Volg ons

Nieuws

Test: De lekkerste stroopwafels haal je bij Jumbo
Op 18-4-2017
De stroopwafel is misschien wel het lekkerste en bekendste Nederlandse koekje. Als je een lekkere stroopwafel voor bij de koffie wilt halen, waar kun je die dan het beste kopen? In deze AD-test zoekt een deskundig panel dat uit. Zij testen stroopwafels van zes verschillende merken… en komen tot een verrukkelijk oordeel!
Niels Willems
Redacteur
Test: De beste kroketten haal je bij Albert Heijn
Op 4-4-2017

Kroketten! Wie is er niet dol op? Op een broodje, bij de patat of als lekkere snack tussendoor. En als je ze zelf klaarmaakt, welk doosje kroketten kun je dan eigenlijk het best halen? Een panel vol kroketten-kenners zocht het voor je uit in deze AD-test. En wat blijkt... het huismerk van een supermarkt gaat er met de winst vandoor!

Niels Willems
Redacteur
Test: De beste pasta is van Plus
Op 29-3-2017

Pasta! Een heerlijke Italiaanse maaltijd die wij Nederlanders ook vaak gebruiken als makkelijk snel maaltje. En als je dan je pasta bij de supermarkt koopt… welke kun je dan het beste kopen? Welke pasta is de lekkerste? In deze AD-test zoekt een deskundig panel dat uit. De gedroogde pasta van zes verschillende merken betreden de arena… met één duidelijke winnaar!

Tom Haze
Redacteur
Test: De beste fetakaas is van Nikzas: Romig, luchtig en rijk van smaak
Op 28-2-2017

Feta! Romige, frisse en luchtige feta. Heerlijk voor in de salade of om puur op te peuzelen. De echte Grieken eten het echt met alles! Maar welke feta is nou het lekkerst? Een deskundig panel zocht het in deze AD-test voor je uit. De uitslag kent een duidelijk winnaar, terwijl de huismerken van de supermarkten er niet genadig vanaf komen.

Tom Haze
Redacteur
Panasonic Convention 2017: Veel nieuws onder de zon in Frankfurt
Op 27-2-2017

Ieder jaar in februari is het weerk raak in Frankfurt: De Panasonic Convention 2017. En… wij waren er natuurlijk bij! Het Japanse elektronicabedrijf liet ons weer veel nieuwe mooie dingen zien in diverse productgroepen. Bekijk hier een overzicht met wat ons betreft de hoogtepunten.

Tom Haze
Redacteur
Test: De lekkerste noten zijn van Puur natuur
Op 22-2-2017

In deze test gaan we noten kraken! Een bakje luxe noten doet het op ieder feestje goed, maar welke zijn nou het allerlekkerst? Dat zocht een panel vol echte notenkenners uit in deze AD-test. Bekijk hier de winnaar van de test en de uitslag.

Tom Haze
Redacteur
Test: De lekkerste grove mosterd is die van de Huisman
Op 1-2-2017

Mosterd na de maaltijd? Nee, mosterd áls maaltijd tijdens deze test! En de echte liefhebber gaat niet voor gladde, maar voor grove mosterd. Een kundig panel test vijf mosterdmerken met zichtbare zaden. Lees in deze AD-test hoe ze het er vanaf brengen en welk merk er met de winst vandoor gaat.

Niels Willems
Redacteur
Test: De lekkerste vanillevla is van Campina
Op 17-1-2017

Vanillevla, een onvervalste topper onder de toetjes! Deze lekkernij staat in mening gezin als afsluiter van het avondeten op tafel. Om direct op te smikkelen of natuurlijk om er een 'vla-flip' van te maken. Maar welke vanillevla is nou de lekkerste? Een deskundig panel zocht het uit! Bekijk hier de winnaar en de volledige uitslag van de AD-test.

Tom Haze
Redacteur
Test: 6 volle yoghurts van supermarkten scoren allemaal een (dikke) voldoende
Op 4-1-2017

Volle yoghurt moet minimaal 3 procent vet bevatten om zich 'vol' te mogen noemen. Dat maakt volle yoghurt romig en smaakvol. Maar zijn de pakken volle yoghurt in de supermarkt ook echt lekker en zuur genoeg? In andere testen worden geregeld onvoldoendes uitgedeeld maar nu is het deskundige panel uiterst tevreden. Maar welke pak is dan echt de lekkerste?

Niels Willems
Redacteur