Volg ons

Luvion babyfoons

Luvion
Een babyfoon van Luvion kopen? Bekijk alle verkrijgbare babyfoons van Luvion in het onderstaande overzicht. Klik op de babyfoons om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
128 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Babyfoon kopen? In 6 stappen vind je de beste babyfoon
Wil je een babyfoon kopen? Lees
Lees de koopgids

Best geteste babyfoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste babyfoons van Luvion door BesteProduct.nl

8,1
De Luvion Prestige Touch 2 heeft alles wat ik van een babyfoon verwacht. De verbinding is bij mij thuis stabiel en de kwaliteit van het geluid en het beeld vind ik goed. De babyunit heeft een camera die je via de ouderunit in alle standen kunt laten draaien. De beelden kun je zelfs opnemen. De ouderunit heeft een accu waardoor je niet afhankelijk bent van de netstroom en ook bij een stroomuitval heb je dan een back-up. De babyunit heeft geen accu en is wél afhankelijk van de netstroom. Alle mogelijkheden die veel andere babyfoons ook hebben zoals een terugspreekfunctie, temperatuurwaarschuwing en een VOX-functie, heeft deze babyfoon ook. Het enige wat je niet kunt, is het instellen van een voedingsschema. De prijs vind ik zeker in verhouding staan tot de kwaliteit van deze babyfoon.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 118 reviews
Lees de hele review
7,7
De Luvion Essential heeft een kleurenscherm van 5 x 7 cm. De kleuren zijn wat flets, maar al met al ben ik tevreden over de kwaliteit van het beeld overdag. Ik hoef er tenslotte geen film met ondertiteling mee te kijken. In het donker is het beeld wat korrelig, maar ook dan kun je alles nog erg goed waarnemen. Het geluid is prima en in mijn woonsituatie was de verbinding soms prima, maar het liet me soms ook wat in de steek. De plaats waar ik de baby-unit neerzette en óf ik mijn buren - waarvan hun huis aan die van mij vastzit (tweekapper) - of de buren die op circa 15 m afstand wonen, als oppas inschakelde, was hierbij van invloed. De VOX-functie, dat is het activeren van de ouder-unit d.m.v. geluid, werkt ook prima. Voor een bedrag van € 149,00 koop je een babyfoon die - wanneer hij een goede en stabiele verbinding heeft- een prima koop is. Aangezien de woonsituatie elke keer weer anders is en een goede en stabiele verbinding essentieel is voor een babyfoon, geef ik het advies om bij de aanschaf van een babyfoon thuis eerst de verbinding te testen tussen de baby- en de ouder-unit. Mocht dit niet goed zijn dan breng/stuur je het apparaat binnen de aangegeven periode terug en kies je een ander. Ik geef deze babyfoon een kooptip omdat in mijn privésituatie de verbinding tussen ouder- en babyunit stabiel was en omdat ik erg tevreden ben over de prijs-kwaliteitverhouding.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 118 reviews
Lees de hele review
7,1
Deze digitale babyfoon doet waarvoor hij is gemaakt. Ik ben tevreden over de kwaliteit van de beelden, maar ook over het geluid. Daarnaast had ik ook nog eens een stabiele verbinding. De prijs vind ik ook acceptabel en daarom geef ik deze babyfoon een kooptip. Het scherm vind ik persoonlijk te klein. De Vox functie vind ik erg handig omdat het geluid en het beeld automatisch uitgaan wanneer de baby/peuter slaapt. Omdat de woonsituatie elke keer weer anders is, geef ik het advies om bij aanschaf van deze of een andere babyfoon eerst thuis de verbinding tussen de baby- en de ouderunit te testen. Mocht dit niet goed zijn dan breng/stuur je het apparaat binnen de aangegeven periode terug en kies je een ander.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 118 reviews
Lees de hele review

Babyfoon: de populairste merken