Volg ons op
Hier ben je: /
Nieuws

Overzicht nieuws

Door Lucas Hendriks op 23-4-2014 om 13:00
Trend: je oude wasmachinetrommel als meubelstuk?

Stel, je bent op zoek naar een nieuwe lamp, krukje of misschien wel een plantenbak. Met wat creativiteit en handigheid hijs jij je oude ijzeren wastrommel ‘in no time’ in een retro, stijlvol jasje. In dit artikel hebben we de vijf mooiste en meest creatieve meubelstukken op een rij gezet. Van wasmachine tot meubilair. Haal de ware stylist in je naar boven. 

Lees verder

Door Koen Helder op 17-4-2014 om 09:46
De nieuwe Samsung Gears op een rijtje

Samsung sloeg met de Samsung Galaxy Gear de plank behoorlijk mis. Het deed niet eens zo heel veel anders dan andere smartwatches, introduceerde bovendien ook nog een cameraatje in het apparaat, maar de beschikbare apps en het ontbreken van compatibiliteit met niet-Samsung smartphones gooide roet in het eten. O ja, en hij was behoorlijk aan de prijs en na een dag leeg. Uit het veld liet Samsung zich echter allerminst slaan. Sterker nog, met drie nieuwe Gears doet de fabrikant er juist een schepje bovenop.

Lees verder

Door Koen Helder op 16-4-2014 om 17:59
Sony Tablet Z2 is wow-factor beetje verloren

Dat Sony prachtige smartphones kan maken, weten we al langere tijd. Dat de Japanse fabrikant tevens schitterende tablets in elkaar weet te knutselen, heeft het een jaar geleden met de Xperia Tablet Z laten zien. Het apparaat zag er niet alleen mooi uit, maar was ook licht, stof- en waterdicht. En bovendien uitgerust met krachtige specificaties. Precies hetzelfde gaat op voor de Tablet Z2, maar dat voelt nu simpelweg wat minder speciaal.

Lees verder