Volg ons

Fritel barbecue's vergelijken

Fritel logo
Een barbecue van Fritel kopen? Bekijk alle verkrijgbare barbecue's van Fritel in het onderstaande overzicht. Klik op de barbecue's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
664 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Barbecue kopen? Uitleg kolen, elektrisch of gas [video]
Het begint mooier weer te worden. En je wilt deze zomer ongetwijfeld lekker gaan barbecueën. Want wat is er nou gezelliger dan met familie of vrienden, in de buitenlucht genieten van heerlijk eten?! Maar ja, welke barbecue past nu het best bij jou?
Lees de koopgids

Best geteste barbecue's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste barbecue's van Fritel door BesteProduct.nl

7,0
Geen prijzen
Om eens af en toe te gourmetten of grillen, vind ik de TG 2990 tafelgrill-bbq prima. Maar voor een gezin van 4 personen – zoals ik heb - ook niet meer dan dat. Daarvoor is hij gewoonweg te klein. Handig is de turbozone die je naar eigen wens aan of uit kunt zetten (wanneer je zin hebt in een snel hapje). En het spatscherm is tevens geen overbodige luxe. Al maakt ‘m dat minder geschikt als tafelmodel, waarbij je zou verwachten dat aan elke zijde iemand kan zitten om zijn vlees te bereiden. Wellicht toch meer een handige grill- of bakhulp in de keuken, voor de behoeftige keukenprins of - prinses?
Gwen Oort
Gwen Oort
Puth • 4 reviews
Lees de hele review

Barbecue: de populairste merken