Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

iRosario: heilige headset

Door: redactie-besteproductnl | 21 januari 2013 09:33

Leuk voor Valentijnsdag? Een headset geïnspireerd op de eeuwenoude rozenkrans. Onder de noemer 'design for the spirits' vroegen Labit Architecten verschillende ontwerpers aan de slag te gaan met hun interpretatie van de rozenkrans. Deze bijzondere oordopjes zijn één van de resultaten. 

Leuk voor Valentijnsdag? Een headset geinspireerd op de eeuwenoude rozenkrans. Onder de noemer 'design for the spirits' vroegen Labit Architecten verschillende ontwerpers aan de slag te gaan met hun interpretatie van de rozenkrans. Deze bijzondere oordopjes zijn één van de resultaten. 


Weer eens wat anders dan de standaard earbuds van Apple.

De rozenkrans is een gebedssnoer dat bestaat uit vijf grote en vijftig kleine kralen. Het wordt gebruikt voor een speciaal gebed. Wat nu als we er eens een andere draai aangeven, dachten ze bij Labit Architects. Dan krijg je iets heel anders dan het leven en lijden van Jezus Christus, want dat is waar het allemaal om draait in het rozenkransgebed. Een headset dus, maar ook een orthopedische wandelstok en een rozenkrans verwerkt in een riem kwamen voorbij.



De iRosario is een ontwerp van Marco Ferreri, die in Italië bekendheid geniet als meubelontwerper. Of er ook een versie van de iRosario op de markt komt, is nog niet bekend. Voor wie toch iets wil met het rozenkransgebed is er al wel een app voor iPad met dezelfde naam beschikbaar in de iTunes store.

Deel dit bericht:
Tags