Volg ons

Bosch BGS5S66E review

Bosch BGS5S66E test
Groot, best lomp en een ruim voldoende zuigkracht. Dat is de Bosch BGS5S66E in één korte zin. Hij mag dan wat fors zijn en een onhandig handvat hebben, maar degelijkheid straalt 'ie wel uit. Deze kan wel tegen een stootje! Qua zuigkracht heeft de Bosch nog wel verbeterpunten, maar als je het goede opzetstuk voor de goede ondergrond gebuikt dan scoort hij een ruime voldoende. Het gewicht maakt het manoeuvreren niet eenvoudig, maar het stille geluid is wel een mooi pluspunt wat betreft gebruiksgemak.
Tom Haze
Consumententester
Lees de hele test

Gemiddelde score gebruikers

8,5

gebruikers (44)
De BGS5S66E Stofzuiger van Bosch wordt door 44 gebruikers met een gemiddelde van 8,5 beloond. Dat is een zeer goede score. De Bosch voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de Bosch BGS5S66E

Toon:
8,0
GJB
12-11-2016

Ik had een voorloper van deze machine. Er moet er nu eentje bij voor de bovenverdiepingen. De keuze was gauw gemaakt. Een krachtige stofzuiger die weinig lawaai maakt. Zakloos is door Bosch dusdanig gerealiseerd dat je nooit meer met een zak wilt werken. Ik vind hem zijn geld waard!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
meta
9-11-2016

Wat een stille stofzuiger! Pas een paar dagen in ons bezit maar al veel gebruikt.
Zuigkracht is ook erg goed, we zijn een stuk sneller klaar met stofzuigen nu.
Het enige nadeel is de stekker, deze rolt niet zo gemakkelijk naar binnen...

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Saskia
7-11-2016

Ik heb voor dit artikel gekozen omdat hij nagenoeg geruisloos is, een grote zuigkracht heeft en een lange stang, dus bij uitstek ook geschikt is voor lange mensen. De instelbaarheid van de zuigkracht vind ik superhandig en af te stemmen op verschillende vloersoorten.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

5,0
D Denneman
7-11-2016

Het produkt valt wat tegen, hij maakt wel minder geluid, maar de zuigkracht vindt ik minder, de borstel heb ik moeten vervangen, de 2 borstels die erbij zaten werkten niet goed, nog op het kleed als op het parket

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
De reus
4-11-2016

Prima stofzuiger. De kleden waren in mum van tijd schoon. Ook de houten vloer en vloertegels waren weer snel stofvrij.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
dhr. Appie
3-11-2016

Wij waren toe aan een nieuwe stofzuiger. Eerst erg zitten twijfelen tussen een Dyson en deze type, maar toch de enorme prijsverschil deed ons hiervoor kiezen. Geen spijt van! Bovendien is hij inderdaad erg stil. Kinderen doen de deur niet meer dicht vanwege geluidshinder als zij tv kijken. :-)

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ad
2-11-2016

Stijlvolle stofzuiger die mooi past in een kast van 50 breed. Hij is voor een stofzuiger redelijk stil. Zwenkt op alle wielen en dat maakt hem comfortabel.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ferdinand
2-11-2016

wij hebben deze stofzuiger nu een week in gebruik en we zijn er tot nu toe erg tevreden over. hij zuigt erg goed en maakt weinig geluid in vergelijking met andere stofzuigers.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Chief
31-10-2016

We hebben gekozen voor de Bosch vanwege het feit dat dit de stilste zakloze stofzuiger is op de markt. Dit maakt hij ook geheel waar. Waar je bij andere stofzuigers bijna gehoorbescherming moet dragen kun je vlak naast de Bosch nog goed een telefoongesprek voeren zonder dat het storend is. Daarnaast zijn de telescopische metalen buizen ideaal en stevig. Geen plastic rommel dat na een paar jaar van ellende uit elkaar valt. Filter kan zichzelf schoonmaken wat andere veel duurdere merken niet kunnen. Opvangbak zeer simpel er uit te halen en te legen. Voorzien van 2 parket zuigvoeten en een algemene zuigvoet is deze Bosch meer dan compleet te noemen. Ik ben er erg tevreden over.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Pas gekocht
30-10-2016

