Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Z3RO Pro PC kleiner dan je smartphone

Door: redactie-besteproductnl | 30 januari 2013 12:34

Dat technische vooruitgang staat voor niets. Maar de Z3RO Pro Computer laat maar weer eens zien hoe snel het kan gaan. 

Dat technische vooruitgang staat voor niets. Dat is een ontzettend cliché, maar soms verbazen wij ons op de redactie over hoe hard het gaat. En dat terwijl wij alle innovaties op consumentenelekronica nauwgezet volgen. Maar de Z3RO Pro Computer laat maar weer eens zien hoe snel het kan gaan. 

Z3RO Pro Computer 
Een computer amper groter dan een smartphone, maar met hardware waarmee je in theorie gerust een grafische zware game kunt spelen.

De Z3RO Pro Computer van fabrikant Xi3 heeft een 64-bit dual-core x86 processor, 4 GB aan RAM en tot 1 TB aan SSD-opslagruimte. Maar het meest opmerkelijke is de geintegreerde GPU, die op een beeldscherm een maximale resolutie van 2560 x 1600 kan vertonen. 

Een HDMI en ethernet uitgang ontbreken ook niet, en dat alles bij elkaar maakt deze kleine krachtpatser met afmetingen van 12 x 9 x 4,5 centimeter misschien wel de ideale compacte unit voor de kantoorganger die zijn computer graag meeneemt. Of hebben hebben we daar geen laptops voor?

Met zulke afmetingen kan het weleens de ideale unit voor de kantoorganger zijn die zijn pc graag meeneemt. Of hebben we daar geen laptops voor?

Goed, de verwachting is dat de Z3RO Pro in het tweede kwartaal van 2013 in de winkels ligt, voor een adviesprijs van 399 dollar.

 Video Z3RO Pro

Deel dit bericht:
Tags