Volg ons

Bosch BGS51262 Relaxx'x review

Gemiddelde score gebruikers

8,2

gebruikers (196)
Inmiddels hebben 196 gebruikers hun mening gedeeld over de BGS51262 Relaxx'x van Bosch en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de BGS51262 Relaxx'x vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de Bosch BGS51262 Relaxx'x

Toon:
8,0
LD
14-11-2016

Mooie stevige apparaat met weinig geluid. Wij zochten een krachtige stofzuiger en ezel voldoet helemaal aan onze wensen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
René
10-11-2016

Zeer goede stille krachtige stofzuiger! Makkelijk hanteerbaar! Cassette makkelijk te legen en filter re reinigen!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
jg niemeijer
1-11-2016

.ja ik beveel deze stofzuiger aan. ik vind de stofzuiger wel zwaar, maar daar door doet hij ook wel degelijk aan.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
H.S. Sondh
26-10-2016

We waren op zoek naar een stille, maar doch krachtige stofzuiger zonder zak. Het is verrassend stil. Zelfs als de stofzuiger op de hoogste stand zuigt, dan noch maakt de motor minder geluid dan de zuig werking. Het heeft een fijn lang snoer, en voldoende aanvullende verlengstukken/mondstukken.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

3,0
Leo scharloo
3-10-2016

Bosch BSG51262

In het begin had ik er nog niet zo'n moeite mee dat de stofzuigerslang niet soepel is. Maar nu na een jaar deze stofzuiger te hebben gebruikt begin ik me steeds meer te ergeren aan de slang, wat een verschrikking om de stoelen van de eetkamer mee te doen of de trap! De onwillige slang is veel te stug en werkt alleen maar tegen als je hem een kort bochtje laat maken om bv de stoelen te zuigen.
Dit gaat tegenwerken met gevolg dat je een pijnlijke pols en hand krijgt.
Nu na een jaar ben ik zo ver om hem de deur uit te doen en weer een Miele te kopen.
Geen bosch meer voor ons!


Groetjes Leo

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Loes van Eldik
5-6-2016

super stofzuiger, ben ervan geschrokken hoeveel vuil hij nog uit het kleed heeft gehaald terwijl ik kort daarvoor het met de oude stofzuiger had gedaan. verder is hij zeer geruisloos, makkelijk in gebruik en voelt en ziet er zeer degelijk uit!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,5
Fam Plaisier
27-5-2016

Dacht je schoon te zijn in het huishouden en ga je je nieuwe Bosch Relaxx'x ProSilence stofzuiger gebruiken, val je bijna om van verbazing hoeveel zand, stof en haren er na 1 x rustig (zonder herrie!) stofzuigen er in de container zitten. Wij vinden het een FANTASTISCH apparaat; geluidsarm, superkrachtig, eenvoudig te legen container en filter !!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

5,0
Mark Visser
23-5-2016
"Valt tegen"

Heb deze uitgezocht op geluid en het stofzakloos zijn. Ik had hiervoor een Philips die ook geen stofzak had en die beviel goed en heb ik na 15 jaar nu voor garageklussen. Ik heb de Bosch nu een jaar en erger me er flink aan. Voor dit bedrag mag je een beter product verwachten. Door de 4 zwenkwieltjes gaat hij alle kanten op. Het zuigen valt wat tegen waardoor hij altijd op vol vermogen staat. Ik heb de oude zuigmond van de Philips op deze gemonteerd omdat die van Bosch een onding is. Er zit geen handvat aan de bovenkant waardoor hij verkeerd getild moet worden bij het zuigen van de trap. Door een verkeerd ontwerp zit het filter na 2 keer zuigen al weer vol. Ik heb gelukkig een luchtcompressor waardoor ik hem makkelijk kan schoon blazen, maar dat hoefde bij de Philips maar een keer in de maand. Al met al een onding voor een merk als Bosch en met deze prijs.

- - -

Sterke punten: Vuil kan direct in de container na het zuigen.
Zwakke punten: Maakt net zo goed een hoop herrie; opvang slecht ontworpen, het filter zit na 2 keer al weer vol; geen handgreep aan de bovenkant; rolt alle kanten op; minder zuigkracht dan verwacht.
In bezit: 1-2 jaar
Via BesteProduct.nl

9,0
philips1968
21-5-2016

nog maar een paar dagen in mijn bezit. prachtige stofzuiger, zachte motor, maakt weinig lawaai. is niet zwaar.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,2
Tjitske
20-5-2016

Omdat ik zelf bij philips werk, koop ik meestal dit merk, nu ik overgestapt ben op Bosch vind ik dit een fantastisch apparaat. zeer veel mogelijkheden.
en gebruiksvriendelijk.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Geert Jeelof
20-5-2016

In de zoektocht naar een duurzame, stille, krachtige stofzuiger die ook werkelijk doet wat er verlangd wordt, na vergelijkende tests en het zien van het reclamefilmpje met de tijger, tot meer dan volle tevredenheid uitgekomen bij de Bosch Relaxx x BGS51262. Zo'n stofzuiger had ik jaren geleden al moeten hebben!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
Pascal
17-2-2016

Mooie en degelijke stofzuiger. Apparaat zelf is redelijk stil, zuigmond iets minder. Snoerlengte is precies goed om alle kamers in één keer te doen. Opvangbak makkelijk te legen. Zuigkracht is prima, beter dan onze vorige stofzuiger

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

9,2
Patrick
2-12-2015

Doet zijn werk heel goed, zuigt goed schoon, makkelijk schoon te maken, is daarnaast nog super stil en eniergie zuinig!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

5,5
Robert Veringa
1-12-2015

Het ding heeft genoeg mogelijkheden. Makkelijk schoon te maken. Lange kabel. Maakt weinig geluid. Echter is de zuigkracht veel te slap. Hiervoor hadden we een klein stofzuigertje AEX Jetmaxx. Deze had echter wel een vermogen van 2000W. Dit verschil is echt duidelijk te merken. Deze Bosch zuigt haast niks naar binnen. De verkoopster van de Mediamarkt zei dat het stof je tegemoet zou komen vliegen. Dit valt zwaar tegen. C klasse zuinigheid dus niet extreem zuinig.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
Anja
1-12-2015

Prima ,hele stille stofzuiger.Ziet er stoer uit. Wel wat zwaarder dan ik had gedacht dus wat minder makkelijk met de trappen zuigen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,8
animo
1-12-2015

geluidloos en geen stofzuiger zak meer nodig, geen stank van het stof, gewoon weg heerlijk.
Een feest om mee te mogen stofzuigen. Heb eer nu zelf 2 een voor beneden en boven

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
Boes
1-12-2015

Zeer goede zuig kracht met ideale knop voor het schoonmaken van het filter.
Blijft zuig kracht behouden ook bij langer gebruik en vol raken van zijn reservoir

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

8,5
Pietje precies
1-12-2015

Door het enorme verschil in geluid met 'traditionele' stofzuigers denk je in eerste instantie dat de stofzuiger niet naar behoren werkt. Zuigt hij wel is een vraag die je (wanneer je een harde vloer zuigt) even afvraagt. Totdat het tapijt aan de beurt is en je de zuiger echt op minder kracht moet zetten omdat anders je tapijt door de kamer zweeft. En totdat je het stofreservoir bekijkt... bah... lag dat in onze kamer?? Je ziet dan dat hij werkelijk super zuigt!
Wat betreft gebruiksgemak, de wieltjes zijn super, hij zoeft door de ruime. Wel is deze stofzuiger zwaarder en dat is even wennen in het begin. Maar ja, dan train je wel direct je bovenarmen (twee vliegen in één klap).
Hij ziet er lekker fancy uit. Wat betreft duurzaamheid, dat is lastig te zeggen, heb de stofzuiger net binnen... maar het geheel oogt en voelt stevig. Dus ik denk (en hoop) dat ik van deze aankoop nog heel lang plezier zal hebben.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,5
jpmhent
30-11-2015

Mooie stille stofzuiger. Zwaar en door kleine wielen moeilijk te manoeuvreren. Filters lastig te verwijderen. Oprol mechanisme snoer doet weinig solide aan. Wel mooi dat filters uitwasbaar zijn en de stofzuiger zelf aangeeft wanneer de zuigkracht te ver afgenomen is. Groot stofreservoir. De zuigmond maakt goed contact met de ondergrond.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Patrick
29-11-2015

Enorm stil en toch een zeer goede zuigkracht die ook makkelijk regelbaar is. De steel is uitschuifbaar tot een mooie lange lengte, makkelijk voor lange personen. Stofzuiger is goed wendbaar door de 4 wieltjes en volgt makkelijk. De slang is wat stug maar die zal door gebruik wel wat flexibeler worden, het is niet echt hinderlijk. Lege van het reservoir is simpel. Hij zuigt zeer goed kattenharen op, van de vloer maar ook van de bank. Duurzaamheid moeten we nog achter komen in de komende jaren, de bouw is zeer degelijk dus dat komt wel goed.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,8
Ike
29-11-2015

Super. Hij is geluidloos, stinkt niet, Is krachtig en geen Stofzuiger zak meer nodig. Heb er zelfs een tweede gekocht voor de boven verdieping.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

7,2
Teun de jager
28-11-2015

Geweldige stofzuiger wat betreft zuigkracht,die trouwens goed regelbaar is.Het geluidsvolume is zeer aangenaam en het apparaat maakt een zeer solide indruk.De bijgeleverde hulpstukken zijn zeer compleet.Hiervoor had ik een zakloze stofzuiger van bekend Koreaans merk die nog al wat technische kwalen had vrijwel snel na aanschaf.Dit is echt een goed Duits product,en kan ik iedereen aanbevelen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,7
Lelystad
23-11-2015

Dit is mijn 4e Bosch stofzuiger, maar de eerste die zakloos is. De stofzuiger zuigt prima; beter dan andere zakloze stofzuiger die ik heb gehad. Is wel wat zwaarder en daardoor minder wendbaar. Ik ben ook gewend aan de Free e met lange snoer, dus ik moet even wennen aan het kortere bereik. Het reinigen van stofopvangbak en filters is niet moeilijk, hoewel de omschrijving in het bijgaande boekje anders doet vermoeden. Ik hoop dat er in de toekomst geen problemen ontstaan wat reiniging betreft.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Yvonne
23-11-2015

Het is een fijne stofzuiger en op gladde vloeren zuigt hij zo ligt. Dit komt mede doordat onder aan de borstel wieltjes zitten. Ook vind ik het erg fijn dat je de bak zo kan legen en je geen stofzuiger zakken meer nodig hebt. Ik had hiervoor altijd een miele, maar ben hier net zo tevreden mee

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Elly
18-11-2015

maakt weinig geluid met goede zuigkracht die zelfs regelbaar is
en wat heerlijk een lange stofzuiger steel

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Henk
15-11-2015

Fijne stofzuiger zeer stil met een mega zuigkracht
Handig handvat en makkelijk mee te nemen tijdens het zuigen

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,3
HGV
15-11-2015

Stofzuiger ziet er degelijk uit, alleen het mechanisme voor het oprollen van het snoer lijkt me erg kwetsbaar. Stofzuiger is wel erg stil.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,5
Maarten
14-11-2015

lekker stil! fijne bediening. Voelt heel stabiel en zuigt prima. met name de stilte en rust bevallen ons

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Vincent
11-11-2015

Zeer tevreden met deze waanzinnig stille Bosch stofzuiger. Heeft meer dan genoeg power, handige opzetstukken voor harde- en zachte vloeren en is op een zeer gebruiksvriendelijke manier te manouveren - zeker een aanrader!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
Wes
10-11-2015

De stofzuiger is erg stil, mooi design en heeft een zeer krachtige zuigkracht. De stofzuiger rijdt gemakkelijk achter je aan en het snoer is goed lang zodat ik deze niet vaak hoef te wisselen van stopcontact.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

6,7
AW
10-11-2015

Net ontvangen en direct gebruikt, dus eerste indruk:
Het apparaat is mooi, het snoer is lekker lang en het zou praktisch zijn met het borsteltje en kierenmondstuk op de steel, maar de stofzuigerslang + steel zijn zonder die accessoires al erg zwaar (lamme arm). Ook loopt het apparaat niet echt lekker mee en mis ik een handvat bovenop. Het is geen lawaaistofzuiger, maar ook niet enorm stil, wat ik wel verwachtte.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
Bouwer
10-11-2015

Mooie stille krachtige stofzuiger voldoet aan de verwachting prima prijs kwaliteit verhouding
Mijn keuze voor bosch is dat ik meerdere apparaten van hun heb en tevreden ben over de duurzaamheid

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Lotte
9-11-2015

Het is een fijne stofzuiger, maakt weinig geluid en heeft meerdere opzetstukken (voor tapijt). De zuigkracht is verstelbaar en het stofreservoir is makkelijk te legen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ruben
9-11-2015

Bevalt heel goed. Gekocht met actiekorting maar zonder had ik deze stofzuiger ook willen kopen. Heel weinig geluid, zuigt meer dan goed, grote actieradius,geen dure stofzakken meer kopen. Helemaal goed dus! Vrgr. Ruben

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Diatomella
6-11-2015

Een mooie compacte stofzuiger, die zijn werk goed doet. Fantastisch is het weinige geluid dat deze zuiger voortbrengt, een verademing en een groot plezier om mee te werken. Het uitnemen en legen van de bak is eenvoudig. Een klein minpuntje is de wat stugge slang.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
HvL
3-11-2015

Hele stille stofzuiger met goede zuigkracht. Veel accesoires die praktisch zijn. Brede zuigbek. Geschikt voor vloerbedekking (laagpolig) en gladde ondergrond.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,7
Bosh lover
2-11-2015

Heeft een goede kwaliteit en is heel stil als die aan staat. Is goed gebruikbaar en de borstels zijn heel zacht.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Anouk
29-10-2015

Ontzettend fijne stofzuiger met enorm veel zuigkracht. Daarbij geen stofzuigerzakken meer. Het enige is misschien dat het een zware stofzuiger is.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,2
Zeer tevreden
27-10-2015

Zeer functionele, stille stofzuiger die zeer krachtig is door zijn 1200Watt. Daardoor weliswaar iets minder zuinig dan de stofzuigers met energielabel A, maar dit is het meer dan waard. Ik ben er enorm blij mee. Heeft niet voor niets vorig jaar de consumentenbond-prijs gewonnen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Grauss
27-10-2015

Zonder zak is duurzaam. Licht en handig in gebruik. Leuk vorm gegeven.Stekker in het stopcontact en zuigen maar. Heel gebruik vriendelijk en stil.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
Chris Schäfer
24-10-2015

prima produkt, schrok er vab bij de eerste zuigbeurt wat er al in het resevoir zat,we hadden 3dgn geleden nog gezogen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Robbels
21-10-2015

Geweldige stofzuiger, de reclame met de tijger die blijft slapen klopt volledig. onze (7) katten blijven ook rustig tijdens het zuigen ze schrikken alleen als ik met de stofzuiger rondloop niet van het geluid. Onze oude alweer 10 jaar oude Bosch zuiger daar schrokken ze continu van. Dit is echt een oase van rust 1000 watt minder maar veel meer zuigkracht! Good Job Bosch! Tevens het enorm lange draad is geweldig! Kortom zeer mooi en fijne zuiger, Wat de meeste stofzuigers ook missen is de mogelijkheid tot het handmatig instellen van de zuigkracht dat is echt enorm handig bij kattenharen op bijvoorbeeld je bank of kussens je hoeft daardoor veel minder kracht te zetten met de zuiger die zichzelf vast zuigt.
Duurzaamheid als ik de oude Bosch mag beoordelen en mijn ervaringen met dit merk is dat een 10, echter voor deze zuiger dient dat zich natuurlijk nog te bewijzen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,7
dabartman
21-10-2015

Mooie en goed zuigende stofzuiger. terecht de beste uit de test van de consumentenbond. de veer om de het snoer automatisch op te rollen in niet de sterkste maar hij werkt. Absolute aanrader vanwege het ongelofelijk lage geluidsniveau. Voldoende accessoires om overal en efficiënt te kunnen zuigen. Slechts een paar dagen in mijn bezit, dus over de duurzaamheid kan ik niet meer zeggen dan dat alles degelijk aanvoelt

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
john
20-10-2015

Uit het grote aanbod van stofzuigers bij Mediamarkt hadden we direct balangstelling voor dit product.
We werden aangetrokken door zijn vormgeving en uitstraling.
Bij het bekijken van de mogelijkheden en de prijs/kwaliteit verhouding zijn we er van overtuigd een
goede keuze te hebben gemaakt met de aanschaf van deze
stofzuiger.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

2,0
de Jong 2015
19-10-2015

Had altijd een miele, toen deze kapot ging zag ik deze stofzuiger. Doordat hij er erg goed uitkwam heb ik deze aangeschaft, na toch wel getwijfeld te hebben vanwege de prijs ( 298,00).
Nu ik hem meer als een half jaar in mijn bezit heb, kan ik er mijn mening over geven.
Ik kan alleen maar zeggen dat deze stofzuiger zijn geld niet waard is!
Veel te korte en stugge stofzuigerslang, waardoor hij niet lekker achter je aan rijdt.
Dus in kleine ruimte's echt waardeloos stofzuigen.
De stofzuiger is ook erg onhandig dragen en veel te zwaar, heb dan ook een goedkope stofzuiger aangeschaft voor de trap en bovenvloer.
Het schoonmaken van het filter is ook een kwelling dus de volgende keer gewoon weer een stofzuigerzak, want hij wordt aangeraden voor astma patiënten maar als je hem schoonmaakt heb je gewoon al de stof weer ingeademd.
Kortom ik vind deze stofzuiger echt een misser en denk met weemoed terug aan mijn oude Miele!!
Voor mij nooit geen Bosch meer.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

1,0
loesluca
16-7-2015

Nooit meer een Bosch, ten eerste een heel zwaar ding. Ten tweede een veel te dikke stugge slang, niet geschikt voor kleine ruimtes. Ten derde na vijf maanden werkte de aan-uit knop niet meer. Ten vierde wordt het binnen-filter erg smerig, het vuil verzamelt zich tussen de schoepen.
Na 5 maanden voor reparatie weggebracht (135 euro) , zeggen ze dat er vocht mee is opgezogen om maar reparatiekosten te kunnen rekenen. Ze mogen hem houden. Ik raad hem niet aan.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

4,0
ervarentalenten
25-5-2015

Om met de deur in huis te vallen: nooit meer een Bosch. We hebben bijna een jaar het type Relaxx. Binnen een paar maanden was de haspel kapot. Kun je terug naar de winkel om vervolgens weken te moeten wachten voordat je stofzuiger weer gerepareerd is. Tenminste, dat hoop je dan. Drie maanden later is de haspel weer kapot. Reactie van Bosch: standaardmailtjes waarbij het tot drie keer duurt voordat ze ze mailen 'we snappen dat het vervelend is... maar je moet het gewoon lekker zelf oplossen'.

Een stofzuiger van € 300,- waar binnen een jaar 2 keer een mankement aan is.... Wat een waardeloze service.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,7
mamasan52
26-4-2015

Hij ziet er mooi en gelikt uit en is daarbij ook nog een heel volgzaam type, die ook nog heel erg stil is. Super!! Helaas heb ik het over de stofzuiger en niet mijn man 😔, maar hent maakt het stofzuigen wel een stuk aangenamer!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Elma01
22-4-2015

Een hele solide stofzuiger die niet alle kanten op gaat bij het stofzuigen. Hele mooie vormgeving alsof er een luidspreker bovenop zit. Handige uitneembare stoffilter en hij zuigt prima!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,8
Hermen1987
20-4-2015

- Erg fijne stofzuiger met een enorme zuigcapaciteit. Het leeggooien van het stofreservoir is veel gemakkelijker dan het verwisselen van een stofzak.
- Minpuntje is dat alle 4 de wieltjes kunnen draaien wat de stofzuiger in mijn ogen af en toe een beetje te richtingsvrij maakt.
- Vormgeving is prima in orde.
- Het deksel doet erg goedkoop aan. Het feit dat de stofzuiger zo ontzettend stil is maakt voor mij alles goed.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

7,3
teuntje van os
17-4-2015

wel zwaar en log
kan niet onder de boxspring zuigen
wel een geweldige zuigkracht
en een lekker lang snoer

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
GerardOost
15-4-2015

Compacte en zeer stille stofzuiger. Lijkt goed te zuigen. Gekocht vanwege goede beoordeling Consumentenbond en stil werking. Mijn kat was ook tevreden.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Leon Hartog
14-4-2015

Een heel stille stofzuiger. Da katten rennen niet weg, en voor jezelf is het ook prettiger. De drempel om te stofzuigen is gewoon lager! Het apparaat voelt solide aan. Er zit een goed kliksysteem op de buis en de grote mondstukken. De slag is stug, maar dat wordt opgelost door de 4 zwenkwielen van de stofzuiger. Het oprolmechanisme van het snoer is niet handig; ik had liever een knop gehad voor het oprollen. Het 'rukje' moet je vaak meerdere malen geven om het snoer op te rollen. Net als alle andere zakloze stofzuigers zuigt hij niet zo hard als een stofzuiger met zak, maar zeker voldoende. Ik gebruik het apparaat alleen voor harde vloeren. Dat hij zo zwaar zou zijn, vind ik wel meevallen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
Guillaume1956
13-4-2015

De stofzuiger functioneert goed op ander oppervlaktes zoals hout, stoffen bekleding en tegels waar bij het gebruiksgemak als zwenkwieltjes het mogelijk maken overal te komen.
De vormgeving doet futuristisch aan en is mooi om te zien. De duurzaamheid moeten we nog testen in gebruik. Het gemak dat er geen zakken meer nodig zijn heeft de doorslag gegeven om dit type aan te schaffen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,5
Emmy91
13-4-2015

Heerlijk stil!
Lekker lange snoer kan heel de verdieping in 1 keer doen heeel fijn!
Schoonmaak gemakkelijk.
zuigt alles op zelfs onze hond der haren.
zuigkracht is super!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,8
twincam
13-4-2015

De Bosch BGS51262 Relaxx'x is mooi stil! Past bij ons alleen niet in de meterkast. Met de actie, een mooie stofzuiger voor een zeer aantrekkelijke prijs die heel goed zijn werk doet

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
Bertina van den Bosch
12-4-2015

Handzame sofzuiger die erg goed zuigt.
Onze huiskamer en vooral het kleed is eenvoudig heel schoon geworden.
Wij schrokken van de hoeveelheid stof die opgezogen was.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,8
Karinvds
12-4-2015

In één woord een super stofzuiger!!!!.
Erg compleet,super stil en ziet er duurzaam uit.
Nu een paar dagen in gebruik en alleen maar lof over de machine,de hondharen worden zonder probleem van de bank gezogen en eigenlijk met alle soorten stof heeft de stofzuiger geen probleem.
Het enigste is wel dat de stofzuiger iets aan de "zware" kant voelt bij gebruik maar dit nemen we geheel voor lief t.o.v. het gebruik!!!
Totaal score is voor ons een ruime 9.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Annelie53
10-4-2015

Zeer krachtige, stille stofzuiger. Bevalt tot nu toe prima, doet precies waar ik de stofzuiger voor heb aangeschaft.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Irma321
10-4-2015

Het is een goede stofzuiger bijna geluidloos en goede zuigkracht.
de snoer heeft een goede lengte, de stofzuiger is niet te zwaar makkelijk te bedienen

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,2
StofzuigerBoschRelaxx
7-4-2015

Net deze Relaxx in huis en nu al tevreden! Wendbaar, relatief stil, goed vormgegeven en eenvoudig in gebruik (stofkan & filters verwijderen). Opmerking is de wat zware en stugge zuigerslang...

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,7
wevdliet
5-4-2015

Dit is een heel fijne stofzuiger zonder stofzak, hij maakt weinig lawaai. Ik ben er erg blij mee en hoop er nog lang mee te doen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Bramek
5-4-2015

Maand in gebruik, prima apparaat en inderdaad behoorlijk stil. Lijkt verder een degelijk apparaat bovendien waar we nog lang plezier van hopen te hebben. Een aanrader.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

7,3
XYZ45547
5-4-2015

Prima product. Deze stofzuiger rolt fijn, zuigt goed en doet dat ook nog eens op een still manier. Wij zijn dan ook tevreden met deze stofzuiger.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
GoedproductvanBOSCH
3-4-2015

De stofzuiger doet precies wat wordt beloofd!Stille motor, prettig in gebruik en zeer goede zuigkracht, ongeacht of er sprake is van een gladde vloer of een dik vloerkleed.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

7,3
Novar
30-3-2015

Ik heb ook een Bosch free,s .Een ontzettende fijne stofzuiger met 15 meter snoer. Ik heb een nieuwe Bosch relaxx gekocht vanwege het geluid. Inderdaad een heel verschil met Bosch free.s. Alleen jammer kan nu niet het hele huis rond met deze stofzuiger. Scheelt toch 4 meter. En ik vind hem stug en zwaar maar heb hem ook gekocht ivm met de allergie van mjn zoon. De vloerbedekking word super schoon en daar is het om te doen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
Prosilence
29-3-2015

Na 9 jaar was de Dyson, die klonk als een straaljager, aan vervanging toe. Wat een genot deze stofzuiger, zeer aangenaam geluid, mooie vormgeving, wendbaar en lijkt meer vuil op te zuigen dan de oude. Vooral een toegevoegde waarde is het opnemen van fijnstof.Over duurzaamheid kan nog niets gezegd worden gezien we het apparaat nog maar net hebben. Maar de machine voelt solide aan.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,3
Helios24
29-3-2015

