Volg ons

Nieuws

Test: Chocoladeletter van Droste en Tony duur, maar niet de lekkerste
Op 1-12-2016

Wat is de lekkerste chocoladeletter van dit moment? Waar moet Sinterklaas de choco-boodschappen doen? Een deskundig panel nam de proef op de som en testte melkchocoladeletters van verschillende merken. En met verrassend resultaat! De best beoordeelde letter is namelijk ook de goedkoopste. Fijn, nemen we dit jaar een lettertje extra! Bekijk hier de uitslag van de test, uitgevoerd door De Persgroep.

Niels Willems
Redacteur
Apple laat nieuwe MacBook Pro met Touch Bar zien
Op 28-10-2016

Er komt weer een nieuwe MacBook Pro aan! Apple verbetert van alles in dit nieuwe model, maar de nieuwe Touch Bar springt toch wel het meest in het oog. Een touchscreen aan de bovenkant van het toetsenbord, die veel extra gebruiksgemak op moet gaan leveren.

Tom Haze
Redacteur
GoPro doet er een voorzichtig schepje bovenop en breidt uit
Op 20-9-2016

GoPro is al jaren marktleider als het gaat om actioncams. Maar waar eerder DJI met de drone's een goede partner was, hebben zij zich ontpopt tot een geduchte concurrent. DJI maakt namelijk tegenwoordig ook camera's en kunnen zich zeker meten met die van GoPro. Daarom was het nu spannend, wat gaat GoPro doen om uniek te blijven? Het resultaat is de Hero 5-serie, met daarin een topmodel, een compact model en een budget model. Daarnaast werd ook de Karma productlijn gepresenteerd.

Dave Zeegers
Redacteur
AEG wasmachine 9000 serie: zwart blijft zwart met zout
Op 12-9-2016

Wasmachinebouwer AEG introduceerde op de technologiebeurs in Berlijn een noviteit: Wassen met zout. De nieuwe 9000-serie wasmachine, de L9FE86495, heeft AEG voorzien van ‘SoftWater Technology’. Met behulp van (vaatwasser)zout wordt het water onthard, wat volgens AEG een beter wasresultaat geeft. Ook houdt dit de kleuren langer mooi.

Niels Willems
Redacteur
Sony verbetert en versterkt PS4
Op 8-9-2016

Alsof Sony het met Apple had afgesproken was er direct volgend op de keynote van de iPhone 7 een presentatie van Sony. En eentje die zeker geen aftiteling was van die van Apple, want Sony presenteerde de vernieuwde PlayStation 4 en sterkere PlayStation 4 Pro.

Dave Zeegers
Redacteur
Apple pakt uit met iPhone 7 en nieuwe smartwatch op Keynote
Op 7-9-2016

Tim Cook heeft Apple-liefhebbers blij kunnen maken met 3 nieuwe producten: De Apple Watch Series 2, Airpods (draadloze oortjes) en zoals verwacht de iPhone 7.

Tom Haze
Redacteur
Preview: Dyson Supersonic (IFA 2016)
Op 6-9-2016

Dyson presenteerde op de IFA 2016 de Supersonic haardroger. Naar eigen zeggen hebben ze de haardroger ‘opnieuw uitgevonden’. Of dat zo is laten we maar even in het midden, het klinkt vooral als een leuke marketingkreet. Uit de presentatie blijkt wel dat Dyson veel research in dit apparaat heeft gestoken. Een speciale sensor zorgt ervoor dat je prachtige lokken geen schade oplopen, door je te waarschuwen wanneer de temperatuur te hoog is. De V9-motor van de Supersonic draait zo snel dat het geluid enorm ‘hoog’ (niet hard) is. Zo kun je tijdens het drogen van je haar nog gemakkelijk een gesprekje voeren. Het design van de haardroger vinden wij ook absoluut geslaagd.

Tom Haze
Redacteur
Preview: Samsung Gear S3 smartwatch (IFA 2016)
Op 5-9-2016

Precies een jaar geleden lanceerde Samsung op de IFA de Gear S2, dit bleek later de beste smartwatch van het jaar te zijn. Dit jaar is het tijd voor zijn opvolger: De Gear S3. Deze smartwatch komt uit in twee versies, de ‘Classic’ en de ‘Frontier’, waarbij het verschil ‘m vooral in het uiterlijk zit. Beide horloges zijn uiteraard naast wifi en Bluetooth ook uitgerust met GPS, een barometer en snelheidsmeter.

Tom Haze
Redacteur
Wij ruilen deze pastamachine voor iets lekkers. Of iets leuks!
Op 12-7-2016

De afgelopen week testten wij de nieuwe Philips pastamachine. Raffaela ging stevig aan de slag en kon uiteindelijk het bevrijdende oordeel geven: een kooptip. Daar was Philips dan weer zo blij mee dat we ‘m mogen weggeven. Twee zelfs. Om er zeker van te zijn dat de machines een goed thuis vinden, stellen we een ruil voor.

Tom Haze
Redacteur