Onze Bosch zakloze stofzuiger bevalt tot nu toe prima. Het enige nadeel is dat hij nogal zwaar is, hetgeen lastig kan zijn bij het traplopen of wanneer de stofzuiger met 1 hand getild wordt (hoog werken). Verder een prima stofzuiger voor een goed bedrag.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Rianne
27-10-2016

Super Stofzuiger! Makkelijk te bedienen en veel accessoires. Geen stofzuigerzak meer nodig dus ideaal! Makkelijk op te bergen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Emmy
25-10-2016

Eindelijk een stofzuiger zonder zak die toch voldoende zuig kracht heeft.
Er zit ook een functie op om de filter uit te kloppen tijdens het zuiden.
Kort maar krachtig een top stofzuiger

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Singfamily
23-10-2016

Het was ons te doen om een stil apparaat en die een tegelvloer plus hond aankan
Geluid is heel prettig, en tot nu toe zuigt ie alles op; netjes resultaat tot nu toe!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Willeke
19-10-2016

Pas stofzuiger aangeschaft super apparaat helemaal blij mee had eerder een dyson maar werd gek van de hoge piep nu een rustig geluid aan te raden dus

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Sandra
19-10-2016

Super stofzuiger met een sterke zuigkracht die je zachter kunt zetten om gordijnen af te zuigen. Fijne lange steel. Extra knop voor stof opklopping. Min punt is beetje lomp zwaar.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Brigitte Prins
12-10-2016

Het is een mooie stofzuiger die zijn werk goed doet. Hij is erg stil, dat is fijn. Zakloos is ook ideaal. Verder zal het nog moeten blijken hoe het apparaat blijft bevallen, pas enkele dagen in bezit. Hiervoor een zakloze Philips gehad, maar na slechts 2 / 3 jaar is er van alles afgebroken, maar vooral hij doet nu helemaal niks meer. Ik hoop dat de nieuwe Bosch wel wat duurzamer is.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Jurgen
6-10-2016

ons huishouden is een uitdaging voor elke stofzuiger (2 honden / 2 katten en kinderopvang aan huis) minimaal 2 x per dag wordt hij gebruikt en met slapende baby's in huis is het fijn als hij niet teveel lawaai maakt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Robin
5-7-2016

Een stofzuiger die erg stil is, dat maakt hij zeker waard. lekker lang snoer 12 Meter. Toch lekker energie zuinig wat weer scheelt aan stroom.
Filters zijn makkelijk schoon te maken onder de kraan. Genoeg hulpstukken voor harde en zachte vloeren. Echte fijne laminaat borstel erbij.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Jan Jonker
2-7-2016

Het plan om een stofzuiger aan te schaffen van een bepaald merk is veranderd toen wij de zakloze stofzuiger van bosch zagen staan . na enige overwegingen hebben we toch voor de bosch gekozen omdat deze : zeer weinig geluid maakt, en er erg goed en stabiel uitziet wat we bij het andere merk in twijfel trokken. ps. de prijzen van beide stofzuigers waren hoegenaamd gelijk.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,8
Jolanda
29-6-2016

hij is zeer geluidsvriendelijk, maar ik vind hem wel wat zwaar om de trap mee op te nemen. Dat is het enige minpunt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Wouter
26-6-2016

Ik wist niet wat mij overkwam zo stil is deze stofzuiger vergeleken met de stofzuiger die ik had. Hij zuigt ontzettend goed en gemakkelijk in het gebruik.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Marcel
25-6-2016

zeer stille stofzuiger, makkelijk in gebruik, handige accessoires en 2 extra zuigmonden meegeleverd. Zeer compleet en in een handomdraai klaar met stofzuigen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
Nynke
25-6-2016

apparaat vandaag gehaald, is stil wat een pluspunt it. zuigt fantastisch en zeker in een huis met honden en vogels zie je direct heel fijn resultaat. Je kunt het zuigvolume instellen wat fijn is. vind het apparaat wel wat log, maar het zit mij niet in de weg. Heel blij mee

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,8
Robbert
21-6-2016

De Bosch BGS5S66E hebben we nu een week of 6.
Hij bevalt ons zeer goed.
Geen stofzakken nodig en toch veel minder stofuitstoot.
De combinatie grote zuigkracht met een zeer laag geluidsniveau heeft ons doen besluiten deze stofzuiger te kopen.
Kortom hij bevalt ons zeer goed.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
L en J
17-6-2016

Ondanks dat we de stofzuiger pas net in gebruik hebben, zijn we er nu al erg over te spreken. Wat ons betreft een goede prijs-/kwaliteitverhouding!

