Eelko Wester
Eelko Wester
Redacteur

Stoppen? Nieuwe plasma-tv's Panasonic staan al op de CES

Door: Eelko Wester | 2 januari 2013 17:23

In het rijk der fabelen of de prullenbak. Daar horen de geruchten thuis dat Panasonic stopt met de productie van plamaschermen. De nieuwe line up met Panasonic plasmatelevisie voor 2013 staat op de CES juist klaar om gelanceerd te worden.

In het rijk der fabelen of de prullenbak. Daar horen de geruchten thuis dat Panasonic stopt met de productie van plamaschermen. De nieuwe line up met Panasonic plasmatelevisie 2013 staat op de CES juist klaar om gelanceerd te worden.

In een artikel op Oudjaarsdag op deze plek schreven wij over geruchten dat Panasonic zou stoppen met de productie van plasmaschermen, omdat de ontwikkeling van Oled-tv's voorrang krijgt. Onzin, reageert een woordvoerder van Panasonic Benelux. "Op diversebuitenlandse sites circuleren geruchten dat we stoppen met de productie van plasma, maar dat is zeker niet het geval. We hebben juist een trouwe schare plasmafans, die we willen blijven verrassen met innovaties op plasmagebied."

Nieuwe plasma's op CES
De woordvoerder verklapt al vast dat tijdens de elektronicabeurs CES in Las Vegas, die voor de deur staat,Panasonic gaat uitpakken met nieuwe plasmatelevisies. "Dat wordt een grote persconferentie waarbij we de nieuwe line up lanceren."

We hebben een trouwe schare plasmafans, die we willen blijven verrassen met innovaties.

Welke modellen daar het levenslicht gaan zien, is nog geheim. Al zijn daar natuurlijk ook al geruchten over. Op de CES wordt mogelijk ook duidelijk wanneer de nieuwe plasma-televisies van Panasonic naar Nederland komen. Als ze hier arriveren, zullen wij ze natuurlijk zo snel mogelijk testen.

Panasonic Oled-tv's
Dat de televisietechneuten van Panasonic niet alleen druk werken aan plasma-televisies, maar ook drukdoende zijn met de ontwikkeling van oled-schermen, is geen verrassing volgens de woordvoerder: "Maar wanneer onze oled-schermen op de markt komen, is ook bij ons niet bekend. Daarnaast betekent de komst van oled niet dat we stoppen met plasma. De twee typen televisies kunnen volgens ons gewoon naast elkaar blijven bestaan."

Deel dit bericht:
Tags