Volg ons

Bosch BGL8ALL2 Ingenius ProSilence 68 review

Bosch BGL8ALL2 Ingenius ProSilence 68 test
Je hebt wel eens van die producten die gewoon goed zijn. Ik kan daar heel kort over zijn: dit is zo’n product. Deze sledestofzuiger stofzuigt prima op een harde vloer, maar ook op een tapijt. Verder is het geluidsniveau laag, heeft hij een uitstekende uitstroomfilter, een grote stofzak en een hele grote actieradius. Tel daar nog eens bij: een korte slang wat het manoeuvreren vergemakkelijkt en het gewicht waardoor hij niet te zwaar is om er de trap mee op en af te lopen. De prijs die zou iets naar beneden mogen. Wie wil dat niet, maar wanneer je de kwaliteit in ogenschouw neemt dan is deze stofzuiger zijn prijs zeker waard. Daarom krijgt hij van mij een kooptip.
Stef van Uum
Expert Stofzuigers
Lees de hele test

Gemiddelde score gebruikers

8,6

gebruikers (738)
De BGL8ALL2 Ingenius ProSilence 68 Stofzuiger van Bosch wordt door 738 gebruikers met een gemiddelde van 8,6 beloond. Dat is een zeer goede score. De Bosch voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de Bosch BGL8ALL2 Ingenius ProSilence 68

Toon:
9,0
Sonja
19-1-2017

Geruisloos en toch heel veel zuigkracht, zowel op tapijt als op tegels etc. Lang snoer is ook heel handig.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Rutger
17-1-2017

Wij ervaren de stofzuiger al zeer stil( je hoort hem echt bijna niet).
Verder "loopt" hij soepel achter je aan door de vier zwenkwieltjes.
Met de draaiknop is de zuigkracht makkelijk te regelen

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Patrick
16-1-2017

eenvoudige bediening dmv draai-drukknop. Door het lange snoer kun je alle ruimtes goed bereiken en de stofzuiger rolt soepel achter je aan. Bij maximaal vermogen erg stil en krachtig.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Piet
16-1-2017

stille stofzuiger (zelfs de kat is er niet meer bang voor), deze is goed wendbaar, volgt je op de voet en heeft een groot bereik (15 meter),

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Dagmar
16-1-2017

Zeer fijne stofzuiger met een lang snoer. Goede zuigkracht op zowel parket als vloerkleed. De stofzuiger is heel stil.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Kamil
15-1-2017

De Bosch stofzuiger voldoet aan alle verwachtingen! Stofzuiger is erg stil, zuinig, makkelijk in gebruik door de soepele wielen en handige stang en doet zijn werk heel goed! Wij zijn onwijs tevreden over deze stofzuiger!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
doorduin
13-1-2017

wij zochten een goede en stille stofzuiger tegen een redelijke prijs en met stofzak en aangezien de bosch produkten goed aangesgreven staan kozen wij voor bosch

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

3,0
Conny
13-1-2017

Op basis van reviews heb ik dit product uitgezocht. Helaas voldoet het niet aan de verwachtingen. Hij zuigt na een half jaar een stuk minder. De steel laat steeds los. En de ene borstel schuift het vuil voor je uit, terwijl de andere een vreselijk geluid produceert op een pvc vloer. Jammer, want het was zeker niet de goedkoopste.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
oostendorp
13-1-2017

Onze oude stofzuiger maakte zoveel lawaai dat je nu soms niet in de gaten hebt dat er gezogen word.
De zuigkracht is ook goed. De lengte van het snoer is ook fijn omdat je niet telkens een ander stopcontact moet pakken.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Eric Brouwer
12-1-2017

Goed en licht manouvreerbaar, zuigt prima en is relatief stil vergeleken veel andere stofzuigers. Je kunt prima muziek luisteren tijdens het werk !

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
FamilyW4
12-1-2017

We zijn erg blij met deze stofzuiger. Tijdens het eerste gebruik bleek al dat onze vorige zuiger niet toereikend was voor onze grindvloer. Ondanks dat er enkele uren eerder nog gezogen was net de oude hoorde we het vuil door de buis omhoog rinkelen. Ook ziet de vloer er minder dof uit.
Hij is prijzig, maar hopelijk hebben we vele jaren plezier van dit apparaat

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
peter
10-1-2017

heb voor dit product gekozen omdat deze het beste uit de bus kwam zeer lange snoer flexibele slang blijft nergens achterhaken en aardig geruisloos.
goeie zuigkracht met weinig vermogen met honden en katten haren heeft hij weinig moeite mee . zelfs de kids vinden het leuk om met deze stofzuiger te werken daarom zeg ik het is een goeie keus

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Marco V
9-1-2017

Gewoon een degelijke maar toch zuinige PLUS verhoudingsgewijs geruisarme stofzuiger (68dB) . Ideaal is de handvatgreep waardoor je minder snel een te grote hoek maakt met de zuigvoet. 15 meter lange snoer. Ook zeer goed geschikt voor langere mensen want ver uitschuifbare buis. Met uitwasbaar HEPA filter waardoor zowel betere bescherming van de motor als pollen en fijnstof filtering. 5 Liter stofzuigerzak. Duurzamer dan stofzuigerzakloze stofzuigers waarvan de motor sneller defect zou raken. Goed bedienbaar met druktoets (power) in draaiknop voor instelling zuigkracht min-max. 4 Ideale zwenkwieltjes (softroll). Gladde afwerking.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Barbara
9-1-2017

Deze superstofzuiger heeft heel veel pluspunten: hij produceert nauwelijks decibels, maar zijn zuigkracht is prima! Dat gecombineerd met zijn lage energieverbruik, mooie en praktische design en de stevige stofzuigerslang maakt dat het een perfecte stofzuiger is.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Broekhoff
9-1-2017

Fijne stille stofzuiger met veel zuigkracht.
Lang snoer zodat je maar 1 stopcontact nodig hebt per verdieping.
Handige en verstelbare stofzuigerbuis.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
franka Liebregts
8-1-2017

Hele mooie stofzuiger......maar wat belangrijker is de functionaliteit.
* Erg stil
* Super zuigkracht
* Mega lange snoer van 15 meter
In één woord TOP !

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Paula
8-1-2017

Heerlijke stofzuiger, het lange snoer vind ik wel het meest luxe! Er komen nu dingen uit de naden van mijn vloer die er al jaren zaten. Heel blij mee.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
Marian
8-1-2017

Wij hebben altijd een Miele stofzuiger gehad, maar hebben nu voor deze stofzuiger gekozen vanwege het feit dat deze een stuk minder herrie produceert dan een gemiddelde andere stofzuiger.
Deze stofzuiger ziet er mooi uit, heeft een fijn lang snoer en is ook nog eens zuinig in gebruik.
Nadeel vindt ik dat het schuifje bovenaan de stang ontbreekt (zoals o.a. bij Miele) om de sterkte van de zuigkracht mede te kunnen regelen zodat je voorkomt dat je vacuum gaat zuigen, wat nogal snel gebeurt als je niet goed let op de juiste zuigkrachtinstelling voor de betreffende aan te zuigen vloeroppervlak (tapijt/parket/vinyl). En de bijgeleverde parketborstel mist de kleine inkeepinkjes in de haartjes, waardoor deze niet optimaal functioneert.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Mercuri
8-1-2017

Really silent, you can talk while vacuuming, and smooth rollers to follow you around while you vacuum. Also strong motor and great cable range.
A bit heavy to carry on the stairs, and the lock-in for the accessories is hard to unlock. That's why only 8

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Bianca Beulen
8-1-2017

Goede zuigkracht, een super stofzuiger heeft alles wat een stofzuiger moet hebben. Zeer tevreden van de stofzuigers van Bosch, heb er al meerdere gehad.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Linda
7-1-2017

Een fijne en wendbare stofzuiger. Heeft veel zuigkracht en de lange snoer is erg handig. Hij doet wat hij moet doen en dat met niet al teveel lawaai.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Hk
7-1-2017

Top stofzuiger! Heerlijk lang snoer en maakt niet zoveel herrie tijdens gebruik. Heb hem nu een maand en bevalt prima

