Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Niet kopen advies: Bebook Touch

Door: redactie-besteproductnl | 4 januari 2013 15:10

De enige reden om de Bebook Touch te kopen is om deze Nederlandse fabrikant te steunen. Andere redenen zijn er simpelweg niet... Was getekend: Bart Frouws, e-reader reviewer van BesteProduct. Lees en bekijk zijn treurige conclusies na het testen van de BeBook Touch. 

De enige reden om de Bebook Touch te kopen is om deze Nederlandse fabrikant te steunen. Andere redenen zijn er simpelweg niet... Was getekend: Bart Frouws, e-reader reviewer van BesteProduct. Lees en bekijk zijn treurige conclusies na het testen van de BeBook Touch. 'Een peperdure haastklus','bekroond' met 2 sterren. 

De bouwkwaliteit:
De achterkant van de Touch voelt niet heel stevig aan, sterker nog: er zit speling tussen het scherm en de behuizing. Je kunt de achterzijde indrukken en dat geeft niet echt een solide indruk.

De gebruikservaring:
"De software van Bebook werkt redelijk eenvoudig, maar bevat wel erg veel bugs. Zo verscheen de melding 'Activiteit XRZreader reageert niet' behoorlijk vaak in beeld en dat is toch wel erg slordig. 

De leeservaring:
"De Bebook Touch is met een 800mhz processor niet de snelste e-reader op de markt en dat merk je tijdens het lezen. Het openen van boeken neemt behoorlijk wat tijd in beslag en ook het omslaan van pagina's gaat niet heel soepel."

De extra mogelijkheden:
"Dankzij WiFi is het mogelijk om te internetten op de Bebook Touch, maar daar kan de accu bijzonder slecht tegen."

De prijs-kwaliteit:
"Het is echt onbegrijpelijk dat deze e-reader zoveel geld moet kosten. De op alle fronten veel betere Kobo Glo enSony PRS-T2 kosten ook 130 euro en zijn daarnaast nog eens een stuk uitgebreider."

Lees het volledige testrapport van de Bebook Touch ofbekijk hieronder de video. 


Deel dit bericht:
Tags