Volg ons

Nieuws

Test: 6 volle yoghurts van supermarkten scoren allemaal een (dikke) voldoende
Op 4-1-2017

Volle yoghurt moet minimaal 3 procent vet bevatten om zich 'vol' te mogen noemen. Dat maakt volle yoghurt romig en smaakvol. Maar zijn de pakken volle yoghurt in de supermarkt ook echt lekker en zuur genoeg? In andere testen worden geregeld onvoldoendes uitgedeeld maar nu is het deskundige panel uiterst tevreden. Maar welke pak is dan echt de lekkerste?

Niels Willems
Redacteur
Test: De beste supermarktbroden haal je bij Jumbo
Op 21-12-2016

Er kan vrijwel niets op tegen het brood van je vertrouwde warme bakker. Toch komt het vaak genoeg voor dat je even een brood bij de supermarkt scoort. Maar waar zijn ze nou het lekkerst? Een deskundig panel ging in deze AD-test op onderzoek uit. Dat leverde een paar dikke onvoldoendes op, maar ook 1 hele duidelijke winnaar. Lees de uitslag hier!

Tom Haze
Redacteur
De 5 beste smartphones van 2016 volgens de Nederlandse vakpers
Op 12-12-2016

De Samsung Galaxy S7 (Edge) is het beste product van 2016. Dat hebben zo’n veertig Nederlandse techjournalisten bepaald bij de BesteProductAwards. De top specificaties, het prachtige scherm en de uitstekende camera maakten het verschil. De Google Pixel (XL) is de #2 smartphone in de verkiezing. De vakpers zette daarna de OnePlus 3, de Apple iPhone 7 en de Xiaomi Mi Mix op hun lijstje.

Niels Willems
Redacteur
De 7 meest opvallende audio en tv-producten van 2016 volgens de Nederlandse vakpers
Op 12-12-2016

De 2016 editie van de BesteProductAwards kende een bijzondere uitslag. Samsung won alle prijzen, vooral met haar telefoons. Onder de 40 techjournalisten ook veel testers van audioapparatuur en televisies. Opvallend was de verscheidenheid aan favoriete producten waardoor er slechts 2 hifi- en videoproducten in de top 10 belanden. De OLED tv’s van LG op een mooie derde plaats. Samsungs’ ATMOS soundbar haalde ook de algemene top 10. Welke producten vielen ons verder op bij de inzendingen?

Tom Haze
Redacteur
Test: De lekkerste pannenkoeken zijn van Jan en de Appie
Op 6-12-2016

Stroop, suiker of chocoladepasta? Wat je favoriet ook is, een lekkere pannenkoek gaat er bij haast iedereen wel in! Met kant-en-klare pannenkoeken is het helemáál eenvoudig genieten, maar van welk merk zijn ze nou het lekkerst? Een professioneel pannenkoekenpanel onderzocht het en kwam met de overduidelijke winnaar naar voren. Bekijk hier de winnaar en de volledige uitslag van de AD-test.

Niels Willems
Redacteur
Test: banketstaaf van de Hema het lekkerst, Jumbo onvoldoende
Op 6-12-2016

Zeg je Sinterklaas dan zeg je zwarte piet en pepernoten. En chocoladeletters en banketstaaf. De chocoladeletters werden vorige week getest en nu heeft het AD de banketstaven de maat genomen met een deskundig panel. Welke van de 6 bekende supermarkten heeft de lekkerste banketstaaf in huis?

Tom Haze
Redacteur
Test: Chocoladeletter van Droste en Tony duur, maar niet de lekkerste
Op 2-12-2016

Wat is de lekkerste chocoladeletter van dit moment? Waar moet Sinterklaas de choco-boodschappen doen? Een deskundig panel nam de proef op de som en testte melkchocoladeletters van verschillende merken. En met verrassend resultaat! De best beoordeelde letter is namelijk ook de goedkoopste. Fijn, nemen we dit jaar een lettertje extra! Bekijk hier de uitslag van de test, uitgevoerd door De Persgroep.

Niels Willems
Redacteur
Apple laat nieuwe MacBook Pro met Touch Bar zien
Op 28-10-2016

Er komt weer een nieuwe MacBook Pro aan! Apple verbetert van alles in dit nieuwe model, maar de nieuwe Touch Bar springt toch wel het meest in het oog. Een touchscreen aan de bovenkant van het toetsenbord, die veel extra gebruiksgemak op moet gaan leveren.

Tom Haze
Redacteur
GoPro doet er een voorzichtig schepje bovenop en breidt uit
Op 20-9-2016

GoPro is al jaren marktleider als het gaat om actioncams. Maar waar eerder DJI met de drone's een goede partner was, hebben zij zich ontpopt tot een geduchte concurrent. DJI maakt namelijk tegenwoordig ook camera's en kunnen zich zeker meten met die van GoPro. Daarom was het nu spannend, wat gaat GoPro doen om uniek te blijven? Het resultaat is de Hero 5-serie, met daarin een topmodel, een compact model en een budget model. Daarnaast werd ook de Karma productlijn gepresenteerd.

Dave Zeegers
Redacteur