Volg ons op
Nieuws

Overzicht nieuws

Door Bart Boonstra op 26-3-2015 om 14:54
KPN Music Box: prima oplossing voor Spotify op je bestaande audio-set

Het streamen van muziek, bijvoorbeeld via Spotify of internetradio, begint in steeds meer huishoudens de normaalste zaak van de wereld te worden. Het liefst beluister je die oneindige muziekcollectie op goede speakers. Maar streamen van muziek naar je bestaande hifi-set is lang niet altijd mogelijk. KPN biedt een oplossing met de Music Box. Maar werkt dat apparaat ook echt? Reviewer en muziekliefhebber Bart Boonstra concludeert na een uitgebreide test: de Music Box is een fijn apparaat, zorgt voor een uitstekende geluidskwaliteit en is de 55 euro zeker waard.

Lees verder

Door Cas van Capelleveen op 19-3-2015 om 17:48
Fotovergelijking tussen de S6 Edge en de iPhone 6 en 6 Plus

De Samsung S6 Edge is een van de meest geavanceerde toestellen van het moment. Maar is de camera even hightech als de rest van de telefoon? Om er achter te komen, hebben we de Edge vergeleken met zijn grootste concurrenten, de Apple iPhone 6 en 6 Plus.

Lees verder

Door Eelko Wester op 17-3-2015 om 16:36
Camera vergelijking: Samsung Galaxy S6 Edge vs Apple iPhone 6

We vergeleken eerder al de camera's van de Samsung Galaxy Edge met de iPhone 6 Plus. Nu mag het kleine broertje, de iPhone 6, het opnemen tegen de Edge. We starten de auto voor de stabilatortest en checken ook hoe de camera's presteren in slechtere lichtomstandigheden. Een tip: de verschillen zijn best groot. Maar welke is nu de beste?

Lees verder