+ Weinig geluid
+ Veel mogelijkheden
+ Makkelijk in gebruik

- Redelijk groot om op te brengen

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ton van de Goor
16-6-2016

staat op dunne kunststof uitsteeksels.Verder vormgeving is goed.Hij maakt niet veel herrie.Loopt lekker op zijn zwenkwieltjes.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Jolanda
12-6-2016

Heel blij met deze nieuwe stofzuiger, een echte aanwinst in mijn huishouden. Gemakkelijk schoon te maken , erg stil ook al staat hij op maximu dus vanaf nu is stofzuigen een peulenschil.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Merel
12-6-2016

We zijn onze verhuizing goed gestart met de aanschaf van deze mooie stofzuiger! Door regelmatig de stofzuiger er even bij te pakken hebben we geen problemen met stof op al onze nieuwe meubels. Ook kunnen de stofzakken nooit op zijn want die heb je niet nodig, heerlijk een stofzuifer die altijd start klaar is!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Patric Kint
12-6-2016

Erg goede, stille en toch zeer krachtige stofzuiger. Vooral ook de zelfreiniging is top. een absolute aanrader als je bereidt bent wat meer uit te geven!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Jeanne
8-6-2016

Bosch is gewoon een uitstekend wereldmerk. Mijn vaatwasser is aan vervanging toe en ik ben eerlijk gezegd in dubio over een Bosch of Siemens.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
Ivar Hamers
6-6-2016

Met de nieuwe Bosch Relaxx'x stofzuiger is er rust in huis. Af en toe moeten we kijken of alles wel wordt weggezogen, aangezien je denkt dat met zo'n laag geluidsniveau niet alles wordt meegenomen. Maar nee hoor; zowel op parket, trap en vloerbedekking wordt alles feilloos opgezogen. Voor ons de eerste stofzuiger zonder zak; dat zal nog moeten blijken of dat bevalt. Het feit dat er een zelfreinigend systeem voor de microfilters op zit + het lage geluidsniveau, deed ons kiezen voor de Bosch Relaxx'x

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Minus
4-6-2016

Waanzinnig stille en krachtige stofzuiger. Onze eerste zonder zak, wordt zeer intensief gebruikt. 3 huisdieren. Byzonder gebruiksvriendelijk, en geen onderdelen die snel stuk zullen gaan, zoals bij de meeste stofzuigers.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
John Ouwerkerk
2-6-2016

Een super stille stofzuiger, waar zelfs ik mee overweg kan. Een makkelijk te bedienen apparaat.
Met alle hulpstukken paraat, een lekker lang snoer kan je elk hoekje van je huis bereiken.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Margriet
28-5-2016

We zijn tot nu toe zeer tevreden over onze nieuwe stofzuiger. Hij is erg stil en zuigt erg goed.

Bovendien is de stofzuiger gebruiksvriendelijk. Kortom we zijn erg blij met deze aankoop.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Gezin van 5 met hond
27-5-2016

Mijn beste vergelijking is de DC52 Animal, daarom de opsomming met een vergelijkbare stofzuiger: De Dyson ziet er prachtig uit maar de slang is niet goed te bevestigen aan de zuiger, dit is bij de Bosch goed bedacht en het werkt. Actieradius is echt goed voor een normale huiskamer. Buis is de juiste dikte zodat je overal makkelijk bij kan. Zuigkracht is super en daarbij nog redelijk stil ook wat bij een Dyson echt niet normaal is. Stroomverbruik is veel lager bij Bosch in vergelijking met de DC52. Veel makkelijker te legen (je hoeft niet met je vinger in de afvalbak om de haren te verwijderen) en terugplaatsen is geen probleem. Stang is lang waardoor je niet met gebogen rug hoeft te stofzuigen. Voelt niet goedkoop aan en ziet er goed uit en is nog €100 goedkoper dan een Dyson. Ik ben absoluut blij met mijn aankoop en via de actie kreeg ik ook nog binnen een week €50 retour via de actie wat niet mijn oordeel heeft beïnvloed, echt een topper

