Volg ons

Cadac barbecue's vergelijken

Cadac logo
Een barbecue van Cadac kopen? Bekijk alle verkrijgbare barbecue's van Cadac in het onderstaande overzicht. Klik op de barbecue's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
658 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Barbecue kopen? Uitleg kolen, elektrisch of gas [video]
Het begint mooier weer te worden. En je wilt deze zomer ongetwijfeld lekker gaan barbecueën. Want wat is er nou gezelliger dan met familie of vrienden, in de buitenlucht genieten van heerlijk eten?! Maar ja, welke barbecue past nu het best bij jou?
Lees de koopgids

Best geteste barbecue's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste barbecue's van Cadac door BesteProduct.nl

6,6
Geen prijzen
Wil je extreem schoonmaakgemak, dan moet je bij Cadac zijn. Wil je geen ergernissen aan productie- en ontwerpfouten, koop dan iets anders. Dat is een notendop wat we bij deze barbecue van Cadac tegenkomen. De zijbrander valt bij het inklappen uit elkaar, panelen komen verbogen uit de doos en opbouwinstructies wijken af van de werkelijkheid. Een gemiste kans want het schoonmaakgemak en het strakke uiterlijk scoren weer hoge punten. En je bakt er heerlijk vlees op. Voor 300 euro haal je echt geen slecht apparaat je tuin in, maar de schoonheidsfoutjes moeten er écht uit.
Arjan Olsder
Arjan Olsder
Nijmegen • 8 reviews
Lees de hele review
7,2
De Cadac Woody is een pracht van een design barbecue. Dankzij de houten details ziet 'ie er net even wat anders dan anders uit. Ook het geweldige schoonmaakgemak vinden we te prijzen. Na een lekker avondje smullen wil je natuurlijk zo min mogelijk gedoe. Helaas zien we ook een aantal slordige productiefouten. Voor een barbecue van boven de 500 euro vinden we dat eigenlijk niet kunnen. Daardoor mist 'ie net de kooptip. Werkt Cadac deze laatste foutjes weg dan staat er een topper in je tuin.
Arjan Olsder
Arjan Olsder
Nijmegen • 8 reviews
Lees de hele review

Barbecue: de populairste merken