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
J
7-1-2017

Hele fijne stofzuiger, zit soepel in zijn wielen. Doet niet moeilijk over afstanden maken en hoor je hem ook niet heel hard tekeer gaan.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Joke
7-1-2017

Stofzuiger zuigt krachtig, werkt prettig (makkelijk wendbaar) heerlijk lang snoer, kan in 1x de trap doen en niemand heeft last van het lawaai, is vooral op tapijt heel stil. Zeer tevreden!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
MT
6-1-2017

Stijlvolle stofzuiger goede zuigkracht, maakt niet veel lawaai.
goede uitgebreide accessoires set erbij. Extra lang snoer 15 meter. Wat anders niet in 1 keer lukte nu wel.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
M.R.
6-1-2017

Mooie design Bosch stofzuiger In'genius ProSilence 68. Lang snoer en werkelijk ProSilence. Wat een genot om te stofzuigen. Niemand hoeft meer te vluchten vanwege het lawaai. En een goede zuigkracht ook nog.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
wim
6-1-2017

Stille stofzuiger die zonder problemen alle vuilen stof opzuigt. Voordeel is de kabellengte van 12 meter, waardoor je niet steeds een ander stopcontact hoeft te zoeken.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Y.Haverkort
6-1-2017

Grote actieradius i.vm. snoerlengte van 15 meter, geluidsniveau is laag, voor de huisdieren erg prettig.
Door de 4 zwenkwielen vindt hij zijn weg achter je aan in het huis.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

5,0
Christel
6-1-2017
"Geen positieve reactie"

Ik snap alle positieve reacties niet, want ik vind deze stofzuiger niet fijn zuigen! Laat heel veel liggen op een gladde vloer. Alleen op vloerbedekking gaat het goed. Maar omdat de stofzuiger zo duur is zal ik er nog even mee moeten doen. Daarna gauw terug naar de Miele!

- - -

Sterke punten: Stil en lang snoer.
Zwakke punten: Zuigt erg slecht!
In bezit: 3-12 maanden
Via BesteProduct.nl

8,0
Hissink
5-1-2017

Ja het werkt zo als ik verwacht ik heb hem aangeschaft om het geluid en dat blijkt te kloppen een 8 is bij mij goed er is altijd verbetering mogelijk.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Freddy Mercury
5-1-2017

Na 10 jaar een Miele te hebben gehad, wilden we weer een betrouwbare Miele, maar de verkoper attendeerde ons op een supermodel voor de zelfde prijs na cashback. Voordelen: 5 liter zak (eerst 3 liter), 15 meter snoer (eerst 5 meter), laag energie verbruik (A), zowel stofzuigen op harde ondergrond of tapijt en tegen de gordijnen. Koolborstel die je kunt schoonmaken onder de kraan en kan laten drogen en niet hoeft te vervangen, zelfs een slang die niet meer scheurt in tegenstelling tot de oude plastic slangen van vroeger. Ik wil niet anders meer....voor dezelfde prijs van een Miele een nog betere Bosch In'genius.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Fred K
5-1-2017

Erg prettige stofzuiger met verstelbare zuigkracht. Laminaat, vloerkleed of deurmat; allemaal geen probleem erg blij met de aankoop

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Annerieke
4-1-2017

Ben heel erg tevreden over dead stofzuiger! Perfecte zuigkracht en erg behendig. Ook makkelijk dat er een extra lang snoer bijzit!

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ben & Ellen
4-1-2017

Voor een stofzuiger komen we altijd weer uit bij Bosch.
Met name de snoerlengte waardoor je een 15 meter reach hebt is zeer prettig.
Dit nieuwe model de BGL8ALL2 is ook nog eens energiezuinig, zuigt zoals altijd prima. Hij is ook nog eens zeer stil en heeft nauwelijks stofuitstoot.

Kortom, weer een goede koop gedaan.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
de heer A.H. van Leenen
4-1-2017

Een stille stofzuiger die ruim voldoende zuigkracht heeft. Goed wendbaar en met een lange stang met een handige handgreep. En wat uitermate handig is de lengte van het snoer zodat je de huiskamer in één keer kan stofzuigen. Dre stofzuiger ziet er ook nog eens goed uit ook.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Niels
4-1-2017

boven verwachting stil, goede zuigkracht, fijn lang snoer. Handig op te bergen ook rechtop zodat hij weinig ruimte in beslag neemt. Al mijn tweede stofzuiger van Bosch! Tevens ziet hij er ook erg mooi uit.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
EM
4-1-2017

Prima stofzuiger met een actieradius van 15 meter en stofzakken met een inhoud van 5 liter. Prima zuigprestaties met een aanvaardbaar geluidsniveau.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Rob Alberts
3-1-2017

Stilte in huis alleen een zacht geruis.

Mooie machine, perfecte zuigcapaciteiten en een enorm lang snoer en buitengewoon stil, zijn maar enkele opvallende zaken voor deze nieuwe stofzuiger. Hij ziet er goed uit en is prettig in het gebruik en je hoort hem nauwelijks.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
mjavg
2-1-2017

de stofzuiger genomen vanwege zijn watt en de langere snoer
verbaasd en blij over de lengte :-) de zuigkracht is voldoende

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
D.J.Visser
2-1-2017

Gebruik deze zuiger, de BGL8All2 net en ben zeer enthousiast over de zuigcapaciteiten. Goed instelbare zuigkracht en een stille machine. Verrassend is de actieradius van wel 15 meter, waar ik met mijn oude zuiger menig keer een ander stopcontact moest zoeken. Handig is ook het houdertje met twee borstels die zo op de buis geklikt kan worden.Direct bij de hand als je een specifiek zuigklusje hebt. Fijne machine!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Marnosi
2-1-2017

Sitille motor met veel zuigkracht. Zuigt rotzooi op welke de vorige stofzuiger achterliet. Met behulp van alle hulpstukken kan ik op iedere ondergrond goed zuigen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Koen
2-1-2017

Deze Bosch stofzuiger maakt weinig lawaai, werkt goed op onze harde ondergrond (gietvloer) , heeft uitstekende zuigkracht en heeft bovenal een mooi en degelijk design. Zeker een aanrader.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Annelies
1-1-2017

voldoet aan alle eisen! zeker op harde vloeren. tapijt gaat wat zwaarder. lekker lang snoer. stille motor

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
stofzuiger met zak
31-12-2016

we hebben een kat en is nogal neurotisch als je gaat stofzuigen maar bij deze bosch is hij zelfs nieuwsgierig. het leuke is ik heet bos, dus een bos met een bosch is een prima combi. we hebben eerst bosch gehad zonder zak, maar mijn partner vindt een bosch met zak hygieniser

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
W. Loman
31-12-2016

Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. De zuigkracht van deze stofzuiger is geweldig. Zowel op harde vloeren als op tapijt zuigt hij zeer goed. De 4 zwenkwielen zorgen er voor dat de stofzuiger goed achter je aan rijdt. Er zitten hulpstukken bij waarmee je alle plekjes kunt bereiken en goed kunt zuigen. Je kunt normaal met elkaar praten als de stofzuiger op de maximale stand staat. Ook het stroomverbruik is erg goed, zeker gezien de zuigkracht (ik weet niet of de zuigkracht inderdaad minder wordt als je geen originele stofzakken gebruikt). Absoluut een aanrader!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Marion
30-12-2016

Ik ben super blij met mijn Bosch stofzuiger. Ik heb een chronisch rugprobleem en dan is stofzuigen funest is mijn ervaring. Ik heb inmiddels verschillende soorten en modellen gehad, maar nog geen enkele voldeed aan mijn wensen. Deze Bosch doet dat wel, de telescoop stang met handvat is geweldig, ik kan gewoon rechtop blijven staan. Het snoer is 15 mtr., super ik hoef niet meer van stopcontact te wisselen! Verder is hij lekker stil, ik ben blij!
Marion Miller

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Tjasse
30-12-2016

geweldige stofzuiger. na inmiddels 3 verschillende andere merken stofzuigers te hebben versleten de afgelopen jaren nu deze machine gekocht. Wat een zuigkracht zeg. Heb even de woonkamer waar tapijt ligt opnieuw gedaan, terwijl ik gisteren nog gezogen heb met de oude machine....... nou nou nou schoon was het dus nog niet zeg. Maar nu wel! super super!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
simons
30-12-2016

ik heb deze stofzuiger gekozen omdat hij krachtig zuigt, bijna geluidloos zuigt en heel wendbaar is. mijn vorige stofzuiger was ook van bosch en die heeft het mooi 15jaar gedaan!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Monica Faber
30-12-2016

Ik had hiervoor een Dyson, eerste jaren deed hij het perfect! Maar uiteindelijk wordt het een vies ding die niet meer schoon te krijgen is, en dat gedoe met die filters schoonmaken :( en zuigen ho maar. Dus ik ben weer gegaan voor een stofzuiger met zak. De verkoper wist mij te overtuigen dat deze Bosch een hele goeie is, vooral omdat er ook nog een filter tussen de zak en de motor zit, zodat er geen stof in de motor komt. Ik heb hem nu een paar dagen en heb nog geen minpunten kunnen ontdekken. De losse hulpstukken kan je op de zuigbuis klemmen, en die stoot je er nog wel eens vanaf tijdens het gebruik. Verder doet hij gewoon waarvoor hij dient, stofzuigen en dat doet hij heel goed!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
bosch stofzuiger
29-12-2016

meteen geprobeerd toen we thuis waren ik vind het een beademing na mijn oude stofzuiger.ik moet af en toe luisteren of hij wel aanstaat.top product.

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

9,0
Groeneschoenen
29-12-2016

De stofzuiger is zuinig in gebruik, met een hoge zuigkracht en beweegt soepel door het huis. Daarbij maakt deze stofzuiger relatief weinig geluid. Een groot verschil met zijn voorganger. De eerste keer dat ik hem gebruikte, moest ik de zuigkracht halveren, omdat de vloerbedekking omhoog werd gezogen ! In een huis met 2 (langharige) katten is deze stofzuiger een aanwinst ! Ik kan hem van harte aanbevelen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Andreas
29-12-2016

Leuke aanbieding in combinatie met alle wensen die we hadden op een stofzuiger waren voldoende om on te doen besluiten.
Gebruik is erg gemakkelijk en stil in het gebruik. Lange snoer en licht loopwerk maken het af voor ons

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Jacqueline
29-12-2016

Ik heb nog nooit zo makkelijk en stil mijn huis kunnen stofzuigen. Ik vind het geweldig om toch de radio te kunnen horen. De zuiger is krachtig en heel wendbaar. Het handvat ligt goed in de hand en de stang is makkelijk af te koppelen om bijvoorbeeld een plint te zuigen.
De kabel is heel lang, dus hoeft maar op 1 plek ingestoken te worden om de hele woning te doen. Dit bespaart tijd.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Sweetheart
28-12-2016

Zeer mooie (het oog wil ook wat) stille en goede stofzuiger. Handig handvat aan de stofzuigslang. Goede stevige stofzuigslang. Beweegt soepel. En niet geheel onbelangrijk, hij stofzuigt goed.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
G.r.m
28-12-2016

De Eerste indruk is meestal de beste. Maak er vaak een studie vooraf van voordat ik iets koop, daar kwam dit model heel goed uit alle reviews zowel bij kieskeurig als bij andere verkoop punten Scoorde die heel goed.
15 meter snoer is wel erg idiaal . De zuigkracht en verschillende instellingen is voor verschillende ondergronden ook heel makkelijk te bedienen .
Stofzuigslang met handgreep is ook idiaal ligt goed in de hand.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ramon
28-12-2016

De stofzuiger, doet zijn werk grondig. Is licht van gewicht en makkelijk om ermee te lopen. Door de lange kabel kan je overal bij!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ineke Dielessen
28-12-2016

Ik was al een fan van de Bosch stofzuigers, heb ze al vele jaren. Maar deze overtreft alles. Hij is muisstil, ik kan zelfs 's morgens vroeg zuigen, want niemand hoort het. Het snoer van 15 meter is ideaal en de zuigkracht is geweldig. Kortom, Bosch heeft weer bewezen geweldige stofzuigers te hebben

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Stephan
27-12-2016

Super stofzuiger,ik heb zelf een hekel aan het irritante eentonige geluid wat een stofzuigen kan produceren. Deze bosch is wat dat betreft erg stil. daarnaast is de groet inhoud van 5 liter erg prettig zo zit de stofzak niet zo snel vol.
De stofzuiger ligt verder lekker in de hand. alleen de borstelkop is erg zwaar

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Enrico
27-12-2016

Goed afgewerkte stofzuiger, motor is mooi stil maar wel een goede zuigkracht. Eerst dacht ik dat de slang wel aan de kleine kant was maar dat is in gebruik geen bezwaar. Mooie lange 15 meter snoer.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Geert Kreeftenberg
27-12-2016

Geoordeeld naar zuigkracht, geluidsniveau, kastomvang, verbruik klasse A, Cash Back ad €.20,00 was dit voor ons de beste aankoop.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
marc
27-12-2016

Wat een energiezuinig, stil en goed apparaat, de haren van onze huisdieren zijn zo weg. Ook op de harde vloeren een uitkomst.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
rvdb
27-12-2016

Mooie stille stofzuiger die werkelijk zeer goed zuigt. Alle hulpstukken en parketborstel meegeleverd. En 15 meter ! bereik.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Rob
26-12-2016

De Bosch stofzuiger direct in gebruik genomen. 650W dus energielabel A.
Meer als voldoende zuigkracht, ook voor het carpet en dan ook nog super stil.(68 db) Goed apparaat.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Bennekom
24-12-2016

Supergoed product: zuigt prima terwijl je de motor nauwelijks hoort
Ziet er ook nog eens degelijk en strak uit.
Hulpstukken aan de zuigstang gemonteerd is ook erg handig.
Het snoer is het langste wat er te krijgen is
Zeker een aanrader

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Naamloos
23-12-2016

Het product een paar dagen in gebruik, maar wat is hij stil. Met zijn lange snoer kan je de hele kamer door zonder te wisselen van het stopcontact. Tot op heden alleen maar pluspunten!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
iherriger
23-12-2016

stofzuiger die zijn pluspunten waar maakt. super zuigkracht, super lange kabel, super stil en super wendbaar . Kortom alles wat wij gezocht hebben. En na het eerste uitproberen zijn wij dan ook super tevreden.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ricky
22-12-2016

Echt een hele fijne stofzuiger super stil. Zuigt het stof uit de lampen bij de onderburen! Wat een ding zeg ! Fenomenaal!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
C.Hakstege
22-12-2016

Goede vormgeving Uitstekend bedieningsgemak.Laag geluidsniveau.
Goede prijs kwaliteitsverhouding.Niet te zwaar

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Jacqueline gort
21-12-2016

Ik ben over de stofzuiger erg tevreden. Hij heeft veel zuigkracht en maakt weinig geluid. En hij heeft wel 15 meter snoer.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Emme
21-12-2016

Ik heb nooit meegemaakt dat een stofzuiger zowel een harde vloer als ook een tapijt moeiteloos zuigt. Inhoud stofzak is respectabel en het geluidsniveau is geweldig laag. Prettig om mee te werken, mede door het lange snoer.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Danielle
21-12-2016

Zeer fijne en stille stofzuiger! Makkelijk wendbaar en voelt robuust aan terwijl hij vrij licht in gewicht is. Fijne sta hoogte, ideaal ook met rugklachten.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Fam. Mekke
20-12-2016

Hele goede aankoop geweest! Stofzuiger geeft weinig geluid, heeft lang snoer, is licht en heeft een prettige greep.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Jacqueline gort
20-12-2016

Deze stofzuiger heeft erg veel zuigkracht . Door de nieuwehandgreep is de stofzuiger erg wendbaar. Ook maakt hij erg weinig geluid. Ik ben er erg blij mee. Stofzuigen wordt zo steeds leuker.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
F.A.J.Simonis
19-12-2016

Dit product heeft onze voorkeur omdat de vorige ook een bosch was en ons prima beviel.Op deze nieuwe stofzuiger is de keuze gevallen omdat hij minder lawaai maakt.Bij de gebruiksaanwijzing mis ik hoe je onderdelen weer uitelkaar kan halen om een ander zuigstuk erop te zetten,het inelkaar zetten is geen probleem.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Jaap
19-12-2016

