Dave Zeegers
Dave Zeegers
Redacteur

HTC Live, een feestje met de One M8 als ster

Door: Dave Zeegers | 15 april 2014 14:25

Afgelopen zaterdag was het tijd voor een feestje bij HTC, zij hield het jaarlijkse evenement 'HTC Live'. Een avond vol hapjes, drankjes, BN'ers en DJ's voor de partners van HTC. Het jaarlijkse evenement draait om de grote lancering van het nieuwe vlaggenschip, dit jaar de HTC One M8. De ster van het feest was echter al op 25 maart in Londen en New York gepresenteerd. Sterker nog, de nieuwe smartphone ligt al weken in de winkel en als BesteProduct.nl hebben de videoreview al gereed.

Afgelopen zaterdag was het tijd voor een feestje bij HTC, zij hield het jaarlijkse evenement 'HTC Live'. Een avond vol hapjes, drankjes, BN'ers en DJ's voor de partners van HTC. Het jaarlijkse evenement draait om de grote lancering van het nieuwe vlaggenschip, dit jaar de HTC One M8. De ster van het feest was echter al op 25 maart in Londen en New York gepresenteerd. Sterker nog, de nieuwe smartphone ligt al weken in de winkel en als BesteProduct.nl hebben de videoreview al gereed.

Een groot feest met honderden genodigden, hapjes, drankjes, een bekende Nederlander en DJ's, niets ontbrak eraan afgelopen zaterdag in de sfeervolle Club Harbour in Amsterdam. Ter ere van de start van de verkoop van HTC's nieuwe vlaggenschip van 2014, de HTC One M8. Vandaag zou de One M8 in de verkoop gaan in Nederland, zo was op 25 maart bij de lancering aangekondigd. Maar waar HTC vorig jaar nog problemen had met de levering van onderdelen, bleken de fabrieken nu goed geolied en waren de One M8's 'te vroeg' klaar. Een goede reden voor HTC om de verkoopdatum iets naar voren te schuiven, hierdoor is de One M8 al sinds 4 april te koop in Nederland.De HTC One (M7) heeft vorig jaar veel prijzen in de wacht gesleept waaronder het BesteProduct Award voor Beste product van 2013 en is hij bekroont tot beste smartphone van het jaar door GSMA. De taak is dus aan de One M8 om dit te evenaren, maar gaat dat lukken?

Record
Het lijkt een verstandige zet te zijn geweest om de HTC One M8 eerder in de schapen te leggen, er werd namelijk in Nederland op de eerste verkoopdag (4 april) een record aantal HTC-toestellen verkocht op één dag. Een knappe prestatie. Blijkbaar zaten toch veel mensen te wachten op de opvolger van de veel geroemde HTC One van vorig jaar. 

Aluminium
Volgens Mark Moons, regionaal directeur van West-Europa, is de M8 de smartphone van 2014. Het succes wordt voor een belangrijk deel gebouwd op de aluminium behuizing, vertelde Moons tijdens zijn toespraak. Het biedt superieure kwaliteit, premium afwerking en is veel sterker dan plastic, zo vermeld HTC bij de showcase modellen. "Alle objecten waar we van houden zijn gemaakt van aluminium", zo sprak Moons "Heb je wel eens velgen gezien van plastic?."

Na het gloedvolle betoog van Moons, had HTC ter afsluiting DJ Sydney Samson geregeld. Een mooi slot, maar de ster van de avond van de avond was de HTC One M8. 

72157643954010005

Deel dit bericht:
Tags