Ger de Gram
Ger de Gram
Redacteur

De 5 treurigste iPad 3-video's

Door: Ger de Gram | 28 maart 2012 16:03

Ik heb me er al eens in een column boos over gemaakt. De troep die massa uitpoept als het gaat om Apple’s nieuwste tablet. De iPad 3 is een prachtding, maar er wordt toch een hoop onzin over geschreven en gefilmd… In deze blog de 5 treurigste video’s over de 'new' iPad 3.

Ik heb me er al eens in een column boos over gemaakt. De troep die de massa uitpoept als het gaat om Apple’s nieuwste tablet. De iPad 3 is een prachtding, maar er wordt toch een hoop onzin over geschreven en gefilmd… In deze blog de 5 treurigste iPad 3 video’s.

Een lekker subjectief lijstje. Omdat het kan. En omdat niet alles wat de iPad 3 betreft rozengeur en maneschijn is. Update:ons allereerste filmpje, waarin een baby lekker gek doet, is inmiddels verwijderd. Gelukkig zijn er nog tal van andere baby-Ipad-filmpjes.

iPad 3 en baby: -1.


Ach ja, alles wat een baby doet is leuk. Of in dit geval peuter. Kinderen in het algemeen zijn leuk. En dan is een filmpje waarin een kind via de iPad 3 gekke bekken trekt, leuk. Dat is de opinie althans. Mijn nichtje van twee is leuker. Zonder iPad.

Een apparaat van 500 euro laten vallen: -1


WillItBlend, maar dan anders. Bij ieder Apple-product zijn er wiseguys die het leuk vinden hun fonkelnieuwe gadget op de grond te smijten. Kijken hoe lang het duurt voordat het apparaat 't begeeft. Makers van het filmpje, website Gizmoslip, hebben naar eigen zeggen de 'sickest reviews on the web'. Ik ben er na één review inderdaad al ziek van.

Katten en applicaties: -1


Ik ben allergisch voor katten. Ik moet al niezen als ik er eentje in de verte zie lopen. Dat ik geen fan van deze harige diersoort ben, mag duidelijk zijn, maar als ze ook nog eens een nieuwe Apple iPad gaan zitten onder krassen omdat ze een geanimeerd muisje willen opeten, word ik boos. Heel boos. Zonde van dat retina-display.

De iPad 3 en een machinegeweer: -1


Whoaaahhhhhhh! Pistolen! Assault rifles! Met een bezweet hoofd en dancemuziek met keiharde beat dit filmpje checken! Dit nogal testosteronrijke videootje waarin een stel bonkige kerels met een machineweer zo'n tere iPad te lijf gaan doet me pijn. Heel pijn. Stiekem krijg je wel erg zin om een potje Call of Duty Black Ops te spelen.

Make your own iPad 3: -1


Helaas zit er een uitermate slecht nummer van Linkin' Park onder deze tutorial, in plaats van Rob en Nico's bekende Eigen Huis en Tuin-deuntje. Goed, wat is er te zien: een vermoedelijk Aziatisch type laat (versneld) in een kwartiertje zien hoe je je eigen tablet bouwt. Van Apple. Mits je de juiste stickers hebt. Het resultaat lijkt niet heel erg op de iPad 3. En dat is een understatement.

TIPS? Laat het vooral effe weten in de comments!

Deel dit bericht:
Tags