Ik zocht ten eerste op een stofzuiger met een lang snoer en dat heeft ie. Met 15 meter snoer is het een kampioen. Maar je hebt niets aan een lang snoer en een stofzuiger zonder zuigkracht..... Ook hier is het een kampioentje. Zuigkracht bij acceptabel geluidsniveau, een lange stevige zuigstang met handvat en een stevige stootrand bij het handvat. Alleen maar plussen voor deze stofzuiger.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Linda
19-12-2016

Het is een zeer fijne stofzuiger in gebruik zowel voor op laminaat en tapijt.
Met extra lange snoer ideaal voor door het hele huis.
Dit is de fijnste stofzuiger die ik ooit heb gehad, en maakt weinig lawaai.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Tevreden gebruiker
19-12-2016

Mooi ogende stofzuiger die de door de verkoper aangegeven eisen meer dan waar heeft gemaakt. Ontzettend stil en een prima schoonmaak resultaat. Vele malen beter dan de oude stofzuiger die ik gebruikte!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
D.M.Bonnema
16-12-2016

Ik beveel dit produkt aan.
Prima zuigkracht, goede borstel, prima voor mijn wollen tapijt;
Handig te nonteren en demonteren. Handig bij opbergen in kast

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Melbom
16-12-2016

Mijn nieuwe stofzuiger moest geluidsarm, zuinig in stroomverbruik, comfortabel en vanzelfsprekend goede zuigkracht hebben tegen een redelijke prijs. Op bovenstaande eigenschappen kwam ik op deze Bosch uit.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
P.Moonen
14-12-2016

beste in zijn klasse. licht gewicht, volgt goed, beschadigt niet gauw meubels etc. Het enige zware is de zuigbuis en dat is goed, want die moet stevig zijn. Het lange snoer is ook prettig. We hadden een Miele, maar vinden deze beter!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
anoniem
14-12-2016

deze stofzuiger werkt ideaal op harde vloeren en beschadigd niet met de bijgeleverde borstel.
energiezuinig maar zo ontzettend krachtig. En dat is uiteraard wat je nodg hebt om te stofzuigen. Elke stofzuiger maar deze is zeker niet heel luidruchtig. Een ontzettend goede keus.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Leo de Groot
14-12-2016

Een zeer stille, zeer wendbare en energie zuinige stofzuiger met een heerlijke met stof beklede slang welke de muur( hoeken )spaart.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Sjaan van Hemert
13-12-2016

Ik heb voor deze stofzuiger gekozen hij is energie zuinig is stil en goede zuigkracht heeft ook een draai top zo dat hij niet kanteld bij het stofzuigen

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Thea Hendriks
13-12-2016

Na verschillende stofzuigers "versleten" te hebben, is dit apparaat de allerbeste! Vooral voor onze honden-en kattenharen is hij super goed.
Ook is hij heerlijk stil. licht in gewicht , soepel draaibaar en extra lang snoer....kortom een TOPPER!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Willem Hendriks
13-12-2016

Na verschillende stofzuigers gehad te hebben in de loop der jaren is dit absoluut de beste!! Vooral met onze honden-en kattenharen heeft hij geen probleem en wordt het huis ECHT schoon!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Kees Joore
12-12-2016

Stofzuiger met extra lang snoer. Met de vorige stofzuiger moest ik 3 verschillende stopcontacten gebruiken en nu met het 15 meter lange snoer heb ik aan een stopcontact genoeg en kan overal komen. En daarbij is hij nog lekker zuinig ook, mijn vorig was 1600 watt, deze bosch slechts 600 zonder op de zuigkracht in te leveren. En ook nog een harde vloeren mondstuk!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Gerrie
11-12-2016

mooie, goede stofzuiger. Ik ben er blij mee. Bijna geruisloos en goede zuigkracht.
Lange stroomkabel. ( wel ff wennen)

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
rob
11-12-2016

In eerste instantie een beetje sceptisch over het aantal Watt voor zo'n machine.
Toen ik eenmaal bezig was viel het me op wat een zuigkracht deze machine heeft, hoe makkelijk deze te manoeuvreren is en het aantal meter wat je kan bereiken zonder van stopcontact te ruilen

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ruben
11-12-2016

We hebben de Bosch BGL8ALL2 gekocht omdat onze oude stofzuiger er mee op hield. Na wikken en wegen de keuze op de BGL8ALL2 gevallen. Eenmaal thuis, direct getest. Het apparaat is erg compact maar levert enorme zuigkracht, maar dat alles zonder de herrie van een traditionele stofzuiger! Onze kat is zelfs niet meer bang voor het apparaat omdat het zo stil is. En we hoeven de stekker niet telkens in een ander contact te steken omdat het snoer 15! meter lang is. Al met al een goede koop!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
fras
10-12-2016

Deze stofzuiger is een prima aankoop door onder andere, de lange snoer is erg handig, licht gewicht ,en zeer stil. topper een aanrader.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Simon de Bruin
10-12-2016

Zeer goede stofzuiger en zo ontzettend lekker rustig, met een muziekje stofzuigen was nooit mogelijk, maar bij deze wel :-)
Waarom geen 10.... Omdat het altijd beter kan.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Giovan
10-12-2016

Grote vooruitgang met vorige Bosch stofzuiger. Stil, goede zuigkracht en bovenal lang snoer. Allemaal gebruikersgemak. Extra verrassing: parketborstel in doos terwijl het niet duidelijk was dat die tot de inhoud behoorde. Compliment

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Pien
8-12-2016

Heerlijk stofzuiger, stil en toch heel krachtig.
Makkelijk handteerbaar door het hele huis, lang snoer, geschikt voor kleine en lange mensen.
En mooi design.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ed Akerboom
8-12-2016

Doet wat hij moet doen! De handgreep is handig. Heeft een lang snoer van 15 meter en rijdt erg fijn!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
fr44
7-12-2016

doet precies wat er aan gegeven is lekker geruisloos.
je kunt er overal bij met een stopcontact
en alle hulpstukken zijn er bij

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
f. jansen
7-12-2016

Zeer stille stofzuiger met max zuigkracht zeer goed wendbaar en lekker lang snoer
accecoires zijn zeer kompleet

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Review Marijke Roelofs
6-12-2016

Altijd al een stofzuiger van Bosch gehad en ik kan niet anders zeggen dat ik er altijd zeer tevreden over ben. Nadat mijn stofzuiger het na 10 jaar begaf heb ik besloten om een nieuwe aan te schaffen. Deze kreeg ik van mijn kinderen cadeau omdat we net zijn verhuist. Zij zeiden dat ik weer een goede stofzuiger mocht uitkiezen en daarom heb ik weer voor een Bosch-stofzuiger gekozen! Goede prijs en een uitstekende kwaliteit die je daarvoor terug krijgt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Dommelen
5-12-2016

Ik heb deze stofzuiger gekozen omdat ik vrij lang ben en de stang goed is voor mijn lengte. Ook ideaal vind ik dat het snoer 15 meter is waardoor ik niet meer van stopcontact hoef te wisselen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Lucienne
5-12-2016

Een goede prijsverhouding voor wat je krijgt, lang snoer van 15 meter
Kun je het hele huis mee stofzuigen! Goede zuigkracht zowel voor laminaat als je vloerkleden! Regelbare stang zowel voor korte als lange personen en de slang gaat niet kapot! Super!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Sytze
5-12-2016

Uitstekende koop die aan al mijn verwachtingen voldoet. Lange snoer is erg handig. De afmeting is ook een pluspunt. Mooi klein.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Romke81
4-12-2016

Goede stofzuiger, zuigt erg goed. Stofzuiger maakt weinig lawaai en heeft prima actieradius. Stofzuiger heeft een mooi model

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
per
4-12-2016

zeer stil zuigt erg geod. handvat is echter absoluut on-ergonomisch. je mizt totaal kracht in hand, reserven stukken moet je op slag vastklikken die slingeren dus overal omdat het daar niet blijft zitten, mondstuk: losse voor harde ondergrond is goed, maar het combistuk is klein, zwaar, maakt meer lawaai en minder effectief. je wisselt dus continue mondstuk. de accessoires zijn duidelijk niet in de praktijk getest. plastic trekt stof aan

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

6,0
Willem
4-12-2016

De zuigmond valt eraf en de zuigkracht valt tegen.
Ondanks de speciale borstel voor gladde vloeren, zuigt het apparaat met name kleine en relatief zware stukken vuil niet op terwijl onze vorige (5 jaar oude) machine dat wel deed.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
Zijlstra
3-12-2016

Met enige argwaan deze energiezuinige stofzuiger met een heel laag vermogen van 650 watt aangeschaft ter vervanging van onze oude 1.600 watt sterke Miele stofzuiger. Ondanks het lage wattage heeft deze nieuwe Bosch stofzuiger meer zuigkracht. De slang is ook steviger waardoor deze niet meer knikt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Robert Nijssen
3-12-2016

Ik was op zoek naar een nieuwe stofzuiger waarbij ik zuigkracht het meest belangrijk vond. Dit miste ik bij mijn vorige stofzuiger. De Bosch voldoet daar ruimschoots aan en is ook erg stil (68 dB). Er zijn standaard accessoires meegeleverd (parketmondstuk, kierenmondstuk, bekledingmondstuk). De actieradius vind ik ook prettig. Die is 15 meter, dus ik hoef niet te wisselen van stopcontact. Tot nu toe ben ik erg tevreden.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Rob
2-12-2016

Wij waren toe aan een nieuwe stofzuiger, deze Bosch overtreft onze grootste verwachtingen super stil, sterke zuigkracht en heerlijk lang snoer. Hadden we hem maar eerder aangeschaft.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
JMS
2-12-2016

Een lichte stofzuiger met verschillende mondstukken, A-kwaliteit op zowel tegels als tapijt. Een prettige stofzuiger in elk huishouden.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Frans Habets
1-12-2016

Ik ben uiterst tevreden over de zuigkracht en het gemak van het lange snoer en werkt erg stil. Doet het prima zowel op harde vloeren als tapijt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Brouwer
1-12-2016

Werkt erg prettig en is muisstil. Zuigt uitstekend en heeft een erg fijn acciradius door het lange snoer.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
anja
30-11-2016

fluisterstil en superkrachtig. Mooi ontwerp en heerlijk dat lange snoer, de hele kamer te zuigen zonder "lengte" te kort van het snoer. De kat blijft zelfs liggen nu als ik zuig!
Zwenwielen werken perfect

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
willem
30-11-2016

de stofzuiger is erg stil
en erg handig in het gebruik
mooi compact model
een min punt is wel de lossen hulpstukken.
deze zitten op de stang geklemd.
niet echt handig

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ron84
29-11-2016

Vanwege de goede zuigkracht op vrijwel elke ondergrond.. de goed rijdende wieltjes, de niet in elkaar kunnen draaiende slang en de stille motor krijgt hij een 9, omdat hij vrij groot is geen 10. Verder zit er een stofzuigerzak inbegrepen. Is hij energiezuinig en doet wat hij beloofd

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Lizette
28-11-2016

Nav goede recencies voor deze stofzuiger gekozen. Vandaag gebruikt. Ideaal het lange snoer en prettig wendbaar. Wel nog even wennen op de vloerbedekking, want de zuigkracht is groot.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Leon
28-11-2016

De stofzuiger is erg stil en ligt goed in de hand. Alle connecties voelen robuust aan en de vier wieltjes zorgen er voor dat hij stabiel rijdt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Jeroen
27-11-2016

Fijn apparaat met name door de 4 zwenkwielen en extra lange snoer. Ook de zuigkracht is prima en valt ook goed te regelen

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Harold Manders
27-11-2016

Een stille (onze hond loopt niet meer weg) goedwerkende stofzuiger met een uitwasbare filter, zodat de honden geurtjes niet meer te ruiken zijn.
Bijgeleverde pakketborstel werkt krasvrij en tevens is de stofzuigerslang van goed materiaal wat niet kan scheuren.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Bryan
27-11-2016

Het is mijn eerste stofzuiger dus ik kan het niet met andere stofzuigers vergelijken, maar wat een topding is het.
De 15m kabel is super handig, ik kan in een keer mijn halve appartement stofzuigen zonder de kabel 10x om te hoeven steken.
Er zitten 4 zwenkwielen onder dus de zuiger kan alle kanten op bewegen, en volgt je daarom overal perfect.
Er zitten hulpstukken bij voor zo'n beetje alles.
De zuigkracht is geweldig, en dat met een motor die bijna geruisloos is. Als mijn ouders thuis deden stofzuigen moest je niet de pech hebben met een kater in bed te liggen, want dan kreeg je toch een pesthumeur, maar daar heb je hier geen last meer van. Deze zuiger maakt echt minimaal geluid, wat overigens ook ideaal is als je in een flat woont.
En niet heel belangrijk maar wel leuk, de slang ziet er wel leuk uit.

tl;dr: Lang bereik, wendbaar, goede zuigkracht, weinig geluid, mooie slang.
Nadeel is dat de houder voor de zuigmondjes snel van de stang afvalt. De filters zitten heel erg strak en zijn niet zo makkelijk eruit te halen om te reinigen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
M. Slod
27-11-2016

Flexibele slang, uitschuifbare buis, grote stofzuigerzak, goed wendbaar. Wij hebben 4 honden en gladde vloeren met een paar matten en deze Bosch doet prima zijn werk. Fijn dat het filter afwasbaar is. Nog niets negatiefs kunnen vinden. Niet goedkoop maar goed apparaat.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Cees
27-11-2016

Goede zuigkracht, heel fijn 15 meter snoer en weinig geluid. Goed wendbaar.
Stofzuiger is licht en gemakkelijk de trap op te krijgen. Goede degelijke onderdelen!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Nicolette
26-11-2016

Super mooi design, handig in gebruik. Mooi lang snoer, vrij geruisloos. veel hulpmiddelen. Zeer wendbaar maar valt toch niet om als je er mee stofzuigt. Gewicht prima, wel te zwaar om de trap mee op te gaan vind ik persoonlijk.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
M Konsten
26-11-2016

Super stofzuiger is zeer goed wendbaar met 15 meter elektrisch snoer. Zeer krachtige en geluids zachte stofzuiger. Miele was alleen mijn merk maar nadat ik deze stofzuiger heb gekocht is Bosch mijn merk geworden

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Theo
26-11-2016

Fantastische stofzuiger die stil en krachtig zijn werk doet! Helemaal tevreden met de resultaten en het gaat minimaal 2 keer zo snel als met onze vorige stofzuiger!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ambie
23-11-2016

Erg tevreden, vooral over de zuigkracht met weinig vermogen. Verder is deze stofzuiger bijna geruisloos

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Cindy
22-11-2016

Stofzuiger heeft erg veel zuigkracht, op tapijt echt lager zetten, zuigt erg goed dan. Met gladden vloeren super! Hulp stukken kunnen aan de buisvast gemaakt worden, maar vind dat zelf niet handig.fijn is dat er een extra voetstukbij zit voor harde vloeren.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
super stofzuiger bosch bgl8all2
21-11-2016

het is een super stofzuiger hij maakt weinig geluid. zuigt goed en er zitten fijne opzet stukken bij. kort om een hele fijne stofzuiger!!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Mark
21-11-2016

Vanwege z'n lage geluid en sterke zuigkracht tegen een nette prijs hebben we onze huidige 10 jaar oude Bosch vervangen voor deze nieuwe generatie.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
alyssa
21-11-2016

ik vind het heel fijn dat de stofzuiger heel stil is qua geluid zo kan je met het stofzuigen nog een muziekje luisteren.
ook stofzuigt de stofzuiger goed en krijg ik mijn vloeren en vloerbedekking goed schoon!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Bosch stofzuiger
20-11-2016

Handzame,geruisloze stofzuiger met fijne lange snoer,fijn voor parket makkelijke hulpstukkenen je kunt lekker stofzuigen als de tv aanstaat,zo stil is hij

