Dennis de Vries
Dennis de Vries
Redacteur

Italiaanse autootje zet Italiaans bakje koffie

Door: Dennis de Vries | 9 augustus 2012 18:33

Wie heeft dat niet: trek in koffie tijdens het autorijden. Probleem is alleen, koffie van huis wordt snel oud in een thermosbeker en de automatenkoffie van tankstations is niet binnen te houden. Wat zou het ideaal zijn als je een ingebouwde koffiemaker in je auto hebt. Zoals in de nieuwe Fiat 500.

Wie heeft dat niet: trek in koffie tijdens het autorijden. Probleem is alleen, koffie van huis wordt snel oud in een thermosbeker en de automatenkoffie van tankstations is te vaak niet binnen te houden. Wat zou het ideaal zijn als je een ingebouwde koffiemaker in je auto hebt. Zoals in de nieuwe Fiat 500.

Goed, het is niet bepaald een Nespresso-apparaat of halfautomaat. Wil je een knappe bak koffie, dan verwijzen we je graag even door naar onze koopgids voor espressomachines. In een special ingebouwde beker met verwarmingselement druppelt water door een speciale koffiepad. Het systeem is van koffiemaker Lavazza en uiteraard alleen ingebouwd in een speciale L-uitvoering van het hippe Italiaans autootje de Fiat 500. (Update: Fiat 500L is een op zichzelf staand model, zoals Edd in de comments opmerkt. Niet de L van Lavazza, maar van 'Large'. ) Of deze koffie een beetje te drinken is, geen flauw idee. Uit de video die Fiat er bij heeft gemaakt, worden we in ieder geval absoluut niets wijzer. 

Deel dit bericht:
Tags