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,7
Jeanine
27-5-2016

10 jaar een trouwe Dyson gebruiker, maar het oorverdovende lawaai en het zeer hoge wattage deed ons besluiten om deze Bosch Prosilence 66 aan te schaffen.
Als je je even verdiept in hoe buizen en mondstukken versteld kunnen worden is deze Bosch goed wendbaar, je kunt goed rechtop blijven werken, zuigt echt krachtig, moest af en toe zelfs het zuigvermogen zachter zetten, want dan zuigt de mond zich compleet vast aan het vloeroppervlak. Je ziet de pooltjes van t tapijt echt omhoog/ tot leven komen. Wij hebben losse tapijten op een tegelvloer, moest even wennen dat je eerst t ene oppervlak en dan t andere moet zuigen, want de tegelstand werkt te stevig op t tapijt en dan is de borstel nauwelijks nog te verschuiven. Kwestie van borstelstand en zuigvermogen even verzetten.
Kleine mondstuk met borstelharen is super om hondenmanden/ matten af te zuigen, alle haartjes verdwijnen moeiteloos. maar hang de reserve mondstukken niet aan de stang, als je tenminste je goede humeur wilt bewaren....
Apparaat is prima om gelijkvloers te gebruiken.
Aanschaf is natuurlijk best prijzig maar dat win je terug door t feit dat je nooit meer zakken hoeft te kopen. Wij waren al overtuigd van dit voordeel door de Dyson, maar nu krijgen we er ook nog super stil zuigen en wendbaarheid op de koop toe bij, en veel zuiniger verbruik, ook niet geheel onbelangrijk!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
HM
26-5-2016

Prima apparaat dat prima zuigt en functioneert.
De motor van de BGS5S66E is erg stil, maar het geluid wordt overstemd door resonantie van/door de behuizing. Dit schijnt "normaal" te zijn volgens de verkoper. Twee apparaten getest en beiden hadden dit "probleem".

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
marianne
26-5-2016

Over winnen gesproken!!!!!!!
De Bosch stofzuiger BGS5S66E is de grootste winnaar.
geluidloos en een super zuigkracht.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
Marianne
25-5-2016

Ik bemerkte dat deze stofzuiger zoveel beter zuigt, bijna geen geluid maakt en dat ik met de lengte van het snoer grote delen van het huis kan zuiger zonder naar een ander stopcontact te hoeven gaan.
Een super stofzuiger, vandaar dat ik een tweede heb gekocht voor ons tweede huis.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,5
Alexander
25-5-2016

Fijne stofzuiger en fijn dat je ook zo makkelijk de refund-actie kan invullen. Mijn zoontje vindt het nu ook erg leuk om te stofzuigen; je kan de stof zien

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Peter
22-5-2016

Na verschillende merken gezien te hebben ,is de keuze gevallen op de Bosch stofzuiger. Stofzuiger maakt niet veel geluid. Wat een verschil met de andere merken! Alles voelt ook degelijk aan. Gebruik is super eenvoudig. En dat de stofzuiger het filter automatisch schoon houd om de prestaties continu te houden is ook erg handig. Kortom kan ik de stofzuiger echt aanraden.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Geert60
21-5-2016

Een mooie stoere stofzuiger, met een super lang snoer en een goede zuigkracht. Ook de wendbaarheid van de stofzuiger is goed, ben blij met mijn nieuwe hulpje!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,8
muisje
21-5-2016

Een fijne hanteerbare stofzuiger, flinke zuigkracht met een minimaal geluid. Een zeer scherpe prijs voor alle mogelijkheden en verschillende mondstukken.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,8
Vos
7-5-2016

Zuigt perfect en is echt lekker stil. Er zitten hulpstukken bij voor elke vloer en kleden. Stofzuiger is niet zwaar.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl


Beste prijzen voor Bosch BGS5S66E zwart