Paul Gersen
Paul Gersen
Redacteur

Driewerf hoera! Kekke producten voor een Koninklijke prijs

Door: Paul Gersen | 30 april 2012 08:41

Je zou het bijna vergeten, maar ook voor onze Koningin is het vandaag een feestje.Maar wat geef je hare majesteit in hemelsnaam als cadeau? BesteProduct zocht zeven producten uit die al je spaargeld kosten, maar die hare Koninklijke hoogheid absoluut kan waarderen.

Je zou het bijna vergeten, maar ook voor onze Koningin is het vandaag een feestje. Eerst het land in om Koninginnedag te vieren met het Nederlande volk, maar wij vermoeden dat er ’s avonds ook nog wel een partijtje wordt gegeven. Maar wat geef je hare majesteit in hemelsnaam als cadeau? Als een van de rijkste mensen van Nederland heeft ze natuurlijk alles al. Dan kun je een liefdevol werkje voor op haar vensterbank gaan knutselen óf helemaal over de top gaan, al je spaargeld opnemen en een van de volgende producten laten inpakken.

Sigma 200-500mm F2.8 IF EX APO DG HSM Nikon
Prijs: 13.499,-

Of onze Koningin een net zo’n goede fotografe is als beeldhouwster, dat weten we niet, maar deze superlens is in ieder geval een mooie reden om deze hobby eens te gaan oppakken. Dit objectief met de heel moeilijk te onthouden naam schijnt ideaal te zijn voor sportfotografie, natuurfotografie, portretfotografie en observatie. Hij is voorzien van eensuper-Multi coating, die flare en ghosting moet tegengaan en moet briljante foto’s maken. Ook handig: een ingebouwde accu, zodat die van je camera niet meteen na een foto leeg is. En met de groene kleur valt onze majesteit in de struiken niet op.

Boretti MTBR-150 SF AN
Prijs: € 10.019,00

Zou Willem-Alexander, naast een echte, ook een ware keukenprins zijn? Als dat zo is, hebben we wel een leuk fornuisje voor bij z’n moeder. De Boretti MTBR-150 SF AN heeft een kekke antracietkleurig uiterlijk en is voorzien van 5 kookzones, waarvan 1 vispanbrander plus een fry-top en coupe de feu. Wat je daar mee kunt, is ons bij BesteProduct een raadsel, maar het klinkt in ieder geval leuk. En met de twee ovens kun je het net vers geschoten wild tegelijkertijd garen. Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

Als koningin maak je natuurlijk lange dagen. Dan kun je de ochtend maar beter beginnen met een goed bakje espresso

Canton Reference 1.2 DC
Prijs: € 9.999,00 (per stuk)

Wat zou de koningin draaien als ze ’s avonds op Paleis Huis ten Bosch de stereo aanslingert? Speelt ze luchtgitaar op Jimi Hendrix? Zingt ze mee met André Hazes? Of zou ze stiekem staan te pogoën op God Save The Queen van The Sex Pistols? Een ding is zeker: met deze luidsprekers moet het wel goed klinken. Tenminste: dat denken we aan de prijs af te lezen. Bijna tienduizend euro. Per stuk welteverstaan. Dit vlaggenschip van Canton is hig-end, handgemaakt en de schrik van iedere verhuizer, want hij weegt net geen honderd kilogram. En dan moet je nog twee keer lopen ook…

WMF 1000Pro S
Prijs: € 2798,00

Als koningin maak je natuurlijk lange dagen. Dan kun je de ochtend maar beter beginnen met een goed bakje espresso. De 1000Pro S is het topmodel van WMF en is lekker stil, heeft vier ECO-modussen en verlicht je kopjes met ambient-light (misschien een idee om er eens een oranje lampje in te draaien?). En aangezien een koninklijke mond niet aan een koud kopje kan nippen, is er een dubbele steamjet ingebouwd die de bekers voorverwarmt.

Beyerdynamic T5P
Prijs: € 949,00

Wij weten dat hare majesteit niet graag te koop loopt met haar rijkdom, dus geen hoofdtelefoon die versierd is met diamantjes of andere rare tierlantijntjes. Liever een goed geluid, en dan is de Beyerdynamic T5P toch wel een pronkstuk. Hij is speciaal bedoeld voor onderweg en heeft de Tesla-technologie aan boord. Klinkt duur en dat is het dan ook. Wij vermoeden dat onze koningin vooral in de auto (of Gouden Koets) plezier gaat hebben van dit apparaat, als ze belangrijke stukken moet doorlezen. En de troonrede oefenen gaat natuurlijk het best met een lekker loungemuziekje.

Boretti Cantina Abbinato VS
Prijs: € 7.356,00

Met zo’n grote familie als de Oranjes, kun je maar beter een grote koelkast hebben waar je wat te snaaien in kunt bewaren. Ze zouden maar eens met z’n allen onverwacht voor de deur staan. Nou, met de Boretti Cantina Abbinato VS kunnen aardig wat blikjes kaviaar koud staan, want deze koel/vriescombinatie heeft een inhoud van 386/230 liter. Maar het meest in het oog springende van deze keukenopfraaier (want roestvast staalmet kluishandvatten) is de wijnklimaatkast voor 160 flessen. Dat wordt een gezellig feestje daar op Huis ten Bosch.

Dualit Combi 2X2
Prijs: € 459,00

Wil je als harde werkers de dag goed doorkomen, dan is een voedzaam ontbijt van essentieel belang. En met deze wel heel speciale broodrooster worden de toastjes wel heel koninklijk. De Dualit Combi 2X2 heeft twee kooien om een sandwich te roosteren en twee normale sleuven voor de boterhammen.Maar het meest exclusieve is toch dat deze broodrooster handgemaakt wordt en het merkteken van de maker bevat. Lekker exclusief!

Deel dit bericht:
Tags