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Wim
20-11-2016

een heerlijk rustige stofzuiger met een groot bereik door het heel lange snoer.
De zuigkracht is prima in te stellen en zo af te stemmen op de ondergrond.
Door de 4 wieltjes volgt het apparaat prima door de verschillende vertrekken.
Het handvat bovenop de steel zorgt er voor dat je gemakkelijk de zuigmond kunt sturen.
Kortom een prima apparaat

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
Henk
20-11-2016

Mijn vorige zakloze stofzuiger ook een Bosch moest ik nieuwe filters plaatsen dit zal mij zo rond de 100 Euro gaan kosten(belachelijk) daar deze stofzuiger zo 8 jaar oud was uiteindelijk besloten om een nieuwe te kopen. Wij vonden de aanschaf prijs best een beetje pittig maar de ervaring met onze oude stofzuiger gaf de doorslag. Groot pluspunt aan deze stofzuiger is het minimale geluid dat hij produceert en natuurlijk de 15 meter snoer ook neemt hij weinig ruimte in beslag door hem rechtop op te bergen. Vergeleken met mijn vorige heb ik wel zuigkracht in moeten leveren dit was in het beging erg wennen maar mijn huis is grotendeels voorzien van parket dus hij heeft daar geen moeite mee. Met de meegeleverde borstels duwde ik het vuil voor mij uit zonder het vuil op te zuigen, met een wat aangepaste houding ging dit wel weer goed. Klein beetje spijt heb ik wel ik had beter voor 100 euro nieuwe filters kunnen kopen.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

8,0
antoinette
18-11-2016
"An"

Mooie stofzuiger

- - -

Sterke punten: Zuigt goed; is stil; rijdt makkelijk.
Zwakke punten: Het snoer rolt niet verder uit dan vijf meter, de andere tien blijft steken in de behuizing, jammer want ik had hem juist voor het lange snoer gekocht maar heb geen garantie meer.
In bezit: 1-2 jaar
Via BesteProduct.nl

8,0
Aagja
20-10-2016

Voor deze stofzuiger gekozen om de goede beoordelingen die we gevonden hebben op het internet en ook omdat het snoer 15 meter lang is.
Wel even slikken, omdat de prijs best heftig is, 249 euro voor een stofzuiger.....
Maar hij is zijn geld echt waard, een stille motor maar wel heel krachtig.
Ook echt een mooi design.
Maar de aansluiting van de stofzuigerborstel aan de slang! Wat een drama! Mijn flat is niet heel erg groot, maar ik verlies gemiddeld 5 a 6 keer de stofzuigerborstel! Wat een ellende. Ik hoop dat Bosch hier een oplossing voor heeft. Bij de Mediamarkt wisten ze eigenlijk niet wat eraan te doen.
Misschien heeft een lezer een tip?

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

7,0
DianeTh
21-9-2016

Op zich een prima ding, het 15 meter lange snoer is helemaal het einde. Ik hoef 'm niet een keer over te steken.
Mijn enige grote minpunt is de te korte slang. Als ik even iets hoger wil zuigen, de kozijnen, een spinnenwebje, dan kom ik slang te kort. Vind ik echt heel erg jammer. Nu moet ik de hele stofzuiger optillen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Anoniem
17-9-2016
"Smal, stil en sterk"

Prima handzaam apparaat. Snoer van 15 meter heel prettig. Misschien had de schrijver met de kapotte onderdelen een misproductie. Het zou de leverancier sieren wanneer er een nieuw apparaat gegeven kan worden.

- - -

Sterke punten: Lang snoer; handzaam; goede zuigkracht en weinig lawaai.
Zwakke punten: Geen.
In bezit: 1-2 jaar
Via BesteProduct.nl

1,0
Annemarieke
10-9-2016
"Veel kapot!"

Ik dacht een hoogwaardige, degelijke stofzuiger gekocht te hebben, helaas. De kap sloot niet meer goed na de eerste keer vervangen van de zak. Sindsdien maakt die 2x zo veel herrie. Mediamarkt/ de fabriek zegt dat er niks loos is, wat absoluut wel het geval is! Het kliksysteem van de borstel is na 2x wisselen lam. Als ik nu de bank of vloerbedekking zuig (dat geeft wat meer weerstand dan de vloer) dan trekt de borstel er telkens af. WAARDELOOS!!!! Ik heb enorm spijt! Ik had liever een goedkopere machine gehad die steviger in elkaar zat dan de luxe die na 1x wisselen van de zak en 2x wisselen van de slof kapot is!

- - -

Sterke punten: Lang snoer; ziet er mooi uit.
Zwakke punten: Borstel snel kapot; kap snel kapot; veel kracht nodig om stang van de slang af te koppelen.
In bezit: 1-2 jaar
Via BesteProduct.nl

9,0
Huub Jans
9-9-2016

Oude stofzuiger kapot, hij maakte veel lawaai. De buurvrouw stelde mij, na aanschaf van deze Bosch, hebben jullie een nieuwe stofzuiger? Ja dat klopt. Wij dus en ook de buurvrouw, blij. Hij is ook heel ergonomisch.Kan rechtop blijven staan door de handige handgreep. Alleen maar lof. Cijfer 9.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

10,0
Duinzicht
2-9-2016

Compact, krachtig en stil apparaat. Handige stuurknop om de zuigmond moeiteloos te sturen. Lang snoer. Mooie vormgeving.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Maarten
1-9-2016

Heerlijk stille stofzuiger. Maximale zuigkracht voor houten vloer, tapijt of vloerbedekking. Optimaal bereik door extra lang elektra snoer. Zeer wendbaar en licht.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
Hessel
30-8-2016

Wij hadden een stofzuiger van 2300 watt, zonder zak. Hij deed zijn werk prima, maar maakte veel herrie en het filter vervangen was best een rotwerkje. Mijn vrouw en ik wilden graag een krachtige, stille stofzuiger, met zak. Wij zijn toen naar een dealer gegaan en mijn vrouw ging eigenlijk voor een ander model. Toen zagen we deze Bosch staan, 15 mtr snoer, mooi vormgegeven en erg zuinig. Alleen het lage wattage stond ons niet aan. Na een gesprek en een demonstratie van de verkoper waren wij echter om. Wat een topmachine, heerlijk stil, veel zuigkracht en veel snoer. We hebben de stofzuiger nu een maand in bezit en wij moeten iedere dag zuigen, vanwege de hond, maar vanwege de ergonomische grip en de goede zuigkracht is dit geen straf meer.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
wim
30-8-2016

Deze stofzuiger is stil maar ondanks dat een zeer goede zuigkracht. Alle hulpstukken zijn makkelijk te gebruiken en de slang ligt goed in de hand (ergonomisch). Ik zou zeker dit product aanbevelen en weer aanschaffen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Tini Tak
29-8-2016

15 meter snoer,de aan en uitknop veel beter dan bij mijn vorige bosch-stofzuiger. Mooi design.
Hij maakt geen lawaai als je stofzuigt.
Heb alle apparaten van Bosch, wasmachine , vaatwasser, koelkast.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Bert Borger
28-8-2016

Wij zijn zeer tevreden over deze stofzuiger. Aanzienlijk lichter dan onze vorige en veel minder lawaai. Zuigkracht is regelbaar wat ook heel praktisch is. Dankzij het lange snoer hoef je de stekker niet steeds naar een ander stopcontact over te zetten, met andere woorden: een ruim bereik.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Bosch stofzuiger
23-8-2016

Het is een heel fijne stofzuiger in de eerste plaats omdat hij veel stiller is dan ik gewend ben. Daarbij is het snoer erg lang en volgt de stofzuiger me erg makkelijk bij alle bewegingen. We 'dansen' als het ware het huis door samen!!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Petra
22-8-2016

Goede zuigkracht, licht in gewicht en je trekt de stofzuiger makkelijk achter je aan. Hulpstukken zijn makkelijk te verwisselen alleen vind ik de opbergplek aan de stofzuigerstang niet handig.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
TINI TAK
21-8-2016

DEZE STOFZUIGER IS HELEMAAL GEWELDIG.
LANGE SNOER VAN 15 METER
GELUID HEEL ZACHT
ZUIGKRACHT HEEL GOED
EN HEEL MOOI DESIGNE
DE VORIGE WAS OOK EEN BOSCH,GEBRUIK IK NU VOOR VERBOUWING

