Volg ons

Cobb barbecue's vergelijken

Cobb logo
Een barbecue van Cobb kopen? Bekijk alle verkrijgbare barbecue's van Cobb in het onderstaande overzicht. Klik op de barbecue's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
647 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Barbecue kopen? Uitleg kolen, elektrisch of gas [video]
Het begint mooier weer te worden. En je wilt deze zomer ongetwijfeld lekker gaan barbecueën. Want wat is er nou gezelliger dan met familie of vrienden, in de buitenlucht genieten van heerlijk eten?! Maar ja, welke barbecue past nu het best bij jou?
Lees de koopgids

Best geteste barbecue's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste barbecue's van Cobb door BesteProduct.nl

7,8
De Cobb Pro Compact is de klassieker onder de compacte barbecues en dat zie je in de bouwkwaliteit. De Cobb grillt lekker, maar biedt helaas vrijwel geen mogelijkheden de warmte te regelen. Juist met de fijne deksel (die wel heet wordt) zou je iets meer controle willen hebben. De Cobb kun je gebruiken met houtskool, briketten of de speciale Cobble Stones die perfect in de houder passen. Helaas zijn die Cobble Stones relatief duur. Ook wordt de kom binnenin vies zonder de speciale aluminium schaaltjes van Cobb te gebruiken.
Jeroen Boer
Jeroen Boer
Rotterdam • 4 reviews
Lees de hele review
8,2
De Cobb is een wereldberoemde kampeerbarbecue, maar zat lang vast aan de cobblestone als brandstof. Nu kun je gas gebruiken en krijg je controle over de temperatuur en brandduur. Een geweldige oplossing als je voor portable gaat. Bovendien veilig genoeg om op tafel te zetten, zo ben je ineens aan het gourmetten in BBQ-stijl. Uitbreidbaar met handige accessoires die relatief dan wel wat aan de dure kant zijn. Maar voor een fair bedrag zo'n goede portable optie, dat levert een kooptip op!
Arjan Olsder
Arjan Olsder
Nijmegen • 8 reviews
Lees de hele review

Barbecue: de populairste merken