Volg ons

De beste stofzuigers vergelijken

Model.FullName
Stef van Uum
Expert stofzuigers
Stofzuiger kopen: hier let je op
Een stofzuiger kopen is misschien niet de leukste bezigheid. Maar een goede stofzuiger kan er wel voor zorgen dat stofzuigen in huis een veel gemakkelijkere klus wordt. De nieuwste stofzuigers combineren een uitstekende zuigkracht met een prettig en eenvoudig gebruik. Bij het testen van stofzuigers let ik daarom altijd extra op het gebruiksgemak: is het snoer lang genoeg, zijn er voldoende accessoires en is bijvoorbeeld de stofzak gemakkelijk te vervangen. Heb je in dat laatste geen trek, dan zijn de stofzakloze stofzuigers een uitkomst. Belangrijk vind ik verder: het geluidsniveau. Bij nieuwe stofzuigers kun je tegenwoordig gewoon de spreken op tv nog volgen. Oh ja, stofzuigers hebben tegenwoordig ook energielabels. Door Europese regelgeving mogen stofzuigers niet meer zo'n hoog wattage hebben. Voor de zuigkracht maakt dat eigenlijk niet uit, zo merk ik in de praktijk. Wil je een stofzuiger kopen? Lees eerst de koopgids.
t/m
1010 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: een Stofzuiger kopen, waar let je op?
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Door ons geteste stofzuigers (meest recent)

De Kärcher VC 6 Premium is een goed functionerende stofzuiger voor een redelijke prijs. Hij is energiezuinig zonder in te leveren op prestaties, hij is stil in gebruik en het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. Natuurlijk is het apparaat " Kärcher-geel" maar ook in het wit verkrijgbaar, niet helemaal mijn kleuren maar uiteindelijk vind ik kleur ondergeschikt aan prestaties. Van mij dus een dikke voldoende voor deze Kärcher!
Christine Smithuis
Assen • 12 reviews
Lees de hele review
Toegegeven over het resultaat van een stofzuigbeurt op een harde vloer en op een tapijt ben ik tevreden maar bij deze stofzuiger heb ik mij vanaf het moment dat ik hem gebruik, geërgerd aan de herrie die hij maakt. Komt nog bij dat ik deze stofzuiger niet solide vind en dat ik niet tevreden ben over de verhouding tussen de prijs en kwaliteit.
Stef van Uum
Westervoort • 49 reviews
Lees de hele review
De Dyson Cinetic Big Ball Parquet is een stofzuiger uit de topklasse. Qua vormgeving en design maar zeker ook qua prestaties. Hoewel niet de stilste stofzuiger ooit, vind ik het geluid wat hij produceert acceptabel. De stofzuiger wordt geleverd met een uitgebreid assortiment aan hulpstukken die stuk voor stuk heel handig zijn zoals de kierenzuiger en afstofborstel. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. De prijs van de stofzuiger is niet gering, ook deze zit in de topklasse. Maar kijkend naar de concurrerende stofzuigers en prijzen ben ik van mening dat de Dyson een goede aanschaf zal zijn voor de mensen die een stofzuiger willen kopen uit het hogere segment.
Christine Smithuis
Assen • 12 reviews
Lees de hele review
Deze zak- en snoerloze kruimelzuiger heeft een miniborstel met motor waardoor hij het vuil prima opzuigt. Hij ligt goed in de hand en de stofcontainer is gemakkelijk schoon te maken. Hij krijgt geen kooptip omdat ik deze zuiger een herrieschopper en te prijzig (bijna 200 euro) vind.
Stef van Uum
Westervoort • 49 reviews
Lees de hele review