleem. Raadpleeg de ranglijst voor andere Navigatiesystemen.
Lees ervaringen gebruikers
Top
(3) | van 8.6 t/m 10

Goed
(1) | van 7.1 t/m 8.5

Oké
(0) | van 5.6 t/m 7.0

Tja
(2) | van 4.1 t/m 5.5

Nee
(2) | van 1.0 t/m 4.0

Recent (6) | Top (3) | Goed (1) | Oké (0) | Tja (2) | Nee (2)

Datum: 14-8-2010
Door: jacob
Cijfer: 4
In bezit: 1-2 jaar
via BesteProduct.nl
Sterke punten:
geen
Zwakke punten:
de taal die wordt gesproken is niet altijd duidelijk
Aanrader: Nee
Commentaar:
is dat er niet op kan vertrouwen.H et lijkt dat die het doet maar er wordt niks gezegd dat je links of rechts af moet slaan.

Schrijf een review

Datum: 12-12-2008
Door: alsherifi
Cijfer: 5,5
In bezit:
via Kieskeurig.nl
naja zeg wat een raar ding, die navigatie heb ik pas 1 dag ik ben ermee 30km gegaan tijdens snelweg hangt dat ding zowat !!! Ik ga meteen morgenochtend dat lelijke packard bell terugbrengen. Ik had zo haast, en nu heb ik dit weer, software is heel slecht en alles hij hangt de hele tijd. In de winkel was hij WAUW!! Maarja nu weet ik teminste dat je niet naar uiterlijk en prijs moet kijken. ik ga me maar een tomtom kopen da's wel weer 40,- meer maar ach.

gr alsherifi sittard
Schrijf een review

Datum: 22-6-2008
Door: AppA
Cijfer: 5,2
In bezit:
via Kieskeurig.nl
3 x niks, Wij hebben nu meer dan een jaar.

Er is geen uptodate beschikbaar !! Ik heb daar overgebeld met Packerd HELL. Voordat ze informatie geven moet je eerst jouw apparaat registreren. Dan pas hoor je dat je een ander bedrijf voor uptodate nodig heb. Ze verwijzen naar softwaremaker Destinator. Ik belde met Destinator. Zij zeggen dat ze geen opdracht gekregen hebben van PackerdBell. Ze sturen je dus weer terug naar PackerdBell.

De laatste uptodate die beschikbaar is van 22 december 2006.

Wij raden hem niet aan om te kopen. Koop er liever een die vaak een uptodate hebben.
Schrijf een review

Datum: 30-5-2008
Door: nic_ned
Cijfer: 7,2
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Ik vind het een prima apparaat tegen een zeer redelijke prijs
Er is een goede service online.
helaas nog geen andere stem te verkrijgen, de standaard stem is erg blikkerig/ onduidelijke uitspraak.
Schrijf een review

Datum: 15-5-2008
Door: Mr_Zoidberg
Cijfer: 4
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Zolang Packard Bell niet met een firmware/software update komt NIET kopen.

Hardware matig is de navigatie prima: gps, tmc, bluetooth en dat voor maar 150e.

Software matig is het ding zo brak als het maar kan. Enkele voorbeelden.
Stel je staat in een file(die je via TMC door krijgt). Dan stuurt de compasseo je ELKE afslag van de snelweg af om erna er meteen weer op te gaan. Snelweg -> Afrit -> oprit -> snelweg. 100m snelheids winst bij een file.
Ook wordt je elke parkeetplaats/pomp opgestuurt om zo 100m winst te boeken.

Verder heeft het apparaat een grote voorkeur om binnendoor te rijden. Utrecht -> Venlo was voor 90% van de route over kleine rotweggetjes.

Het handsfree bellen heb ik maar 1 keer getest en toen kon de tegenpartij me niet verstaan. Sindsdien dus uitgezet.

De kaarten zijn 2 jaar oud. De snelwegen rondom Eindhoven zijn de Compasseo nog helemaal onbekend.

Verder blijft de software vaak hangen waarna de reset knop de enkele uitweg biedt.

Dit zijn enkele fouten die ik in korte tijd heb kunnen opmerken.

Dit is mijn miskoop van het jaar!(of packard bel moet met een softwareupdate komen)
Schrijf een review

Datum: 13-2-2008
Door: truus
Cijfer: 8,7
In bezit:
via Kieskeurig.nl
goede navigatie,zit veel op de weg.geeft alles correct aan.
prima apparaat!
Schrijf een review

Datum: 22-1-2008
Door: ikke465
Cijfer: 8,7
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Pas in bezit, Ziet er stevig uit heeft vrij snel z'n satelieten gevonden.Navigatie stem had wel wat beter gekunt. bijgeleverde kaarten (NAVTEQ) uit 2006 Q1, ik heb nog geen nieuwere kunnen vinden. navteq heeft al kaarten van 2008 Q1.
communicatie met PC (lijkt USB1) had wel sneller gemogen.
Veel functionaliteit voor relatief weinig geld,

Schrijf een review

Datum: 10-1-2008
Door: Bianca4
Cijfer: 9,4
In bezit:
via Kieskeurig.nl
Mooi smal apparaat, duidelijk scherm, zeer veel functies voor een mooie prijs, scherpe prijs-kwaliteit verhouding, ingebouwde TMC, bluetooth zodat hij ook kan fungeren als carkit, Europese kaarten. Kortom: erg tevreden over deze aankoop. Nog geen minpunten ontdekt.
Schrijf een review
Prijs
De laagste prijzen van de Packard Bell Compasseo 820
Alternatieven
Populair | Experts | Prijs/Kwaliteit | Gebruikers
Top 3 Packard Bell navigatiesystemen
Packard Bell Compasseo 780t
v.a € 0,00
Gebruikers: -
Packard Bell GPS Compasseo 760
v.a € 0,00
Gebruikers: -
Packard Bell Compasseo 620
v.a € 0,00
Gebruikers: -
Er zijn geen actuele Navigatiesystemen van Packard Bell beoordeeld door gebruikers. Check de ranglijst van Navigatiesystemen voor beoordelingen van andere merken.
Er is niet genoeg data van Navigatiesystemen van Packard Bell voor een prijs / kwaliteitsanalyse. Check de ranglijst van Navigatiesystemen voor analyses van andere merken.
Er zijn geen actuele Navigatiesystemen van Packard Bell getest door experts. Check de ranglijst van Navigatiesystemen voor beoordelingen van andere merken.