Volg ons

Packard Bell Compasseo 820 review

Gemiddelde score gebruikers

6,7

gebruikers (9)
Inmiddels hebben 9 gebruikers hun mening gedeeld over de Compasseo 820 van Packard Bell en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruim) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Compasseo 820 vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de Packard Bell Compasseo 820

Toon:
8,0
Anton Wouters
17-9-2016
"Update"

Update gedaan en kaarten van igo 8 2016 q2 geïnstalleerd op 4 gb kaartje en alles werkt perfect.

- - -

Sterke punten: Werkt uitstekend na de updates.
Zwakke punten: Geen.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

4,0
jacob
14-8-2010
"slecht product"

is dat er niet op kan vertrouwen.H et lijkt dat die het doet maar er wordt niks gezegd dat je links of rechts af moet slaan.

- - -

Sterke punten: geen
Zwakke punten: de taal die wordt gesproken is niet altijd duidelijk
In bezit: 1-2 jaar
Via BesteProduct.nl

5,5
alsherifi
12-12-2008

naja zeg wat een raar ding, die navigatie heb ik pas 1 dag ik ben ermee 30km gegaan tijdens snelweg hangt dat ding zowat !!! Ik ga meteen morgenochtend dat lelijke packard bell terugbrengen. Ik had zo haast, en nu heb ik dit weer, software is heel slecht en alles hij hangt de hele tijd. In de winkel was hij WAUW!! Maarja nu weet ik teminste dat je niet naar uiterlijk en prijs moet kijken. ik ga me maar een tomtom kopen da's wel weer 40,- meer maar ach.

gr alsherifi sittard

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

5,2
AppA
22-6-2008

3 x niks, Wij hebben nu meer dan een jaar.

Er is geen uptodate beschikbaar !! Ik heb daar overgebeld met Packerd HELL. Voordat ze informatie geven moet je eerst jouw apparaat registreren. Dan pas hoor je dat je een ander bedrijf voor uptodate nodig heb. Ze verwijzen naar softwaremaker Destinator. Ik belde met Destinator. Zij zeggen dat ze geen opdracht gekregen hebben van PackerdBell. Ze sturen je dus weer terug naar PackerdBell.

De laatste uptodate die beschikbaar is van 22 december 2006.

Wij raden hem niet aan om te kopen. Koop er liever een die vaak een uptodate hebben.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,2
nic_ned
30-5-2008

Ik vind het een prima apparaat tegen een zeer redelijke prijs
Er is een goede service online.
helaas nog geen andere stem te verkrijgen, de standaard stem is erg blikkerig/ onduidelijke uitspraak.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

4,0
Mr_Zoidberg
15-5-2008

Zolang Packard Bell niet met een firmware/software update komt NIET kopen.

Hardware matig is de navigatie prima: gps, tmc, bluetooth en dat voor maar 150e.

Software matig is het ding zo brak als het maar kan. Enkele voorbeelden.
Stel je staat in een file(die je via TMC door krijgt). Dan stuurt de compasseo je ELKE afslag van de snelweg af om erna er meteen weer op te gaan. Snelweg -> Afrit -> oprit -> snelweg. 100m snelheids winst bij een file.
Ook wordt je elke parkeetplaats/pomp opgestuurt om zo 100m winst te boeken.

Verder heeft het apparaat een grote voorkeur om binnendoor te rijden. Utrecht -> Venlo was voor 90% van de route over kleine rotweggetjes.

Het handsfree bellen heb ik maar 1 keer getest en toen kon de tegenpartij me niet verstaan. Sindsdien dus uitgezet.

De kaarten zijn 2 jaar oud. De snelwegen rondom Eindhoven zijn de Compasseo nog helemaal onbekend.

Verder blijft de software vaak hangen waarna de reset knop de enkele uitweg biedt.

Dit zijn enkele fouten die ik in korte tijd heb kunnen opmerken.

Dit is mijn miskoop van het jaar!(of packard bel moet met een softwareupdate komen)

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,7
truus
13-2-2008

goede navigatie,zit veel op de weg.geeft alles correct aan.
prima apparaat!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,7
ikke465
22-1-2008

Pas in bezit, Ziet er stevig uit heeft vrij snel z'n satelieten gevonden.Navigatie stem had wel wat beter gekunt. bijgeleverde kaarten (NAVTEQ) uit 2006 Q1, ik heb nog geen nieuwere kunnen vinden. navteq heeft al kaarten van 2008 Q1.
communicatie met PC (lijkt USB1) had wel sneller gemogen.
Veel functionaliteit voor relatief weinig geld,

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,4
Bianca4
10-1-2008

Mooi smal apparaat, duidelijk scherm, zeer veel functies voor een mooie prijs, scherpe prijs-kwaliteit verhouding, ingebouwde TMC, bluetooth zodat hij ook kan fungeren als carkit, Europese kaarten. Kortom: erg tevreden over deze aankoop. Nog geen minpunten ontdekt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl