Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Je telefoon opladen op de fiets: het kan!

Door: redactie-besteproductnl | 10 oktober 2012 09:56

We weten het allemaal, na een dagje intensief gebruik ligt de accu van je smartphone meestal wel op apegapen. Een stopcontact heb je niet altijd bij de hand, enzonnepanelen op de achterkant, dat is niks in Nederland. Lopen en fietsen, dat doen we wel de hele dag, en met de nPower Peg kun je daarmee gewoon je telefoon opladen.

We weten het allemaal, na een dagje intensief gebruik ligt de accu van je smartphone meestal wel op apegapen. Een stopcontact heb je niet altijd bij de hand, enzonnepanelen op de achterkant, dat is niks in Nederland. Lopen en fietsen, dat doen we wel de hele dag, en met de nPower Peg kun je daarmee gewoon je telefoon opladen. 

Oké, het is geen kleine jongen, maar een kniesoor die daarover valt. Stop ‘m in je tas, sluit je telefoon erop aan en opladen maar. 'Kinetische energie' is de term die we gebruiken voor het opwekken van elektriciteit uit beweging, want dat is wat de nPower Peg doet.

De fabrikant belooft dat de nPower Peg volledig opgeladen tot wel honderd dagen meegaat.

Voor al je mobiele apparatuur
De fabrikant belooft dat dit apparaat volledig opgeladen tot wel honderd dagen meegaat. Voor de zekerheid kun je hem trouwens ook gewoon opladen via netstroom, zodat ie volledig gecharged je tas in gaat. En niet alleen je telefoon, maar ook je dooie laptop, camera, mp3 speler of e-reader wordt blij van de nPower Peg.

Slag om de arm
De fabrikant onderkent dat hun krachtpakketje de taak van je oplader niet helemaal zal overnemen. ‘Dan moet je wel een complete dagmars lopen’. Nee, het is vooral een middel om toch nog dat ene telefoontje te kunnen maken, of nog net dat ene fotootje te schieten. Hmm… dan is het natuurlijk wel weer een enorme unit. En de prijs? Toch zo’n 200 dollar, en dat is een stuk meer dan een kopje koffie in een café waar je ook even snel je telefoon kunt opladen. 

Deel dit bericht:
Tags