Stofzuiger incl parketborstel welke zeer licht over de houtenvloer gaat en ook op halfvermogen een prima zuigkracht heeft. Stofzuiger volgt soepel. Slang is robuust en daardoor iets zwaarder. Het geluid is een weldaad voor je oren. Zelfs de hond reageert lang niet zo heftig meer. Stofzuiger net in ons bezit dus over duurzaamheid nog niets te zeggen maar kom op is een Bosch en daar mag je wat van verwachten

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,7
DickAlmere
29-3-2015

Heerlijk stil en meer dan voldoende zuigkracht. Over duurzaamheid kan ik nog niets zeggen maar Apparaat voelt erg solide aan en Bosch heeft een goede naam op dit gebed zodat ik verwacht dat dit prima zal zijn.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,8
Arjan7k
26-3-2015

mooie stofzuiger alles ziet er heel degelijk uit en het gebruiksgemak is zeker goed bovendien is de stofzuiger heel stil en dat is echt fijn ook de zuigkracht is heel goed de slang vindt ik ook slim vormgegeven hij is namelijk aan het einde veel dikker dan in het begin waardoor de slang minder snel verstopt ben er heel tevrede mee een minpuntje als je iets hards opzuigt hoor je dat de hele tijd tikken in de opvang bak

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Jantien21
26-3-2015

Super!! Geruisloos (onze hond slaapt gewoon door), handig in gebruik, makkelijk in onderhoud, wendbaar,lange snoer en mooie vormgeving. Een echte aanrader!!.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Gerwinhe
25-3-2015

Mooi stil, iets te korte slang. Een rond draaibaar meubelborssteltje was beter geweest. Bagless is prima. Hiervoor hadden we een Dyson, die maakte onnoemelijk veel herrie. Deze daar en tegen is mooi stil.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,2
frankf123
25-3-2015

De stofzuiger is zwaar en log. Neem je niet makkelijk de trap op. Slang is superdik en daardoor moeilijk buigbaar. Het afstoffen van meubels voelt daarom belastend aan en doet al gauw pijn aan je arm/ hand.
Misschien dat dit soepeler gaat naarmate je vaker gebruikt.
Verder een goede stofzuiger die lekker stil is. Het opzuigen van harde onderdelen is ook wel vervelend aangezien dit rondgeblazen wordt in het reservoir met als gevolg hard getik en geklapper.
Al met al voor het geld dat we betaald hebben had ik meer verwacht. Vooral het gewicht valt me tegen verder een goede stofzuiger. Overall een 7

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

8,3
Stofzuigergast
24-3-2015

Heb apparaat nog maar twee dagen in bezit. Tot nu toe naar tevredenheid. Maakt weinig lawaai. Vormgeving goed.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Marjon20
24-3-2015

Ondanks dat het apparaat een lager Wattage heeft is de zuigkracht van dit apparaat zeer goed te noemen. De zuigmond kleeft zich vast aan het zeil.
Het apparaat is zeer gemakkelijk en soepel wendbaar, wat zeker het gebruiksgemak ten goede komt, omdat wij vrij klein wonen.
Het grootste voordeel voor mij is dat het apparaat zoveel minder geluid maakt, omdat ik zoveel last heb van binnenkomend geluid, vanwege een gehoorprobleem.
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van deze stofzuiger.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,8
RH Soufeah
24-3-2015

zeer goed apparaat zeer stel doet heel goed ik ben tevreden allen een Betsie te zwaar en neemt heel veel platjes

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,7
Lydia V.
23-3-2015

Gekozen omdat het geluid dat de stofzuiger produceert laag is, slechts 66 dB. Zuigwerking is prima en ook het legen van het stofreservoir is gemakkelijk. Jammer dat het geen "lichtgewicht" is, maar prestatie/kwaliteit is belangrijker.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
A.F. van der Elst
22-3-2015

Geweldige machine,een klein nadeel de stofzuiger is wat aan de zware kant.
Met vriendelijke groet,

A.F. van der Elst

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,5
Rins65
21-3-2015

Mooi om te zien, praktisch in gebruik, handig en handzaam. Lange stang, wat prettig is voor de rug. Mooi vormgegeven en geeft weinig lawaai.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
MarkMollen
19-3-2015

Het is een erg stille softzuiger die makkelijk is in gebruiksgemak en een goede zuigkracht heeft.Zonder zak erg makkelijk in gebruik en met filters die de stofzuiger automatisch schoonmaken.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
Jeanine K
19-3-2015

Ik heb er nog maar 1 keer mee gewerkt. Maar wel gelijk alles geprobeerd en met mijn vorige stofzuiger nog goed in herinnering kan ik goed vergelijken. Hij werkt prima en ziet er goed uit. Robuust maar goed hanteerbaar. En het gerommel met stofzuigerzakken ga ik vast niet missen. Bosch gekozen vanwege het lage geluidsniveau.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
pampus
18-3-2015

Prima apparaat! Zuigt enorm stil, en blijft krachtig gedurende het zuigen. Stoffilter klopt zichzelf goed uit. Wel even oppassen rond de hoeken van de kamer met het apparaat waar het plastic wel wat snel krast.

Apparaat is door alle geluidsdemping wel wat zwaar, maar evengoed wel handzaam.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,7
Y. Simonis
18-3-2015

wij zijn nog niet zo lang in het bezit van deze stofzuiger. eerste indruk is goed. robuust apparaat met laag geluidsniveau

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
timothy236
17-3-2015

Zeer mooie stille stofzuiger met veel kracht.
Makkelijk in gebruik en niet al te zwaar om naar boven te tillen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
gabrielle144
17-3-2015

Weinig geluid en veel zuigkracht. Hij past Door de vormgeving helaas niet meer onder in de meterkast. Stofzuiger is te breed

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,7
Koster50
16-3-2015

Zeer stille stofzuiger, zo stil dat je in eerste instantie nedenkingen hebt over de zuigkracht.
De is echter dik in orde.
Groot voordeel is dat de filters uitgewassen kunnen worden en dus niet steeds nieuwe gekocht hoeven te worden.
Klein nadeel is het relatief hoge gewicht van de stofzuiger.
Aangezien ik de stofzuiger pas een aantal dagen in mijn bezit heb, kan ik geen oordeel vellen over de duurzaamheid.
Gezien mijn ervaringen met andere Bosch producten, heb ik er echter alle vertrouwen in dat het met de duurzaamheid wel goed zit.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Marco.1973
14-3-2015

Heerlijk geruisloos en toch krachtig. Eerste indruk is positief. Net getest, zie veel vuil uit "bak" komen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
Melanie70
12-3-2015

Een stille stofzuiger met goede zuigkracht voor zowel op harde ondergrond als op vloerkleed.
Flexibel en wendbaar!
Nu net een dag in gebruik en wat een fijne stofzuiger, gebruiksgemak is super en de vormgeving laat zeker niets te wensen over.

We hopen van deze stofzuiger nog lang veel plezier te hebben en kunnen we hem nu na een korte gebruiksperiode aanraden!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
nescio_1964
11-3-2015

Degelijk apparaat, wel beetje zwaar maar rijdt goed mee.
Zuigt prima, ook op tapijt en is veel stiller dan de Dirt Devil.

3 uur in bezit :)

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Marion Böke
9-3-2015

Zeer geruisloos goed apparaat, met veel mogelijkheden voor tapijt, parket en steen.
Wel een beetje zwaar maar daar is goed mee te leven

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Kevin Tempel
9-3-2015

Ik zocht een stofzuiger met een goede zuigkracht, waar geen zakken in hoefden en waar je geen gedoe met filters hebt.

De BGS51262 voldoet hier ruim aan en is ook nog eens stil.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
Annita51
8-3-2015

Zuigt zeer goed , mooie vormgeving, voelt premium aan, aangenaam geluid ( voor zover een stofzuiger aangenaam geluid produceert ....)

