Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Uitbrakken: De Stagiair en de Note 2 N7100

Door: redactie-besteproductnl | 2 oktober 2012 12:58

Schreven we gister nog dat we een karrenvracht aan vragen over de iPhone 5 hadden ontvangen, kunnen we nu zonder gene optekenen dat de hoeveelheid negatieve reacties op het enige maandagochtendgadgetprogramma - mooi woord voor galgje - een hoogtepunt bereikte.

Schreven we gister nog dat we een karrenvracht aan vragen over de iPhone 5 hadden ontvangen, kunnen we nu zonder gene optekenen dat de hoeveelheid negatieve reacties op het enige maandagochtendgadgetprogramma - mooi woord voor galgje - een hoogtepunt bereikte. De reden: de asociale omgang met De Stagiair. Dames en heren: het was een grapske.

En die viel niet goed. Waarvoor excuses. Jim Kasteel, zo heet onze (video-)stagiair (ja, het is heus: hij heeft een naam), speelde het spelletje mooi mee. Het leek ons wel geinig om de stagiair in onze gadgetkluis te verstoppen. Een onverwachte wending. Een plottwist. Geef het beestje een naam, maar feit is dat vooral op YouTube onze trouwe kijkers schrokken. Dat was niet de bedoeling, het was een gebbetje, met het doel jullie te laten (glim)lachen. Dat is mislukt. Kan gebeuren, mea culpa.

Het was een gebbetje, met het doel jullie te laten lachen. Mislukt. Kan gebeuren, mea culpa
Daarom gewoon over tot de orde van de dag. De Samsung Galaxy Note 2 N7100 is officieel gelanceerd en wij waren erbij. Niemand minder dan De Stagiair geeft in deze special zijn mening. Zou hij zo'n 5,5 inch mega-apparaat in zijn broekzak stoppen en vooral: wat moet je met zo'n pennetje? In deze speciale 'Stagiair'-editie van Uitbrakken proberen we er enigszins antwoord op te geven. Oh, en review van de gadget kunnen jullie aankomende maandag verwachten.

Uitbrakken met De Stagiair en de Samsung Galaxy Note 2 N7100

Deel dit bericht:
Tags