Volg ons

Nieuws

Zeven opvallende aankondigingen tijdens de CES
Op 7-1-2016

Op de Consumer Electonics Show in Las Vegas presenteren alle elektronicamerken deze dagen hun nieuwste ontwikkelingen. De redactie van BesteProduct.nl zet de leukste, meest bijzondere en meest praktische aankondigingen voor je op een rij.

Marten Kracht
Redacteur
De winnaars zijn bekend!
Op 4-12-2015

Onze website BesteProduct.nl is vernieuwd! De site is nu overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en geschikt om op alle apparaten te bekijken. BesteProduct.nl maakt hierdoor kiezen nog makkelijker.Om dit te vieren geven we mooie prijzen weg.


Marten Kracht
Redacteur
Vakpers: Galaxy S6 (Edge) brengt Samsung terug aan de top
Op 1-12-2015

Samsung is volgens de Nederlandse vakpers door de Galaxy S6 (Edge) terug aan de top. De smartphone met het opvallende afgeronde beeldscherm is door de techjournalisten met overmacht verkozen tot beste product van 2015. De Samsung Gear VR-bril, een virtual reality gadget, behaalde tijdens de jaarlijkse BesteProductAwards de zilveren award, Googles Chromecast de bronzen. De prijs voor het beste merk viel in handen van softwaregigant Microsoft, die plots weer de lieveling is van de experts.

Eelko Wester
Redacteur
De website is vernieuwd, win mooie prijzen!
Op 25-11-2015

Onze website BesteProduct.nl is vernieuwd! De site is nu overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en geschikt om op alle apparaten te bekijken. BesteProduct.nl maakt hierdoor kiezen nog makkelijker.

Marten Kracht
Redacteur
Dyson: Bosch besodemietert de boel net zoals Volkswagen
Op 21-10-2015

De Britse Dyson stofzuigerfabrikant zegt dat concurrent Bosch/Siemens sjoemelt met het energieverbruik van haar stofzuigers. De apparaten van Bosch/Siemens verbruiken door aangepaste software in de praktijk veel meer energie dan tijdens de laboratoriumtesten, zo stelt Dyson. Waar soms een verbruik van 750 watt wordt geclaimd, is dat in de praktijk soms wel 1.600 watt volgens Dyson.

Niels Willems
Redacteur
HTC One A9 moet de gebruiker de controle teruggeven
Op 20-10-2015

De smartphone-gebruikers krijgen de controle terug over hun telefoon. Althans, dat zei HTC dinsdagavond zelf tijdens de presentatie van hun nieuwe vlaggenschip: de HTC One A9.

Marten Kracht
Redacteur
Pocketbook strijdt met de Sense tegen e-readerreus Kobo
Op 20-10-2015

De markt van de e-readers wordt bijna volledig gedomineerd door een merk: Kobo. Volgens concurrent Pocketbook, in Nederland gedistrubueerd door IBDL, heeft Kobo ruim 80 procent van de Nederlands markt in handen. Niettemin strijdt Pocketbook door tegen de almachtige e-readerreus. Met de nieuwe Sense hoopt Pocketbook wat marktaandeel af te snoepen van Kobo. 

Eelko Wester
Redacteur
LG Nexus 5X: prima kleine allrounder, die misschien net iets te duur is
Op 30-9-2015

Twee jaar na de release van de zeer populaire Nexus 5, heeft Google samen LG alle registers opengetrokken om een waardige opvolger te maken: de Nexus 5X.

Bart Boonstra
Redacteur