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
JanJaap62
3-2-2015

Prachtige, stille machine. Gewicht van de machine kan een nadeel zijn, maar is goed te doen. Actieradius is groot, evenals het aantal hulpstukken.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,7
GemmaL.
2-2-2015

Gekocht op zicht via testrapporten en tests, online gekocht.
Hij bevalt tot nu toe goed. Stil, maar tocht krachtig. Wel wat zwaar, maar hij rijdt soepel.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,5
Palantiri
1-2-2015

Zoemt zachtjes, zuigt fantastisch, maar is wel erg zwaar en onhandig op de trap. De slang is stug. Maar ik denk dat ik er veel plezier van zal hebben

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
T. Dirksen
26-1-2015

zeer prettige stofzuiger, zeer stil en hij zuigt geweldig, geen nadelen tot nu te gevonden. Wij zijn er zeer tevreden over.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,8
22san
21-1-2015

Fijne stille stofzuiger met lang snoer en lange slang. Kan hele etages van uit 1 stopcontact zuigen. Aan de zware kant maar dat zal wel met de kwaliteit te maken hebben. Aanrader!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

1,0
Floortje3
20-1-2015

Voor ons nooit meer een Bosch stofzuiger. Vergeleken met mijn vorige Philips stofzuiger heeft de Bosch een zeer lage zuigkracht. Broodkruimeltjes moet je drie keer overheen voordat het opgezogen wordt. Met de parketborstel wordt de zuigkracht nog minder. Snoer rolt steeds op tijdens het zuigen. De stofzuiger rijdt erg slecht over zijn eigen snoer heen. Universele borstels en borstels van eerdere stofzuigers passen niet (wat bij de Philips stofzuiger wel paste).
Eerlijk gezegd kan ik niets positiefs bedenken over deze stofzuiger. Jammer, had meer verwacht van Bosch.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Tony1981
18-1-2015

Top apparaat!
Nu enkele keren mee gezogen, maar het verschil is meteen merkbaar.
Na ruim 10 jaar begon onze oude bosch het te begeven, dus na veel zoekwerk zijn we op de bgs51262 uitgekomen en daar hebben we zeker geen spijt van.
Ik weet nu pas wat onze oude stofzuiger liet liggen.
Duurzaamheid kan ik nog niet over oordelen, maar gezien onze oude bosch zal het wel goed zitten daarmee

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Lara Peters
14-1-2015

Had altijd een Miele stofzuiger, maar het kan echt wel beter! Wat is deze Bosch een ontzettende fijne stofzuiger!
Blijft krachtig zuigen ook als de stofopvang al flink gevuld is. Hij ziet er erg hip uit en je is heel stil! je hoeft de tv echt niet harder te zetten als je aan het stofzuigen bent! Lekker lang snoer en in het snoer zit dan ook mijn enige minpuntje: Ik had liever een knop gehad om op te drukken zodat het snoer oprolt. Nu moet je door trekken aan het snoer dat regelen, vind ik niet handig. Verder zijn alle mogelijke hulpstukken erbij die je maar zou willen.
Helemaal blij met deze stofzuiger....

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Marco3105
14-1-2015

Uitstekende stofzuiger. De stofzuiger is heel stil, daarnaast is hij ook heel wendbaar en zuigt goed.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,8
Frits Sluijp
13-1-2015

Prima stofzuiger maakt bijzonder weinig geluid t/o van de enorme zuigkracht ! Lang snoer wat gemakkelijk in en uit rolt. Bedieningsgemak: fluitje van een cent alles zeer goed en zonder veel kracht inspanningen (vooral bij oudere personen zoals ik ben) uitvoerbaar. Kortom een fijne stofzuiger !!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
A. Sedic
12-1-2015

Inmiddels 2 weken in bezit. Zeer tevreden, zuigt zowel op tapijt als laminaat geweldig zonder het op max te hoeven zetten, onwijs veel zuigkracht dus. Het geluid is dermate laag dat je gewoon een normaal gesprek kunt voeren, dus die belofte lost Bosch absoluut in! Enig minpuntje is het gewicht van de stofzuiger, maar hij rolt prima en het gewicht wordt alleen een probleempje als je vanaf een trapje de hoogte in moet. Al met al zeer tevreden!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,3
henab
10-1-2015

Mooi en robuust apparaat, wel een behoorlijk gewicht.
De slang is net te kort en erg stug. Het geluidsniveau valt me een beetje tegen. Door het lange snoer een grote aktieradius wat erg fijn werkt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,2
mdoloo
10-1-2015

Geschrokken van de hoeveelheid stof die uit de kleden kwam, nadat deze een dag ervoor waren gestofzuigd met de oude stofzuiger.
Prima apparaat, heel stil, echt een verademing!!
Blij met de aankoop.
Duurzaamheid kan ik niet echt iets over zeggen, de stofzuiger is pas een week in ons bezit.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,5
Gastspreker
10-1-2015

Nog niet veel gebruikt, maar mogelijkheden lijken voldoende. Gebruiksgemak, alles eenvoudig te bedienen. Vormgeving mooi, iets aan zware kant, makkelijk wendbaar. Duurzaamheid, verwachtingen hoog ivm afwezigheid stofzakken : duurzaam in gebruik/besparen zakken en duurzaam in relatie tot gezondheid: weinig uitstoot kleien stofdeeltjes

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

6,8
L.Jenniskens
9-1-2015

een stille stofzuiger die goed zijn werk doet.
Alleen in gebruik rolt het snoer meerdere keren automatisch op als de kabel op spanning komt, dat is irritant.
Door de dikte van de grijze, flexibele slang stugge hantering

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

7,8
whomse
8-1-2015

Bij het voor het eerst aanzetten dachten mijn vrouw en ik dat het apparaat niet juist werkte. ZO STIL....
Ondanks dat hij enorm stil is zuigt hij erg goed.
Enorm blij met deze aanschaf!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
peer_nl
7-1-2015

Verrassend goed. Stukken stiller dan de Dyson die hij vervangt. Daardoor denk je dat er minder zuigkracht is maar niets is minder waar. Helaas een stuk minder mooi dan Dyson dat dan weer wel. Voor deze gekozen omdat hij zelfreinigend is en de Dyson op een gegeven moment wel slechter werd omdat het stof overal in het filter bleef zitten.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,7
Sillen
7-1-2015

Deze Bosch aangekocht als vervanger van onze Dyson. Hij is zoals verwacht een stuk stiller dan de Dyson. We hebben deze als aanvulling op onze Roomba (bank, plinten, auto en overige).
Zuigkracht is goed in te stellen mbv de draaiknop (aan-en uitknop) aan de bovenzijde. Zoals gezegd is hij heel stil. Als je van het opzetstuk gebruik maakt, wordt hij doordat de opening een stuk kleiner is, een stuk luidruchtiger.
Aangezien we het apparaat pas een paar dagen in bezit hebben, hebben wij pas 1 negatief kunnen vinden. Zo is het onhandig dat het snoer niet automatisch oprolt mbv een knop maar met mbv het mechanisme dat in de stofzuiger zit (trekken voor op te laten rollen). Een knop is toch handiger.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,8
Bahar & Muttalip
4-1-2015

Het is erg makkelijk te gebruiken. Zuigkracht is erg goed. Hij rijdt prima op de laminaatvloer (op tapijt ietsje minder. Hij doet zijn werk prima en maakt allerbelangrijkste geen lawaai. Vorige stofzuiger ivm. HERRIE weggegooid. Mijn kindje was enorm bang door het geluid. Nu blijf ze lekker spelen terwijl ik op mijn gemak aan het stofzuigen ben.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
LMK85
4-1-2015

Na lang wikken en wegen tussen een instapmodel van Dyson en deze Bosch ben ik voor de Bosch gegaan. In de winkel heb ik ze overigens beide getest voor aanschaf. Het geluid vind ik zeer aangenaam, zeker in vergelijking met een Dyson. Let wel op, hoe krachtiger je de stofzuiger zet hoe luider het geluid is. Ook met de aparte parket-zuigmond erop maakt hij meer geluid.
De standaard zuigmond vind ik iets wat zwaar in gebruik maar zuigt zich iig niet zo vast zoals ik met de Dyson had ervaren. De stofzuiger zit degelijk in elkaar, lijkt tegen een stootje te kunnen, maar een bumperrand had fijn geweest.
Het legen van het stofreservoir gaat gemakkelijk.
De stofzuiger rolt goed met je mee, maar niet gemakkelijk over zijn eigen koord heen. Minpuntje is dat de stofzuiger best zwaar is, nu gebruik ik hem als tweede stofzuiger en heb ik voor de bovenverdieping een andere stofzuiger dus geen gesjouw, maar indien ik hem voor het hele huis zou moeten gebruiken zou ik het geen pretje vinden.
Ik denk dat hij zo zwaar is om hem goed te isoleren vanwege het geluid, en het degelijke materiaal wat is gebruikt.
Ik heb de stofzuiger gekocht met een cashback actie, van 50 euro retour. Dit maakt hem iets beter betaalbaar dan de bijna 300 euro die hij normaal gesproken is.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
A Meeuwes
1-1-2015

Prettig te gebruiken stofzuiger zonder stofzuigerzak. Eenvoudig in gebruik met zelf in te stellen zuigkracht en diverse opzet stukken. Geen overmatig lawaai.
Wel iets zwaar in gebruik

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,3
Happy69
1-1-2015

De stofzuiger heb ik nu twee dagen in gebruik. Hij is redelijk stil. Zuigt prima op half vermogen. Hiervoor stofzuiger met zak. Wil niet meer terug naar stofzuigerzakken. Dit is ideaal. Handig als je kleine kinderen hebt: playmobil en lego onderdelen tover je er zo weer uit. Lang snoer, heel handig.
Enige minpunt hij is mij eigenlijk te zwaar. Ik heb gewrichtsklachten voornamelijk handen, armen. Dus dit is niet helemaal objectief. Het mondstuk is behoorlijk lomp en zwaar. Heb nu de andere mondstuk erop zitten dit gaat veel beter. De stofzuiger zelf is ook zwaar. Wel weer heel wendbaar. Als ik een nieuwe stofzuiger moet kopen dan wil ik een lichtere versie van deze!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,2
T. Lauckhart
31-12-2014

Prima apparaat met voldoende accessoires. Heel stil en zuigt prima! Zuigstang eenvoudig op maat te maken en te wisselen naar andere gebruiker. Reservoir eenvoudig te verwijderen en leeg te maken.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Han blijmetBosch
30-12-2014

naast het uiterlijk is de zuigkracht op vloerbedekking en de wendbaarheid met 4 draaibare wielen een genot vegeleken met de eerdere apparaten welke ik heb gehad.

