Dennis de Vries
Dennis de Vries
Redacteur

Top 10: onze best bekeken video's van 2012

Door: Dennis de Vries | 19 december 2012 14:21

Het is natuurlijk ontzettend cliché, zo aan het eind van het jaar. Maar toch vinden we het te leuk om niet te doen. Vandaar dat we even in de statistieken van BesteProduct.nl doken om uit te vorken wat in 2012 de best bekeken video's zijn.

Het is natuurlijk ontzettend cliché, zo aan het eind van het jaar. En we hebben met de BesteProductAwards ook al de lijst der lijsten. Maar toch vinden we het te leuk om niet te doen. Vandaar dat we even in de statistieken van de enorme, immer groeiende video-database van BesteProduct.nl doken om uit te vorken wat in 2012 de best bekeken video's zijn en hoe daar door jullie op gereageerd werd. We beginnen bij nummer 10:

  • 10: Samsung Galaxy S3 review:
    Het oordeel van ondergetekende over wat later het beste product van 2012 bleek te zijn. De Galaxy S3 is niet alleen bij de vakpers populair, ook jullie konden er geen genoeg van krijgen. Het toestel scoorde uiteindelijk 4,5 sterren en een kooptip.
    Tip van de reaguurders: "Scheer aub je nekbaard" (masterv11)

  • 9: Nokia N9 vs. Nokia N8 cameravergelijking:
    We zijn er dol op, zij-aan-zij vergelijkingen van de beelden uit gezaghebbende cameratelefoons. Geen betere manier om te zien hoe camerabeelden zich tot elkaar verhouden. Dus toen niemand minder dan Ron Smeets van Mobilecowboys.nl eind vorig jaar langs kwam met de Nokia N9, haalden wij de Nokia N8 tevoorschijn. Het filmpje deed het ook in 2012 nog bijzonder goed. Het kan soms raar lopen op internet.
    Conclusie van de kijkers: "Nokia N9 = phone with camera. Nokia n8 = camera with phone." (filmx12)

  • 8: Alcatel OT-710 review:
    YouTube ging los: "KILL IT WITH FIRE!"Alsof het nog niet erg genoeg is dat een filmpje uit 2010 dit jaar nog zóveel bekeken wordt, gaat het ook nog om de Alcatel OT-710. Ger, die de test voor zijn rekening nam, slaapt er nog wel eens slecht van. Het is dat we toen nog niet deden aan een eindscore in sterren, anders zou dit budgettelefoontje wel eens het slechtste product kunnen zijn dat we ooit beoordeelden. Nu blijft dat een beetje in het midden, maar de video is onverminderd populair.
    Niet persoonlijk bedoeld, maar: "u look like a bankrupt back street boys!" (omfgsqueak88)

  • 7: Sony Xperia Go review:
    We zijn dol op waterdichte, stofdichte, stootvaste gadgets. Natuurlijk omdat er allerlei handige toepassingen voor zijn, maar vooral omdat we lekker met water en modder kunnen kliederen. Zo ook met de Sony Xperia Go, een 100% Android smartphone, maar dan met een stevig jasje. Koen Helder was er tevreden over, wat wil je nog meer?
    Over coole toepassingen gesproken: "Onder de douche belle :D" (SWIIV)

U look like a bankrupt back street boy!

  • 6: LG LM660 Full HD 3D TV review:
    Kijk eens aan. Tussen alle telefoon vinden onze tv-reviews ook nog gretig aftrek. Waarom deze televisie van LG? Volgens Bas Waerts is heeft het een 'aardig design en een aardige prijs'. En ook de nieuw ontworpen voet is heel aardig. Alleen echt stabiel staat de televisie er niet op.
    Waarschuwing van de omstanders: "Als je je ventilator aanzet valt je TV om, haha." (kajmusic)

  • 5: Alcatel OT-995 preview:
    Wie zegt dat Alcatel-telefoons niet in trek zijn? Wij niet in ieder geval, want ook deze video is en blijft mateloos populair. Toen we op een evenement voor het eerst kennis maakten met deze Android telefoon hadden we geen camera bij de hand, dus grepen we naar datgene wat er het dichst in de buurt kwam: de iPhone 4S. Vervolgens stroomde de hele smartphoneliefhebbende wereld naar BesteProduct.nl om de eerste bewegende beelden van deze voordelige Anroid-topper te bekijken.
    De kijkers spotten de cameo: "Op 0:42 die gast is van allaboutphones" (SuperFilmregisseur)

  • 4: Sony Xperia S vs. iPhone 4S cameravergelijking:
    Sony gaf hoog op de camera van de Xperia S. Met heuse Exmor R-beeldsensor voor extra lichtgevoeligheid. Maakt de camera dat beter dan de toen nog overheersende iPhone 4S? We zetten de beelden naast elkaar, liepen een rondje en de wereld keek toe.
    Waarheid als een koe uit de comments: "You cant go wrong with one of them, both are beautiful phones!" (JohhnyOthman)

  • 3: Samsung Galaxy S3 preview:
    Voor de review kwam de preview. Direct nadat de grote man van Samsung op een enorm podium de Galaxy S3 presenteerde, volgde er een ware stormloop van journalisten op de eerste preview-modellen. Wij elleboogden ons door de menigte, probeerden het toestel, schoten het filmpje en trokken ons terug in de hotelkamer. Enkele uren later stond de preview van het toestel, toen nog aangeprezen als 'designed for humans', in volle glorie op internet, waar het tot op de dag van vandaag nog goed wordt bekeken.
    Constatering uitde 'crowd': "Wel handig dat hij ontworpen is voor mensen." (robertb)

  • 2: Samsung Galaxy S3 vs. iPhone 4S cameravergelijking:
    Deze top 10 wordt gedomineerd door de Galaxy S3, zoveel is zeker. Zet de camerabeelden van dit toestel naast die van de toenmalige aartsrivaal de iPhone 4S en je hebt een kijkcijferkanon. We wandelen wat door het Arnhemse, stiefelen over de redactie en aan het eind blijkt de iPhone 4S de betere camera. Of de Samsung Galaxy S3. Ook na bijna 1100 reacties op Youtube is men het er nog niet over eens.
    Waar men het wel over eens is: "Well, you do work in a really nice place!" (badmy004)

  • 1: Samsung Galaxy Note preview
    Wacht even. Je bedoelt zeker de nieuwe Galaxy Note 2 als best bekeken video? Neen. De videopreview die we kort na de lancering van de originele Galaxy Note maakten (op 2 september 2011) is met afstand het meest bekeken filmpje van 2012. Vooral in India, Thailand, Saoedi Arabië en Maleisië is de video populair. Dat is cool, doen we het ook voor. Namaste!
    Apple vs Samsung discussie: "Look at the guy carrying iPad at 0:57. It looks as if he turned around to return it." (gamerfreak947)
Deel dit bericht:
Tags