Volg ons

De beste bladblazers vergelijken

t/m
178 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste bladblazers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste bladblazers door BesteProduct.nl

7,3
De Black & Decker GWC3600L25 is een zeer degelijk apparaat met helaas een aantal gebreken. De prijs is, mede door de accessoires, zeer netjes en de blaaskracht is prima, maar het zuigvermogen valt tegen. Daarnaast is het wisselen tussen accessoires niet zo handig als een apparaat die alles kan met een druk op de knop. De GWC3600L25 is daarom vooral geschikt voor degene die een apparaat zoekt dat erg lang mee gaat op een batterij en vooral gebruikt wordt voor bladblazen. Dat de bladblazer ook af en toe gebruikt kan worden om blad te zuigen, is dan mooi meegenomen.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
9,4
De DeWalt DCM562PB is precies hoe een accubladblazer zou moeten zijn. Het apparaat is enorm eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekende bouwkwaliteit, maar blinkt vooral uit in zijn blaaskracht. De accuduur had beter gekund, maar met dit apparaat ben je veel eerder klaar dan met de andere bladblazers die ik heb getest. Het is jammer dat het apparaat niet kan functioneren als bladzuiger, dus als je die functionaliteit zoekt kun je beter naar iets anders kijken.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,1
De Einhell GE-CL 18 Li is een zeer goedkope accubladblazer die redelijk goed presteert. De afwerking valt tegen, maar het apparaat is zo klein dat je hem makkelijk kunt opbergen. De snelheid van de lucht is uitstekend, maar de kleine opening in de tuit zorgt er voor dat netto weinig lucht wordt verplaatst. Op grotere afstanden is de bladblazer dus niet erg effectief. De accu houdt het wel lang vol, maar wordt helaas niet standaard meegeleverd en verviervoudigt de totaalprijs.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
6,8
De Bosch ALB 36 Li is een vrij prijzige bladblazer met een uitstekende bouwkwaliteit. Het compacte ontwerp en de eenvoudige demontage maken het ook een geschikt apparaat om in een kast op te bergen. Helaas valt het resultaat enorm tegen. De lucht komt met hoge snelheid uit de tuit, maar de totale luchtstroom is te klein om op grote afstand nog effectief te zijn. Daarnaast is de accuduur ook onder de maat.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review

Bladblazer: de populairste merken