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ingrid
17-8-2016

Stofzuiger met meerdere mondstukken. Positief; Strak modern uiterlijk, maakt minder geluid dan meeste stofzuigers, krachtig, lange snoer waardoor je met gemak een oppervlak van 150 m2 kunt zuigen zonder van stopcontact te wisselen. Nadeel; zuig koppen zijn vrij lomp en minder flexibel dan ik gewend ben.Vrij prijzig 249 euro.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Peter
17-8-2016

Actieradius van 15 meter
Goede zuigkracht
ik had alleen een langere slang verwacht is even wennen

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
FGUN
17-8-2016

Het is zeer bruikbare stofzuiger. Voor laminaat stel je zo in dat er minder energie hoeft gebruikt te worden. En tapijt maakt deze stofzuiger helemaal stofloos. Je kunt lekker naar muziek luisteren terwijl je stofzuigt, het is een geluidloos apparaat. Ik vond een super krachtig en zeer bruikbaar stofzuiger. Zeker AANRADER.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
A
17-8-2016

Na veel zoeken uiteindelijk weer voor Bosch gekozen. Degelijke stofzuiger die het werk doet. Fijne handgreep en niet te zwaar om de trap op te dragen.

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

9,0
Gewoon een heel goed product
17-8-2016

Doordat de stofzuiger zo weinig geluid maakt, denk je dat die
haast niet zuigt, maar niets is minder waar, want hij zuigt wel twee maal beter als mijn oude stofzuiger. Toppie dus.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Rob
16-8-2016

Recent deze stofzuiger gekocht en bij aankoop gelet op het geluidsniveau. En iderdaad deze stofzuiger is erg stil en zuigt heel krachtig en goed. Fijne slang en handvat en zuigmond e.d. Ook het lange snoer is heel prettig in gebruik, kortom een goede aankoop.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Tuinhof
15-8-2016

Wat een Top stofzuiger!
Solide slang met handig handvat, grote stofzak, goede zuigkracht, 15 meter lang snoer.
Duurzaam en energiezuinig.
Wij hebben eindelijk, na vele merken te hebben geprobeerd, DE stofzuiger gevonden.
1 nadeel: de zuigkracht is zo sterk dat je hem regelmatig moet bijstellen op wat minder harde zuigkracht.

Aanrader!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
L
15-8-2016

Veel stiller dan de Dyson die we hiervoor hadden. Zuigt ook veel meer en makkelijker op. Groot bereik, dus niet continu van stopcontact wisselen. Zuigkracht regelbaar voor verschillende vloeren of meubels.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Sara
15-8-2016

Hele stille stofzuiger met toch heel veel zuigkracht. Het snoer is ontzettend lang waardoor ik een verdieping met trap makkelijk kan stofzuigen zonder het snoer eruit te halen. Het handvat bovenop de slang zorgt ervoor dat ik niet meer hoef te bukken tijdens het zuigen. Heel gemakkelijk dus en zonder rugpijn zuigen. Het opzetstuk voor laminaat en hout zorgt ervoor dat er geen krassen op het hout komen. Ik ben ontzettend blij met deze aankoop.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ineke Verdonk
15-8-2016

Vorige week een nieuwe stofzuiger gekocht. Mijn keuze voor deze stofzuiger pakte goed uit. Hij werkt goed zowel op harde als zachte ondergronden, en dat vind ik belangrijk. Het in elkaar zetten was even een puzzel, maar hij is redelijk licht en werkt goed. Tevreden klant.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
W.Dingemans
15-8-2016

Heerlijke stofzuiger, waar je graag me aan het werk gaat. Mooie vormgeving en zacht geluid. Goede zuigkracht en dé oplossing voor een huishouden met 2 grote katten en een allergisch baasje..

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
W.E. van Ingen
15-8-2016

Gister de bovengenoemde stofszuiger aangeschaft en vandaan uitgeprobeerd. De stofzuiger heeft een bijzonder goede zuigkracht en maakt zeer weinig lawaai waardoor ik de telefoon nog kan horen overgaan met mijn zoon kan de tv ook nog volgens. Door de vele hulpmiddelen kan ik overal goed het stof opzuigen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
Sammie
15-8-2016

Voldoende presterende stofzuiger. Lastig om de onderdelen te ontkoppelen. Geen opbergruimte voor de hulpstukken maar dient bevestigd te worden aan de stofzuigerstang

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Carolien
14-8-2016

De herrie die uit de vorige stofzuiger kwam en het feit dat deze twee verbouwingen niet overleefde, hebben ons doen besluiten de stille stofzuiger van Bosch te kopen. En, is het waar??? Is ie stil?? Jazeker. Familieleden en huisdieren vluchten niet meer weg. De lengte van het snoer en de soepelheid waarmee deze uit- en inrolt zijn erg prettig. De hele verdieping kunnen stofzuigen met maar 1 aansluitpunt is fijn. Het handvat zit boven de stang, dat maakt dat je soepel kunt sturen. Minder fijn is het handvat wanneer je bijvoorbeeld een stoel wilt zuigen met de kleine zuigmond. Het is dan redelijk groot wat je in je handen hebt en de zuigopening zit ver van je hand af waardoor je juist minder controle hebt. De hulpstukken zitten niet in de zuiger maar kunnen met een klem aan de stang vastgezet worden. Bij t minste of geringste ligt het onderste hulpstuk eraf of zelfs de hele klem. De indicatie voor stofzak en zuigvermogen zijn duidelijk zichtbaar en het zuigvermogen is makkelijk aan te passen aan de vloerbedekking. Al met al een fijn product!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Super stofzuiger
14-8-2016

Vandaag de stofzuiger gekocht en bij thuiskomst kwam pas echt de positieve verassing. Superlang snoer, dus ik hoef niet meer telkens te wisselen van stopcontact. Daarnaast erg stil en hij zuigt erg goed.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Herman
13-8-2016

Wat een rust bij het stofzuigen ,geen geschreeuw meer in huis heerlijk.
Daarbij komt ook nog dat hij lekker achter je aan komt met die 4 zwenk wielen, en dat hele lange snoer van 15 meter!!
Gewoon een goed doordachte stofzuiger.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
André V
13-8-2016

Een fantastische stofzuiger met grote zuigkracht en een stille werking. Ik kan nu nog gewoon een gesprek voeren tijdens het stofzuigen. Het apparaat is jou helemaal trouw, blijft continu bij je in de buurt... Hij volgt je moeiteloos met zijn 15 meter snoer en 4 flexibele wieltjes. Stofzuiger is zeker een goede aankoop.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Angelo
12-8-2016

Geweldig fraai ogend toestel dat doet wat je van een stofzuiger mag verwachten en dat met minimaal geluid, je zou haast denken dat hij niet aanstaat, erg prettig!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Wim Steenbeek
12-8-2016

Wat stil,wat een zuigkracht,mooie afwerking en inclusie fijnstof filter.
Sterke stofzuig slang en mooi design.
Al met al de Bosch is de Boss!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Marlies
11-8-2016

Goede, handzame en stille stofzuiger. Stofzuiger is niet zwaar, beweegt gemakkelijk tijdens het stofzuigen. Stofzuigermond beweegt soepel heen en weer en in bochten/hoeken (mede door het comfortabele handvat). Enige puntje is dat de extra stevige slang(minder kans op scheuren)wat stug is, waardoor het hanteren van de stofzuiger even wennen is. De zuigkracht is in te stellen aan het type ondergrond d.m.v. een draaiknop.
Ik ben erg tevreden gezien een stofallergie (uitstoot A-klasse) & een huisdier (door de stille machine, is hij minder angstaanjagend). TOP!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Serena
11-8-2016

Superfijne stofzuiger! Geweldige zuigkracht (wat wel handig is met die kattenharen), fijn dat er verschillende opzetstukken bij zitten. Grote stofzak en de slang voelt veel degelijker als een plastic slang. Geen negatief punt te bedenken.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
catharina
11-8-2016

Het product is goed uitgelegd, goede duidelijke plaatjes en prima omschrijving en zeer gemakkelijk in gebruik.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Natascha
11-8-2016

Superfijne stofzuiger. Heel zacht. Zuigt super. Echt een topproduct, hier waren we naar op zoek. Voordeel is energiezuinig.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Michelle1405
10-8-2016

Zeer fijne zachte stofzuiger. Eg geschikt voor lange mensen. ik ben 188 en kan prettig stofzuige. Door het snoer van 15 meter is het zeer prettig om mee te stofuizgen. Ik heb een hond en kat en alle haren zijn weg.

