Volg ons op
Nieuws

Overzicht nieuws

Door Eelko Wester op 26-2-2015 om 12:13
Panasonic: curved tv alleen vanwege mooi design

Fabrikanten als LG, Samsung en Sony hebben de meest prachtige theorieën om uit te leggen dat televisies met een gebogen scherm een veel mooier beeld hebben om naar te kijken dan gewone, rechte schermen. Panasonic lanceerde deze week op de jaarlijkse Convention in Frankfurt zijn eerste curved LED-televisie. Zijn enige reden: consumenten vinden krom mooi.

Lees verder

Door Eelko Wester op 24-2-2015 om 19:23
Panasonic wil overal in huis aanwezig zijn

De televisies staan al jaren in vele huishoudens, de compact- en systeemcamera’s zijn befaamd en ook tussen de audioproducten is Panasonic een bekend gezicht. Maar als het aan de Europese leiding van het Japanse bedrijf ligt, vinden we de naam Panasonic straks óók in Nederland door het hele huis. Van de keuken naar de badkamer tot in de babykamer. 

Lees verder

Door Niels Willems op 19-2-2015 om 17:29
De nieuwe Philips Senseo 2015: heter en beter

Veertien jaar na de introductie van de Oer-Senseo is het tijd voor een nieuwe. Belangrijkste verbeteringen: zelf de sterkte bepalen door meer of minder water, schakelt automatisch uit na een half uur en het water is heter. Niet alleen de Senseo wordt opgefrist maar ook de verpakking van de pads en de receptuur van de koffie.

Lees verder