Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Uitbrakken met de S4, Xbox 720 en sociaal bier drinken

Door: redactie-besteproductnl | 29 april 2013 15:34

Koffie en gadgets in de keuken, dus het is weer maandag. Dennis en Bart bespreken het laatste nieuws, vragen van kijkers en delen zelfs een kooptip uit in Uitbrakken!

Koffie en gadgets in de keuken, dus het is weer maandag. Dennis en Bart bespreken het laatste nieuws, vragen van kijkers en delen zelfs een kooptip uit in Uitbrakken!

 

De Samsung Galaxy S4 domineerde het nieuws afgelopen week en ook in deze Uitbrakken kunnen we er niet omheen. Het nieuwe vlaggenschip kreeg van Dennis 4,5 van de 5 sterren en daar waren de meningen op YouTube over verdeeld:

MrJeroen0011
Htc one heeft geen vervangbare accu en er kan geen sd kaart in dus wat dat betreft hebben beide toestellen 1 minpuntje en vind ik dat de s4 ook gewoon 5 sterren verdient

Mstiic
Zoals ik al eerder zei S4 moest ook 5 sterren krijgen!
Ik hoop wel dat jullie al deze reacties gelezen hebben en even bij uitbrakken er over gaan
spreken.

In Uitbrakken bespreken we inderdaad waarom de S4 het moet doen met 4,5 ster en blikken we terug op de geslaagde S4 Check van afgelopen week. Onder het genot van een hapje en drankje bekeken we met bezoekers van onze site een aantal gloednieuwe telefoons waaronder de S4, HTC One en de Xperia Z. Een zeer geslaagde middag wat ons betreft en zeker voor herhaling vatbaar! 

Nieuwe Xbox
We maken ons op voor een nieuwe console-oorlog. Na de presentatie van de PlayStation 4 enkele maanden geleden is het binnenkort de beurt aan Microsoft om de opvolger van de Xbox 360 te onthullen. Dit zal op 21 mei in het Amerikaanse Redmond, thuisbasis van Microsoft, gebeuren. Onze gamespecialist Koen is aanwezig en laat weten wat we kunnen verwachten en welke naam het apparaat gaat krijgen. Wordt het gewoon Xbox, Xbox 720, Xbox Gold of Xbox Durango, zoals de werknaam luidt?

Uit de mail
We krijgen veel leuke vragen binnen op uitbrakken@besteproduct.nl. We behandelen er een paar, zoals de vraag waarom we nog zo weinig reviews hebben van telefoons en tablets uit de Nexus-serie en hoe je je ouders kunt overtuigen om een nieuwe telefoon te kopen. Altijd handig!

Twitter, Note 8.0 en meerrrr!
De zoektocht naar een nieuwe Twitter-app voor Android is nog altijd niet geslaagd, we gaan deze week naar BlackBerry en komen met een review van de Samsung's Note 8.0. Kortom: Kijktip!

Deel dit bericht:
Tags