Volg ons op
Nieuws

Overzicht nieuws

Door Koen Helder op 9-1-2015 om 11:04
Asus laat met Zenfone Zoom en Zenfone 2 weer eens van zich horen

Alle Asus producten die de laatste tijd op de redactie van BesteProduct voorbij kwamen waren tablets. Dat we ook ooit wel eens een telefoontje van het merk hadden gepreviewed waren we al bijna vergeten. Gelukkig is daar de CES om ons eraan te herinneren dat Asus met de vers aangekondigde Zenfone 2 en Zenfone Zoom nog altijd mobiele telefoons in elkaar schroeft.

Lees verder

Door Koen Helder op 9-1-2015 om 08:32
LG G Flex 2 lijkt niet langer een probeersel

LG heeft tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas een nieuwe smartphone uit de doeken gedaan. Een flexibel toestel in de vorm van de LG G Flex 2, de opvolger van de G Flex die eind 2013 verscheen. Opvallend zijn nog steeds de vorm van het toestel, namelijk krom, en de zelfhelende behuizing die kleine krasjes laat verdwijnen.

Lees verder

Door Ger de Gram op 19-12-2014 om 16:40
De beste digitale camera's tot 250 euro in 2015

Door de komst van smartphones met goede camera’s lijkt de goedkope digitale compactcamera langzaam uit te sterven. Toch is dit niet helemaal waar. Nog steeds zijn er vele soorten en maten. BesteProduct deed onderzoek en selecteerde vijf kooptips voor verschillende doelgroepen in de prijsklasse tot 250 euro.

Lees verder