Volg ons

Campingaz barbecue's vergelijken

Campingaz logo
Een barbecue van Campingaz kopen? Bekijk alle verkrijgbare barbecue's van Campingaz in het onderstaande overzicht. Klik op de barbecue's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
653 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Barbecue kopen? Uitleg kolen, elektrisch of gas [video]
Het begint mooier weer te worden. En je wilt deze zomer ongetwijfeld lekker gaan barbecueën. Want wat is er nou gezelliger dan met familie of vrienden, in de buitenlucht genieten van heerlijk eten?! Maar ja, welke barbecue past nu het best bij jou?
Lees de koopgids

Best geteste barbecue's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste barbecue's van Campingaz door BesteProduct.nl

9,3
Geen prijzen
De beste allround buitenkeuken uit een groepstest met meerdere barbecues. Scoort op alle fronten goed. Robuust en voorzien van alle luxe. Van gietijzeren plancha tot ledverlichting onder de gasknoppen. Grillen gaat perfect, ook wanneer je iets langzaam wil garen. Eenvoudig schoon te maken dankzij vaatwasserbestendige onderdelen. Campingaz is misschien niet de grootste naam in BBQ-land, maar iedereen gaat veel plezier beleven aan dit luxepaard. Maakt de prijs van 900 euro helemaal waar en dus een dikke kooptip.
Arjan Olsder
Arjan Olsder
Nijmegen • 8 reviews
Lees de hele review

Barbecue: de populairste merken