Met het zeer lagegeluid val je niemand lastig bij het stofzuigen en kijk je nog wel eens of hij goed werkt - maar dat went snel!

Echt een fantastisch apparaat - echt waar voor mn geld gekregen!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,7
Nonny1
29-12-2014

Redelijk zwaar,maar zuigt erg goed en erg stil, zwekwieltjes blijven irritant op tapijt, maar het vuil reservoir en het gemak waasmee je kunt zien wat er is verzameld is echt top.

Kortom een aanrader voor een ieder die een nieuwe stofzuiger zoekt

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
BVD75
29-12-2014

Mogelijkheden: alle noodzakelijke benodigdheden zitten op de stofzuiger.

Gebruikersgemak: met name het trek systeem van het snoer is fijn. Stukken beter dan de standaard "trap"knop op de standaard stofzuiger. En uiteraard de fluisterstille motor is een verademing.

Vormgeving: degelijk en solide

Duurzaamheid: pas een paar dagen in bezit maar verwacht hier geen problemen mee

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
WagonR
28-12-2014

Degelijk apparaat dat weinig geluid produceert maar desondanks toch goed zijn werk doet. Ideale dakloze stofzuiger voor huishoudens met mensen in de nachtdienst.
Eerder op de dag met de oude stofzuiger de woonkamer gedaan en tocht wist de bosch nog stof te vinden :-)
Door de 4 zwenkwielen rolt hij goed achter de gebruiker aan maar is het even opletten als je langs kozijnen en dergelijke gaat omdat hij niet direct in de richting beweegt waar je de slag naartoe trekt maar min of meer zijwaarts meerijdt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
naamjb1957
27-12-2014

Prima stofzuiger. Lekker stil met handig oprolsnoer. Zit ook plintenzuiger en klein stofmondje bij voor het bankstel of iets dergelijks. Krachtig en toch stil. Mooi apparaat. Ik beveel hem zeker aan. Over duurzaamheid kan ik niets zeggen, heb haar nog niets zo lang.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Erik_NL1983
26-12-2014

Na lang zoeken gekozen voor deze Bosch stofzuiger.

Apparaat voelt degelijk aan en is makkelijk te bedienen. De stofzuiger is erg stil, makkelijk schoon te maken en staat hij stevig door de 4 zwenkwielen.

Voor ons was dit de beste keuze door doordat er geen stofzak in zit en deze stofzuiger toch aanzienlijk goedkoper is dan een vergelijkbare Dyson. Erg blij met deze aankoop!

Enige nadeel dat wij kunnen zien is dat hij vrij zwaar is en dat het handvat aan de voorkant zit. Dit is niet optimaal op de trap en was beter bij onze vorige Samsung stofzuiger. Hierdoor geven we een 7 voor vormgeving.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
klopgeest 15
25-12-2014

Mooie stille stofzuiger die erg goed werkt op harde vloeren. Als je bij de mat uitkomt moet je hem iets zachter zetten, anders zuigt hij de mat op. Erg tevreden!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
gerda43
21-12-2014

Het is een stille stofzuiger met een goede zuigkracht, vooral met huisdieren erg fijn, opvang bak is makkelijk te legen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
JoyceH-B
14-12-2014

Voordelen:

Fijne stille stofzuiger, zuigt erg goed en zeer mooie vormgeving. Filter vangt alle uitstoot zeer goed op. Zeer lang snoer, wat zeer fijn is.. maar met oprollen een nadeel. Dikke slang, waardoor hij niet snel verstopt. Zelfreinigende filter is ook ideaal.

Nadelen:
De stofzuiger rolt niet over zijn eigen stroomsnoer heen, dit ervaar ik als een beperking. Mede door zijn kleine zwenkwielen. Andere beperking is dat het snoer niet fijn inrolt en je het hele snoer helemaal uit moet rollen om hem weer te kunnen inrollen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,8
Koos 67
12-12-2014

Te weinig ervaring. Vandaag ontvangen.
Alles is wat grof. Zuigt geruisloos en was verbaasd wat er in de opvangbak zat na 1 x zuigen.
Ik hoop er veel gemak van te hebben.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
tanja74
10-12-2014

pas een paar dagen in bezit, dus nog niet echt een goed beeld.
Het is een grote stofzuiger in vergelijking met mn Miele, ook redelijk zwaar. Rolt soepel over de vloer. Redelijk geluidloos.
Vind het oprol systeem van Miele beter, nu moet je een paar keer aan de snoer trekken voordat ie volledig is opgerold. Stofreservoir is makkelijk te leggen.
Slang is wat stug, maar hij kan zowel bij de stofzuiger als bij het handvat draaien.
Lijkt ook goed te zuigen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
langejam
10-12-2014

Zeer fijne en stille stofzuiger en gemakkelijk in gebruik.
Filters makkelijk schoon te maken en te legen.
Hij is wel iets wat zwaar maar rolt goed achter je aan.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
stapperz
10-12-2014

Fijne stofzuiger die niet veel lawaai maakt!!
Steel is lang genoeg. De snoer had langer mogen zijn.
Heerlijk zonder zak werken.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,5
A. Witting
8-12-2014

Lang nagedacht over de aankoop van deze stofzuiger, het is toch een flink bedrag.
Het is het absoluut waard, echt een geweldig apparaat!
Ik geef de duurzaamheid een 10, ook al heb ik hem nog niet zo lang, alles voelt echt zeer degelijk aan. Al mijn andere Bosch apparaten zijn ook altijd van zeer goede kwaliteit geweest. Mocht er toch iets defect raken dan kun je op de website van Bosch op de exploded view zien welk onderdeel je hebben moet en kan je het daar bestellen!
De stofzuiger is echt fluisterstil en zuigt als de beste!

Een aanrader!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
ADKEV
7-12-2014

Prima apparaat, mooie vormgeving, compact, handig, genoeg accessoires, zuigt goed, geen stofzakken

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
Willy Bogaard
6-12-2014

Ik heb mijn stofzuiger net gekocht en ik ben er nu al tevreden over! Het product ziet er al heel stevig uit, qua vormgeving is het ook een plaatje om te zien! Ik heb hem o.a. gekocht omdat wij een houtkachel hebben en het gewoon met de stofzuiger wil schoonmaken, dat gaat ook goed, zonder gezeur met stofzuiger zakken! Ik weet nu al: hier ga ik veel plezier aan beleven!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
Toscanini1952
6-12-2014

Grote zuigkracht en geluidloos. De stofzuiger rijdt ook heel licht over de vloer. De extra hulpstukken voldoen prima.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

5,8
Josbremmer
5-12-2014

Deze stofzuiger enige tijd terug aangeschaft vanwege gebruiksgemak, geen zakken meer ( milieu) en het geringe geluid. Onze zoon heeft veel last van geluid door hoofdpijn dus was dit een aanrader. Maar niets is minder waar:
- het geluid is op vol vermogen niet minder dan onze vorige Miele stofzuiger. Op half vermogen is het geluid inderdaad minder, maar uiteraard de zuigkracht ook.
- De stofzuiger is erg zwaar, om bijvoorbeeld trappen te doen kost behoorlijk wat energie
- de slang is vrij kort en erg stug. Het valt niet mee om hogere plaatsen goed te bereiken.
- het rechthoekige mondstuk is handig voor grotere oppervlakken, maar lastig om bepaalde dingen heen te zuigen, zoals tafelpoten of bloempotten. Een ronde is dan makkelijker.
- het snoer rolt automatisch op, maar dit gaat niet erg soepel, als het snoer bv langs de trap naar beneden hangt, is de kracht onvoldoende om het snoer op te rollen.
- als je de stofzuiger aan het handvat vasthoudt bij het zuigen van de trap, en de machine dus verticaal staat, gaat het vuil in de machine soms een tikkend geluid geven.

