Volg ons

Huawei Honor U8860 review

Gemiddelde score gebruikers

7,6

gebruikers (8)
Inmiddels hebben 8 gebruikers hun mening gedeeld over de Honor U8860 van Huawei en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Honor U8860 vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de Huawei Honor U8860

Toon:
6,0
Mickey76Mouse
3-8-2013

Geluidskwaliteit bij het bellen is matig, een Samsung scoort hoger vergeleken met een Galaxy S+
Vormgeving is prima, alleen het (accu)kapje voelt goedkoop aan bij open en sluiten.
Het reageren van het scherm laat soms wat te wensen over.

Bij ontvangst al problemen en nu kapot vandaar de 2 voor degelijkheid.

Originele accessoires kun je vergeten en een goede Nederlandse site met software en ondersteuning ook.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,2
ger 52
26-2-2013

Als voormalig Nokia N8 gebruiker, moest het er van komen. Afscheid nemen met enig verdriet, maar er komen helaas nauwelijks nieuwe apps meer voor deze telefoon uit, dus ontkwam ik er niet aan. En Iphone is, voor het produkt dat je krijgt veel te duur. Na Casback actie via Kijkshop kocht ik de Huawei voor maar 179 euro terwijl deze telefoon zich moeiteloos mag vergelijken met exemplaren die honderden euro's duurder zijn. Degelijk toestelen je kunt zelf de batterij t.z.t. vervangen. Gote capaciteit, maar bij intensief gebruik toch maar iedere nacht aan de lader. Duidelijk scherm, reageert snel en tot op heden geen haperingen ondervonden. Camera van 8 megapixel stelt wat teleur, maar voor het echte gebruik neem ik liever een losse camera. Heb voldoende vertrouwen in het merk, hebben een keurige site met alle updates en informatie en Huwawei is op de wereld de derde fabrikant. Dus we hebben het wel over een A merk. Klein minpuntje is, maar daar hebben andere telefoon mogelijk ook last van, dat er geen oogje voor een polsbandje is aangebracht, dat is jammer want je loopt het risico dat het toestel uit je handen op de grond slipt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
ivan1
9-11-2012

Ik kocht de huawei ideos x5 zo'n half jaar geleden. Dan nog tweedehands! Onmiddellijk viel me op hoeveel beter huawei is dan bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Gio : de telefoon is véél gemakkelijker te openen en sluiten (bij de Gio is dit een regelrechte ramp : die leidt een eigen leven...) Ook de beeldkwaliteit, geluidskwaliteit, bedieningsgemak én schermgrootte en resolutie zijn top voor zo'n toestel! Proficiat Huawei : mijn beste telefoon tot hiertoe! (4x Samsung, 2x Sony, 1x Siemens, 3x Nokia...ik weet dus goed waarover ik spreek)

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

7,2
petto007
8-7-2012

Heb dit toestel 10 dagen in mijn bezit gehad.Volgens mij heeft dit toestel 2 positieve punten.
Hij start zeer snel op en heeft een redelijk goede batterij.
Voor de rest is het volgens mij maar een heel gemiddeld toestel.Voor zijn geld heeft ie geen toegevoegde waarde ten opzichte van andere toestellen in deze prijs klasse.Aangezien voor de meeste mensen Huawei een onbekend merk is zou ik niet voor dit merk kiezen.
Hier wat mindere punten van dit toestel.
-Batterij wordt erg snel warm
-Wifi verliest steeds verbinding bij streaming
-Toetsen zitten te dicht op elkaar
-scherm is niet erg helder
-foto`s en video vallen erg tegen misschien ivm het wat mindere scherm.
-Achterkant doet een beetje plastic aan.

Ik heb dit toestel vergeleken met een samsung galaxy ace [deze is 80 euro goedkoper] en die lijkt mij beter dan deze Huawei.De huawei heeft een 1.5 ghz processor maar is niet echt veel sneller.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl