Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Uitbrakken met camera's, AV-dagen en een rijk meisje

Door: redactie-besteproductnl | 25 maart 2013 16:16

Het is maandag, dus brakken we vrolijk uit in de keuken van BesteProduct. Bart en Ger drinken een bakkie en bespreken het laatste nieuws. Bijvoorbeeld over een meisje dat meer dan 20.000 euro kreeg om een game te maken. Een meisje van negen.

Het is maandag, dus brakken we vrolijk uit in de keuken van BesteProduct. Bart en Ger drinken een bakkie en bespreken het laatste nieuws. Bijvoorbeeld over een meisje dat meer dan 20.000 dollar heeft gekregen om een game te maken. Een meisje. Van negen.

Een meisje van negen dat meer dan 20.000 euro dollar binnenharkt op Kickstarter om een game te maken. Dat is al vreemd. Maar als ze vervolgens ook nog allemaal politiek correcte praatjes houdt, is het hek van de dam. Volgens Bart kan het maar één ding betekenen: haar moeder zit hier achter...

VIDEO: Uitbrakken op 25 maart

Huh? Een biertje in plaats van koffie?

Onze cameratest houdt de gemoederen op YouTube aardig bezig. Welke telefoon heeft nou de beste videofunctie? De iPhone 5, Sony Xperia Z, Nokia Lumia 920, HTC One of de LG Optimus G? We bespreken een aantal YouTube-reacties en leggen uit waarom we niet direct een winnaar aanwijzen.

Daarnaast bespreken we de toffe Nederlandse game Ridiculous Fishing, Samsungs nieuwe poging om de ChromeBook groot te maken en we sluiten af met de Nationale AV-dagen! Jawel, een toffe beurs waar een hoop leuke nieuwe gadgets te zien zijn. Ger vertelt wat we kunnen verwachten en verklapt ook nog eens dat er gratis kaarten zijn te winnen. Pssst, als je hier klikt maak je ook kans! 

Deel dit bericht:
Tags