Volg ons

LG 60PN6504 gebruikerservaringen

-
prijs/kwaliteit
-
experts (0)
9,0
gebruikers (2)
  • Beelddiagonaal (cm): 152
  • Ziggo-gecertificeerd: Nee
Bekijk de specificaties

Gemiddelde score gebruikers

9,0

2 reviews
De LG 60PN6504 is nog niet vaak gereviewed maar het begin is uitstekend met een voorlopige score van 9,0. Voor een goed beeld van deze Plasma TV zijn meer reviews nodig.

Reviews van de LG 60PN6504

Toon:
9,7
jimmywaem
18-9-2013

De 60PN6504 van LG is een toestel dat gemaakt is voor de echte kenners voor personen dat weten dat alle huidige 3D LED smart TV's waar ze je ogen mee uitsteken in de winkels pure commerce is en niks anders.
Wil je een toestel dat groot beeld geeft en de beste kwaliteit zonder 3D zever waar je een belachelijk brilletje voor moet dragen dat daarna toch maar onder het stof zal belanden. Zonder te hoeven bezuinigen met LED dat maar 200 Hz aankan en dit voor een paar cent uit te besparen terwijl dit toestel 600 Hz aankan dat veel beter is voor snelle beelden en games te spelen en zonder smart functies die je helemaal niet nodig hebt en als je ze wilt koop je gewoon een LG smart blu-ray speler en dan heb je net het zelfde. Niet te vergeten dat je aan dit toestel eveneens je harde schijf kan op aansluiten en perfect met ondertitels naar je favoriete .avi of .mp4 kan kijken in Xvid formaat.
Het enige wat je zeker moet doen vind ik persoonlijk is wel direct op alle aansluitingen de ECO modus uitschakelen en op standaard zetten of zo dan heb je nog beter beeld en persoonlijk vind ik ook kwaliteit gaat toch boven energie gebruik.
Voor de rest is dit toestel gewoonweg super en dit voor een lage prijs en werkt ook perfect samen met een LG blu-ray speler.
Voorheen had ik een LCD van Samsung maar ik ben nu helemaal in de ban van LG vooral ook omdat LG naar mijn mening veel betere systeem software hebben die minder fouten bevat.

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
gijze
5-7-2013

Geweldige plasma tv zonder toeters en bellen. Beeldweergave is prachtig en het geluid prima. Harde schijf eraan en bijna alles. Speelt zonder tussenkomst van een mediaplayer oid. Enige minpuntje is dat je niet de zenders in volgorde kan wisselen, je zit vast aan de volgorde van je digitale tv aanbieder (in mijn geval Ziggo) Aanrader als je geen 3D of Smart TV wil!

- - -

In bezit: een paar dagen
Via Kieskeurig.nl