Al met al dus eigenlijk niet echt wat we zochten

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

8,5
Henk0691
4-12-2014

Krachtig en robuust, en toch handzaam.
Qua vormgeving vernieuwend door de minder afgeronde vormen. Wielen klein maar daardoor ook goed manoeuvreerbaar. Op de harde vleor
Vooral het geluidniveau is prettig laag terwijl de zuigkracht prima is.
En doordat er geen zakken in hoeven wordt bijgedragen aan de duurzaamheid.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

4,8
MarcOdd
30-11-2014

Zuigt prima, maar dat wordt teniet gedaan door de kwaliteit van de slang. De aansluiting van ribbelslang op de onderdelen is zeer slecht. Bij hoge zuigkracht lekt deze.

De montage van de zeer stugge slang zit aan de voorkant en niet via een draaimechanisme op de bovenkant (zoals bv Miele). Dat maakt de machine lomp en onhandig.

Ook kunnen de hulpstukken niet worden opgeborgen in de stofzuiger zelf, maar via een zeer onhandige methoden worden geplaatst op de stang. Dat maakt alles nog lomper en onhandiger. Jammer.

Eigenlijk zijn we gewoon ontevreden met deze stofzuiger. Het kwaliteitsverschil met onze oude Miele is groot.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,2
Jamo 67
29-11-2014

Flexibele stofzuiger die uitstekend zuigt en vrij geluidloos is. Makkelijk hanteerbaar en licht om op te tillen dus ook makkelijk om de trappen te zuigen

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
MarianneS1955
28-11-2014

Heb de stofzuiger net een dag, gisteren stofgezogen met de oude, en haalden nu nog zoveel stof en zand uit het vloerkleed! Was helemaal verrast van de zuigkracht. We hebben deze gekocht omdat ik een asmatische aandoening heb. Kan slecht tegen stof, dus....lijkt mij een zeer goede aankoop.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,8
5 Cent
28-11-2014

Het design ziet er prima uit. Hij doet prima zijn werk voor waar hij voor ontworpen is. Het meest prettige is het geringe geluid waar deze pracht stozuiger zijn werk doet. Een pluim voor Bosch en natuurlijk de designer's.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,7
Tampie
27-11-2014

Hij is stil, goed regelbare zuigkracht, maar de actieradius had nog wel wat groter gemogen. met de bijgeleverde zuig monden kan je wel overal komen

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

5,0
Dekreek
21-11-2014
"Spijt!!"

Op gladde vloeren "zwiert" de stofzuiger enorm en daardoor knalt hij constant tegen kasten en muren. Ik begrijp niet dat zoveel mensen enthousiast zijn over deze stofzuiger. Ik ben niet tevreden en dat voor zoveel geld.

- - -

Sterke punten: Is vrij stil, als je de zuigkrachtknop tenminste niet verder dan 50% openzet.
Zwakke punten: Buis is erg stug, lastig in het gebruik; telescoopbuis is zwaar en mondstuk is moeilijk verwijderbaar; snoer rolt op tijdens het stofzuigen, maar als het snoer werkelijk opgerold moet worden hapert het oprolsysteem.
In bezit: Een paar dagen
Via BesteProduct.nl

8,8
BAvZ
13-11-2014

Een fijne zachtklinkende stofzuiger. Waarvan je het reservoir erg makkelijk kunt legen! Hulpstukken kunnen aan de stofzuiger bevestigd worden, dat is ook handig. Een extra parketborstel is zeer praktisch in een huis vol met parket!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

5,8
the baggless
6-11-2014

de slang is erg dik en stug en ik mis een handige compacte opbergmogelijkheid, het geluidsniveau is inderdaad mooi laag en zuigkracht ruim voldoende

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,5
mvandam53
29-10-2014

sinds een paar dagen de stofzuiger in bezit.Was verrast van de mooie uitstraling. De lengte van het snoer is een verademing, hoef niet meer van stopcontact te wisselen. Het geluid is echt super echt silince. Mijn buren hoeven niet meer mee te genieten als ik stofzuig. Kortom een topper, waar ik hopelijk jaren plezier van kan hebben.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Thilda Valstar
28-10-2014

Een fijne stofzuiger! Maakt weinig geluid. Ideaal voor mijn lange (witte herder) hondenharen. Is wendbaar en kan lekker vlak onder de bank door. Als ik toch een nadeeltje moet noemen is het de iets wat stugge slang.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Aluin55
26-10-2014

Machine zuigt uitstekend en voelt degelijk aan. Het geluid niveau is is erg laag. Voordeel is dat de zuigkracht is in te stellen. De stof bak inhoud is lekker groot hierdoor wordt de machine echter ook groter. Door de zwenkwieltjes voor en achter is de handelbaarheid, ondanks zijn grootte, goed.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
myqe
25-10-2014

Mooie stille stofzuiger.
enige aanmerkingen:
*geen stootrand
*Klemmetje voor de opzetstukken zitten in de weg bij stofzuigen

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Bosch aanhanger
24-10-2014

Keuze aankoop stofzuiger is bepaald door vergelijking op bestaande produkt site's voor stofzuigers.. en in de praktijk blijkt dat deze stofzuiger veel...... meer verzameld onze tapijten dan de oude. Niet vergelijkbaar veel beter dan gedacht.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
sariello
22-10-2014

Geluid van deze stofzuiger is heel laag dus niet irritant zoals de meeste stofzuigers, daarbij is het aankopen van stofzuiger zakken niet meer nodig en is er geen extra geur middel nodig

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,7
arnodina
21-10-2014

De Bosch stofzuiger voldoet aan mijn verwachtingen.
Hij is geluidsarm en zeer wendbaar en licht in gewicht.
Ook de stofzuigerslang is extra lang, evenals het snoer.
Hierdoor hoef ik niet van stopcontact te wisselen, dit is wel zo gemakkelijk.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,2
Maria274
20-10-2014

Gewoon een normale stofzuiger, makkelijk te bedienen, beetje zwaar maar wel een krachtpatser. En het grote pluspunt: hij maakt niet zoveel lawaai.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

5,2
AnnieLwrdn
19-10-2014

De stofzuiger is relatief groot, zuigt niet geweldig en de hulpstukken zitten in weg. Het beperkte geluid is een pluspunt, maar lijkt de andere kant te zijn van de beperkte zuigkracht.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Roose9
19-10-2014

Erg stille stofzuiger met grote zuigkracht, doordat de vuilcontainer makkelijk te legen is, altijd maximale zuigkracht, want geen volle stofzak.
Ook de Hepa filtering is een groot voordeel, geen fijne stof die weer naar buiten komt.
De stofzuiger ziet er goed uit, is wel wat zwaar.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,8
Hogervorst
17-10-2014

De 4 zwenkwieltjes maken hem wendbaar, maar moet ik aan wennen. Na rukje aan het snoer, rolt ie soms onbedoeld in. Degelijk apparaat. Zuigmond niet te dik, dus kan ie onder het fornuis bijvoorbeeld.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,5
1946dirk68
17-10-2014

Na de oude miele stofzuiger een hele verademing. Grote zuigkracht makkelijk in te stellen. Soepel te bedienen en frisse lucht

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
sdlk
16-10-2014

Een mooie stille stofzuiger. Goede zuigkracht en mooie vormgeving. Slang is alleen wel erg dik en stug.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
geluid
15-10-2014

Ziet er goed en degelijk uit. Lekker rustig zuigen pas ingebruik dus kan er nog niet zo veel over vertellen

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,3
Ted V.
15-10-2014

stofzuiger ziet er degelijk en mooi uit, is wel behoorlijk zwaar maar dat heeft te maken met de stevige materialen die gebruikt zijn

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,7
stho100
14-10-2014

Pas een aantal dagen in bezit, maar tot nu toe zeer tevreden! Stofzuiger is erg stil maar heeft toch een enorme zuigkracht. Ook de wenkbaarheid van de machine is perfect!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
verhuell
14-10-2014

Een zakloze stofzuiger met veel zuigkracht en weinig geluidsoverlast, prettig model met handige hulpstukken.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Geert600618655
14-10-2014

Een fantastische aankoop. veel stofzuigers gehad , deze is stiller en zuigt veel beter. een klein nadeel is dat ie iets te zwaar is zodat trappen wat moeilijker te stofzuigen zijn. voor de rest perfect

