Volg ons op
Nieuws

Overzicht nieuws

Door Bart Boonstra op 18-7-2014 om 11:26
Barbecue kopen? Uitleg elektrisch, kolen of gas

Het is prachtig weer. Voor veel mensen reden om een nieuwe barbecue aan te steken. De tijd dat iedereen alleen op kolen het vlees bakte, is wel voorbij. Maar welke barbecue moet je kopen? Wij hebben de verschillende tussen elektrisch, gas en kolen voor je op een rij gezet. Met enkele handige tips. Bekijk de koopgidsvideo.

Lees verder

Door Eelko Wester op 20-6-2014 om 16:03
Test en win een Samsung stofzuiger twv 319 euro

Uitstekende zuigkracht, gemakkelijk wendbaar en gebruiksvriendelijk door het stofzakloze design. Als we Samsung mogen geloven, kan de nieuwe Motion Sync stofzuiger dit allemaal. Kritisch als we zijn, willen we dat met eigen ogen constateren. Jij kunt ook een Samsung Motion Sync testen en winnen.

Lees verder

Door Eelko Wester op 13-6-2014 om 17:00
WK TV-test: met tips van Arie Koomen

"Juichen!" Dat gaan we volgens comedian en ex-Lama Arie Koomen de komende weken zeker tijdens het WK-voetbal. Arie kijkt het liefst thuis met vrienden televisie. Maar stelt hoge eisen aan zijn TV. De redactie van BesteProduct.nl heeft hem daarom uitgenodigd om de Top 3 uit onze Grote WK TV-test te becommentariëren. Bekijk de video met de beste toestellen. En Arie's mening over irritante logo's, onnodige features en dikke vrouwen.

Lees verder