Bart Frouws
Bart Frouws
Redacteur

Samsung Galaxy S Advance: Krachtige eenheidsworst

Door: Bart Frouws | 20 juni 2012 13:21

Beschuit met muisjes! De Galaxy-serie van Samsung heeft namelijk weer een nieuwe telg. Hij draagt de naam Samsung Galaxy S Advance, is 4 inch groot, weegt 120 gram en maakt het prima. En het mooiste nieuws: het bezoekuur is geopend.

Beschuit met muisjes! De Galaxy-serie van Samsung heeft namelijk weer een nieuwe telg. Hij draagt de naam Samsung Galaxy S Advance, is 4 inch groot, weegt 120 gram en maakt het prima. En het mooiste nieuws: het bezoekuur is geopend.

De Galaxy S Advance ligt namelijk in de winkel en als je 'm ziet zal je mond niet openvallen van verbazing. Het zijn eigenlijk net Lemmings, die Galaxy-toestellen. Ze komen met veel, werken altijd hard, maar lijken bijzonder veel op elkaar. Is dat problematisch? Nee, nog niet. Zo lang de toestellen nog naar behoren werken hoor je niemand klagen, maar zo langzamerhand begint het wel een eenheidsworst te worden.

Géén Android 4.0 ($%^&*)
Eenheidsworst of niet, de Galaxy S Advance is verder wel een prima telefoon. Beschikt over een 1GHz dual core processor, een uitstekend 4 inch scherm en een degelijke 5 megapixel camera. Ook de accu is goed en gaat bij normaal gebruik langer dan een dag mee. Heb je dan niets te klagen? Jawel: wáárom wordt deze telefoon nog geleverd met Android 2.3 in plaats van 4.0? Een update naar de nieuwste versie van Android zal er ongetwijfeld komen, maar is nog niet officieel aangekondigd en zal dus nog lang op zich laten wachten... Zonde!

72157630205806284

Was duur
Bij de presentatie van de Galaxy S Advance, nu een maand of vier geleden, werd de adviesprijs geschat op 469 euro. Daar kregen we een beetje de hik van en gelukkig zijn ze daar bij Samsung op teruggekomen. Het toestel is inmiddels een stuk goedkoper en heeft daardoor een veel betere prijs-kwaliteit-verhouding.

Het zijn net Lemmings, die Galaxy-toestellen. Ze komen met veel, werken hard, maar lijken bijzonder veel op elkaar

Grote familie
De Galaxy S Advance is wat prestaties betreft een goede telefoon met een schappelijk prijskaartje die het qua verkoop ongetwijfeld uitstekend zal gaan doen. Wij hopen echter wel dat Samsung haast gaat maken met de uitrol van Android 4.0 en dat er qua design en naamgeving toch iets nieuws komt. Bij de TROS beginnen ze zich namelijk al zorgen te maken dat de Galaxy-serie de titel 'grootste familie van Nederland' overneemt...

Deel dit bericht:
Tags