Volg ons

Dyson stofzuigers

Dyson
Een stofzuiger van Dyson kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Dyson in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1126 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: een Stofzuiger kopen, waar let je op?
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Door ons geteste Dyson van stofzuigers

Toegegeven over het resultaat van een stofzuigbeurt op een harde vloer en op een tapijt ben ik tevreden maar bij deze stofzuiger heb ik mij vanaf het moment dat ik hem gebruik, geërgerd aan de herrie die hij maakt. Komt nog bij dat ik deze stofzuiger niet solide vind en dat ik niet tevreden ben over de verhouding tussen de prijs en kwaliteit.
Stef van Uum
Westervoort • 52 reviews
Lees de hele review
De Dyson Cinetic Big Ball Parquet is een stofzuiger uit de topklasse. Qua vormgeving en design maar zeker ook qua prestaties. Hoewel niet de stilste stofzuiger ooit, vind ik het geluid wat hij produceert acceptabel. De stofzuiger wordt geleverd met een uitgebreid assortiment aan hulpstukken die stuk voor stuk heel handig zijn zoals de kierenzuiger en afstofborstel. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. De prijs van de stofzuiger is niet gering, ook deze zit in de topklasse. Maar kijkend naar de concurrerende stofzuigers en prijzen ben ik van mening dat de Dyson een goede aanschaf zal zijn voor de mensen die een stofzuiger willen kopen uit het hogere segment.
Christine Smithuis
Assen • 14 reviews
Lees de hele review
Deze zak- en snoerloze kruimelzuiger heeft een miniborstel met motor waardoor hij het vuil prima opzuigt. Hij ligt goed in de hand en de stofcontainer is gemakkelijk schoon te maken. Hij krijgt geen kooptip omdat ik deze zuiger een herrieschopper en te prijzig (bijna 200 euro) vind.
Stef van Uum
Westervoort • 52 reviews
Lees de hele review
Geen prijzen
Waarom zou ik deze snoerloze steelstofzuiger willen kopen? Dit vroeg ik mijzelf af toen ik de Dyson DC62 voor het eerst in gebruik nam. Kan ik mijn sledestofzuiger bij het oud vuil zetten of toch maar niet? Is dit nu een stofzuiger of een kruimelzuiger. Voor mij is het een kruimelzuiger met steel. Om het niet al te verwarrend zal maken, zal ik het in mijn review hebben over een stofzuiger. De DC62 is erg handig in gebruik wanneer je rugklachten hebt of voor de senioren die het bukken steeds lastiger vinden. Ik vind deze stofzuiger niet geschikt om een grote ruimte mee te stofzuigen, daarvoor is de accuduur van circa 6 minuten ook veel te gering. Ik vind deze Dyson geschikt om te gebruiken als ‘tussendoortje‘, in een niet te grote studentenkamer en voor op de camping. Ik vind hem handzaam, wendbaar en ben ook tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een harde vloer en op een tapijt. Het geluidsniveau (84dB) vind ik net als de prijs veel te hoog. Het stofreservoir (0,4 L) vind ik daarentegen weer veel te klein.
Stef van Uum
Westervoort • 52 reviews
Lees de hele review