Volg ons

Nieuws

Test: De lekkerste noten zijn van Puur natuur
Op 22-2-2017

In deze test gaan we noten kraken! Een bakje luxe noten doet het op ieder feestje goed, maar welke zijn nou het allerlekkerst? Dat zocht een panel vol echte notenkenners uit in deze AD-test. Bekijk hier de winnaar van de test en de uitslag.

Tom Haze
Redacteur
Test: De lekkerste grove mosterd is die van de Huisman
Op 1-2-2017

Mosterd na de maaltijd? Nee, mosterd áls maaltijd tijdens deze test! En de echte liefhebber gaat niet voor gladde, maar voor grove mosterd. Een kundig panel test vijf mosterdmerken met zichtbare zaden. Lees in deze AD-test hoe ze het er vanaf brengen en welk merk er met de winst vandoor gaat.

Niels Willems
Redacteur
Test: De lekkerste vanillevla is van Campina
Op 17-1-2017

Vanillevla, een onvervalste topper onder de toetjes! Deze lekkernij staat in mening gezin als afsluiter van het avondeten op tafel. Om direct op te smikkelen of natuurlijk om er een 'vla-flip' van te maken. Maar welke vanillevla is nou de lekkerste? Een deskundig panel zocht het uit! Bekijk hier de winnaar en de volledige uitslag van de AD-test.

Tom Haze
Redacteur
Test: 6 volle yoghurts van supermarkten scoren allemaal een (dikke) voldoende
Op 4-1-2017

Volle yoghurt moet minimaal 3 procent vet bevatten om zich 'vol' te mogen noemen. Dat maakt volle yoghurt romig en smaakvol. Maar zijn de pakken volle yoghurt in de supermarkt ook echt lekker en zuur genoeg? In andere testen worden geregeld onvoldoendes uitgedeeld maar nu is het deskundige panel uiterst tevreden. Maar welke pak is dan echt de lekkerste?

Niels Willems
Redacteur
Test: De beste supermarktbroden haal je bij Jumbo
Op 21-12-2016

Er kan vrijwel niets op tegen het brood van je vertrouwde warme bakker. Toch komt het vaak genoeg voor dat je even een brood bij de supermarkt scoort. Maar waar zijn ze nou het lekkerst? Een deskundig panel ging in deze AD-test op onderzoek uit. Dat leverde een paar dikke onvoldoendes op, maar ook 1 hele duidelijke winnaar. Lees de uitslag hier!

Tom Haze
Redacteur
De 5 beste smartphones van 2016 volgens de Nederlandse vakpers
Op 12-12-2016

De Samsung Galaxy S7 (Edge) is het beste product van 2016. Dat hebben zo’n veertig Nederlandse techjournalisten bepaald bij de BesteProductAwards. De top specificaties, het prachtige scherm en de uitstekende camera maakten het verschil. De Google Pixel (XL) is de #2 smartphone in de verkiezing. De vakpers zette daarna de OnePlus 3, de Apple iPhone 7 en de Xiaomi Mi Mix op hun lijstje.

Niels Willems
Redacteur
De 7 meest opvallende audio en tv-producten van 2016 volgens de Nederlandse vakpers
Op 12-12-2016

De 2016 editie van de BesteProductAwards kende een bijzondere uitslag. Samsung won alle prijzen, vooral met haar telefoons. Onder de 40 techjournalisten ook veel testers van audioapparatuur en televisies. Opvallend was de verscheidenheid aan favoriete producten waardoor er slechts 2 hifi- en videoproducten in de top 10 belanden. De OLED tv’s van LG op een mooie derde plaats. Samsungs’ ATMOS soundbar haalde ook de algemene top 10. Welke producten vielen ons verder op bij de inzendingen?

Tom Haze
Redacteur
Test: De lekkerste pannenkoeken zijn van Jan en de Appie
Op 6-12-2016

Stroop, suiker of chocoladepasta? Wat je favoriet ook is, een lekkere pannenkoek gaat er bij haast iedereen wel in! Met kant-en-klare pannenkoeken is het helemáál eenvoudig genieten, maar van welk merk zijn ze nou het lekkerst? Een professioneel pannenkoekenpanel onderzocht het en kwam met de overduidelijke winnaar naar voren. Bekijk hier de winnaar en de volledige uitslag van de AD-test.

Niels Willems
Redacteur
Test: banketstaaf van de Hema het lekkerst, Jumbo onvoldoende
Op 6-12-2016

Zeg je Sinterklaas dan zeg je zwarte piet en pepernoten. En chocoladeletters en banketstaaf. De chocoladeletters werden vorige week getest en nu heeft het AD de banketstaven de maat genomen met een deskundig panel. Welke van de 6 bekende supermarkten heeft de lekkerste banketstaaf in huis?

Tom Haze
Redacteur