Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Check & Run: op naar halve marathon van Egmond

Door: redactie-besteproductnl | 28 oktober 2012 10:03

Check & Run en BesteProduct.nl gaan de uitdaging aan. In januari 2013 doe ik, Bob Hardus, mee aan de halve marathon van Egmond. En dat natuurlijk niet alleen voor eigen eer en glorie. De training is begonnen, en die gaat gepaard met het testen van hardloopgear. In een wekelijkse blog + video houd ik jullie op de hoogte van de nieuwste hardloopgear én mijn conditionele vorderingen. 

Check & Run en BesteProduct gaan de uitdaging aan. In januari 2013 doe ik, Bob Hardus, mee aan de halve marathon van Egmond. En dat natuurlijk niet alleen voor eigen eer en glorie. De training is begonnen, en die gaat gepaard met het testen van hardloopgear. In een wekelijkse blog + video hou ik jullie op de hoogte van de nieuwste hardloopgear én mijn conditionele vorderingen. 

Wat kun je verwachten?
Behalve bloed, zweet, tranen en kilometers kun je tests verwachten van onder meer hardloophorloges, running apps, blenders (voor de gezonde voeding), hardloopkleding en schoenen, e-readers (voor het lezen van hardloopliteratuur in de donkere dagen), camera’s, headsets en meer hardloopgerelateerde producten. Ook ga ik advies inwinnen bij diverse experts zoals voedingsdeskundigen, schoenenspecialisten en professionele atleten. Als jij denkt dat er producten zijn die absoluut getest en gewogen moeten worden door Check & Run laat het mij dan weten. 

BesteProduct in samenwerking met hardlopen.nl

De blogs en video’s zullen verschijnen op het vertrouwde blog van BesteProduct en bij onze partner hardlopen.nl, waar je terecht kunt voor dagelijks nieuws omtrent hardloopactiviteiten en atleten. Trainingsupdates en andere nieuwtjes over Check & Run kun je ook vinden op Twitter. Volg @CheckAndRun

Waarom we dit doen?
Naar schatting rennen zo’n vier miljoen Nederlanders regelmatig een rondje door hun wijk, het park of het bos. Natuurlijk voor de lol, voor de gezondheid, en last, but zeker not least, omdat het te gek is om jezelf klaar te stomen voor je eerste hardloopevenement of om doelgericht op jacht te gaan naar een nieuw persoonlijk record. Check & Run zorgt ervoor dat jij up to date bent qua hardloopgear en online trainingsmogelijkheden. Zo sta jij straks goed voorbereid aan de start. 

Wie ben ik? 
Bob Hardus is niet helemaal een groentje op het gebied van hardlopen. Zo liep hij al eens de Halve van Egmond (in een tijd die hij nu absoluut wil verbeteren) en ook het koningsnummer, de marathon, heeft hij al eens volbracht. 

Deel dit bericht:
Tags