Volg ons op
Nieuws

Overzicht nieuws

Door Eelko Wester op 28-7-2015 om 15:05
Motorola wil weer scoren met goed en goedkoop

Smartphones die minimaal net zo veel kunnen als de concurrentie, maar een stuk minder kosten. Dat is waarmee Motorola, sinds twee jaar weer ontwaakt uit een lange slaap, zich wil onderscheiden. Vandaag werden drie nieuwe telgen gelanceerde: de derde generatie Moto G, de Moto X Play en de Moto X Style. Telefoons die ook van jou houden, claimt Motorola. 

Lees verder

Door Bart Boonstra op 23-6-2015 om 12:21
Apple Watch nog verre van perfect

In omringende landen zoals Duitsland, Engeland en Frankrijk is de Apple Watch al te koop. Het allereerste horloge van Apple zet alle Nederlandse Apple fans natuurlijk in de startblokken om weer naar de winkels te rennen als hij ook naar Nederland komt. Maar is dat terecht? En is hij ook voor de doorsnee consument dé smartwatch waar we met z’n allen op hebben gewacht. Wij kregen de mogelijkheid om een aantal uur met het slimme uurwerk aan de slag te gaan.

Lees verder

Door Nina Roodzant op 16-6-2015 om 15:02
Vaderdagactie: Win een Princess beertender

Zondag 21 juni is het Vaderdag en dan wil je natuurlijk even flink uitpakken voor je vader. Wij gaan je daarbij helpen door het perfecte Vaderdagcadeau weg te geven. Ter ere van deze speciale dag verloten wij een Princess Beer en Tap Cooler t.w.v. €149,- 

Lees verder