Beste aankoop van 2016 voor mij

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
BOSCH BGL8ALL2
10-8-2016

Vandaag een nieuwe Bosch stofzuiger gekocht bij de MM te Duiven. Een prima uitleg gehad van de betreffende verkoper, waarop we besloten de stofzuiger aan te schaffen. Thuis meteen aan de slag. Toen werd pas duidelijke wat de verkoper met zijn praatje bedoelde. Geweldige zuigkracht en bijna geluidloos. hier kunnen we jaren lang plezier van hebben.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
corrie
10-8-2016

prima zuigkracht en goed te regelen, fijn lang snoer,rolt soepeltjes mee de ruimtes door, heel tevreden over deze stofzuiger

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
e
10-8-2016

Makkelijk wendbare stille stofzuiger,
Gladde vloeren prima, vloerkleden heeft hij wat moeite mee.
Weetje:de hulpstukken zitten er los bij,daardoor is hij wel compact

Lekker lang snoer!!!!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Cocky de Otter
9-8-2016

Het design vindt ik erg mooi. Het 15 meter lange snoer is comfortabel en de motor is krachtig en 'bijna' geruisloos!! Heerlijk....Ik ben er erg blij mee!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Last
9-8-2016

Deze stofzuiger is erg stil en zuinig in energieverbruik. Hij is erg krachtig en het snoer van 15 meter maakt het stofzuigen prettig om te doen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,2
Eva
8-8-2016

Dit is zo ongeveer wel de beste stofzuiger die ik ooit heb gehad. Zuigt fantastisch, enorm gebruikersgemak (ik ben er een met de nodige rug en nek klachten) en hij is mooi stil! Erg over te spreken, tot zo ver!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
HJ
8-8-2016

De stofzuiger beschikt over een goede zuigkracht, hij maakt weinig geluid en is fijn in gebruik. Hij is wendbaar, maar wel wat zwaar. Prettig dat er een lange snoer aan zit.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Bosch BGL8ALL2
8-8-2016

Stil, handzaam, sterke zuigkracht, complete borstel set, snoer wikkelt snel op, stofzuiger volgt gemakkelijk - rolt goed door de 4 zwenkwieltjes, mooie vormgeving, mooie kleur, mooi design, goede afwerking.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Caroline
8-8-2016

De stofzuiger zuigt erg goed, met alle hulpstukken erbij. We hebben een hond en de haren gaan goed weg! Ook mijn kinderen kunnen er goed mee overweg. Hij is niet zwaar dus makkelijk te tillen! Lange draad is erg fijn, ik kan nu in 1x de woonkamer doen. We raden deze Bosch stofzuiger zeker aan (hadden altijd Miele maar zijn erg tevreden over deze Bosch).

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Sandra
8-8-2016

Fijne stofzuiger weinig geluid en toch goede zuigkracht.Vooral de handgreep aan de buis is erg handig en is erg prettig voor als je rugklachten hebt. Super dus!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Ageeth
7-8-2016

Het is echt ongelooflijk. Tijdens het stofzuigen kan je elkaar nog gewoon verstaan en muziek horen. Toch heeft de stofzuiger voldoende kracht met als resultaat een stofvrije vloer.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,3
Petra vD
7-8-2016

Verbaasd over het vermogen van de stofzuiger en de mogelijkheden deze stofzuiger gister gekocht. Zuigt inderdaad enorm krachtig, voor dit vermogen en is prettig stil.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,3
Tom en Carola
6-8-2016

Met zijn lange snoer kunnen wij het hele huis stofzuigen vanuit 1 stopcontact. Verder is hij muisstil (zeker ten opzichte van onze oude Miele). Laag verbruik maar blijft super krachtig stof zuigen.
Enige verbeterpunt is dat de toebehoren (andere opzetstukken) los op de stang klemmen. Dat kan mooier en handiger opgeborgen worden lijkt ons.

Wij zijn superblij met deze nieuwe stofzuiger; 3 katten en een kind van 1 jaar; toch gemakkelijk en snel het hele huis stof en haarvrij.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,8
Willem
6-8-2016

Stille sterke stofzuiger welke door 15m snoer en vormgeving comfortabel is in gebruik (geen last van de rug).

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
rjr
5-8-2016

Goede nieuwe stofzuiger, zeer goed vermogen, extra lang snoer, prettig en handig uitgevoerd zoals met extra grip en hulpstukken houdertje. Ook is dit apparaat goed te tillen, dat is fijn want ben ruim in de 70.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

4,0
Paul Beije
8-8-2015
"Waardeloos en ontevreden"

Erg veel spijt van. Ik ga dit ook maar eens aan Bosch laten weten. Kijken of de service beter is dan dit apparaat. Dit is niet Bosch waardig.

- - -

Sterke punten: Stil.
Zwakke punten: Snoer rolt vaak vanzelf op. Beter dmv een knop te bedienen. Slang is te kort en stug. Mede hierdoor ligt de stofzuiger regelmatig op z'n zij op kop. Handgreep zit vastgekluisterd maar schiet telkens los. Maar vastgetraped. Klikt systeem om stang aan te koppelen slijt nu al na enkele maanden. Werkt ws na een jaar niet meer
In bezit: 3-12 maanden
Via BesteProduct.nl

4,0
Jet
27-7-2015
"Waardeloos ding"

Spijt van mijn aankoop, heb nog nooit zo'n waardeloos ding gehad, maar ja goedkoop was hij ook niet, dus zal 't er nog even mee moeten doen!

- - -

Sterke punten: Maakt niet zo veel geluid.
Zwakke punten: Zuigt slecht, het lijkt wel of de stofzuiger het vuil voor zich uit duwt, en vuil dat net iets zwaarder is (steentje of zo) kan je beter zelf oppakken want dat zuigt hij niet op.
In bezit: 2-3 maanden
Via BesteProduct.nl

5,0
De zuiger
9-7-2015
"Bosch stofzuiger=afknapper"

Kwam er helaas pas na gebruik achter. Heb enorm spijt van deze dure aankoop. Duur is in dit geval en zeker niet goed. Vorige stofzuiger (Philips was stukken goedkoper en 10x beter als dit) Eén grote ergernis!!

- - -

Sterke punten: Heeft een lang snoer en maakt weinig lawaai.
Zwakke punten: Heel onhandig in gebruik: moet de stofzuigermond erg schuin houden anders zuigt ie niet; op tapijt is het super zwaar; steeds opnieuw instellen met knop (houten vloer, tapijt)is lastig.
In bezit: Eén maand
Via BesteProduct.nl

4,0
Carola
20-5-2015
"Carola"

Uitgeprobeerd en helaas slechte ervaring, hij staat hier na ik denk 3 x gebruikt te zijn in de doos...Mediamarkt doet niets aan het probleem en Bosch ook niet, want de stofzuiger is niet defect, dat hij niet voldoet is jammer, gooi die paar honderd euro's maar weg.

- - -

Sterke punten: Lang snoer.
Zwakke punten: Door de flap aan de voorzijde bij het mondstuk zuigt hij bijv. koekrestanten van de hond niet op, je moet de stofzuigermond expliciet optillen. Haren van de hond krijgt hij niet uit tapijt.
In bezit: 2-3 maanden
Via BesteProduct.nl

6,0
wil
20-4-2015
"Bosch BGL8ALL2"

Dit zijn nadelen die je pas na gebruik tegen komt.

- - -

Sterke punten: Geluid; snoerlengte; energieverbruik.
Zwakke punten: Te korte slang i.v.m plafond; wielletjes te klein voor tapijt (lijkt wel een sleestofzuiger); zuigt heel zwaar op tapijt; oprolsysteem snoer is lastig.
In bezit: 3-12 maanden
Via BesteProduct.nl