Volg ons

Nieuws

De website is vernieuwd, win mooie prijzen!
Op 25-11-2015

Onze website BesteProduct.nl is vernieuwd! De site is nu overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en geschikt om op alle apparaten te bekijken. BesteProduct.nl maakt hierdoor kiezen nog makkelijker.

Marten Kracht
Redacteur
Dyson: Bosch besodemietert de boel net zoals Volkswagen
Op 21-10-2015

De Britse Dyson stofzuigerfabrikant zegt dat concurrent Bosch/Siemens sjoemelt met het energieverbruik van haar stofzuigers. De apparaten van Bosch/Siemens verbruiken door aangepaste software in de praktijk veel meer energie dan tijdens de laboratoriumtesten, zo stelt Dyson. Waar soms een verbruik van 750 watt wordt geclaimd, is dat in de praktijk soms wel 1.600 watt volgens Dyson.

Niels Willems
Redacteur
HTC One A9 moet de gebruiker de controle teruggeven
Op 20-10-2015

De smartphone-gebruikers krijgen de controle terug over hun telefoon. Althans, dat zei HTC dinsdagavond zelf tijdens de presentatie van hun nieuwe vlaggenschip: de HTC One A9.

Marten Kracht
Redacteur
Pocketbook strijdt met de Sense tegen e-readerreus Kobo
Op 20-10-2015

De markt van de e-readers wordt bijna volledig gedomineerd door een merk: Kobo. Volgens concurrent Pocketbook, in Nederland gedistrubueerd door IBDL, heeft Kobo ruim 80 procent van de Nederlands markt in handen. Niettemin strijdt Pocketbook door tegen de almachtige e-readerreus. Met de nieuwe Sense hoopt Pocketbook wat marktaandeel af te snoepen van Kobo. 

Eelko Wester
Redacteur
LG Nexus 5X: prima kleine allrounder, die misschien net iets te duur is
Op 30-9-2015

Twee jaar na de release van de zeer populaire Nexus 5, heeft Google samen LG alle registers opengetrokken om een waardige opvolger te maken: de Nexus 5X.

Bart Boonstra
Redacteur
Vier trends voor 2016 die moet weten als je een tv gaat kopen
Op 16-9-2015

Als je je dure geld uitgeeft aan een nieuwe televisie, wil je natuurlijk helemaal op de hoogte zijn van de laatste trends. Tijdens ons bezoek aan de elektronicabeurs IFA in Berlijn hebben we alle fabrikanten bezocht en voor jou een top 4 verzameld van trends die je moet weten voordat je een televisie koopt.

Eelko Wester
Redacteur
Nieuwe serie Epson ECO-tank printers waarmee je twee jaar kunt printen
Op 16-9-2015

Epson heeft een nieuwe serie multifunction printers gelanceerd met een Eco-tank. Het is met de nieuwe Epson Eco-tank ET-14000 nu bijvoorbeeld ook mogelijk twee jaar lang op A3 te printen, zonder dat je de inkt-cartridge hoeft te vervangen.

Niels Willems
Redacteur
Een koelkast van 12.000 euro, Sharp heeft ‘m
Op 16-9-2015

Op de IFA in Berlijn, ’s werelds grootste elektronicabeurs, worden we altijd verrast met de grootste en duurste producten. Niet dat er veel van verkocht worden, maar speciaal zijn ze wel. Zo ook de Sharp koelkast SJ F2713EOI. Met 713 liter inhoud en een prijsindicatie van 12.000 euro slechts geschikt voor een beperkt aantal huizen en portemonnees.

Niels Willems
Redacteur