Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Uitbrakken met Galaxy S4: paniekinnovatie of topvoetbal?

Door: redactie-besteproductnl | 18 maart 2013 17:56

Ger en Dennis zitten weer naast elkaar voor een nieuwe aflevering van Uitbrakken. Deze week: de Samsung Galaxy S4. Wel of niet?

 

Net als elke maandag nemen Ger en Dennis onder het genot van een kopje koffie het belangrijkste tech-nieuws door. En deze keer gaat het dus vrijwel exclusief over de lancering van de Samsung Galaxy S4. Want, man-oh-man, deed die wat stof opwaaien zeg. Genoeg om het met elkaar over oneens te zijn dus.

VIDEO: Uitbrakken over de Samsung Galaxy S4

Wat is nu precies het probleem? Nou, die Samsung Galaxy S4 voldeed niet bij iedereen aan de hooggespannen verwachtingen. De reacties op internet varieerden voornamelijk van 'lelijk' tot 'k**-telefoon'. Veel plastic en allerlei software-dingetjes die je verder nooit zult gebruiken. Ger gooit zelfs een nieuw woord de ether in; wat Samsung doet is 'paniekinnovatie'. Ze weten niet meer waar ze op moeten verbeteren, dus knallen ze er maar een hoop lukrake gebbetjes uit en zien wel waar het schip strand. Schei toch uit.

Wat Samsung doet is 'paniekinnovatie'

En dat terwijl Dennis gematigd enthousiast is teruggekomen uit New York, waar hij de lancering bijwoonde en het toestel alvast in handen kon houden. Goed, dit was niet het beste van wat Samsung kon maken, maar hij denkt juist dat het een bewuste keuze is. Samsung heeft deze wedstrijd al zo goed als gewonnen, speelt 'm rustig uit en bewaart zijn energie voor de volgende ronde. En dan is er nog het feit dat alles er op lijkt dat de Samsung Galaxy S4 gewoon een toptoestel is. Dus waar hebben we het over?

Ger en Dennis komen er niet uit, roepen jullie eens wat. Heeft Dennis last van een jetlag of moet Ger gewoon even wachten tot hij het toestel zelf in handen heeft gehouden? De Samsung Galaxy S4: is dat nou paniekinnovatie of hogeschoolvoetbal? Jullie weten de reactiepanelen te vinden (tip: hier vlak onder!)

Deel dit bericht:
Tags