Volg ons

Alecto babyfoons vergelijken

Alecto logo
Een babyfoon van Alecto kopen? Bekijk alle verkrijgbare babyfoons van Alecto in het onderstaande overzicht. Klik op de babyfoons om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
126 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Babyfoon kopen? In 6 stappen vind je de beste babyfoon
Wil je een babyfoon kopen? Lees
Lees de koopgids

Best geteste babyfoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste babyfoons van Alecto door BesteProduct.nl

7,8
Doorgaans zijn babyfoons met een camera een stuk duurder. ik ben dan ook erg blij met de aanschafprijs van nog geen 100 euro, van deze Alecto. Zowel de beeld- als geluidskwaliteit is goed te noemen. Ook stabiel. Echter haalt hij de beloofde 300 meter niet. De DVM 75 heeft verder een mogelijkheid om een voedingstimer in te stellen, en dankzij de VOX-functie kun je de babyfoon automatisch in laten schakelen wanneer je baby/peuter een geluid maakt. De terugspreekfunctie, temperatuurweergave en zoommogelijkheid maken de DVM 75 voor zijn geld meer dan compleet. Daarmee verdient de babyfoon wat mij betreft een kooptip.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,9
Deze babyfoon is voorzien van een op afstand bestuurbare camera. De kwaliteit van het beeld en het geluid vind ik goed. De verbinding tussen de baby- en ouderunit waren bij mij thuis stabiel. Je kunt een temperatuuralarm instellen en er kan gekozen worden uit 5 slaapliedjes en 4 natuurgeluiden. Een terugspreekfunctie zit er (haast vanzelfsprekend) ook op. Ook een paar kritische noten: je kunt geen voedingsschema invoeren en de knoppen/symbolen en teksten rondom het scherm worden niet verlicht. Overdag is dit geen probleem, maar als het donker is wel. Alles overziend, vind ik dit een prima apparaat die zijn flinke prijs van ruim 160 euro waard is. Hij mist echter net de kooptip omdat de DVM-75 van Alecto die wat mij betreft net iets meer verdiend, puur vanuit prijs en kwaliteit bekeken.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
8,0
De Alecto DBX-88eco heeft geen camera, dus ben je aangewezen op de kwaliteit van het geluid. En dat geluid is prima. Behalve een camera heeft hij bovendien alles wat je van een beetje babyfoon zou mogen verwachten. Het ligt uiteraard aan de lokale omstandigheden, maar bij mij thuis had ik tot circa 40 meter een stabiele verbinding tussen de baby- en ouderunit. Je kunt kiezen uit vijf verschillende slaapliedjes en je kunt een voedingsschema invoeren. Ik vind het handig dat je de ouderunit een attentietoontje kunt laten geven wanneer je hem kwijt bent. Deze babyfoon is niet te duur en toch goed genoeg.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
6,1
Deze digitale babyfoon is geschikt voor gebruik binnenshuis. Hij heeft een kleurenscherm en een aantal infrarood LED’s voor nachtzicht. Ik vind de beelden overdag, maar ook wanneer het donker is, niet scherp. Bovendien vind ik het beeldscherm aan de kleine kant. Het beeld gaat op 'zwart' wanneer de baby/kleuter slaapt. Als het kindje gaat huilen of het maakt een ander geluid dan gaat het beeldscherm automatisch weer aan en wordt ook de microfoon weer geactiveerd. Dit werkt allemaal prima en deze voorziening vind ik ook heel erg handig. Je wordt door het plotselinge geluid en het aanspringen van het beeld erop geattendeerd dat er iets aan de hand is. De kwaliteit van het geluid vind ik erg goed. De verbinding tussen de baby- en ouder-unit laat regelmatig te wensen over. Dit is overigens afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden. De prijs is prima maar dan moet hij uiteraard wel een stabiele verbinding hebben. Ik geef het advies om bij aanschaf van deze of een andere babyfoon eerst thuis direct de verbinding tussen de baby- en de ouder-unit te testen. Mocht dit niet goed zijn dan breng/stuur je het apparaat binnen de aangegeven periode terug en kies je voor een ander.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Babyfoon: de populairste merken