Volg ons

Dyson Cinetic Big Ball Musclehead review

Dyson Cinetic Big Ball Musclehead test
Wat een plaatje! De Dyson Cinetic Bigball Musclehead ziet er futuristisch en ook gewoon erg mooi uit. Het enthousiasme daalt echter wanneer je deze zakloze stofzuiger gaat gebruiken. Niet slecht, maar dit kan in vergelijking met enkele concurrenten wel beter. Vooral grof materiaal werd zowel op tapijt als vloer lang niet altijd in één keer opgezogen. Het legen van de stofbak gaat gemakkelijk en door het ronde design rolt de Dyson altijd weer terug naar de juiste positie. Een krappe voldoende, zeker als je er liefst 420 euro voor neer moet tellen.
Tom Haze
Consumententester
Lees de hele test

Gemiddelde score gebruikers

9,8

gebruikers (1)
De Dyson Cinetic Big Ball Musclehead is nog niet vaak gereviewed maar het begin is uitstekend met een voorlopige score van 9,8. Voor een goed beeld van deze Stofzuiger zijn meer reviews nodig.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Reviews van de Dyson Cinetic Big Ball Musclehead

Toon:
9,8
Roland
28-7-2016

We hebben nu de Big ball een maand en meteen bij het eerste gebruik merkte ik dat de zuigkracht enorm vooruit ging op onze vorige stofzuiger, wat overigens eentje met zak was. Het verschil met de vorige was meteen te merken toen ik klaar was, want bij de oude kon ik nog steeds wat vuil voelen als we op blote voeten rondliepen, dat was met de big ball zeker niet.
Hij gaat ook door de muslehead kop moeiteloos over van de houten vloer naar tapijt of een mat. Een ander pluspunt is dat er geen pluizen of haren aan de kop blijven zitten die je als je klaar bent met de hand er nog af moet plukken.
Al met al ben ik zeer tevreden over de aankoop en zou ik hem zeker aanraden.

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl


Beste prijzen voor Dyson Cinetic Big Ball Musclehead zwart, blauw

Dyson Cinetic Big Ball Musclehead zwart, blauw Otto.nl Otto.nl
Binnen 5 dagen