Ger de Gram
Ger de Gram
Redacteur

5 rare Samsung Galaxy S3 geruchten

Door: Ger de Gram | 26 april 2012 17:14

Wij houden niet zo van geruchten. Geruchten zijn stom. De Samsung Galaxy S3 is populairder dan Emile Roemer. Populairder dan de spaaracties van Albert Heijn. Dan Britt Dekker. Dan, dan... Ja, wat niet eigenlijk? Maar het toestel bestaat nog niet eens. Stom!Vijf rare Samsung Galaxy S3 geruchten.

Wij houden niet van geruchten. Geruchten zijn stom. De Samsung Galaxy S3 is populairder dan Emile Roemer. Populairder dan de spaaracties van Albert Heijn. Dan Britt Dekker. Dan, dan... Ja, wat niet eigenlijk? Maar het toestel bestaat nog niet eens. Stom! Vijf Samsung Galaxy S3 geruchten.

5. Samsung Galaxy S3 'caught in the wild'
Apple haalde ooit een mooie stunt uit met de iPhone 4. Iemand zou het kraakverse toestel 'per ongeluk' hebben laten liggen in een kroeg. En die persoon verkocht het toestel door aan Gizmodo, een van de grootste techsites ter wereld.Prachtig. Diezelfde site kreeg via Braziliaanse bronnen de eerste foto's van de Samsung Galaxy S3. En die foto's waren ook nog gemaakt met een iPad. Gek verhaal. Wij denken dat het daadwerkelijke toestel in de verste verte niet lijkt op de wat plastic behuizing die deze 'S3' heeft.

4. Samsung Galaxy S3 in 3D
Op een niet nader te noemen andere site schreef ik een ironisch stukje over de twee teasers die Samsung onlangs vrijgaf. Een van de (korte) YouTube-filmpjes kon je in 3D bekijken. Opvallend. Het is weliswaar een knop in YouTube, maar iemand die een filmpje uploadt moet het wel even aanvinken. Bewust of niet? Eerder waren er al diverse sites die 3D-functionaliteiten op de S3 wel zagen zitten. Beetje jammer dat Samsung al tegen Engadget heeft gezegd geen 3D in de Samsung Galaxy S3 te stoppen.

Samsung Galaxy S3 3D?

3. Samsung Galaxy S3 'caught on video'
Zoek op YouTube eens voor de grap op 'Samsung Galaxy S3'.Op dit moment, een week voor de officiele lancering van de smartphone, zijn er al ruim 2000 (!) filmpjes geüpload die gaan over dit model. Vrij tot zeer veel, dunkt me. Slechts enkelen zijn interessant.Bijvoorbeeld deze Vietnamese video, waarin er door de specificaties van het model gelopen wordt. Maar, zo zegt onze collega Ron Smeets van MobileCowboys.nl treffend: "Als het inderdaad een Galaxy S III prototype is, dan zouden de specs kunnen kloppen."Kunnen kloppen. Kunnen. Zeker weten doen we het niet.

2. Samsung Galaxy S3: de homeknop
Nog niemand heeft echt een idee hoe de nieuwste smartphone van Samsung eruit gaat zien. Toch is iedereen het over een ding eens. Het toestel heeft geen homeknop.Oh nee, toch wel. Misschien wel de meest stupide discussie ooit op internet. "Krijgt Smartphone X wel een homeknop, ja of nee?"De geleerden zijn er nog niet over uit, maar de laatste geruchten spreken van 'ja'.

Misschien wel de meest stupide discussie ooit op internet. "Krijgt Smartphone X wel een homeknop, ja of nee?"

1. De handleiding van Samsung Galaxy S3
Hoe vaak kijk jij in een handleiding? Een keer, twee keer? Om het daarna in een doos te stoppen en nooit meer terug te vinden. Maar voor de lancering van een product gaat heel het techjournaille op zoek naar stencils, propjes in prullenbakken - kortom alles wat ook maar enigszins specificaties toont. Gisteren heeft Samsung een filmpje vrijgegeven met daarin de eerste beelden van haar processor. In de S3, of 'New Galaxy', zit een 1,4 GHZ Exynos 4 Quadcore processor. Hoe sterk is het dan dat er nu 'Pagina service manuals'van schijnbaar de S3 naar buiten komen waarin onder meer staat dat het toestel een 1,5 Ghz processor heeft. Volgens Sammobile is het heus. Niet gelogen. Ik twijfel nog even.

1.5 Ghz processor op Samsung Galaxy S3

Wat weten we wel?

De Samsung Galaxy S3 zal op 3 mei gelanceerd worden. Of het toestel ook daadwerkelijk 'Samsung Galaxy S3' gaat heten, weten we niet zeker.De viral-filmpjes van Samsung spreken ook van 'The Next Galaxy'. We tasten ook daar nog effe in het duister, dus. Het enige wat wel zeker is, is zoals gezegd, de processor. Een heuse 1,4 GHZ Exynos 4 Quadcore-processor. Voor de rest nog even geduld. Nog zes nachtjes slapen en dan weten we het.Hou 'm hier voor alle facts & figures.

Deel dit bericht:
Tags