Volg ons op
Nieuws

Overzicht nieuws

Door Koen Helder op 11-9-2014 om 16:59
Motorola gaat scoren met Moto X, Moto G en Moto 360

Motorola heeft van de IFA gebruik gemaakt om drie nieuwe toestellen aan te kondigen. Twee smartphones in de vorm van de nieuwe high end Motorola Moto X en de goedkopere Motorola Moto G en daarnaast de eerste smartwatch van het bedrijf. De Motorola Moto 360 en tevens een van de eerste ronde smartwatches op de markt.

Lees verder

Door Eelko Wester op 10-9-2014 om 09:15
Apple Watch moet nieuwe trend in klokkijken worden

Na de iPod, iPhone en iPad lanceerde Apple met de Apple Watch zijn volgende nieuwe productgroep. De verwachtingen van dit slimme horloge uit Cupertino zijn hoog. Nu afwachten of we volgend jaar (de Apple Watch is pas vanaf 2015 verkrijgbaar) allemaal hele dagen op onze pols kijken in plaats van op onze iPhone. Die laatste heb je overigens nog nodig om de Apple Watch echt te kunnen gebruiken.

Lees verder

Door Eelko Wester op 9-9-2014 om 17:10
iPhone 6 en 6+ verrassen niet, maar oh wat worden ze weer populair

Apple lanceerde op dinsdagavond zijn nieuwe smartphones: de iPhone 6 en iPhone 6+. Volgens Apple natuurlijk sneller, beter, meer mogelijkheden, betere batterij én grotere schermen. Geen verrassing. Maar de nieuwe iPhones gaan ongetwijfeld weer met miljoenen tegelijk over de toonbank. Klaar voor de start: dit najaar liggen ze in de winkel.

Lees verder