Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Uitbrakken met antwoord op al uw vragen en de Galaxy S4

Door: redactie-besteproductnl | 11 maart 2013 17:19

Eenzaam en alleen zit Dennis vandaag in de kelder van Besteproduct.nl uit te brakken, omdat de rest van de redactie met wapperende jaspanden achter het nieuws aan is.

Eenzaam en alleen zit Dennis vandaag in de kelder van Besteproduct.nl omdat de rest van de redactie met wapperende jaspanden achter het nieuws aan is. Maar een kopje koffie gaat er nog wel in, en terwijl hij rustig uitbrakt, neemt hij de ontwikkelingen in tech-land even door.

VIDEO: Uitbrakken met smartphone-vragen en Galaxy-geruchten

  • Niemand om mee te praten, dus richt hij het woord aan trouwe kijkers die reacties achterlaten. Op de vele videopreviews van nieuwe smartphones die op het MWC gelanceerd zijn, komen aardig wat vragen binnen. 'Welke moet ik nemen', 'wat kost ie' en 'kan hij in de vaatwasser'. Dat werk.

  • Kort nieuws komt ditmaal van Nokia, die een Instagram-concurrent lanceert om Instagram aan te moedigen. Windows 8 valt nog altijd niet in de smaak, Google laat een schoen praten en KLM trekt je zak leeg met wifi op hun vluchten.

Plastic behuizingen, octa-core processoren, green PHOLED-beeldschermen en oogherkenning

  • 14 maart 2013, zet 'm in je agenda. Dan wordt in New York de Samsung Galaxy S4 aangekondigd. Aangezien de afgelopen drie generaties Galaxy S-en mateloos populair waren, kijken we reikhalzend uit naar wat dit nieuwe toestel gaat bieden. We kijken alvast vooruit, want er doen genoeg geruchten de ronde. Over plastic behuizingen, octa-core processoren, green PHOLED-beeldschermen en oogherkenning. Donderdagavond weten we meer, we staan er met de neus bovenop in de city that never sleeps.
Deel dit bericht:
Tags