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,3
G.Ennema
13-10-2014

Wat een verademing deze stofzuiger.
Zo heerlijk stil. Snoer heeft een flinke lengte, dat scheelt een switch naar een ander stopcontact. Verschillende borstels meegeleverd, die gecombineerd zijn in elkaar. Ruime stof opvangbak die simpel te legen is. Ik zou weer een Dyson kopen, die had ik ook, maar ben erg blij dat ik dat niet heb gedaan.
Op de vloerbedekking gebruiken we meestal maar een kwart van het vermogen, dit is al voldoende.
Vormgeving is netjes, en knoppen zitten op een logische plek. Duurzaamheid kan ik nog niets van zeggen, heb de stofzuiger nu 2 weken.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,7
Barry2014
12-10-2014

Mooi vorm gegeven stofzuiger. Wel vrij zwaar maar gelukkig heel wendbaar. Heerlijk stil. Stofbak gemakkelijk te legen en schoon te maken. De stofzuiger slang is vrij dik, dat is even wennen vergeleken met andere stofzuigers. Fijn dat er een 'self-cleaning' functie opzit. Tevens leuke actie van Bosch dat je € 50 terug krijgt. Dat maakte het net even wat aantrekkelijker om deze stofzuiger aan te schaffen aangezien de aanschafprijs toch behoorlijk hoog ligt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
R. Vader
11-10-2014

Super stil. Eindelijk kan ik de deurbel of de telefoon nog horen terwijl ik aan het stofzuigen ben. Erg makkelijk te legen en voelt degelijk aan. De stofzuigstang is op 2 manieren aan de behuizing te plaatsen zodat hij makkelijk op te bergen is.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
famrosbosch
11-10-2014

Vandaag stofzuiger gekregen. Heerlijk stil. Staat hij wel aan joh. Nee helaas geen tijger om het te testen maar zelden stofzuiger gehad die zo krachtig was en zo stil!!
Mijn vrouw is helemaal happy.
Zeker aanrader. Bediening en gebruik is heel logisch en simpel. Apparaat straalt degelijkheid en luxe uit.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Daan1616
11-10-2014

Fantastische stofzuiger. Muisstil. Goede zuigkracht en prima systeem om stofcontainer te legen. Toppie!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
jgcvl
10-10-2014

Eerste indrukken zijn goed. Hij zuigt al prima bij de laagste zuigstand en is dan heerlijk stil. Grappig genoeg hoor je meer geluid via de zuigmond dan van de stofzuiger zelf. De stofzuiger rolt makkelijk mee. De slang/stang voelt nu nog wat zwaar aan, wellicht gewenning. Hetzelfde geldt voor het omschakelen tussen vlakke vloer en vloerkleed op de zuigmond. Ik moet er erg veel kracht voor zetten. De kabel moet helemaal uitgetrokken worden voordat het automatische opwindmechanisme in werking treed. Niet echt, maar aangezien er een lange kabel aan zit kan je deze beter al op voorhand helemaal uittrekken dan achteraf.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,3
bo6041
10-10-2014

De allereerste ervaring met het apparaat stemt mij positief. Deze is echt heel rustig. Op vol vermogen blijft het een apparaat, dat lucht verplaatst, maar met veel minder gegier dan ik gewend ben. Ik heb de indruk, dat dat komt, omdat deze machine vrijwel nergens lucht lekt. Dat merk je vooral, omdat op een vlakke vloer zoals zeil in de keuken je op vol vermogen de borstel niet meer kan bewegen. Die zuigt zich vacuum tot mijn verbazing. Ik heb het vermogen dan ook vrijwel minimaal staan om echt te kunnen stofzuigen. Daarmee produceer je nog minder geluid. En dan snap je het: luchtlekkage kan je compenseren door meer kracht, maar dat produceert wel veel meer herrie. Ik vind de stofzuiger zelf wel zwaar. Op een trap is het dus wat moeilijker om te verplaatsen. Maar dat zal de isolatie zijn om alles luchtdicht te houden en geluid binnen te houden. Maar de grote greep maakt het wel handzaam. En wat heerlijk hoe snel je ziet, dat er toch heel stof van de vloer is gekomen. En die stofbeker kan je makkelijk eruit halen en legen. Wat wil een mens nog meer?

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
Bulldogje
9-10-2014

Prima stofzuiger Zuigt zeer goed op harde vloeren,
Stofzuiger is wat zwaar als je de trap moet zuigen,
Snoerlengte is ok, Ook voldoende hulpstukken.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Rene_86
7-10-2014

Ik heb het apparaat nu een paar dagen in mijn bezit, top stofzuiger! In tegenstelling tot mijn oude is deze super stil, slechts 66 dB. Eenvoudig in gebruik, lang snoer, en robuust. Echt een aanrader dus.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
Judith Dalm
7-10-2014

Goede krachtige, (redelijk) stille stofzuiger. Harde vloerenborstel is erg fijn en flexibel. Ben zeer tevreden. Kleine opmerking; slang is best dik en stug waardoor bij bijvoorbeeld de trap schoonzuigen je best veel kracht moet zetten.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,7
Roos010
7-10-2014

Voorheen een Dyson stofzuiger gehad,die maakte gigantisch veel lawaai. Wat is deze Bosch dan een verademing, lekker stil. En toch zuigt deze minimaal net zo goed. Wat ook erg fijn is, is de lengte van het snoer. Verder rijdt de stofzuiger erg stabiel achter me aan, terwijl de Dyson regelmatig een buikschuivertje maakte.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,2
A. Lagalante
6-10-2014

Apparaat is een lust voor het oog.
Is lekker stil ondanks prima zuigkracht.
Heb alleen nog niet uitgeprobeerd of een tijger blijft slapen tijdens stofzuigen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
Nijlpaard1971
5-10-2014

Hij is heerlijk fluisterstil, zeer wendbaar, mooi vormgegeven. Aangezien ik hem pas een paar dagen in bezit heb kan ik verder nog niet oordelen

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Marc van Hasselt
5-10-2014

De stofzuiger beweegt soepel mee en hij is op diverse zuigsterkten in te stellen. De stofzuiger ziet er robuust uit.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
lia de hoop
5-10-2014

Hoy ik heb een hond die veel haren verliest, voordien een stofzuiger met zak, maar als die warm is dan stinkt hij, ik ben niet handig maar deze stofzuiger zonder stofzuigzakken ik kan niet anders zeggen maar ideaal. Hij volgt mij helemaal iedere keer maak ik de bak schoon ik hoor hem niet.
Alleen jammer gekocht voor 319.00 euro de dag dat hij bezorgt werd was de prijs bij bol.com 299 euro. Maar ik ben wel blij dat ik van Bosch 50 euro korting krijg. Ik moet eerlijk zeggen hij bevalt mij voor 200%.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Mirandat39
5-10-2014

Een stofzuiger met genoeg zuigkracht. De stofzuiger produceert weinig geluid en is perfect wendbaar.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ridimija
4-10-2014

na veel vergelijken op deze stille stofzuiger gekomen en voldoet tot nu toe aan verwachtingen Niet te veel poespas ,gewoon een stille en krachtige stofzuiger met de toebehoren die je bij normaa; gebruik nodig hebt

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
Bas159753
4-10-2014

Het is vooral fijn dat hij echt stiller is dan de meeste andere stofzuigers. Het snoer zou een paar meter langer mogen zijn.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,5
mevr. Bosch
2-10-2014

lekker geluidarm wie wil dat nou niet nu kunnen mijn puberzonen uitslapen terwijl mijn man de stofzuiger handig weet te bedienen op de vroege zondagmorgen terwijl ik niets anders doe dan toekijken.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,7
Bert_67
1-10-2014

Stofzuiger net uit de doos maar eerste bevindingen zeer positief. Eindelijk zonder oordoppen stofzuigen.
Machine degelijk gebouwd. Wel is het snoer dan we waren gewend.
Huis zal blij zijn met zo'n schoonmaakmaatje

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
friis
1-10-2014

Zeer stille stofzuiger, de honden en katten vinden het prettig, lopen niet meer weg.
Wel even wennen aan de dikke slang.
Goede zuigkracht.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
iconnect
30-9-2014

Zoals in het promotie filmpje is de stofzuiger erg stil, of hier een tijger niet van waker wordt heb ik nog niet geprobeerd, maar dat komt vast nog haha.
De zuigkracht is enorm, ik heb een wollen kleed, plavuizen en laminaat. Hij glijd over deze oppervlaktes alsof het niets is. Soepel en glad. De vormgeving is mooi, zwart met veel chroom erg chique. Momenteel echt nog niets kunnen vinden waardoor hij in de score minder zou zijn. De duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen, omdat ik de stofzuiger nog niet zo lang in mijn bezit heb, maar het apparaat ziet er solide uit.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl


Beste prijzen voor Bosch BGS51262 Relaxx'x zwart