Volg ons

De beste pizzaovens vergelijken

t/m
28 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Door ons geteste pizzaovens (meest recent)

De Bestron DLD9070 is een geweldig apparaat waar zelfs de echte Italiaanse pizzabakker enthousiast van wordt. De pizza’s die hieruit komen zijn bijna niet te onderscheiden van de pizza’s die gebakken zijn in een echte steenoven. Deze pizza maker haalt met gemak de ideale temperatuur van 320 graden. De pizza ligt op een echte stenen bakplaat, die overigens ook nog erg makkelijk te hanteren is door de uitstekende handvaten. Hierdoor is het apparaat ook nog eens erg veilig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Al met al dus een prachtig apparaat; Met deze pizza maker breng je Italië naar je eigen keuken. Numero uno in de pizza maker test en dus een dikverdiende kooptip!
Tom Haze
Apeldoorn • 31 reviews
Lees de hele review
De Princess 115001 Pizza Maker een leuk hebbedingetje voor in je keuken. Met deze pizza maker bak je eenvoudig je eigen pizza’s, maar verwacht geen topkwaliteit. Helaas haalt de pizza maker de ideale temperatuur om een pizza te bakken van 320 graden bij lange na niet, wat de kwaliteit van de pizza niet ten goede komt. Wat resultaat betreft dus een krappe voldoende. Met zijn eenvoudig en compacte ontwerp past hij in elke keuken en is hij erg makkelijk in gebruik. Het gebruiksgemak in combinatie met een zeer scherpe prijs van minder dan 40 euro zijn duidelijke pluspunten. Wil je gezellig een pizza maken voor weinig geld dan zal dat met dit apparaat absoluut lukken.
Tom Haze
Apeldoorn • 31 reviews
Lees de hele review
De Tristar PZ-2881 is een leuke pizza maker voor weinig geld. Veel verder dan 'leuk' komt hij helaas niet, daarvoor wordt het apparaat simpelweg niet heet genoeg. Ook beschikt hij niet over een stenen bakplaat. Dit alles is terug te zien in het resultaat van de pizza's, die scoren nipt een voldoende. Met het simpele strakke ontwerp en het prijskaartje van minder dan 50 euro haalt de Tristar de score weer omhoog. Stel je niet zulke hoge eisen, dan is de Tristar PZ-2881 best een leuke toevoeging in je keuken. Tip: De echte koopjesjager kan ook voor de Princess 115001 pizza maker kiezen. Vrijwel een identiek apparaat en nóg iets goedkoper!
Tom Haze
Apeldoorn • 31 reviews
Lees de hele review