Volg ons

De beste bladblazers vergelijken

t/m
151 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste bladblazers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste bladblazers door BesteProduct.nl

6,5
Geen prijzen
Officieel is het een bladblazer. Echter kan deze Bosch behalve blazen, ook bladeren en ander strooisel opzuigen en versnipperen. Dat laatste doet hij met zijn metalen hakselrad zo goed dat hij de beste mulch heeft van door ons geteste bladblazers. Zuigen doet hij niet slecht, maar dat kan beter. De luchtstroomsnelheid is 300km/u en dat is prima maar toch zijn we niet tevreden over de blaasprestaties. Vaak moesten we een stuk meerdere malen doen om het blad verderop te krijgen. Hij blaast het zwakst als we hem vergelijken met de andere bladblazers. De ALS 2400 is te koop voor een bedrag van circa 99 euro. We hebben bladblazers getest die lager zijn geprijsd en toch beter presteerden dan deze Bosch.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
6,8
Deze Flymo kan worden gebruikt om het blad en het strooisel weg te blazen, maar ook om deze op te zuigen én te versnipperen. We vinden dat hij dit allemaal best wel goed doet. De kwaliteit van de mulch is ook prima en dat hebben we wel eens anders gezien bij bladblazers die net als deze ook een kunststoffen hakselrad hebben. Hij is supersnel om te bouwen van blazen naar zuigen. De beschermkap kan - wanneer de zuigbuis wordt bevestigd - weggeklapt worden. Dit voorkomt het zoekraken en is ook nog een erg gebruiksvriendelijk. In vergelijking met andere door ons geteste bladblazers komt de behuizing wat dun en goedkoop over. Momenteel is de Flymo te koop voor een bedrag van circa 79 euro. Desondanks koop je voor dit bedrag beslist geen kat in de zak.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,0
Hatsikidee, niet duur en toch goed. Ja, toegegeven, er zijn bladblazers die beter blazen, zuigen en mulchen, maar die kosten ook allemaal meer dan deze Einhell GC-EL 3000 E (69 euro tijdens testen). Daarbij heeft hij een metalen rotor, wieltjes, een doorkijkvenster op de opvangzak en gaat het wisselen tussen zuigen en blazen eenvoudig. Als het niet te veel mag kosten en wel goed moet zijn dan is dit een voordelige keuze.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,3
Andere compacte bladblazers maakten niet veel indruk. De compacte DUB361 van Makita doet dat wel. Die blaast behoorlijk hard en met de geteste 18 volt / 5.0 Ah accu’s kun je ook lang werken. De bladblazer kent maar twee standen waarbij we bij de laagste stand net wat meer power hadden gewild. Kwalitatief een topper, maar dat komt met een prijs. De prijs voor de body is zo'n 200 euro, maar daar komt ook nog een accu van 100 euro bij op. Desalniettemin, een dikverdiende kooptip.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review

Bladblazer: de populairste merken