Volg ons

Bosch BSGL53291 review

Bosch BSGL53291 test
Deze sledestofzuiger met stofzak zuigt uitstekend op een harde vloer maar ook op een tapijt. Hij heeft een hele goede uitstroomfilter en is ook nog eens prima geprijsd. Het enige minpunt vind ik dat hij in vergelijking met andere door mij geteste stofzuigers aan de zware kant is.
Stef van Uum
Consumententester
Lees de hele test

Gemiddelde score gebruikers

7,5

gebruikers (2)
Nog weinig meningen (2) dus het gemiddelde van 7,5 zegt nog niet zo veel. Lees hieronder de eerste ervaringen van gebruikers met de Bosch BSGL53291.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de Bosch BSGL53291

Toon:
5,7
DK
13-4-2016

We hebben gezocht tussen vele stofzuigers en kwamen uiteindelijk op Bosch. Na het zien van allerlei lovende reacties op de energiezuinige versies deze gekocht. Helaas erg spijt van. We kochten een nieuwe stofzuiger omdat de oude niet meer zo goed zoog maar deze zuigt nog slechter! Hij ziet er verder goed uit en is makkelijk in het gebruik maar waar gaat het nu eigenlijk om? Uit de score komt nu een 5,7 maar omdat het om zuigen gaat bij een stofzuiger zou dit o.i. nog veel lager uit moeten komen. Duurzaamheid kunnen we na een kwartaal nog weinig over zeggen en hebben we daarom nog niet ingevuld.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,2
Peter
4-11-2015

Gewoon en super stofzuiger hij bevalt ons heel goed.hij is gemakkelijk in gebruik stil en zeer goede zuigkracht gewoon en degelijk stofzuiger!!!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl


Beste prijzen voor Bosch BSGL53291 blauw

Bosch BSGL53291 blauw Boxxer Boxxer
Binnen 3 dagen